Sizde doktorunuzun cep telefonu var mı? Bizde yok hastaneyi arıyorum. Sekreteri çıkıyor numarayı alıyor. Sonra beni arıyorlar öyle konuşuyorum doktorla.
Ancak acil bir durum falan olduğu zaman nasıl ulaşacağım ? Bu gidişimde sorucam. Kartında cep telefonu falan yok.
Sürekli olur olmaz zamanda arayan olur diye mi yazmıyor olabilirler mi numarayı bilemiyorum.
Ama istediğim zaman doktoruma ulaşamamak beni biraz geriyor.
bende braun kullanıyorum normal zamanda onla ölçup bakmak lazım normalı kaç anormalı kaç diye duşuk olçsede hastalandıgında herzamankınden çok olçecek sonuçta ebru o da o yuzden ben guvenıyrm
nilgün benım dıyet tırt çıktı gr.oynama yok
pedıbör yemesem baska bişey yıyesım oluyor :)
ablam bir zayıflama ilacı kullanıyor 1 haftada 1 kılo verdı bıle artık emzırme sonrası onları konuşuruz :)
oncelıkle gecmıs kandılınız mubarek olsun kızlar
anne ve bbabasını kaybetmıs arkadaslarada allah sabırlar versın mekanları cennet olsun
bebıslerı hasta ollan arkadaslarında bebeklerı bıran once sıfa bulsun
burcucum dogum gunun kutlu olsun umarım unuttugum baska bısey yoktur tektek alıntı yapamadım
SÜREKLİ EV İŞİ YAPMAKDAN,COCUGA BAKMAKDAN,GELENDEN GIIDENDEN,YEMEK YAPMAKDAN,RUH HALIMDEKI DEPRESYONDAN,DOLAPLARIM DOLUSU OLMAYAN KIYAFETLERIMDEN,BU SARKIK GÖBEKDEN HERSEYDEN COK YORULDUMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM:sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:
inan yalnız değilsin canım, canları sağolsun bende iki tane var ondan, biri ikinci sınıfta
hepimiz aynı durumdayız yaniiiihaoldumsmile
Yaa ben de Braun alacaktım. Yorumlarında pek memnun kalınmadığını okumuştum hepsiburada da başka bir tane vardı actili bir şey ismini de hatırlamıyorum. 70 tane falan yorumun hepsi olumluydu ben de ondan aldım ama pişman oldum şimdi. Neyse normal koltukaltıyla idare ederim bir süre.
yaaaaaa tüh bende seni örnek alacaktım kendimeay ne olacak bizim bu halimiz kendimi kötü hissediyorum ben, tamam zaten ablan o zamana kadar iyice sonuçlarını görmüş olur bizde ona göre hareket ederiz
aradınmı bulamazsın zaten ben almayacagım oyun halısı vazgeçtimBak sinir oldum şimdi 310 TL ye aldığım ve hiçbir işe yaramayan strork dondolino 270 tl ye düşmüş aynı sitede ne şansızım yaa.
Bu arada kocaaa net aleminde tekmele ve oyna oyun halısı bitmiş. Stokta yok yazıyor her yerde. Ben de Fisher Price'ın 3-in 1 Gym Aktivite Minderi'ni almaya karar verdim.
oncelıkle gecmıs kandılınız mubarek olsun kızlar
anne ve bbabasını kaybetmıs arkadaslarada allah sabırlar versın mekanları cennet olsun
bebıslerı hasta ollan arkadaslarında bebeklerı bıran once sıfa bulsun
burcucum dogum gunun kutlu olsun umarım unuttugum baska bısey yoktur tektek alıntı yapamadım
SÜREKLİ EV İŞİ YAPMAKDAN,COCUGA BAKMAKDAN,GELENDEN GIIDENDEN,YEMEK YAPMAKDAN,RUH HALIMDEKI DEPRESYONDAN,DOLAPLARIM DOLUSU OLMAYAN KIYAFETLERIMDEN,BU SARKIK GÖBEKDEN HERSEYDEN COK YORULDUMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM:sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:
allah bagıslasın canım yavrularını.bılıyorum gecen gun yıne konusmustuk
yalnız olmamak zaten cok guzel ıyıkı varsınız
AMA CIKIP YURUMEK ISTIYORUM YAAAAO KADAR OZLEDIMKI COK MUTSUZUM
Bu dediğim onun üçte biri fiyatı neredeyse ne yapayım gerçekten de çok para gidiyor.aradınmı bulamazsın zaten ben almayacagım oyun halısı vazgeçtim
ne çok para harcar olduk yaw
şimdi yine kıyafet ıhtıyacımız var önumuzdekı ay iç badi dış kıyafet vb..........
sonuçta koltukaltıda garantı olçum sıkma canını
gel cnm gel senın modellerden çok var burada
:1hug:
Bebişi kısa süreliğine de olsa bırakabileceğin kimse yok mu canım?
Ben haftada iki üç kere teyzeme bırakıp çıkıyorum birkaç saat.
O da olmasa kafayı sıyırırım gibime geliyor.
Bebişi kısa süreliğine de olsa bırakabileceğin kimse yok mu canım?
Ben haftada iki üç kere teyzeme bırakıp çıkıyorum birkaç saat.
O da olmasa kafayı sıyırırım gibime geliyor.
ablam ve annem var ama benım kız pek durmuyor
ne zaman bırakıp cıkmaya kalksam 15dk gecmeden gerı eve donuyorum
bu sefer daha agresıf oluyorum burnumdan gelıyor dıye
artık ondanda vazgectım 7/24 evdeyım dısarı cıkmak bıle ıstemıyorum artık
aaa sen meralle aynı gun dgm yapmışsın eskşhrdekı meralle
senın adın netdı bu arada yazsan ya nıckın altına
evet canım 4 aralıkda dogum yaptımzemuszemus
ısmım ferdag
vereliniortak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?