2009 Aralık Anneleri

bıldırcın yumurtası da veriyor arkadaşım oğluna ama nasıl veririrm berene bilmiyorum düşündükçe iğrencç geliyor

BILDIRCIN YUMURTASINA GEREKSİZ DİYOR BAZI DR LAR BURADA DA MEVZUSU OLDU BENİM TURTA HALA SADECE MEME EMİYOR BALIK PARÇA PARÇA YİYOR AMA AZ BAŞKA EK GIDA YEMİYOR DİYE

Multi-tabs Omega 3 Multivitaminli Balık Yağı Şurubu -- Görsel, 29.11.2010 /Şirket Haberleri/
ECZACI BUNU VERDİ ARAŞTIRDIM İÇİNDE D VİT.OLDUĞUNDAN YAZIN KULLANILMAMALIYMIŞ YAZA DAHA ÇOK VAR

doktorumuza sorayım bakalım hangisini önericek.zeynep inşallah içer.Ben beren den şüpheliyim :)

iyiyim bahar, sen nasılsın beren nasıl?

melike hiç bir bilgim yok emzirirken içilebilir mi :26:

hazır sayılırım bir evi süpürmem kaldı
oda bittimi şööööyle 1 bardak güzel bi çay hediye etcem kendime
tabi kociş gelip hadi gidiyoz demezse o zamana kadar

iyiyiz cnm uykulu uykusuz günler geçiyor büyüyorlar işte.Geçmişi okuyorum yetiştikçe.Bebeğin çok hareketliymiş sanırım ii olmanıza sevindim tatlım.

bnen aldım eczacı 1 ölçek dedi ballı portakallı ama vermek çok zor enjektörle deneyeceğim kendime de aldım tablet ama acaba zararı olur mu emzirirkemn

melıke ben daha once yazmıştım buraya ama gozunden kaçtı sanırım,bız başladık balık yağına fakat alırken dıkkkat edın ıcınde cıva ve kursun bulunmayacak..doktor bıze efa-vit marka onerdı...suyla meyve suyuyla felan karıştırılıp verılebılıyor,ben dırek verıyorum bı tatlı kaşığı...

kızlar nasılsınız gecvmıste boguldum kaldım gunlerdır.uzun zamadır da gıremedım emır hasta ben hasta oglumla burnumuzu ceke ceke dolasıoruz...herkes ıyı mı bu arada?

çok geçmiş olsun canım ikizinizede.. iyi diyelim iyi olalım işte modundayız..

ah ebrucum iş hayatı çok zor mutsuzsan bütün hayatını etkiliyo inşallah en kısa sürede allah gönlüne göre verir..

ebru nasılsın canım var mı bi gelişme

ya bizimkide damacanaya taktı.. hele boşsa bütün gün evde ordan oraya taşıyo koca şişeyi içinede ne bulursa atıyo aynen.. ucunu çıkarıp üflüyo filan.. hey yarabbim dünyanın oyuncağını alcağına al bi damacana tamam işte..

canım bebelere bir model oyuncak ördürüyoruz uzun kulak diye birşey cananın komuşsu örüyormuş bige liste yapmıştı isteyenler diye

melikecim bu arada geçmiş olsun dileklerin için teşekkür ederiz canım..

bende daktanın cıbıldak ayaklarını yerim :)

oy maşallah.. geçmiş olsun canım..

Kızlar zeynebe balık yağı aldım kendime de aldım ama içebilir miyim ne dersiniz bilgisi olan var mı

canım ben balıkyağı içiyorum zaten ki kendi doktorumuz verdi.. emzirdiğin sürece iç dedi ben doğum yaptığımdan beri içiyorum. bebeğin beyin gelişimini etkiliyormuş.. ama naza vermelimiyim ben de yarın aşımız var sorucum..

bıldırcın yumurtası da veriyor arkadaşım oğluna ama nasıl veririrm berene bilmiyorum düşündükçe iğrencç geliyor

valal bıldırcın yumurtası için bilimsem bir yararlılığı yok diyolar.. hani olsada olurmuş olmasada..

ya fatam sizin doktor hangi ilaçları vermişti.. şurupları.. yarın doktora gidicez bi sorim bakim..

canancım parayı hangi hesaba gönderceksek bana özelden at olurmu atlamak istemiyorum görmem filan..

