2009 Aralık Anneleri

tıcker soran bır arkadas olmuş yazsın bilgilerini özelden yapayım ben ona
anne ve babasını kaybedenler bahsedılmiş Allah sabır versin mekanları cennet olsun tum kaybettıklerımızın inşallah

nilgün benım dıyet tırt çıktı gr.oynama yok
pedıbör yemesem baska bişey yıyesım oluyor :)
ablam bir zayıflama ilacı kullanıyor 1 haftada 1 kılo verdı bıle artık emzırme sonrası onları konuşuruz :)

COk cok gecmis olsun haber ver bize

Sizde doktorunuzun cep telefonu var mı? Bizde yok hastaneyi arıyorum. Sekreteri çıkıyor numarayı alıyor. Sonra beni arıyorlar öyle konuşuyorum doktorla.
Ancak acil bir durum falan olduğu zaman nasıl ulaşacağım ? Bu gidişimde sorucam. Kartında cep telefonu falan yok.
Sürekli olur olmaz zamanda arayan olur diye mi yazmıyor olabilirler mi numarayı bilemiyorum.
Ama istediğim zaman doktoruma ulaşamamak beni biraz geriyor.

Bizimkinin de 37.9 çıkmıştı popodan en fazla. Neredeyse bir derece fark ediyor koltuk altıyla.
Yok vermiyorum. Mina'nın ne zaman çıkmıştı ki ateşi Pelin?
İdrar yolu enfeksiyonu olduğunda mı?

geçmiş olsun bir an önce iyileşsin inşallah ateşin kaç olması gerekiyormuş acaba yüksek diyebilmek için

geçmiş olsun bir an önce iyileşsin inşallah ateşin kaç olması gerekiyormuş acaba yüksek diyebilmek için

Popodan 38 koltuk altından da 37.5 dereceyi geçerse diye biliyorum ben. Bazı yerlerde de 37,3 diyor. Öznur'a da 37.6 demiş doktoru.
Ama popodan 38 dereceyi geçerse kesin bilgi sanırım.

Bende var. zaten ilk baska dr gidiyodum ulasamadim sarilikla ilgili degistirdim . ilk gittigimde soylemistim kadina . arayin tabi dedi . gun icinde olursa hastaneden ariyorumn ama acilse cepten ariyorum

Bizimkinin de 37.9 çıkmıştı popodan en fazla. Neredeyse bir derece fark ediyor koltuk altıyla.

Yok vermiyorum. Mina'nın ne zaman çıkmıştı ki ateşi Pelin?
İdrar yolu enfeksiyonu olduğunda mı?

ewt cnm o zaman atesı vardı
o zaman cebını ıstedık kımseye vermyrm dedı babamda bız herkes degılız dıyınce verdı kadın cep nosunu ben hiç cepten aramadım ama ulaşamazsam hastaneden aramak için kayıtlı olması guven verıyor bana
kardeşimide ararım acıl bişey olsa ama kadın gelebilir çok acıl bişeyde diye düşünüyorum
umarım yanılmıyorumdur

Banada 37.5 dedi kadin . Gerci bizimki kulaktan olcer kullanin diyip marka bile verdi .

Bizimki de kulaktan ölçer kullanmayın dedi ama al işte bir çelişki daha.
Bir de her seferinde farklı sonuç çıkınca iyice güvenim sarsıldı. Kendiminkini ölçüyorum hep aynı çıkıyor çocuğunki farklı. Ne marka verdi Burcu Braun mu?

Braun evet onu kullaniyoruz . 0.1-0.2 oynuyor ama ben koltuk altindan hic olcemedim Eylul durmuyor olcerken illa kipirdiyor Chicco benimki koltuk alti . O kadar uzun durmuyor

Braun evet onu kullaniyoruz . 0.1-0.2 oynuyor ama ben koltuk altindan hic olcemedim Eylul durmuyor olcerken illa kipirdiyor Chicco benimki koltuk alti . O kadar uzun durmuyor

bende braun kullanıyorum normal zamanda onla ölçup bakmak lazım normalı kaç anormalı kaç diye duşuk olçsede hastalandıgında herzamankınden çok olçecek sonuçta ebru o da o yuzden ben guvenıyrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…