2009 Aralık Anneleri

merhaba,

dün gelemedim, yazamadım
gerçi işten kafamı kaldıramdım, lavaboya bile gidemedim

ama bugün açığı kapatırım umarım ekstra bişey çıkmazsa

nabersiniz?????

hoşgeldin canım bende 3 gündür öyleyi şimdilik sakin ama öğleden sonra ne olur bilemem

hamişsin canım ondan bende gece 2 lere kadar uyumazdım uyusam da uykulu kalkardım canım kıyamam sana

künaydııııııııııınnnnnnnnnnnnn
normal ama kuzum uyuyamaman da uykuya doymaman da
şahsen halen seğiriyorum yasi

hay allah ya amma seğirmeymiş bu

yap bakam ama benim annem demedi ki onu yasi dedi

karizmamı Bir de alışmaya başladığım ve evcilleştirmeye çalıştığım seğirmemi

melikamın patroncağızı yanında herhalde gelmediğine göre

yok tatlım neyse gitti üretime girdi gıcık kere gıcık

afiyet olsun tatlım

berkayda da oluyor bazen sibel etli ya parmakları tırnak batması olabiliyor. biz de ılık su uyguluyoruz. benim de olur şahsen çok sık pedikür de nasıl ılık su yumuşatıyor aynı mantık. bir de doktor tırnak şekli batmaya müsait olduğunda mutlaka ayakkabının önünde biraz boşluk olmalı tırnak değmemeli demişti benim sıpalara
biz de canıgönülden bekliyoruz ebrucum kısa zamanda hayırlı haberlerini alırız inşallah. bu kadar yıpratma ama kendini
herkese günaydınnnnnn
burak paşası dün gece 12 uyudu ve sabah 6 kalktı cin gibiydi allahım nereden buluyorlar bu kadar enerjiyi yaaa
oooh maaşallah paşama
yaseminim ağırlaştıkça ve hareketler hızlandıkça uyumak daha zor oluyor di mi. ben yattığım veya dinlenmeye geçtiğim anda benimkiler başlardı kudurmaya. gel de uyu.
fatma nerelerdesin canım yaa bir hemşerim yok buralarda zırlayıp duruyorum herkes toplaşıyor buluşuyor biz de tık yok
GÜNAYDIN KIZLAR

nasılsınız bakalım. kızım artık işe yarıo kendi bezini götürüp çöpe atıo
temiz hamarat kızıma maaşallah annesi
karizmamı bir de alışmaya başladığım ve evcilleştirmeye çalıştığım seğirmemi

merhaba,

dün gelemedim, yazamadım

nabersiniz?????
bugün de ben felaketim. ee kaç gündür sallayınca büroyu bugün de verginin son günü. ama yine de lak lak yapmadan duramıyorum
afiyet bal şeker bol süt olaaa

bige senin seğirme için alıntı yapmıştım ama yazmayı atlamışım

sağ gözüm sağlığa sol gözüm varlığa

ayrıca karizmanı bozacak bir yöntem daha benim kayınvalideciğim de minik bir yeşil yaprak yapıştırır o geçiriyormuş şahsen denemedim ben de hiç seç artık ya kağıt ya yeşil yaprak e bir de foto çek ekle biz de görelim
(kusura bakma meralim için yazdım bunları biraz da sana yüklenelim di mi ama)

Son düzenleme:
selam işm çok giremedim yazamadım yazıp çıkıcam ebrudan haber varmı geçmişte göremedim fatma faceden yazdım canım cvp vermednki :44: görmedin sanırım
ben senemle arzuyada attım yasemin msj arzu dönmedi senem katılmak istemediğini arkadaşlık anklayışının farklı olduğunu söyledi bvs vs vs açıkcası kırıldım haber verdiğimede pişman oldum boşuna dememişler iyiliktebn maraz doğar diye ben ne yaptıysam bu şekilde tersledi beni
ayla arkadaşımız likapaydı nbicki kermit ve uzun kulak istiyor listelermisin bigem
bu kdr bnden yağmura yemek yediricem ben kaçar bu arada bebeğpim bitti kolları kaldı sadece bugün aşıya gidicez aşı gelirse yada yarın haber bekliyoruz

sorma canciğer kuzu sarma olduk
insan her şeye alışıyor işte

merhaba,

dün gelemedim, yazamadım

nabersiniz?????