tatlım sorar cevap verirsen sevinirim balık yağını bugün enjektörle verdim gene zor ama en azından hepsi ağzına gitti üstüne değil

inşallah sorunsuz atlatırsınız aşıyı su çiçeğimi yapılacak

SİBEL bıze sadece omega 3 verdı şurup olarak,,cınko ya felan gere yok dedı..tahlıllerde ıyı cıktı kan ılacını ve devıtıde kestık...aşı sorun yapmaz ınş daha sonra...
ya benım anlayamadığım bızım doktor nıye bızı gerı cevırdı 15. ayını doldursun oyle vururuz dedı,,burda bı cok arkadaş yaptırdı sanırım aşıyı,,bı bıge yaptırmadı hatırladığım kadarıyla....bızde martın sonuna doğru gıtcez

huuuuuu sanaaa dıyommm melıkeeeeee

bu arada kız bebişi olan anneler bım e oyuncak puset gelmış ben aldım azraya cook sevdı tavsıye ederım...10 lıra fıyatı ve harıka bı oyuncak...tum gun evde bebışlerını gezdırıyo yazında dışarda surer cok eglenırler..

melike canım enjektörle vermeni tavsiye etmem eğer ağlıyorsa tabi verirken inan çok psikolojileri bozuluyor yağmur atşelendiği zaman ilaç içiremedik enjektörlerle yere yatoırıp biri tuttu birimiz ağzına akıttık yağmur daha yeni unutuyor o günleri altını alıcaqm mesela yere yatırıyorum çıüğlık çığlığa ağlıyoprdu ilaç vericem die ayağımda bile salaltmıyordu çok şükür unuttu şimdi bezi elimde görümnce kendi yatıyor
ben baya kişiye sordum fatma her sorduğum başka bişy dedi dün olduk bizde aşıyı gitmeden önce abimi aradım hastanedeki çoçuk doktorlarına sordu yaptırabilir dediler öyle gttim hatta bugün mehtapla konştum onada sağlık ocağından 24 aya kdr yapılıyor demişler bnde anlamadım bu aşı işni
bizede arkadaş aldı yarın yemeğe gelecekler hem getiricekler bakalım inşallah sever

evet canım suçiçegi olduk.. allaha çok şükür sorunsuz geçti(maşallah) valla bizim doktor dediki aşı için 9 ayını tamamlayan bütün bebeklere yapıyorum şuan çok kötü salgın var dedi.. zaten aşıyı yaptıktan 20 gün sonra aşı etkisini gösteriyomuş..

şuruplara gelince hiiiçç gerek yok dedi. dışardan verdiğin herşey yararı olduğu kadar zararı var dedi. dengeli sağlıklı beslensin yeter dedi. devit3 e sadece yaz gelene kadar devam dedi.. bidebenim kız çok kağıt yiyo onu sordum bi kaç ay daha geçsin eğer amaç kağıt yemekse çinko veya demir eksikliğinden olur dedi.. ama ağzına herşeyi soktuğundan onu şuan net anlayamayız bi iki ay sonra test yaparız şimdi boşuna üzmeyelim kızı dedi.. gerçi biz 9. ayda test yaptırdık ve demiri vs kesmiştik.

canım yukarda yazdım gerçi ama kilosu gelişimi iyi sağlıklıda bi bebek dedi floru da verme dedi.. emsin yesin içsin dedi :))

ay evet ben naza daha önce almıştım hala oynuyo topunu bile gezdiriyo

ohh maşallah ne guzel atlatmışsınız cok şukurr sıbelcım...naz kuzumada maşallah kılosu boyu yerındeymış,,sanırım ıştahlıda bı bebek dımı yemesınde sorun yok...valla azra oyle aman aman yemedığı için ben balık yağını bır sure vermeyı duşunuyorum...
ya evet azra da cok sevdı oyuncağı da suan boş gezdırıyo yanı ben koyuyprum o ıcındekı bebekelrı cıkarıp suruyo,,bı ara ayakkabılarını cıkarmış ıcıne koymuş onları gezdırıyodu

sıbel nası kagıt yıyo ya?yanı annayamadım....azra da bulduğu parçaları koparıyo kımını yutuyo kımını cıkarıyo gerı felan ama naz baya baaya ıştahlı bı şekılde kağıt mı yıyoalalaaaaa:86:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…