2009 Aralık Anneleri

ne iyi olur bi blog açsan canaaaan

kıyamam yağmuruma canım yaaaa((((
nasılda canı yanmıştır kuzumun (((((
allahtan çekmiş hemende çok yanmamış(((
ben yanıktan çok korkarım yaaaa:18:
allahıma emanet yavrularımız

hoşgeldin

çorbasız olmaz çorba yap bence
sebze yemeğide olsa süper olur

çorba yap 2 tavuk budunu fırın torbasıyla at fırına yanına birer dilim börek ohhh süper

çorban var yazmayı unutmuşum kıymalı arpa şehriye çorbası var .
ben yediyi gece evde olurum o saatten sonra sebze olmaz ki :26:
hımm bak tavuk iyi fikir ..

eda slm zeynep ne oldu ahh kıyamam yaa dişmi acaba :26:

Kızlar ben toparlanıyorum
birazdanda çıkarım

hepinizi öperim

güle güle canım öptüm senle öykücüğü

hadi bende toplanayım çıkayım artıkın ..
herkese iyi akşamlar . öptüm hepiciğinizi

çok hızlı baktım geçmişe eda ve canan geçmiş olsun diyim önce..

bize geçmiş olsun dilekleriniz için de teşekkür ederim unutmadan..

evet bizim kızın ayakları biraz etli ondan heralde.. bide görümcem evin içinde bile ayakkabı giydiriyo.. ahhh ahh beni takanmı var..

kızlar nasılsınız gecvmıste boguldum kaldım gunlerdır.uzun zamadır da gıremedım emır hasta ben hasta oglumla burnumuzu ceke ceke dolasıoruz...herkes ıyı mı bu arada?

edacım geçmiş oslun kuzuya umarım diştir

canancım yağmura da geçmiş olsun saniyesinde iş beceriyo bu veletler ya ne kadar gözünü ayırmasanda ucuz atlatmışsınız yine de

benim kızım bugün damacanaya yapmağını bırakmadı . nerdeyse dolu olan damacanın içinde emzik 3 tanede çatal bıçak attı artık ne hayır gelir o sudan ama içiyoruz şifa niyetine:) pompayı çıkarıyo şebek ne bulursa içine saniyeler içinde maşayyla falan çıkarmaya çalıştım olmadı kaldı artık su bitene kadar:) bantladım pompanın etrafını umarım çıkaramaz

kızlar nasılsınız gecvmıste boguldum kaldım gunlerdır.uzun zamadır da gıremedım emır hasta ben hasta oglumla burnumuzu ceke ceke dolasıoruz...herkes ıyı mı bu arada?

geçmiş olsun hande grip mi oldu emir havalar fena ya sanada gçmiş olsun tabii dikkat et kendine olabildiğince

geçmiş olsun hande grip mi oldu emir havalar fena ya sanada gçmiş olsun tabii dikkat et kendine olabildiğince

Çok tesekkur ederız ıkımızde grıp Emır bıraz nefes almakta zorlanıyo aslında yıne hava versek ıyı olacak dedı dr.ama ben pek oralı olmadım acıkcası;burnu tıkansa oksıjen varıoruz drduk yere astım hastası yapacaz zannedıyorum işte anne mantıgı

Canancığım henüz bir olumlu haber yok ne yazık ki ancak belki, umuyorum ki inşallahhhhh pazartesi günü bir şeyler değişebilir.

Bige ben kendi kendimi yiyip bitiriyorum ama onlara bir şey belli etmedim hatta tüm tehditlerine rağmen raporumu verip gittim arkamdan köpürmüş, haberini aldım

Sıkıldım gerçekten Kıymet bu kadar sıkılmama da sıkılıyorum ayrıca ama engelleyemiyorum kendimi işte ne yazık ki bugün bir kilo daha gitmiş.
Neyse normal şartlarda bir türlü veremediğim kiloları vermiş oldum böylece işte
Ama yine de Allah herkese sağlıkla zayıflamayı nasip etsin diyorum.

canım ya Rabbim feraha çıkarsın seni inş. bütün sıkıntıların kuş gibi uçsun gitsin mübarek cuma gecesinde dualarım seninle.

sen daha iyi bilirsin handecim ama doktor söylediyse ciğerlere giden oksijen azlığıda bi sorun değil mdir sonuçta gereklii leriye dönük problem olmasın diye yinede sen daha iyi bilirsin analar herksten daha iyi blir. kendinize dikkat edin canım iyi haberlerinizi bekliyoruz

sen şu örgü oyuncak mevzusunu okuyup cevapladın mı hande bu arada ?

ne diyeyim canım maşallah kuşum sen yemekleri kazanla filan mı yapıyorsun
zeynoşa da çoook geçmiş olsun inşallah diştir ve inşallah hemen geçer

canım ben alıntılar gidince unuttum sana yazmayı çok geçmiş olsun kuzuma nazar mı değiyor bu çocuğa anlamadım
annemde hiç çıkarmıyor ayakkabılarını bigenin aldıklarını giydir diyorum ama onları çıkarıyor diye aynı işte bizi takan mı var

çok geçmiş olsun size de canım inşallah hemen atlatırsınız

biz de burada damacana içinde yabancı cisim gelince şaşırıyoruz acaba bu nedir diye

hadi canım iyi haberlerini bekliyoruz

afedersın cnm gecmısı okuyodum,haberım yhok ne orgusu kıne ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…