evet evet bende uyarım beyaz da olurbende uyarım beyazıda güzel duruyormuş, kirlenir diye düşünmüştüm ama
yıkarız artık ne yapalım
selam hoşgeldın...noldu dışın gıttı mı yanıdirek daldım mevzuuya
herkese selam bu arada
Uğraşılıyor Bige zaten denilen şu an tayin değil de geçici görevle diğer tarafa görevlendirmem yapılabilirmiş tayinler hazirandaymış bakalım inşallahhh olur ben yazımı görmeden inanmayacağım tabi.kuzum hiçbiri senin sağlığından önemli değil hele ki allaha milyarlarca şükürler olsun borcun harcın yokken oğlunun hatrı için salarsın kuyruğunu gider
ama bence de dediğin gibi çalışıp hakettiğin yeri o kadar kolay terketme, ilgili idari makam neresiyse dilekçe ver transfer için her yolu dene
zamanında sana rapor al derken bunu biliyordum işte kuzum ben sen ağzınla kuş da tutsan onlar hatırlanmaz o günkü sorun/hata her neyse o göze sokulur
ezdirme kendini ebru çat çat cevabını ver napacak yani hakkını savunuyorsun diye işinden mi edecek? yapamaz!!!
Seçenekleri deniyoruz işte aslında dediğim gibi çok basit bir işlemmiş ama aması var işte siz anlayın.Yok ya zaten kaç kere tedavi etti doktor kanal felan yapılmıştı,
dayanamdı artık terketti beni işte :)
ben çok yiyorum peynir yoğurt ayran
benim kadar yiyende azdır
edelim edelim de
bu kadar kolay değil ebrucum, dişinle tırnağınla yaptığın yerini, kendini bilmez insanlar yüzünden bırakma derim ben
önce bütün seçenekleri dene şartları zorla sonra eğer sonuç alamazsan istifayı düşün bence
Bana göre farketmez slyvesteri beğenmiştim ben ama o olmuyor galiba hangisi olursa çoğunluğun kararına uyarım.
bige iri dıye mı omegayla ısınız yok,,annayamadım ,mazur gor benı de nası yanı???
Uğraşılıyor Bige zaten denilen şu an tayin değil de geçici görevle diğer tarafa görevlendirmem yapılabilirmiş tayinler hazirandaymış bakalım inşallahhh olur ben yazımı görmeden inanmayacağım tabi.
evet evet bende uyarım beyaz da olur
selam hoşgeldın...noldu dışın gıttı mı yanıoff cok korkarım bende dışcıdenn dışımı yaparkenden burnundan getırırım adamın,bu ne şimdi ne yapıyosun ,ne kadar acıyacak sorar dururum yazık adam bı yandan bana anlatır bı yandan yapar dışı:))cook gecmış olsunn
selammmm ayyyyyyy ne yoğum bir kündür yarebbim yarebbim fenalık bastı okudum yazamadım ebru canım son şansına kadar zorla tatlım devlet işi kafasına göre atamaz bence
nilkün geçmiş olsun canım bende gideceğim dişçiye heralde önümüzde ki hafta giderim hem korkarım hem giderim 1 veya 2 çekim olacak 20 lik ön kaplama yerinden kaydı ön dişlerin arası açıldı iğrenç o düzelecek gerisi Allah kerim
nılkunnnn kendıme ayakkabı bulamadım bı turlu ya ankamall de 40 yere baktım yok senın bıldığın bı yer var mı ankara da??ayyyh bıde ankamall acıty ve antaresten başka bı alışverış merkezı bıldığımız yokk sen bılın mı?
tşk ebrucumUğraşılıyor Bige zaten denilen şu an tayin değil de geçici görevle diğer tarafa görevlendirmem yapılabilirmiş tayinler hazirandaymış bakalım inşallahhh olur ben yazımı görmeden inanmayacağım tabi.
Seçenekleri deniyoruz işte aslında dediğim gibi çok basit bir işlemmiş ama aması var işte siz anlayın.
