ortak oyuncak uzun kulak bahar beyaz renkte olacak kırmızı atkı veşapkası olacak
ama ayrı ördürenlerde var hem bundan hem başka liste vardı önceki sayfada ödeme ister ptt kargo kapıda ödeme ister kredi kartıyla otuırduğun yerden öde ister bi hesap nosu verelim oraya yolla sana nasıl uyarsa bunları benm komşum örüyor
Uzun kulak Hello kitty Oliver Ben 10
1 Melike x x
2 Nilgün x x
3 Bige x x
4 Meral x
5 Canan x
6 Berna x
7 Neşe x
8 Müzeyyen x x
9 Nevra x
10 Yasemin x
11 Pelin x
12 Fatma x
13 Öznur x
14 Ebru x
15 Sibel x
16 Burcu K x
17 Burcu(24.5) x
18 Tülay x
19 Kıymet x
20 Eda x
21 Bahar ? ? ? ?
22 Fatma (fms) ? ? ? ?
23 Özlem ? ? ? ?
24 Selver ? ? ? ?
25 Sevgi ? ? ? ?
26 Mehtap ? ? ? ?
27 Nazan ? ? ? ?
eda da alacaktı di mi doğru hatırlıyorum :44:
yanlış hatırlamıyorsam 20 tl + kargo parası bilgiler yukarıda
istersen farklı olabilir ama biz beyaz yaratık kırmızı şapka atkı diye düşündük bayrak modeli gerçi bu gri atkı şapkada çok hoş
guzelmmıss vallla hep aynı renk mı oluyo
bige senin seğirme için alıntı yapmıştım ama yazmayı atlamışım
sağ gözüm sağlığa sol gözüm varlığa
ayrıca karizmanı bozacak bir yöntem daha benim kayınvalideciğim de minik bir yeşil yaprak yapıştırır o geçiriyormuş şahsen denemedim ben de hiçseç artık ya kağıt ya yeşil yaprak e bir de foto çek ekle biz de görelim
(kusura bakma meralim için yazdım bunları biraz da sana yüklenelim di mi ama)
selam işm çok giremedim yazamadım yazıp çıkıcam ebrudan haber varmı geçmişte göremedim fatma faceden yazdım canım cvp vermednki :44: görmedin sanırım
ben senemle arzuyada attım yasemin msj arzu dönmedi senem katılmak istemediğini arkadaşlık anklayışının farklı olduğunu söyledi bvs vs vs açıkcası kırıldım haber verdiğimede pişman oldum boşuna dememişler iyiliktebn maraz doğar diye ben ne yaptıysam bu şekilde tersledi beni
ayla arkadaşımız likapaydı nbicki kermit ve uzun kulak istiyor listelermisin bigem
bu kdr bnden yağmura yemek yediricem ben kaçar bu arada bebeğpim bitti kolları kaldı sadece bugün aşıya gidicez aşı gelirse yada yarın haber bekliyoruz
arkadaşlık anlayışı cidden farklıymış üzme cananım kendini
sen haber vererek nezaketini gösterdin canım arkadaşım
ayyy bitirde resmini ekle bebeğinin emi
çok meraklı oldum ben yaaa hamileliktenmidir nedir
hayır o senin kendi meraklılığın
Cevap şu : Abla kardeşini cenazeye o çocuk gelir tekrar görürüm diye öldürüyor
:13:
çatlada patla bigeeeeeeeeeeeee
hay allah şüküğr bişy olmamış ay ne acımıştır kluzum ya bizde dün yağmurun elini yaktık arkadaşa gittim evi sobalı o kdrda peşinden koşuyom kaşla gözün arasında değdi sobaya allahytan çok deil dokundu çekti parmak uçları hafif yandı((
okuyup cıkıyorum sürekli herkesler iyidir umarım zeynosun hafif atesi var sabahtan bu yana hiç bir sey yemiyor sürekli aglama modunda tabagı görünce insallah düser atesi verdim surup bakalım yav melike 2 tavuk budu demişssin kııı ne yeter o benim adam oturusta 4 tane yiyor
