2009 Aralık Anneleri

çook geçmiş olsun canım, bizim doktorun kartında yazıyor ama bende genelde sekreterini arıyorum, rahatsız etmeyeyim diye

bende braun kullanıyorum normal zamanda onla ölçup bakmak lazım normalı kaç anormalı kaç diye duşuk olçsede hastalandıgında herzamankınden çok olçecek sonuçta ebru o da o yuzden ben guvenıyrm

Yaa ben de Braun alacaktım. Yorumlarında pek memnun kalınmadığını okumuştum hepsiburada da başka bir tane vardı actili bir şey ismini de hatırlamıyorum. 70 tane falan yorumun hepsi olumluydu ben de ondan aldım ama pişman oldum şimdi. Neyse normal koltukaltıyla idare ederim bir süre.

yaaaaaa tüh bende seni örnek alacaktım kendime ay ne olacak bizim bu halimiz kendimi kötü hissediyorum ben, tamam zaten ablan o zamana kadar iyice sonuçlarını görmüş olur bizde ona göre hareket ederiz

Bak sinir oldum şimdi 310 TL ye aldığım ve hiçbir işe yaramayan strork dondolino 270 tl ye düşmüş aynı sitede ne şansızım yaa.

Bu arada kocaaa net aleminde tekmele ve oyna oyun halısı bitmiş. Stokta yok yazıyor her yerde. Ben de Fisher Price'ın 3-in 1 Gym Aktivite Minderi'ni almaya karar verdim.

oncelıkle gecmıs kandılınız mubarek olsun kızlar
anne ve bbabasını kaybetmıs arkadaslarada allah sabırlar versın mekanları cennet olsun
bebıslerı hasta ollan arkadaslarında bebeklerı bıran once sıfa bulsun
burcucum dogum gunun kutlu olsun umarım unuttugum baska bısey yoktur tektek alıntı yapamadım
SÜREKLı EV ıŞı YAPMAKDAN,COCUGA BAKMAKDAN,GELENDEN GIIDENDEN,YEMEK YAPMAKDAN,RUH HALIMDEKI DEPRESYONDAN,DOLAPLARIM DOLUSU OLMAYAN KIYAFETLERIMDEN,BU SARKIK GÖBEKDEN HERSEYDEN COK YORULDUMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM:sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:

inan yalnız değilsin canım, canları sağolsun bende iki tane var ondan, biri ikinci sınıfta
hepimiz aynı durumdayız yaniiiihaoldumsmile

inan yalnız değilsin canım, canları sağolsun bende iki tane var ondan, biri ikinci sınıfta
hepimiz aynı durumdayız yaniiiihaoldumsmile

allah bagıslasın canım yavrularını.bılıyorum gecen gun yıne konusmustuk
yalnız olmamak zaten cok guzel ıyıkı varsınız
AMA CIKIP YURUMEK ISTIYORUM YAAAAO KADAR OZLEDIMKI COK MUTSUZUM

sonuçta koltukaltıda garantı olçum sıkma canını

yaaaaaa tüh bende seni örnek alacaktım kendime ay ne olacak bizim bu halimiz kendimi kötü hissediyorum ben, tamam zaten ablan o zamana kadar iyice sonuçlarını görmüş olur bizde ona göre hareket ederiz

:)
ewt ewt olmadı dıyetısyene gidip verecegım ablam dogumöncesı kılosundan daha aza indi diyetısyenle hemde bak 2 sene almadı şimdi aldı diye basladı son 6 aydır yıyorum çok dıyor kızı 2 yasında düşün
aradınmı bulamazsın zaten ben almayacagım oyun halısı vazgeçtim
ne çok para harcar olduk yaw
şimdi yine kıyafet ıhtıyacımız var önumuzdekı ay iç badi dış kıyafet vb..........

gel cnm gel senın modellerden çok var burada
:1hug:

bende eşime sabahları 40 dk bakta yuruyup geleyım dedım tamam dedı canım kocacım
ama 1 hafta oldu hep çabuk bişey yıyıp çıkmam lazım dıye tüyüyor evden sırnaşık şey

allah bagıslasın canım yavrularını.bılıyorum gecen gun yıne konusmustuk
yalnız olmamak zaten cok guzel ıyıkı varsınız
AMA CIKIP YURUMEK ISTIYORUM YAAAAO KADAR OZLEDIMKI COK MUTSUZUM

Bebişi kısa süreliğine de olsa bırakabileceğin kimse yok mu canım?
Ben haftada iki üç kere teyzeme bırakıp çıkıyorum birkaç saat.
O da olmasa kafayı sıyırırım gibime geliyor.

aradınmı bulamazsın zaten ben almayacagım oyun halısı vazgeçtim
ne çok para harcar olduk yaw
şimdi yine kıyafet ıhtıyacımız var önumuzdekı ay iç badi dış kıyafet vb..........
Bu dediğim onun üçte biri fiyatı neredeyse ne yapayım gerçekten de çok para gidiyor.
Daha önümüz yaz. Bir sürü yazlık kıyafette alınacak.
Pusetten de memnun değilim ben değiştireceğim.

ablam ve annem var ama benım kız pek durmuyor
ne zaman bırakıp cıkmaya kalksam 15dk gecmeden gerı eve donuyorum
bu sefer daha agresıf oluyorum burnumdan gelıyor dıye
artık ondanda vazgectım 7/24 evdeyım dısarı cıkmak bıle ıstemıyorum artık

masallah ıyı duruyr ebru
dun ben doyrdum gazını çıkarrttım uyuttum babamla ikeanın oraya gttık mesfeyı bılıyrsun işte markete grdık aradılar susturamıyrz bogazı acıdı bagrmktan katılck dıye
annem-ablam-eşim hiçbirinde susmamş ben dönene kdr
merdvenden duyulyrdu sesı zten döndgmde
maf oldum ben yanı çok pis huy edındı ben mınasız çıkmycm sanırım kı anneme 2 gunde 1 2 saatde olsa ugryrm artık alışsın dıye yok banamısın dmyr

aaa sen meralle aynı gun dgm yapmışsın eskşhrdekı meralle
senın adın netdı bu arada yazsan ya nıckın altına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…