Nilgüncüğüm sana da geçmiş olsun canımm dişini çektirmişsin.
ayy bu kız benı oldurecek,,bır guzel anne dıyışı var kı eritiyo benı..bılıyor ya hoşuma gittiğini sureklı soyluyorrr alllamm allam bayılıyorum anne demesıne
bu aralar favori kelımelerımız şunlar: veeememmmm(vermem dıyor kendılerı) nee neee ne ,, bittiiii (bıttı yı de kıden ogrendıyse oyun bıtıyor bıttı bıttı dıye 40 kere soyluyor:)ha bıde allooooo hala favorılerımız arasında:76:
karışıklık olmasın dedik bayrak renkleri olsun dedik kırmızı şapkabereli beyaz uzunkulak kirlenmez yahu atarsınız makineye
liste yapalımda karışmasın1-melike -uzun kulak-hello kıty
2-nilgün-uzunm kulak-hello kıty
3-bilge-uzun kulak-oliver
4-meral-uzun kulak
5-canan-uzun kulak
6-berna-uzun kulak
7-neşe-uzun kulak
8-müzeyyen-uzun kulak
9-nevra-uzun kulak
10-yasemin-uzun kulak
11-pelin-uzun kulak
slyvester kargo dahil 40 liraya geliyor ebrucum
aslında ankette slyvester çıktı ama herkeste aynısı olsun diyoruz ya... maddiyat mani olabilir diye uzunkulak üzerinde durmaya başladık
balıkyağı iştah açar kilo alımını tetikler mantığında fatmacım
zaten ben balığını yediriyorum umut'un o yüzden de ihtiyacı yok
karışıklık olmasın dedik bayrak renkleri olsun dedik kırmızı şapkabereli beyaz uzunkulak kirlenmez yahu atarsınız makineye
liste yapalımda karışmasın1-melike -uzun kulak-hello kıty
2-nilgün-uzunm kulak-hello kıty
3-bilge-uzun kulak-oliver
4-meral-uzun kulak
5-canan-uzun kulak
6-berna-uzun kulak
7-neşe-uzun kulak
8-müzeyyen-uzun kulak
9-nevra-uzun kulak
10-yasemin-uzun kulak
11-pelin-uzun kulak
benimki tamam ama müzeyyen ben10 istiyordu birde
o mutlaka alır, birine alır diğerine almazsa kıyamet kopar valla
hakikaten iki gündür nerede bizim kız???
bakalım ne olacak yarısı duruyor, şimdi üstü kapalı iyileşsin diye
açınca görcez
bende çok korkardım ki
ailemizin dişçisiyle tanışana kadar şimdi hiç tırsmıyorum
tşk ederim, sanada kolay gelsin seninde işin uzunmuş bayağı
kardeşim var bizzat
nasıl ayakkabı alacaksın
ankara forumda pelida ayakkabı
tşk ebrucum
Rabbim gönlüne göre versin inşallah istediğin yer olur
ne zaman belli olacak????
maşallah kuzuya
bizimki dede
vava ( baba )
aba dışında bişey demiyor
ge bide alooooooooo( o ve a birbirine karışıyor söyleken)
daha anne demeyi beceremedi zıpa
buyumuştur zıpa da ıyıce yaaa foto ekledın mı hıç bakıyım sennnn,,merak ettım gokkuşuuuubakalım ne olacak yarısı duruyor, şimdi üstü kapalı iyileşsin diye
açınca görcez
bende çok korkardım ki
ailemizin dişçisiyle tanışana kadar şimdi hiç tırsmıyorum
tşk ederim, sanada kolay gelsin seninde işin uzunmuş bayağı
kardeşim var bizzat
nasıl ayakkabı alacaksın
ankara forumda pelida ayakkabı
tşk ebrucum
Rabbim gönlüne göre versin inşallah istediğin yer olur
ne zaman belli olacak????
maşallah kuzuya
bizimki dede
vava ( baba )
aba dışında bişey demiyor
ge bide alooooooooo( o ve a birbirine karışıyor söyleken)
daha anne demeyi beceremedi zıpa
hımm o zaman bızım ıcın ıdeal accık acılıversın ıstahı ,,bızımkınde meme ıştahındna başka ıstah yok cunku...o umutun balık yıyen agzını yerım maşallah maşallah bayılıyorum ben yemek yıyen beboşlara
tikkaaaaaayt ben balık yiyor demedim
balığını yediriyorum dedimçorbasına katıyorum fatma yoksa çiğneme, parça yeme falan cıkssss yok bizde
ay delircem iki gündür sağ gözüm şu şekilde
sağ gözüm sağlığa sol gözüm varlığa demeyin gebertirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?