he gelirim ne olcek
deli kızım bu deli
ona göre yazdıkalrına dikkat et
demedimmi sana yasi
doğru söylüyosun kuzum
neşe saçmak deyince bu topiği tavsiye ederimhttp://www.kadinlarkulubu.com/iliskiler-duygular-hayatin-icinden/403347-esinize-ilk-zaman-rezil-oldunuz-143.html
kızlar giremedim yğitim dün sabah sünnet oldu yazamadım ayrıntıları yine yazamıcam sanırım yiğit durmuyo ama şunu söyleyim bu yaşta sünnet zormuş daha önce yaptırmadığıma çok pişmanım
yiğiti uyutunca ayrıntılı yazarım
kızlar giremedim yğitim dün sabah sünnet oldu yazamadım ayrıntıları yine yazamıcam sanırım yiğit durmuyo ama şunu söyleyim bu yaşta sünnet zormuş daha önce yaptırmadığıma çok pişmanım
tünaydınnnn
ben geldim herkes nasıl .. iyidir umarım
geçmişe şöle bi baktım aklımda kalanlar
bigecim çokk geçmiş olsun yeğen kuşuna inşll. çabucak atlatır..
yasemincim koçiş gidiyorömuş sanırım ..şimdiden allah kavuştursun diyeyim ..
başka bişey varmı :44: aklımda kalanlar bunlar işler çok yoğun gelirim yine
gül tatlısı
1 su bard. sıvıyağ
yarım su bard yoğurt
1 su bard irmik
1 yumurta
yarım paket margarin(oda sıcaklığında)
vanilya
kabartm a tozu
1 çorba kaşığı sirke
1 tutam tuz aldığı kdr un
şerbeti
3 su bardağı su
2,5 su bardağı şeker
çeyrek limon suyu
bunun en büyük özelliği şekli ama onu tarif etmezsen manası yok ki şekerim? bir de biz gülün ortasına yarım ceviz koyarız... ama tatlıdan ziyade peynirli poğaça şeklinde yapardık gülleri
GüL Tatlısı Tarifi-GüL Tatlısı Yapılışı (resimli) - Bakımlıyız.Com
Gül Kurabiye Tarifi
şekiller var burda bn ceviz koymuyorum içine yengem gıda boyasıyula yapıyor kırmızı renkte oluyor o zaman bana sağlıklı gelmiyoır sade yapıyorum
Kızlar zeynebe balık yağı aldım kendime de aldım ama içebilir miyim ne dersiniz bilgisi olan var mı
bende berene almak istiyorum ama kullanan var mı aranızda.nasıl vericeksin ne kdar falan yani
bnen aldım eczacı 1 ölçek dedi ballı portakallı ama vermek çok zor enjektörle deneyeceğim kendime de aldım tablet ama acaba zararı olur mu emzirirkemn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?