bnde çoktor tarif aslında blog açmak istiyorum ama fırsat yokki bu cadıdan evin işnden cnm işim var şimdi yemek hazırlıyorum en geç yarın yazıcam tarifi
hay allah şüküğr bişy olmamış ay ne acımıştır kluzum ya bizde dün yağmurun elini yaktık arkadaşa gittim evi sobalı o kdrda peşinden koşuyom kaşla gözün arasında değdi sobaya allahytan çok deil dokundu çekti parmak uçları hafif yandı((
iiz nevra sen nasılsın oğluş nasıl okdr iş var ki gözümde büyüyo yemeği yapayomda eşim gelince evi halledicem gece
hoşgeldin
çorbasız olmaz çorba yap bence
sebze yemeğide olsa süper olur
çorba yap 2 tavuk budunu fırın torbasıyla at fırına yanına birer dilim börek ohhh süper
okuyup cıkıyorum sürekli herkesler iyidir umarım zeynosun hafif atesi var sabahtan bu yana hiç bir sey yemiyor sürekli aglama modunda tabagı görünce insallah düser atesi verdim surup bakalım yav melike 2 tavuk budu demişssin kııı ne yeter o benim adam oturusta 4 tane yiyor
Kızlar ben toparlanıyorum
birazdanda çıkarım
hepinizi öperim
kızlar nasılsınız gecvmıste boguldum kaldım gunlerdır.uzun zamadır da gıremedım emır hasta ben hasta oglumla burnumuzu ceke ceke dolasıoruz...herkes ıyı mı bu arada?
geçmiş olsun hande grip mi oldu emir havalar fena ya sanada gçmiş olsun tabii dikkat et kendine olabildiğince
selam işm çok giremedim yazamadım yazıp çıkıcam ebrudan haber varmı geçmişte göremedim fatma faceden yazdım canım cvp vermednki :44: görmedin sanırım
ben senemle arzuyada attım yasemin msj arzu dönmedi senem katılmak istemediğini arkadaşlık anklayışının farklı olduğunu söyledi bvs vs vs açıkcası kırıldım haber verdiğimede pişman oldum boşuna dememişler iyiliktebn maraz doğar diye ben ne yaptıysam bu şekilde tersledi beni
ayla arkadaşımız likapaydı nbicki kermit ve uzun kulak istiyor listelermisin bigem
bu kdr bnden yağmura yemek yediricem ben kaçar bu arada bebeğpim bitti kolları kaldı sadece bugün aşıya gidicez aşı gelirse yada yarın haber bekliyoruz
ebruyu merak ettim bi haber vermiştir belkim diye girdim ama yok sanırsam son sayfayı okuum sadece Allah gönlüne göre versin inş. çok sıkıldı ebrucum canım ya kaç gündür
kv leri akşama yemeğe davet ettik bu saat hala tık yok haber verende yok ben yapıyom yavaştan bişeyler gelirlerse yerler gelmezlerse kendileri bilir artık
Sıkıldım gerçekten Kıymet bu kadar sıkılmama da sıkılıyorum ayrıca ama engelleyemiyorum kendimi işte ne yazık ki bugün bir kilo daha gitmiş.
Neyse normal şartlarda bir türlü veremediğim kiloları vermiş oldum böylece işte
Ama yine de Allah herkese sağlıkla zayıflamayı nasip etsin diyorum.
Çok tesekkur ederız ıkımızde grıp Emır bıraz nefes almakta zorlanıyo aslında yıne hava versek ıyı olacak dedı dr.ama ben pek oralı olmadım acıkcası;burnu tıkansa oksıjen varıoruz drduk yere astım hastası yapacaz zannedıyorum işte anne mantıgı
okuyup cıkıyorum sürekli herkesler iyidir umarım zeynosun hafif atesi var sabahtan bu yana hiç bir sey yemiyor sürekli aglama modunda tabagı görünce insallah düser atesi verdim surup bakalım yav melike 2 tavuk budu demişssin kııı ne yeter o benim adam oturusta 4 tane yiyor
çok hızlı baktım geçmişe eda ve canan geçmiş olsun diyim önce..
bize geçmiş olsun dilekleriniz için de teşekkür ederim unutmadan..
evet bizim kızın ayakları biraz etli ondan heralde.. bide görümcem evin içinde bile ayakkabı giydiriyo.. ahhh ahh beni takanmı var..
kızlar nasılsınız gecvmıste boguldum kaldım gunlerdır.uzun zamadır da gıremedım emır hasta ben hasta oglumla burnumuzu ceke ceke dolasıoruz...herkes ıyı mı bu arada?
edacım geçmiş oslun kuzuya umarım diştir
canancım yağmura da geçmiş olsun saniyesinde iş beceriyo bu veletler ya ne kadar gözünü ayırmasanda ucuz atlatmışsınız yine de
benim kızım bugün damacanaya yapmağını bırakmadı . nerdeyse dolu olan damacanın içinde emzik 3 tanede çatal bıçak attı artık ne hayır gelir o sudan ama içiyoruz şifa niyetine:) pompayı çıkarıyo şebek ne bulursa içine saniyeler içinde maşayyla falan çıkarmaya çalıştım olmadı kaldı artık su bitene kadar:) bantladım pompanın etrafını umarım çıkaramaz
Canancığım henüz bir olumlu haber yok ne yazık ki ancak belki, umuyorum ki inşallahhhhh pazartesi günü bir şeyler değişebilir.
Bige ben kendi kendimi yiyip bitiriyorum ama onlara bir şey belli etmedim hatta tüm tehditlerine rağmen raporumu verip gittim arkamdan köpürmüş, haberini aldım
sen daha iyi bilirsin handecim ama doktor söylediyse ciğerlere giden oksijen azlığıda bi sorun değil mdir sonuçta gereklii leriye dönük problem olmasın diye yinede sen daha iyi bilirsin analar herksten daha iyi blir. kendinize dikkat edin canım iyi haberlerinizi bekliyoruz
sen şu örgü oyuncak mevzusunu okuyup cevapladın mı hande bu arada ?
afedersın cnm gecmısı okuyodum,haberım yhok ne orgusu kıne ?
canım bebelere bir model oyuncak ördürüyoruz uzun kulak diye birşey cananın komuşsu örüyormuş bige liste yapmıştı isteyenler diye
karara bağlandı kuzum bayrak rengi uzunkulak... beyaz hayvanat kırmızı atkı-bere
kurdeleli uzun kulaklar kız oyuncağı gibi haklısın da bizimkiler şuna benzeyecek
işte tatlım yaratık bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?