benimde aklıma takılan şey o kısmı zaten.. gerçi kız kreşe başlayınca bende çalışırım mutlaka napıcam bütün gün evde.. hem kızın masrafı ihtiyaçları da artmış olacak.. ya bilmiyroum şu aralar çok sıcak geliyo bu fikir bana.. heleki 1 haftadır evdeyim ya kızımla öyle güzel vakit geçirdikki hiç işe dönesim yok.
canan da fiyat alacaktı bugün bakalım bir bekleyelim
bak ne yazcaktım unuttum bugün ptesi ben niye evdeyim hadi bilin :)) sevgili görümcem dün sinir krizi geçirmiş bugün gelemedi.. bende işe gidemedim.. perşembe günü de geçirmişti hastaneye kaldırmışlardı. sinir krizi geçirdiğinde hiçbişey hatırlamıyo.. bide engin diyoki sinir krizi geçirirken görsen ödün kopar diyo.. ben nasıl kızımı ona emanet edip işe gidicem yarın..?? ve sonraki günler tabi ? şu ev işi olsa biran önce işten çıksam kızıma kendim baksam allahım ya duy sesimi..
teşekkur ederım canım,,ohh ne guzel bulmuşsunuz yontemı,bellı zaten senın yaptığın herşeyı yaptığı face de gordum gulme krızıne gırdım ya nası taklıt edıyo nası kaldırıyo poposunu yarabbım ball ball maşalllah,bende nası olsa gectı dıye ısrar etmedım damllalarda kullanmadık
aynen bende daha hıç abur cubur vermedım kı versemde yemıyo yanı cıkolatayı bıle bı ısırıyo bı daha ıstemıyo sıpam
ınek sutunu de azda olsa alışsın bendekı bıtınce bunu yadırgamasın dedım ama cokta sevmedı 4-5 kaşık anca ıctı...flor u bızım doktorumuzda 6 aylıkkken vermıştı fakatben kullanmadım sudan yeterı kadar floru alır dıye okumuştm bıde vucutta bırıkıyomuş sanırım florun fazlası du bende bunu sorayım doktora..
ev konusuna gelınce anlattıklarına gore sen ve nazın ıcın harıka olacak bu iş sıbelcımm,,yeterınce cektın el kahrını anlatttığna gore e naz ın da bu hallerı bır daha olmayacak cok hızlı buyuyorlar bencede onla vakıt gecır hemde kendıne zaman ayırmış olursun ,,kısmetın de varsa naz buyuduğundede bı yerden bı ış cıkar yıne ,çalışmak ıstersen...valla keşke alsanız oyle ev harıka olur,,kapılar kapanınca herkesın evı kendıne sonuçta....tabı bunlar pozıtıf yanları bıde negatıflıklerı duşun yaz bakalım bı tart şöyle ama naz la vakıt gecırmek hepsınden agır basar bence
sen kendine göre iyice düşün taşın
hepiniz için hayırlısı olur inşallah
ya bakın aklıma ne geldi belki biliyosunuzdur gerçi de ben yeni gördüm :)) hayat bi su çıkarmış bebek suyu hem ağızlığı bu alıştırma bardaklarınınki gibi hem bol mineralli bayıldım ben ya çok pratik..
bencede kedıcık pahalıymış yaa uzun da surucek demek kı,,en uygunu ve kısa zamanda bıtcek olanı olsun
ama ben kızıma ayrıyetten hellokıty ısterımmmmm
ya şöyle düşünüyorum şimdi tabisi de onlara yakın bile oturmak istemiyorum ama altlı üstlü oturursak ev alınmış olunacak ve ben işten çıkıcam.. ayrıca engin arabayı bana verecek.. ben spora başlayabilicem.. araba kullanmayı öğrenecek vaktimde olacak. bide temizlik filan yaparken bırakırım yarım gün kayınvalideme o bakarken ben işlerimi hallederim.. bide engin zaten burdan koşturuyo beylikdüzüne bari alt kata inmiş olurne bilim bi yanda kızımı kendim büyütürüm diyorum.. kararsızım..
canım çok geçmiş olsun.. biz damla konusunda uzmanız biliyosun.. biz şöyle alıştırdık nazı şimdi ben ne yaparsam o da yapmak istediğinden babası bana damlatıyo gibi yapıyo sonra ben onun bebeğine damlatıyorum hadi sırasende diyorum sesini çıkarmıyo.
valla bizim doktor yaza kadar devit3 e kesinlikle! devam dedi.. o aldığı azcık güneş ki kış güneşi bi işe yaramaz dedi.
mama, muhallebi, aburcubur kesinlikle verdirmiyo zaten.. (ben bi arabada filan dursun diye çbuk kraker veriyorum tek abur cuburumuz bu)
süte gelince emzirdiğim için bana başlamana gerk yok dedi.. hani illaki sütlaç vs yapcaksan sütle yapabilirsin yasak değil ama senden yeterli şeyi aldığından ayrıyetten vermene gerek yok dedi.. ki aynen kesinlikle günlük inek sütü ver dedi.