Bige ben kendi kendimi yiyip bitiriyorum ama onlara bir şey belli etmedim hatta tüm tehditlerine rağmen raporumu verip gittim arkamdan köpürmüş, haberini aldım
ilk günaydın benden olsun
hayırlı cumalar
çok şükür bu haftada bittiiiiiiiiiii
hande bnmm ismime gir oırd aalbüm var fiyatlar orda biz aynı olsun kırmızı beyaz dedik ortak olsun die ama ayrı istiyorsan lişsteye o şekilde not edin ki ben de ulaştıurayım istediğin gibi olsun yani
günaydın bu arada biz aşıya gidiyoruz bugüğn eruzrumdan getirttik aşımızı sonunda
kızlar ya şu kızamık aşısıbtakıldı kafama haberlerde falan görmüşsünüğ<dür 2 doz olması gerekiyormuş ölen ler varmış bu ara tekrar hortladı hastalık falan deniliyor aşı kartına baktımda tek doz olmuşuz bizde 2 ci yi olmamız gerekiyomu bilginiz varmı araştıraıom şıunu bnde sorucam bugün ama burdakilersğolsun pek bilgi alamıyorum sizlerin imkanları daha geniş batıdan olmnaız dolayısıyla bi haBER VERİRSENİZ SEVİNİRİM
kızlar nasılsınız gecvmıste boguldum kaldım gunlerdır.uzun zamadır da gıremedım emır hasta ben hasta oglumla burnumuzu ceke ceke dolasıoruz...herkes ıyı mı bu arada?
çok hızlı baktım geçmişe eda ve canan geçmiş olsun diyim önce..
bize geçmiş olsun dilekleriniz için de teşekkür ederim unutmadan..
evet bizim kızın ayakları biraz etli ondan heralde.. bide görümcem evin içinde bile ayakkabı giydiriyo.. ahhh ahh beni takanmı var..
Sıkıldım gerçekten Kıymet bu kadar sıkılmama da sıkılıyorum ayrıca ama engelleyemiyorum kendimi işte ne yazık ki bugün bir kilo daha gitmiş.
Neyse normal şartlarda bir türlü veremediğim kiloları vermiş oldum böylece işte
Ama yine de Allah herkese sağlıkla zayıflamayı nasip etsin diyorum.
GÜNAYDIN HERKESEEEEEEEE
HAYIRLI CUMALAR AYNI ZAMANDA
BUGÜN CUMA BEN YİNE BAVULLARI HAZIRLAYACAĞIM
VE ÜZGÜNÜM Kİ ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA ARANIZA KATILAMAYACAĞIM((((
KOCİŞ EĞİTİME GÖREVE GİDİYO ANKARAYA 1 HAFTALIĞINA
işte kasın üstüne bir şey yapışması mantığı demek ki... valla bu sabah bir iki tık attı ama geçiyor herhalde... aman yarına geçmiş olsun da bazılarına (!!! hehe) maymun olmayayım
meralin için yazdın da meralin seni kurtarabilecek mi müzeyyen??? sorarım sana
yasemin birbirimizi o kadar fazla tanıyoruz ki artık herkesin her konusuna dair en ufak ayrıntıyı atlamak istemiyoruz bence ondan bu merak :13:
cümleten günaydın
arda kuzu için arayanlar mesaj atanlar ö.m atanlar çok teşekkür ederiz hepinize
allaha bin şükür ciddi bir şey yok gibi görünüyor kolunu atele aldılar ama kullanabilir dediler, pazartesi akşamı kontrole gidecek
iri bir arkadaşı basket oynarken topla birlikte bileğini de çekmiş zedelendi belli ki neyse ki önemli bir şey değil allah tüm yavruları korusun
AY GEÇSEDE KURTARSAN ŞU SEĞİRMEDEN
İNSANIN SİNİRİNİ BOZAR YAAA :95:
bencede merakım ondan canım arkadaşımmm
sevindim ardanın ciddi bişeyi olmadığına
düşe kalka bizi korkuta korkuta büyüyolar işte :26:
canım günaydın
allah kavuştursun
e sen de ablana gelseydin de ayrılmamış olsaydınız ya kocanla???
