bıldırcın yumurtası da veriyor arkadaşım oğluna ama nasıl veririrm berene bilmiyorum düşündükçe iğrencç geliyor
BILDIRCIN YUMURTASINA GEREKSİZ DİYOR BAZI DR LAR BURADA DA MEVZUSU OLDU BENİM TURTA HALA SADECE MEME EMİYOR BALIK PARÇA PARÇA YİYOR AMA AZ BAŞKA EK GIDA YEMİYOR DİYE
Multi-tabs Omega 3 Multivitaminli Balık Yağı Şurubu -- Görsel, 29.11.2010 /Şirket Haberleri/
ECZACI BUNU VERDİ ARAŞTIRDIM İÇİNDE D VİT.OLDUĞUNDAN YAZIN KULLANILMAMALIYMIŞ YAZA DAHA ÇOK VAR
doktorumuza sorayım bakalım hangisini önericek.zeynep inşallah içer.ben beren den şüpheliyim :)
zeynep sabah ilk denedik nasıl ağladı direndi bağırdı o yüzden diyorum enjektörle belki daha rahat olur
iyiyim bahar, sen nasılsın beren nasıl?
melike hiç bir bilgim yok emzirirken içilebilir mi :26:
hazır sayılırım bir evi süpürmem kaldı
oda bittimi şööööyle 1 bardak güzel bi çay hediye etcem kendime
tabi kociş gelip hadi gidiyoz demezse o zamana kadar
bnen aldım eczacı 1 ölçek dedi ballı portakallı ama vermek çok zor enjektörle deneyeceğim kendime de aldım tablet ama acaba zararı olur mu emzirirkemn
kızlar nasılsınız gecvmıste boguldum kaldım gunlerdır.uzun zamadır da gıremedım emır hasta ben hasta oglumla burnumuzu ceke ceke dolasıoruz...herkes ıyı mı bu arada?
Canancığım henüz bir olumlu haber yok ne yazık ki ancak belki, umuyorum ki inşallahhhhh pazartesi günü bir şeyler değişebilir.
Bige ben kendi kendimi yiyip bitiriyorum ama onlara bir şey belli etmedim hatta tüm tehditlerine rağmen raporumu verip gittim arkamdan köpürmüş, haberini aldım
ebru nasılsın canım var mı bi gelişme
canım bebelere bir model oyuncak ördürüyoruz uzun kulak diye birşey cananın komuşsu örüyormuş bige liste yapmıştı isteyenler diye
AY GEÇSEDE KURTARSAN ŞU SEĞİRMEDEN
İNSANIN SİNİRİNİ BOZAR YAAA :95:
bencede merakım ondan canım arkadaşımmm
sevindim ardanın ciddi bişeyi olmadığına
düşe kalka bizi korkuta korkuta büyüyolar işte :26:
kızlar giremedim yğitim dün sabah sünnet oldu yazamadım ayrıntıları yine yazamıcam sanırım yiğit durmuyo ama şunu söyleyim bu yaşta sünnet zormuş daha önce yaptırmadığıma çok pişmanım
yiğiti uyutunca ayrıntılı yazarım
Kızlar zeynebe balık yağı aldım kendime de aldım ama içebilir miyim ne dersiniz bilgisi olan var mı
bıldırcın yumurtası da veriyor arkadaşım oğluna ama nasıl veririrm berene bilmiyorum düşündükçe iğrencç geliyor
melıke ben daha once yazmıştım buraya ama gozunden kaçtı sanırım,bız başladık balık yağına fakat alırken dıkkkat edın ıcınde cıva ve kursun bulunmayacak..doktor bıze efa-vit marka onerdı...suyla meyve suyuyla felan karıştırılıp verılebılıyor,ben dırek verıyorum bı tatlı kaşığı...
canancım parayı hangi hesaba gönderceksek bana özelden at olurmu atlamak istemiyorum görmem filan..
melıke ben daha once yazmıştım buraya ama gozunden kaçtı sanırım,bız başladık balık yağına fakat alırken dıkkkat edın ıcınde cıva ve kursun bulunmayacak..doktor bıze efa-vit marka onerdı...suyla meyve suyuyla felan karıştırılıp verılebılıyor,ben dırek verıyorum bı tatlı kaşığı...
