merhaba,
dün gelemedim, yazamadım
gerçi işten kafamı kaldıramdım, lavaboya bile gidemedim
ama bugün açığı kapatırım umarım ekstra bişey çıkmazsa
nabersiniz?????
günaydınlar herkese
çok uykum vaaaarrrrr, alamıyorum uykumu kaç gecedir neense
haktan uyanıyo bazen bazende kendim uyuyamıyorum
bazende uyusamda yetmiyo dinlenmiş hissedemiyorum
öffff oluyo işte bişeler
Siz nasılsınız kızlar,ne var ne yok?
künaydııııııııııınnnnnnnnnnnnn
normal ama kuzum uyuyamaman da uykuya doymaman da
şahsen halen seğiriyorum yasi
hay allah niye yine ya?
Uzunkulakların ya ayağına ya kulağına 12.2009 yazılacak zaten fatma
Valla yasemin ben de anlamadım yalnız annem de dün akşam melikenin annesi mantığında "bir de kağıt yapıştır bakalım" buyurdu... Yapmadım tabii ama akşama yapıcam galbam
karizmamıBir de alışmaya başladığım ve evcilleştirmeye çalıştığım seğirmemi
melikamın patroncağızı yanında herhalde gelmediğine göre
berkayda da oluyor bazen sibel etli ya parmakları tırnak batması olabiliyor. biz de ılık su uyguluyoruz. benim de olur şahsen çok sık pedikür de nasıl ılık su yumuşatıyor aynı mantık. bir de doktor tırnak şekli batmaya müsait olduğunda mutlaka ayakkabının önünde biraz boşluk olmalı tırnak değmemeli demişti benim sıpalarakızlar geçmişi okuyamıyorum yine çok yoğunumeğer uzun kulağa karar verilirse toplu olarak ben sarı turuncu atkılı olanından istiyorum.. başka ekstradan bişi istemiyorum. herkes toplu ne alcaksa bitek onu alcam ben.. zaten oynamıyo benim sıpa ama herkeste aynı oyuncak olması hoşuma gitti.. hatıra anı olacak büyüdüklerinde inşallah görüştüklerinde..
ya bide bişi sorcam yarın bakarım cevaplarınıza benim kızın ayak başparmağının tırnak dibi kıpkırmızı ve şiş.. gerçi ctesi götürcem doktora ama kafama takıldı böyle bişi olan oldumu aranızda..
zaten gözü hala akıyo öteki gözünün kapağında arpacık gbii kabarık kocaman bişi var. ayy yarabbim delircem ya
biz de canıgönülden bekliyoruz ebrucum kısa zamanda hayırlı haberlerini alırız inşallah. bu kadar yıpratma ama kendiniAtamayacağını biliyorum canım ama bana o sözleri sarfetmiş bir müdürle de çalışamam bir daha suratını bile görmeye tahammül edebileceğimi zannetmiyorum
Ah o hayırlı haberi ben bir alabilsem ilk iş yazacağım buraya Bigeciğim vallaha eridim bittim stresten üç günde iki buçuk kilo vermişim patlayacak gibi olan pantolanlar üzerimden düşüyor hiçbir şey yiyip içemiyorum bile taş oturuyor sanki boğazımda şimdide yarının olmasını bekliyorum tayin yazım gitmemiş halen
oooh maaşallah paşamaherkese günaydınnnnnn
burak paşası dün gece 12 uyudu ve sabah 6 kalktı cin gibiydi allahım nereden buluyorlar bu kadar enerjiyi yaaa
yaseminim ağırlaştıkça ve hareketler hızlandıkça uyumak daha zor oluyor di mi. ben yattığım veya dinlenmeye geçtiğim anda benimkiler başlardı kudurmaya. gel de uyu.günaydınlar herkese
öffff oluyo işte bişeler
siz nasılsınız kızlar,ne var ne yok?
fatma nerelerdesin canım yaa bir hemşerim yok buralarda zırlayıp duruyorum herkes toplaşıyor buluşuyor biz de tık yokGünaydınlarrr nasılsınız bakem.oyuncaklar çok güzel uzun kulak güzel ama sanki kzı çocuğu oyuncağı gibi erkek çocuklarına pek uygun değil gibi ama herkesde aynı olsa tabi daha güzel olur.silvester ve bugs bunny çok beğendim ama onlar pahalıymışş. Ne kartar verşrseniz faceden mesaj yaarsanız sevinirm orayı arada açıyorum bu siteye pek giremiyorummm öpüyorum hepinizi
temiz hamarat kızıma maaşallah annesiGÜNAYDIN KIZLAR
nasılsınız bakalım. kızım artık işe yarıo kendi bezini götürüp çöpe atıo
karizmamıbir de alışmaya başladığım ve evcilleştirmeye çalıştığım seğirmemi
bugün de ben felaketim. ee kaç gündür sallayınca büroyu bugün de verginin son günü. ama yine de lak lak yapmadan duramıyorummerhaba,
dün gelemedim, yazamadım
nabersiniz?????
