2009 Aralık Anneleri

hadi ben kaçtım laptopun şarjı bitiyo zeyno durmuyo şimdi haber geldiki babası gelcekmiş gerisi belli değil hay Allahım ya Rabbim deniyosun beni :84: herkesleri öptüm byeee

ben çok severim irmikli tarif bndeki yapıcaksan ekliyim tarifi
yerim ben onuuuu bal kızımmmm
oyun yaparmış annesinede

şekerim istediğiniz yemekten bahsedebilirsiniz yanımda
portakal harici aşermiyorum
o yüzden kızın adı portakal hanım kaldı ya
şekerim portakalı çok yeme mide yanması bulantısı vs yapar asitli çünkü mideden rahatsız biri olarak uyarayım
resim eklediiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmm

bakak görek bakak görek :103:

ayyy eklede yeni bi tatlı tarifim olsunnnn
deneyip beğendiğiniz tüm tatlı tuzlu tarifleri isterimmmmm
gelen giden çok oluyo bize
yeni tariflere ihtiyacım var

günde 2 tane yiyorum çok yemiyoruuuuuummm

hadi bakın oğluşuma

bige eve gitmiş

yeğen kuzusu Arda Bey, bileğini sakatlamış, hastaneye gitmişler,
şimdi evdelermiş iyiymiş

haber vereyim dedim merak edersiniz şimdi siz

depola zaten yasemininm

resim eklediiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmm
maşallah paşama bomba gibi annesi

hadi ben kaçtım laptopun şarjı bitiyo zeyno durmuyo şimdi haber geldiki babası gelcekmiş gerisi belli değil hay Allahım ya Rabbim deniyosun beni :84: herkesleri öptüm byeee
kolay gelsin güle güle

bige eve gitmiş

şimdi evdelermiş iyiymiş

hay allah yaaaaaaaaaa
geçmiş olsun kara kuzuya
inç ciddi değildir problem.

sağol dünürüm benim

bnde çoktor tarif aslında blog açmak istiyorum ama fırsat yokki bu cadıdan evin işnden cnm işim var şimdi yemek hazırlıyorum en geç yarın yazıcam tarifi

bige eve gitmiş

şimdi evdelermiş iyiymiş

hay allah şüküğr bişy olmamış ay ne acımıştır kluzum ya bizde dün yağmurun elini yaktık arkadaşa gittim evi sobalı o kdrda peşinden koşuyom kaşla gözün arasında değdi sobaya allahytan çok deil dokundu çekti parmak uçları hafif yandı ((
ben geldim
napıyosunuz bakemm
iiz nevra sen nasılsın oğluş nasıl okdr iş var ki gözümde büyüyo yemeği yapayomda eşim gelince evi halledicem gece

iiz nevra sen nasılsın oğluş nasıl okdr iş var ki gözümde büyüyo yemeği yapayomda eşim gelince evi halledicem gece

sağol canım iyiyiz bizde oğluş kuduruoo ne yapsın .. full enerji evi talan ediyoo bütün gün
benim iş yerimde işler çook akşam yemekte , dünden kalan 2 dilim böreğim var yanına bişeyler eklemek gerek ne yapsam ki :26:

ben geldim
napıyosunuz bakemm
hoşgeldin

çorbasız olmaz çorba yap bence
sebze yemeğide olsa süper olur

çorba yap 2 tavuk budunu fırın torbasıyla at fırına yanına birer dilim börek ohhh süper

okuyup cıkıyorum sürekli herkesler iyidir umarım zeynosun hafif atesi var sabahtan bu yana hiç bir sey yemiyor sürekli aglama modunda tabagı görünce insallah düser atesi verdim surup bakalım yav melike 2 tavuk budu demişssin kııı ne yeter o benim adam oturusta 4 tane yiyor

nilkün sobe tatlım
her an çıkabilirim iyi akşamlar kızlar
iyi akşamlar
kovalasın seni tavşanlaaaaaaaaarrrrrr

selam eda
zeynoma ne olduki:26: Dişlerimi acaba:26:
Geçmiş olsun kuzuma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…