melike canım enjektörle vermeni tavsiye etmem eğer ağlıyorsa tabi verirken inan çok psikolojileri bozuluyor yağmur atşelendiği zaman ilaç içiremedik enjektörlerle yere yatoırıp biri tuttu birimiz ağzına akıttık yağmur daha yeni unutuyor o günleri altını alıcaqm mesela yere yatırıyorum çıüğlık çığlığa ağlıyoprdu ilaç vericem die ayağımda bile salaltmıyordu çok şükür unuttu şimdi bezi elimde görümnce kendi yatıyortatlım sorar cevap verirsen sevinirim balık yağını bugün enjektörle verdim gene zor ama en azından hepsi ağzına gitti üstüne değil
inşallah sorunsuz atlatırsınız aşıyı su çiçeğimi yapılacak
ben baya kişiye sordum fatma her sorduğum başka bişy dedi dün olduk bizde aşıyı gitmeden önce abimi aradım hastanedeki çoçuk doktorlarına sordu yaptırabilir dediler öyle gttim hatta bugün mehtapla konştum onada sağlık ocağından 24 aya kdr yapılıyor demişler bnde anlamadım bu aşı işniSİBEL bıze sadece omega 3 verdı şurup olarak,,cınko ya felan gere yok dedı..tahlıllerde ıyı cıktı kan ılacını ve devıtıde kestık...aşı sorun yapmaz ınş daha sonra...
ya benım anlayamadığım bızım doktor nıye bızı gerı cevırdı 15. ayını doldursun oyle vururuz dedı,,burda bı cok arkadaş yaptırdı sanırım aşıyı,,bı bıge yaptırmadı hatırladığım kadarıyla....bızde martın sonuna doğru gıtcez
bizede arkadaş aldı yarın yemeğe gelecekler hem getiricekler bakalım inşallah severbu arada kız bebişi olan anneler bım e oyuncak puset gelmış ben aldım azraya cook sevdı tavsıye ederım...10 lıra fıyatı ve harıka bı oyuncak...tum gun evde bebışlerını gezdırıyo yazında dışarda surer cok eglenırler..
tatlım sorar cevap verirsen sevinirim balık yağını bugün enjektörle verdim gene zor ama en azından hepsi ağzına gitti üstüne değil
inşallah sorunsuz atlatırsınız aşıyı su çiçeğimi yapılacak
SİBEL bıze sadece omega 3 verdı şurup olarak,,cınko ya felan gere yok dedı..tahlıllerde ıyı cıktı kan ılacını ve devıtıde kestık...aşı sorun yapmaz ınş daha sonra...
ya benım anlayamadığım bızım doktor nıye bızı gerı cevırdı 15. ayını doldursun oyle vururuz dedı,,burda bı cok arkadaş yaptırdı sanırım aşıyı,,bı bıge yaptırmadı hatırladığım kadarıyla....bızde martın sonuna doğru gıtcez
bu arada kız bebişi olan anneler bım e oyuncak puset gelmış ben aldım azraya cook sevdı tavsıye ederım...10 lıra fıyatı ve harıka bı oyuncak...tum gun evde bebışlerını gezdırıyo yazında dışarda surer cok eglenırler..
evet canım suçiçegi olduk.. allaha çok şükür sorunsuz geçti(maşallah) valla bizim doktor dediki aşı için 9 ayını tamamlayan bütün bebeklere yapıyorum şuan çok kötü salgın var dedi.. zaten aşıyı yaptıktan 20 gün sonra aşı etkisini gösteriyomuş..
şuruplara gelince hiiiçç gerek yok dedi. dışardan verdiğin herşey yararı olduğu kadar zararı var dedi. dengeli sağlıklı beslensin yeter dedi. devit3 e sadece yaz gelene kadar devam dedi.. bidebenim kız çok kağıt yiyo onu sordum bi kaç ay daha geçsin eğer amaç kağıt yemekse çinko veya demir eksikliğinden olur dedi.. ama ağzına herşeyi soktuğundan onu şuan net anlayamayız bi iki ay sonra test yaparız şimdi boşuna üzmeyelim kızı dedi.. gerçi biz 9. ayda test yaptırdık ve demiri vs kesmiştik.
canım yukarda yazdım gerçi ama kilosu gelişimi iyi sağlıklıda bi bebek dedi floru da verme dedi.. emsin yesin içsin dedi :))
ay evet ben naza daha önce almıştım hala oynuyo topunu bile gezdiriyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?