afiyet bal şeker bol süt olaaa
sorma canciğer kuzu sarma olduk
insan her şeye alışıyor işte
merhaba,
dün gelemedim, yazamadım
nabersiniz?????
bebek doğunca olan uykumda kalmazhamişsin canım ondan bende gece 2 lere kadar uyumazdım uyusam da uykulu kalkardım canım kıyamam sana
yap bakam ama benim annem demedi ki onu yasi dedi
yok tatlım neyse gitti üretime girdi gıcık kere gıcık
berkayda da oluyor bazen sibel etli ya parmakları tırnak batması olabiliyor. biz de ılık su uyguluyoruz. benim de olur şahsen çok sık pedikür de nasıl ılık su yumuşatıyor aynı mantık. bir de doktor tırnak şekli batmaya müsait olduğunda mutlaka ayakkabının önünde biraz boşluk olmalı tırnak değmemeli demişti benim sıpalara
yaseminim ağırlaştıkça ve hareketler hızlandıkça uyumak daha zor oluyor di mi. ben yattığım veya dinlenmeye geçtiğim anda benimkiler başlardı kudurmaya. gel de uyu.
bugün de ben felaketim. ee kaç gündür sallayınca büroyu bugün de verginin son günü. ama yine de lak lak yapmadan duramıyorum
selam işm çok giremedim yazamadım yazıp çıkıcam ebrudan haber varmı geçmişte göremedim fatma faceden yazdım canım cvp vermednki :44: görmedin sanırım
ben senemle arzuyada attım yasemin msj arzu dönmedi senem katılmak istemediğini arkadaşlık anklayışının farklı olduğunu söyledi bvs vs vs açıkcası kırıldım haber verdiğimede pişman oldum boşuna dememişler iyiliktebn maraz doğar diye ben ne yaptıysam bu şekilde tersledi beni
ayla arkadaşımız likapaydı nbicki kermit ve uzun kulak istiyor listelermisin bigem
bu kdr bnden yağmura yemek yediricem ben kaçar bu arada bebeğpim bitti kolları kaldı sadece bugün aşıya gidicez aşı gelirse yada yarın haber bekliyoruz
çok meraklı oldum ben yaaa hamileliktenmidir nedir
selam huhuuuhuuu
hayır o senin kendi meraklılığın
Cevap şu : Abla kardeşini cenazeye o çocuk gelir tekrar görürüm diye öldürüyor
cevaba bak
kendi meraklılığım heeee dünür
al sana işte
ETLİ PARMAKLARDA OLMASI NORMAL SİBELCİMkızlar geçmişi okuyamıyorum yine çok yoğunumeğer uzun kulağa karar verilirse toplu olarak ben sarı turuncu atkılı olanından istiyorum.. başka ekstradan bişi istemiyorum. herkes toplu ne alcaksa bitek onu alcam ben.. zaten oynamıyo benim sıpa ama herkeste aynı oyuncak olması hoşuma gitti.. hatıra anı olacak büyüdüklerinde inşallah görüştüklerinde..
ya bide bişi sorcam yarın bakarım cevaplarınıza benim kızın ayak başparmağının tırnak dibi kıpkırmızı ve şiş.. gerçi ctesi götürcem doktora ama kafama takıldı böyle bişi olan oldumu aranızda..