dedim dedim de olmaz dedi kociş
adamlarla gitcem seni nasıl götüreyim dedi
arabada yer yok anlayacağın(((
kardeşim doğum yapcak martın ilk haftasından sonra o yüzden annemde ankarada şuan
baktı kociş üzülüyom söz sana martın sonuna doğru 2günlük izin alıp senide götürcem ankaraya dedi anlaştık
bu arada resim yorumları için daktan paşada bende çoooooook teşekkür ederiz teyseleriii
birisi bana woodoo büyüsü yapıyor galbaaaaaa
boynumla sol omzumun birleşme noktasına 10-15 saniye aralıkla bıçak saplıyor insafsız!!! ulen bari hep aynı yere çalışmabi de erkeksen karşıma çık da öyle paylaşalım kozlarımızı
öyle valla yasemin okul bahçesinin dışında bayağı bir mesafedeydim aradıklarında uçmuşum bir anda sıpa bir de dalga geçiyo babanesine anlatıyo "öğretmenim aradı bige dışardaymış uçarak geldi kan ter içindeydi geldiğinde ışınlandı mı nedir" diye
hazır pazarlık başlamışken bizimle görüşme faslını da sıkıştırsaydın arayameraaaaal mart sonu sana ankara yolu görünür kuzum
:26: noluyon kıııı :26:
sinirsel belkide bige heee?
heyt be arkadaşıma bak ağrıyı düelloya davetetmediği kaldı bi
çocuk olmak ne güzel şey ya
herşeye bambaşka gözle bakıyolar
olabilir tabii yasemin sinirsel olabilir, şekilsiz yatmaktan olabilir, gecenin soğuğunda göğsü bağrı açmaktan olabilir, sürekli ağır kaldırmaktan olabilir, bütün gün eller klavyede şekilsiz oturmaktan olabilir... olabilir oğlu olabilir yani :97:
düelloya davet edince geçti yalnıztırsık çıktı allahtan
öyle hakikaten, çocuk ruhunu kaybetmeyenler o yüzde iyi ebeveyn oluyodur tahminimce :44: ben ne zaman umut gibi davransam çocuk keyifleniyor oradan böyle bir şey çıkardım
hakikaten olabilir oğlu olabilir
inşallah tekrarlamaz canım benim
çocuk ruhunu kaybetmeyenlerden sadece çocuklar değil genelde herkes hoşlanıyo
neşe saçıyo böyle insanlar etraflarına cidden
he gelirim ne olcekhazır pazarlık başlamışken bizimle görüşme faslını da sıkıştırsaydın arayaMeraaaaal mart sonu sana ankara yolu görünür kuzum
deli kızım bu deli
:26: Noluyon kıııı :26:
Sinirsel belkide bige heee?
Heyt be arkadaşıma bak ağrıyı düelloya davetetmediği kaldı bi
çocuk olmak ne güzel şey ya
Herşeye bambaşka gözle bakıyolar
olabilir tabii yasemin sinirsel olabilir, şekilsiz yatmaktan olabilir, gecenin soğuğunda göğsü bağrı açmaktan olabilir, sürekli ağır kaldırmaktan olabilir, bütün gün eller klavyede şekilsiz oturmaktan olabilir... Olabilir oğlu olabilir yani :97:
Düelloya davet edince geçti yalnızTırsık çıktı allahtan
öyle hakikaten, çocuk ruhunu kaybetmeyenler o yüzde iyi ebeveyn oluyodur tahminimce :44: Ben ne zaman umut gibi davransam çocuk keyifleniyor oradan böyle bir şey çıkardım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?