2009 Aralık Anneleri

sen kendine göre iyice düşün taşın
hepiniz için hayırlısı olur inşallah

ya bakın aklıma ne geldi belki biliyosunuzdur gerçi de ben yeni gördüm :)) hayat bi su çıkarmış bebek suyu hem ağızlığı bu alıştırma bardaklarınınki gibi hem bol mineralli bayıldım ben ya çok pratik..

canan da fiyat alacaktı bugün bakalım bir bekleyelim

gelen buydu ama burda sylvester yokmuş

"canancım arkadaşlarınla bi gün gelin canımcım..hllo kiyleri 25 den yapıyorum 20 den yaparım size.ben10 de 20 olsun.oliverda yaparız.oda 30 olsun"

ahhahaha ne kaddan hoş!!!
tüm şartlarını ortaya koy sibelcim (gerekiyosa yazılı anlaşma yapın) sonra da zaten seni sömürmekte olan işinden çıkıp kızının başında dur elbet büyüyecek elbet işe döneceksin
ben ki çok karşıydım işten çıkmana ama bu şimdi bambaşka bir şey!!!!

aa bak floru da bilmiyodum onu da sorim. üf bizimde ctesi aşımız var
yaa sıpa nasıl benimki kuyruk kuyruk :)
valla ben kıza hiç çikolata filan vermedim çünkü tatlıyı çok seviyo kesin yer.. nekadar geç tanışsa benim için okadar iyi..
ev içinde hayırlı olsun valla..

sen kendine göre iyice düşün taşın
hepiniz için hayırlısı olur inşallah

amin canım inşallah..

yaaa hiç görmedim, gidip bakayım
merak ettim

bencede kedıcık pahalıymış yaa uzun da surucek demek kı,,en uygunu ve kısa zamanda bıtcek olanı olsun
ama ben kızıma ayrıyetten hellokıty ısterımmmmm

ben de hello kıtty kesin istiyorum

canım evet iyi yanları bunlar araya mesafeni koyarsan fazla sıkıntı olmaz gibi geliyor engin sebzesi o zaman işten çıkmana karışmaz mı
bence al bir kağıt kalen en başına ''nazla evde olacağım yaz''altına artılarını eksilerini yaz ki bence ben yaşayan biri olarak fazla eksisi yok sadece bir yere giderken illa tam kapısından geçerken kapı açılıyor aaaa nereye böyle diyor meraktan dediğin gibi çok bunalınca verirsin 5-10 dakika kendine gelirsin arada yemek filan verir rahat edersin tabii tam bilemiyorum huyunu suyunu o yüzden sen yaz artılarını eksilerini

ağızlık kabul ama iyi niyetle bile olsa ben herhangi bir şeyin dengesiyle oynandı mı kullanmıyorum umuta da kendimize de

haydi kaçtım yarın konuşuruzzzzzzz öpün cücükleri benim adıma

:44:
ya evet bigecim allah korusun neler görüyoruz tv de gastelerde. aklıma bin tane şey geliyo.. bunlar şimdi bütün gün evde yalnızlar.. annem de yok.. kadın depresyonun eşiğinde cinnet minnet geçirir hey allahım sen koru.. bugün gidemedim işe.. e yarın mecbur gidicem.. naapsam bilemedim.. işyerini arayıp 1 hafta daha izin istesem diyorum sonra diyorumki 1 hafta sonra noolcak. sonra diyorum belki biraz toparlar ayy sorma canım çok sıkkın..

hay allahım yaaa allaha emanet valla bilemiyorum sibel ciğim eşin ne diyor ona desen nazla beraberken birşey olursa diye ki kesin demişsindir

ben de çıktım annemde geliyor benle yarın dr gideceğiz işe gelince görüşürüz byeeeeeeeeeeee öptüm hem sizi hem kuzuları

dediğin şu sporcu kapağı değil demi
gittim reale baktım yok öyle birşey

nerden aldın, üstünde ne resmi var

hadi gidin izin verdim
bende 6 da çıkıyorum bugün
iş doktorunda randevum var, dişim kırıldı hemde azının yan duvarı
hemde durup dururken
ne olduğunu bende anlamadım, akşam gidinc görcem işte

