2009 Aralık Anneleri

yanlış hatırlamıyorsam 20 tl + kargo parası bilgiler yukarıda

istersen farklı olabilir ama biz beyaz yaratık kırmızı şapka atkı diye düşündük bayrak modeli gerçi bu gri atkı şapkada çok hoş

Son düzenleme:

sagol cnm benım ama ben atkıyla sapkayı gri isterım neyse yarın cananla ayrıntılı konusurum zeynep kuzumu opuyorummmm ben yatar hadı sende neoturuon ngıt yat

ben de yatayım yatakta giriyorum nit e kociş vuracak beni tık tık tık klavye sesinden

hepinize iyi uykular özellikle şşşşşşşşşşşşş size bebekler sakın gece zırt pırt kalkıp anneleri yormayın çoğu yarın işe gidecek ona göre yoksa ısırırım poponuzdan tamam mı akııllı kuzular

guzelmmıss vallla hep aynı renk mı oluyo

hande bnmm ismime gir oırd aalbüm var fiyatlar orda biz aynı olsun kırmızı beyaz dedik ortak olsun die ama ayrı istiyorsan lişsteye o şekilde not edin ki ben de ulaştıurayım istediğin gibi olsun yani

günaydın bu arada biz aşıya gidiyoruz bugüğn eruzrumdan getirttik aşımızı sonunda
kızlar ya şu kızamık aşısıbtakıldı kafama haberlerde falan görmüşsünüğ<dür 2 doz olması gerekiyormuş ölen ler varmış bu ara tekrar hortladı hastalık falan deniliyor aşı kartına baktımda tek doz olmuşuz bizde 2 ci yi olmamız gerekiyomu bilginiz varmı araştıraıom şıunu bnde sorucam bugün ama burdakilersğolsun pek bilgi alamıyorum sizlerin imkanları daha geniş batıdan olmnaız dolayısıyla bi haBER VERİRSENİZ SEVİNİRİM

işte kasın üstüne bir şey yapışması mantığı demek ki... valla bu sabah bir iki tık attı ama geçiyor herhalde... aman yarına geçmiş olsun da bazılarına (!!! hehe) maymun olmayayım
meralin için yazdın da meralin seni kurtarabilecek mi müzeyyen??? sorarım sana

http://www.kadinlarkulubu.com/aralik-anneleri/334676-aralik-2009-anneleri-3375.html#post16134417
arkadaşlık anlayışı "sizi sallamam, hiçbir önemi yok, ben birim siz sıfır" olarak tercüme ediliyor benim dilimde... ben bunu okuduğum gün (aramızda hiçbir şey geçmedi en azından benim bilgim dahilinde) silmiştim zaten keşke boşuna zaman harcamasaydın canancım, üzme kendini

yasemin birbirimizi o kadar fazla tanıyoruz ki artık herkesin her konusuna dair en ufak ayrıntıyı atlamak istemiyoruz bence ondan bu merak :13:

hayır o senin kendi meraklılığın
Cevap şu : Abla kardeşini cenazeye o çocuk gelir tekrar görürüm diye öldürüyor

peeeeeeeee senin patrondan anca bu çıkardı zati :111:

:13:
çatlada patla bigeeeeeeeeeeeee

eh sen elbet çıkıcan müzeyyenin eteğinin altından

canım geçmiş olsun allah korumuş
umut da doğumgününde sıcak tavayı avuçlamıştı

geçmiş olsun edacım inşallah diştir de hemen geçer

Bige ben kendi kendimi yiyip bitiriyorum ama onlara bir şey belli etmedim hatta tüm tehditlerine rağmen raporumu verip gittim arkamdan köpürmüş, haberini aldım

ah benim arkadaşım ya yazık değil mi canına? biraz telkin etmeye çalış kendini gözünü seveyim
köpürsün beter olsun ooooh keskin sirke küpüne zarar olur inşallahhhhh

ilk günaydın benden olsun
hayırlı cumalar
çok şükür bu haftada bittiiiiiiiiiii

günaydın yolcuuuuuu

benim bilgim yok iki doz olması gerektiğine dair hatta salgın lafını duyunca hemen aşı kartımızı kontrol ettim ikinci bir doz planlanmamış :44:
hande için gri-beyaz diye mi not düşüyoruz şimdi?

cümleten günaydın
arda kuzu için arayanlar mesaj atanlar ö.m atanlar çok teşekkür ederiz hepinize
allaha bin şükür ciddi bir şey yok gibi görünüyor kolunu atele aldılar ama kullanabilir dediler, pazartesi akşamı kontrole gidecek
iri bir arkadaşı basket oynarken topla birlikte bileğini de çekmiş zedelendi belli ki neyse ki önemli bir şey değil allah tüm yavruları korusun

kızlar nasılsınız gecvmıste boguldum kaldım gunlerdır.uzun zamadır da gıremedım emır hasta ben hasta oglumla burnumuzu ceke ceke dolasıoruz...herkes ıyı mı bu arada?