oyyy kıyamam canum arkadaşummmmm yoruyolar mı seniiii
biz iyiyiz oğluşu yıkadım yedirdim yatırdım geldim nilayla gökay nasıllar?

bebek doğunca olan uykumda kalmaz
sağlık olsun napam

yok kız ben kağıt filan demedim ki seğirmeye :26:

gıcık ki ne gıcık
hala dünki bilmecenin cevabınıda vermedin bu arada

haktanda da olmuştu doktor tırnak batması demişti iltihap yapmış antibiyotiksiz geçmemişti

hiç durmuyo portakal hanım valla müzeyyen
tepinip dururkende uyumak imkansız

kolay gelsin sana canım yaaa
belin noldu?
doktora gitcektin bugün?

arkadaşlık anlayışı cidden farklıymış üzme cananım kendini
sen haber vererek nezaketini gösterdin canım arkadaşım
ayyy bitirde resmini ekle bebeğinin emi
çok meraklı oldum ben yaaa hamileliktenmidir nedir

ebruyu merak ettim bi haber vermiştir belkim diye girdim ama yok sanırsam son sayfayı okuum sadece Allah gönlüne göre versin inş. çok sıkıldı ebrucum canım ya kaç gündür

kv leri akşama yemeğe davet ettik bu saat hala tık yok haber verende yok ben yapıyom yavaştan bişeyler gelirlerse yerler gelmezlerse kendileri bilir artık

ETLİ PARMAKLARDA OLMASI NORMAL SİBELCİM
HEY YARABBİM ARPACIKMI, GÖZÜ AKIYOMU:26: KIYAMAM NAZIMA

EBRUCUM YAPMA BÖYLE
ALLAH GÖSTERMESİN VUCUT DİRENCİN DÜŞERSE HASTALANIRSIN CNM BENİM

DÖRT GÖZLE HAYIRLI HABERLERİNİ BELİYORUZ

herkese günaydınnnnnn
burak paşası dün gece 12 uyudu ve sabah 6 kalktı cin gibiydi allahım nereden buluyorlar bu kadar enerjiyi yaaa
MAŞALLAH OĞLUMA
BENİMKİ NE UYUDU NE UYUTTU

arkadaşlık anlayışımız çok farklıymış evet deseydin keşke canancım
sen nezaketen aramışsın sormuşsun
kendileri bilirler

kolarda bitince hemen ekle cnm

şimdiden kuzuya çok geçmiş olsun

hotmonlarından heeeeeeeeee
selam huhuuuhuuu
selam
sanada huuuuuuuuuu

o kadaaaaaaaaaar:81:

biz iyiyiz< yaseminc,m işte daktan paşa ve portakal hanımlarda iyiler inş. alıyorum haberlerini:)

takılıyoz kızımla o dolapları indirmekle meşgul bende arkasından toplamakla şimdi mouse u aldı kaçtı elinden alıyım da kaçsın tekrar diye gözümün içine bakıyo :)

aranızda gül tatlısını deneyen var mı yasemin canın çekerse yapabilceğin kolay bi tatlı ondan lafını geçridim yoksa ağzımı açmam sen varken yemek konusunda bu aralar pek iştahın var mı bilmiyorum geçenlerde miden bulanıyodu diye hatırlıyorum ama.

benim cadı damacanın pompasına basıp çıkan suyla oynuyo iyi mi :)

yetmiyo valla meralimmmm
ama kıymetli zamanlarım olduğunu, doğumdan sonra hiiiiiiç uyuyamayacağımı artık biliyorummm

hormonaldır dimi pıtırcığımmm :86:

kıyamaaaaammmmm
15 karakter yapacam diyede kaç kez eklemiş smile ı
hadi gel gel affadiyorum seni

yerim ben onuuuu bal kızımmmm
oyun yaparmış annesinede

şekerim istediğiniz yemekten bahsedebilirsiniz yanımda
portakal harici aşermiyorum
o yüzden kızın adı portakal hanım kaldı ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…