zaten gözü hala akıyo öteki gözünün kapağında arpacık gbii kabarık kocaman bişi var. ayy yarabbim delircem ya
EBRUCUM YAPMA BÖYLEAtamayacağını biliyorum canım ama bana o sözleri sarfetmiş bir müdürle de çalışamam bir daha suratını bile görmeye tahammül edebileceğimi zannetmiyorum
Ah o hayırlı haberi ben bir alabilsem ilk iş yazacağım buraya Bigeciğim vallaha eridim bittim stresten üç günde iki buçuk kilo vermişim patlayacak gibi olan pantolanlar üzerimden düşüyor hiçbir şey yiyip içemiyorum bile taş oturuyor sanki boğazımda şimdide yarının olmasını bekliyorum tayin yazım gitmemiş halen
MAŞALLAH OĞLUMAherkese günaydınnnnnn
burak paşası dün gece 12 uyudu ve sabah 6 kalktı cin gibiydi allahım nereden buluyorlar bu kadar enerjiyi yaaa
günaydınlar herkese
öffff oluyo işte bişeler
YASİİİİİİİİİİİİİİİİİİ
CANIIIIIIIIIIIIIIIIIIM
SEVGİLİ ARKADAŞIM
SEVGİ YUMAĞIM NASILSIN
HAMİLELİKDE UYKU HALİ ÇOK OLUYOR
UYKULAR YETMİYOR DİMİ
HELEDE EVDE DAKTAN GİBİN TATLI BİR PAŞA VAR İSE
GÜNAYDIN KIZLAR
TÜLAYCIM SENİN CADIYA MAŞALLAH
ELİNE BEZ VER TOZDA ALIR AKILLI KUZULAR
dün akşam düşünüyodum ne zamandır arzu yok hande yok senem yok mamba yok mehtap yok :26:
haberleşen varmı bu arkadaşlarla ?
iş çokmerhaba,
dün gelemedim, yazamadım
nabersiniz?????
bige senin seğirme için alıntı yapmıştım ama yazmayı atlamışım
sağ gözüm sağlığa sol gözüm varlığa
ayrıca karizmanı bozacak bir yöntem daha benim kayınvalideciğim de minik bir yeşil yaprak yapıştırır o geçiriyormuş şahsen denemedim ben de hiçseç artık ya kağıt ya yeşil yaprak e bir de foto çek ekle biz de görelim
(kusura bakma meralim için yazdım bunları biraz da sana yüklenelim di mi ama)
:13:
çatlada patla bigeeeeeeeeeeeee
arkadaşlık anlayışımız çok farklıymış evet deseydin keşke canancımselam işm çok giremedim yazamadım yazıp çıkıcam ebrudan haber varmı geçmişte göremedim fatma faceden yazdım canım cvp vermednki :44: görmedin sanırım
ben senemle arzuyada attım yasemin msj arzu dönmedi senem katılmak istemediğini arkadaşlık anklayışının farklı olduğunu söyledi bvs vs vs açıkcası kırıldım haber verdiğimede pişman oldum boşuna dememişler iyiliktebn maraz doğar diye ben ne yaptıysam bu şekilde tersledi beni
ayla arkadaşımız likapaydı nbicki kermit ve uzun kulak istiyor listelermisin bigem
bu kdr bnden yağmura yemek yediricem ben kaçar bu arada bebeğpim bitti kolları kaldı sadece bugün aşıya gidicez aşı gelirse yada yarın haber bekliyoruz
hotmonlarından heeeeeeeeeearkadaşlık anlayışı cidden farklıymış üzme cananım kendini
sen haber vererek nezaketini gösterdin canım arkadaşım
ayyy bitirde resmini ekle bebeğinin emi
çok meraklı oldum ben yaaa hamileliktenmidir nedir
selamselam huhuuuhuuu
ebruyu merak ettim bi haber vermiştir belkim diye girdim ama yok sanırsam son sayfayı okuum sadece Allah gönlüne göre versin inş. çok sıkıldı ebrucum canım ya kaç gündür
kv leri akşama yemeğe davet ettik bu saat hala tık yok haber verende yok ben yapıyom yavaştan bişeyler gelirlerse yerler gelmezlerse kendileri bilir artık
yetmiyo valla meralimmmmhotmonlarından heeeeeeeeee
YASİİİİİİİİİİİİİİİİİİ
CANIIIIIIIIIIIIIIIIIIM
SEVGİLİ ARKADAŞIM
SEVGİ YUMAĞIM NASILSIN
HAMİLELİKDE UYKU HALİ ÇOK OLUYOR
UYKULAR YETMİYOR DİMİ
HELEDE EVDE DAKTAN GİBİN TATLI BİR PAŞA VAR İSE
kıyamaaaaammmmm
biz iyiyiz< yaseminc,m işte daktan paşa ve portakal hanımlarda iyiler inş. alıyorum haberlerini:)
takılıyoz kızımla o dolapları indirmekle meşgul bende arkasından toplamakla şimdi mouse u aldı kaçtı elinden alıyım da kaçsın tekrar diye gözümün içine bakıyo :)
aranızda gül tatlısını deneyen var mı yasemin canın çekerse yapabilceğin kolay bi tatlı ondan lafını geçridim yoksa ağzımı açmam sen varken yemek konusunda bu aralar pek iştahın var mı bilmiyorum geçenlerde miden bulanıyodu diye hatırlıyorum ama.
benim cadı damacanın pompasına basıp çıkan suyla oynuyo iyi mi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?