bak o şurupları hiç sormadım bidahakine bende sorim.. biz bide flor hapına başladık kendi doktorumuz söylemedi ama dişçimiz söyledi 14 yaşına kadar çocukların kesinlikle kullanması gerektiğini düşünüyorum dedi. şuanda 2 yaşına kadar günde 1 tane kullanıyoruz...
benimde aklıma takılan şey o kısmı zaten.. gerçi kız kreşe başlayınca bende çalışırım mutlaka napıcam bütün gün evde.. hem kızın masrafı ihtiyaçları da artmış olacak.. ya bilmiyroum şu aralar çok sıcak geliyo bu fikir bana.. heleki 1 haftadır evdeyim ya kızımla öyle güzel vakit geçirdikki hiç işe dönesim yok.
ağızlık kabul ama iyi niyetle bile olsa ben herhangi bir şeyin dengesiyle oynandı mı kullanmıyorum umuta da kendimize deya bakın aklıma ne geldi belki biliyosunuzdur gerçi de ben yeni gördüm :)) hayat bi su çıkarmış bebek suyu hem ağızlığı bu alıştırma bardaklarınınki gibi hem bol mineralli bayıldım ben ya çok pratik..
ahhahaha ne kaddan hoş!!!
tüm şartlarını ortaya koy sibelcim (gerekiyosa yazılı anlaşma yapın) sonra da zaten seni sömürmekte olan işinden çıkıp kızının başında dur elbet büyüyecek elbet işe döneceksin
ben ki çok karşıydım işten çıkmana ama bu şimdi bambaşka bir şey!!!!
:44:
ya evet bigecim allah korusun neler görüyoruz tv de gastelerde. aklıma bin tane şey geliyo.. bunlar şimdi bütün gün evde yalnızlar.. annem de yok.. kadın depresyonun eşiğinde cinnet minnet geçirir hey allahım sen koru.. bugün gidemedim işe.. e yarın mecbur gidicem.. naapsam bilemedim.. işyerini arayıp 1 hafta daha izin istesem diyorum sonra diyorumki 1 hafta sonra noolcak. sonra diyorum belki biraz toparlar ayy sorma canım çok sıkkın..
ya bakın aklıma ne geldi belki biliyosunuzdur gerçi de ben yeni gördüm :)) hayat bi su çıkarmış bebek suyu hem ağızlığı bu alıştırma bardaklarınınki gibi hem bol mineralli bayıldım ben ya çok pratik..
hay allahım yaaa allaha emanet valla bilemiyorum sibel ciğim eşin ne diyor ona desen nazla beraberken birşey olursa diye ki kesin demişsindir
dediğin şu sporcu kapağı değil demi
gittim reale baktım yok öyle birşey
nerden aldın, üstünde ne resmi var
O kadar kötüyüm ki o kadar moralim bozuk ki geçmişe bakamıyorum aslında hiçbir şey yapamıyorum öyle boş boş oturuyorum sadece.
Dualarınıza ihtiyacım var ne olur dua edin benim için bir haftalık rapor aldım ve bu bir haftanın sonunda ne olur şu gişe cehennemine geri dönmek zorunda kalmayayım. Geri de dönemem artık ya zaten bana denil di ki bir devlet kurumunda, hem de rapor almak istediğim için çünkü dayanamadığım için iki üç saatlik uykularla bir sn başımı kaldımadan ve bilmediğim menülere bakarak önümde yığılı insanlarla başa çıkamadığım için ya oturur çalışırsın ya da çocuk bakıcılığı yapacaksan kapı orada çeker gidersin.
Ne yapacağımı bilmiyorum ama bildiğim tek bir şey var ben oraya geri dönmem. Geçici görevle de olsa dağıtım bölümüne geçmek istiyorum. Bu hafta içinde hallolması lazım dua edin bana ne olur çok kötüyüm.
http://www.kadinlarkulubu.com/album.php?albumid=19979
resimler boyları ve fiyatları kızlar fiyat konusunu resimlerin altında konuşlaım malum indirimli kesin yaptırmak isteyenler resimlerin altına yazın lütfen bana bir tane bundan diye bnde haber vereyimki başlasın örmeye hello kityleri falan ben 10 vardı baya yardımcı oldu sağolsun bnm gönlüm uzunkulaktan yana birde siz karar verin
O kadar kötüyüm ki o kadar moralim bozuk ki geçmişe bakamıyorum aslında hiçbir şey yapamıyorum öyle boş boş oturuyorum sadece.
Dualarınıza ihtiyacım var ne olur dua edin benim için bir haftalık rapor aldım ve bu bir haftanın sonunda ne olur şu gişe cehennemine geri dönmek zorunda kalmayayım. Geri de dönemem artık ya zaten bana denil di ki bir devlet kurumunda, hem de rapor almak istediğim için çünkü dayanamadığım için iki üç saatlik uykularla bir sn başımı kaldımadan ve bilmediğim menülere bakarak önümde yığılı insanlarla başa çıkamadığım için ya oturur çalışırsın ya da çocuk bakıcılığı yapacaksan kapı orada çeker gidersin.
Ne yapacağımı bilmiyorum ama bildiğim tek bir şey var ben oraya geri dönmem. Geçici görevle de olsa dağıtım bölümüne geçmek istiyorum. Bu hafta içinde hallolması lazım dua edin bana ne olur çok kötüyüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?