nerdesin kız kayboldun
çok geçmiş olsun ikinizede canım

etli ayaklarını yesin teyzesi
bende ayakkabı giydirmiyorum evde
hatta çoraplarını bile çıkarıyorum sıcak olduğu zaman çıplak ayak geziyo

ah canım ya bi çözümlense şu işte bi rahata ersen artık (((

GÜNAYDIN HERKESEEEEEEEE
HAYIRLI CUMALAR AYNI ZAMANDA
BUGÜN CUMA BEN YİNE BAVULLARI HAZIRLAYACAĞIM
VE ÜZGÜNÜM Kİ ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA ARANIZA KATILAMAYACAĞIM((((
KOCİŞ EĞİTİME GÖREVE GİDİYO ANKARAYA 1 HAFTALIĞINA

canım günaydın
allah kavuştursun
e sen de ablana gelseydin de ayrılmamış olsaydınız ya kocanla???

Uzun kulak Hello kitty Oliver Ben 10 Kermit
1 Melike x x
2 Nilgün x x
3 Bige x x
4 Meral x
5 Canan x
6 Berna x
7 Neşe x
8 Müzeyyen x x
9 Nevra x
10 Yasemin x
11 Pelin x
12 Fatma x
13 Öznur x
14 Ebru x
15 Sibel x
16 Burcu K x
17 Burcu(24.5) x
18 Tülay x
19 Kıymet x
20 Eda x
21 Ayla x x
22 Nazan x
23 Hande x şapka-atkı gri olacak
24 Özlem ? ? ? ?
25 Selver ? ? ? ?
26 Sevgi ? ? ? ?
27 Mehtap ? ? ? ?
28 Bahar ? ? ? ?
29 Fatma (fms) ? ? ? ?

şapka-atkı farklı renk olması fazla iş olmaz inşallah arkadaşına canancım
bir de 12.2009'u nereye yazacak şimdi son karar?

AY GEÇSEDE KURTARSAN ŞU SEĞİRMEDEN
İNSANIN SİNİRİNİ BOZAR YAAA :95:

bencede merakım ondan canım arkadaşımmm

sevindim ardanın ciddi bişeyi olmadığına
düşe kalka bizi korkuta korkuta büyüyolar işte :26:

birisi bana woodoo büyüsü yapıyor galbaaaaaa
boynumla sol omzumun birleşme noktasına 10-15 saniye aralıkla bıçak saplıyor insafsız!!! ulen bari hep aynı yere çalışma bi de erkeksen karşıma çık da öyle paylaşalım kozlarımızı

öyle valla yasemin okul bahçesinin dışında bayağı bir mesafedeydim aradıklarında uçmuşum bir anda sıpa bir de dalga geçiyo babanesine anlatıyo "öğretmenim aradı bige dışardaymış uçarak geldi kan ter içindeydi geldiğinde ışınlandı mı nedir" diye

canım günaydın
allah kavuştursun
e sen de ablana gelseydin de ayrılmamış olsaydınız ya kocanla???

dedim dedim de olmaz dedi kociş
adamlarla gitcem seni nasıl götüreyim dedi
arabada yer yok anlayacağın (((

kardeşim doğum yapcak martın ilk haftasından sonra o yüzden annemde ankarada şuan
baktı kociş üzülüyom söz sana martın sonuna doğru 2günlük izin alıp senide götürcem ankaraya dedi anlaştık

bu arada resim yorumları için daktan paşada bende çoooooook teşekkür ederiz teyseleriii

hazır pazarlık başlamışken bizimle görüşme faslını da sıkıştırsaydın araya meraaaaal mart sonu sana ankara yolu görünür kuzum

:26: noluyon kıııı :26:
sinirsel belkide bige heee?

heyt be arkadaşıma bak ağrıyı düelloya davetetmediği kaldı bi

çocuk olmak ne güzel şey ya
herşeye bambaşka gözle bakıyolar

olabilir tabii yasemin sinirsel olabilir, şekilsiz yatmaktan olabilir, gecenin soğuğunda göğsü bağrı açmaktan olabilir, sürekli ağır kaldırmaktan olabilir, bütün gün eller klavyede şekilsiz oturmaktan olabilir... olabilir oğlu olabilir yani :97:

düelloya davet edince geçti yalnız tırsık çıktı allahtan

öyle hakikaten, çocuk ruhunu kaybetmeyenler o yüzde iyi ebeveyn oluyodur tahminimce :44: ben ne zaman umut gibi davransam çocuk keyifleniyor oradan böyle bir şey çıkardım

hakikaten olabilir oğlu olabilir
inşallah tekrarlamaz canım benim
çocuk ruhunu kaybetmeyenlerden sadece çocuklar değil genelde herkes hoşlanıyo
neşe saçıyo böyle insanlar etraflarına cidden

hazır pazarlık başlamışken bizimle görüşme faslını da sıkıştırsaydın araya Meraaaaal mart sonu sana ankara yolu görünür kuzum
he gelirim ne olcek
deli kızım bu deli
ona göre yazdıkalrına dikkat et

demedimmi sana yasi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…