ben çok severim irmikli tarif bndeki yapıcaksan ekliyim tarifibiz iyiyiz< yaseminc,m işte daktan paşa ve portakal hanımlarda iyiler inş. alıyorum haberlerini:)
takılıyoz kızımla o dolapları indirmekle meşgul bende arkasından toplamakla şimdi mouse u aldı kaçtı elinden alıyım da kaçsın tekrar diye gözümün içine bakıyo :)
aranızda gül tatlısını deneyen var mı yasemin canın çekerse yapabilceğin kolay bi tatlı ondan lafını geçridim yoksa ağzımı açmam sen varken yemek konusunda bu aralar pek iştahın var mı bilmiyorum geçenlerde miden bulanıyodu diye hatırlıyorum ama.
benim cadı damacanın pompasına basıp çıkan suyla oynuyo iyi mi :)
şekerim portakalı çok yeme mide yanması bulantısı vs yapar asitli çünkü mideden rahatsız biri olarak uyarayımyerim ben onuuuu bal kızımmmm
oyun yaparmış annesinede
şekerim istediğiniz yemekten bahsedebilirsiniz yanımda
portakal harici aşermiyorum
o yüzden kızın adı portakal hanım kaldı ya
resim eklediiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmm
hadi ben kaçtım laptopun şarjı bitiyo zeyno durmuyo şimdi haber geldiki babası gelcekmiş gerisi belli değil hay allahım ya rabbim deniyosun beni :84:Herkesleri öptüm byeee
ben çok severim irmikli tarif bndeki yapıcaksan ekliyim tarifi
şekerim portakalı çok yeme mide yanması bulantısı vs yapar asitli çünkü mideden rahatsız biri olarak uyarayım
bakak görek bakak görek:103:
bige eve gitmiş
yeğen kuzusu arda bey, bileğini sakatlamış, hastaneye gitmişler,
şimdi evdelermiş iyiymiş
haber vereyim dedim merak edersiniz şimdi siz
hay allam yaaaa(((
allahtan iyiymiş yavrum
allah razı olsun nilgünüm haber verdin
depola zaten yasemininmyetmiyo valla meralimmmm
ama kıymetli zamanlarım olduğunu, doğumdan sonra hiiiiiiç uyuyamayacağımı artık biliyorummm
hormonaldır dimi pıtırcığımmm:86:
kıyamaaaaammmmm
15 karakter yapacam diyede kaç kez eklemiş smile ı
hadi gel gel affadiyorum seni
maşallah paşama bomba gibi annesiresim eklediiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmm
kolay gelsin güle gülehadi ben kaçtım laptopun şarjı bitiyo zeyno durmuyo şimdi haber geldiki babası gelcekmiş gerisi belli değil hay Allahım ya Rabbim deniyosun beni :84:herkesleri öptüm byeee
bige eve gitmiş
yeğen kuzusu Arda Bey, bileğini sakatlamış, hastaneye gitmişler,
şimdi evdelermiş iyiymiş
Dünür çooooooooooooooooooooooooook tatlı buuuu maşallah 41000000 kere
ayyy eklede yeni bi tatlı tarifim olsunnnn
deneyip beğendiğiniz tüm tatlı tuzlu tarifleri isterimmmmm
gelen giden çok oluyo bize
yeni tariflere ihtiyacım var
günde 2 tane yiyorum çok yemiyoruuuuuummm
hadi bakın oğluşuma
hay allah şüküğr bişy olmamış ay ne acımıştır kluzum ya bizde dün yağmurun elini yaktık arkadaşa gittim evi sobalı o kdrda peşinden koşuyom kaşla gözün arasında değdi sobaya allahytan çok deil dokundu çekti parmak uçları hafif yandıbige eve gitmiş
yeğen kuzusu Arda Bey, bileğini sakatlamış, hastaneye gitmişler,
şimdi evdelermiş iyiymiş
iiz nevra sen nasılsın oğluş nasıl okdr iş var ki gözümde büyüyo yemeği yapayomda eşim gelince evi halledicem geceben geldim
napıyosunuz bakemm
iiz nevra sen nasılsın oğluş nasıl okdr iş var ki gözümde büyüyo yemeği yapayomda eşim gelince evi halledicem gece
hoşgeldinben geldim
napıyosunuz bakemm
sağol canım iyiyiz bizde oğluş kuduruoo ne yapsın ..Full enerji evi talan ediyoo bütün gün
Benim iş yerimde işler çook akşam yemekte , dünden kalan 2 dilim böreğim var yanına bişeyler eklemek gerek ne yapsam ki :26:
sağol canım iyiyiz bizde oğluş kuduruoo ne yapsın ..Full enerji evi talan ediyoo bütün gün
Benim iş yerimde işler çook akşam yemekte , dünden kalan 2 dilim böreğim var yanına bişeyler eklemek gerek ne yapsam ki :26:
iyi akşamlarnilkün sobe tatlım
her an çıkabilirim iyi akşamlar kızlar
okuyup cıkıyorum sürekli herkesler iyidir umarım zeynosun hafif atesi var sabahtan bu yana hiç bir sey yemiyor sürekli aglama modunda tabagı görünce insallah düser atesi verdim surup bakalım yav melike 2 tavuk budu demişssin kııı ne yeter o benim adam oturusta 4 tane yiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?