gecmiş olsun nılgün,,kalsıyum eksıklığı olabılır sanırsam
ee bu zıpalar bızden alıyor bızım daha cook kalsıyum almamız lazım,peynırıydı yogurduydu....
senı aran nasıl tuketebılıyomusun bunları

http://www.kadinlarkulubu.com/album.php?albumid=19979

resimler boyları ve fiyatları kızlar fiyat konusunu resimlerin altında konuşlaım malum indirimli kesin yaptırmak isteyenler resimlerin altına yazın lütfen bana bir tane bundan diye bnde haber vereyimki başlasın örmeye hello kityleri falan ben 10 vardı baya yardımcı oldu sağolsun bnm gönlüm uzunkulaktan yana birde siz karar verin

O kadar kötüyüm ki o kadar moralim bozuk ki geçmişe bakamıyorum aslında hiçbir şey yapamıyorum öyle boş boş oturuyorum sadece.
Dualarınıza ihtiyacım var ne olur dua edin benim için bir haftalık rapor aldım ve bu bir haftanın sonunda ne olur şu gişe cehennemine geri dönmek zorunda kalmayayım. Geri de dönemem artık ya zaten bana denil di ki bir devlet kurumunda, hem de rapor almak istediğim için çünkü dayanamadığım için iki üç saatlik uykularla bir sn başımı kaldımadan ve bilmediğim menülere bakarak önümde yığılı insanlarla başa çıkamadığım için ya oturur çalışırsın ya da çocuk bakıcılığı yapacaksan kapı orada çeker gidersin.
Ne yapacağımı bilmiyorum ama bildiğim tek bir şey var ben oraya geri dönmem. Geçici görevle de olsa dağıtım bölümüne geçmek istiyorum. Bu hafta içinde hallolması lazım dua edin bana ne olur çok kötüyüm.

hay allahım yaaa allaha emanet valla bilemiyorum sibel ciğim eşin ne diyor ona desen nazla beraberken birşey olursa diye ki kesin demişsindir

eşimde artık görümcemin bakmasından yana değil ama şuanda başka bir seçeneğimiz yok...

dediğin şu sporcu kapağı değil demi
gittim reale baktım yok öyle birşey

nerden aldın, üstünde ne resmi var

yok yok eklerim birazdan resmini.. çağrıdan aldım ben..

ah ebrucum allah gönlüne göre versin.. biliyosun senin yaşadıklarının aynısını yaşadım ve yaşıyorum seni çok iyi anlıyorum.. bi kaç saatlik uykuyla milyarlarla uğraşıyorum hatta bazen trilyonlarla.. ve daha birsürü riskli işle.. benide göndermiyolar başka biyere.. aynen kapıyı gösteriyolar..

valla benim gönlümde uzunkulaktan yana.. yarın işbaşı yapıyorum takip edemeyebilirim bana en son kararı ve fiyatı parayı nereye gönderceksek hesap no vs. özelden mesaj atarsınız..

işe başlayacağım ve müthiş mutsuzum... ( allahım bir an önce yardım etsin kızımı sinir hastası birine bırakıp işe gitmek istemiyorum.. allahım korusun..

Biliyorum Sibel biliyorum senin yaşadıklarını da yalnız burası güya devlet dairesi yani öyle işten atmaya falan yetkisi yok müdürün işte bu konuşmalarla ve tehditle yıldırma politikası güder ancak bu milyarlar karşında dikilen insanlara veriliyor burada sahte para, eksik para, soygun vs. heran bir vukuatla karşılaşabilirsin yani.
Ne diyeyim Allah kolaylık versin bize istifayı ciddi ciddi düşünür oldum ev kendimizin arabamız var çok şükür borcumuz harcımız da yok o zaman neden peki bu çile Canberki bile gözüm görmez oldu o kadar moralim bozuk ki.

ah ebrucum ah ne desem boş allah yardımcın olsun ve o başındaki ö.üzleri islah etsin demekten başka elimden hiçbir şey gelmiyor bir de dua edebilirim işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…