2009 Aralık Anneleri

3 sepet utu var mına uyuyor ben burda acaba daha kaç sepet olmasını beklıyorum baslamak için CADIARZU
Ben de ütüyegidiyorum şimdi hiçde sevmem aklım hep burda ya az vaktim olsakoşakoşa kkyı açıyorum aklımı başımdan aldınızdelikafaduldensırnaşık şey

çok bunaldım.2.5 aydır evdeyim 1 kere annemlere gittik orda da dönüşte hasta oldu diye ondan beri dışarı çıkmıyorum.dr hariç tabi.ekmeğim suyum sütüm market alışverişim hepsi tamam yeterki ben dışarı çıkmayayım.markete gitmeyi özledim.dışar da soğukta olsa yürümeyi özledim.evde hapis hayatı yaşıyorum sanki.çoğu zaman beynim uyuşmuş gibi bu duyguları Allah tan nadır hissediyorum yoksa çekilmez. evim de arka şöyle bir manzarası yokki içim açılsın.apartman camlarından başka gördüğüm bisey yook.dün kızkardeşin bizi yemeğe çağırdı sana da değişiklik olur abla dedşi.ben de eşime sorayım geliriz dedim.aldığım cevaba bakar mısınız?canom bugün maç var.herker s ne kadar bencil.tamam hayatım sen de evin içinde bunalıyorsun diyen yokkkkk.artık biraz daha büyüseler havalar ısınsa d arahatlasam.acaba????

Ben de ütüyegidiyorum şimdi hiçde sevmem aklım hep burda ya az vaktim olsakoşakoşa kkyı açıyorum aklımı başımdan aldınızdelikafaduldensırnaşık şey

bende şimdi ütü masasını korıdora koyayım gıder gelır 1-2 utulerım 2 gunde gözumun onunde olmazsa yapacagım yok

al biri daha düştü aramıza :)
şaka biryana 3 ay kaldı sabır kızlar
en kötu yarım saat dolaşır geliriz markete bez almaya bıle gıtsek degişiklik olur
bahar gelsin bu topiktede kımse kalmayacak anlaşılan :)

Anlayis maalesef hic birimizinkinde yok .

bu arda doğum günün kutlu olsun.sevdiklernle nice yaşlara.hihoyyyt

tekrar uyur belkı dıye muhatap olmadım dıye aguuuuuuuu agu dıyor bana :)
bende dayanamadım öptm yana gımı emmeye calıştı ve sonuç uykusu tamamen açıldı
aferın banaklava:

:teselli:
:teselli:

Sabır dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim.(tek tek alıntı yapamadım da) Allah kimseyi sevdiklerinden bu kadar zamansız ayırmasın...

benim de panik atağım bu kayıplarla başladı. Her kayıptan sonra, kendimi, yeni bir hayat başlıyor, kendine gel,hayatı bir yerinden yakalamak zorundasın diye telkin etmeye çabalıyorum. Ama her seferinde daha büyük bir acıyla yeni bir ölüm karşımda...
Yani, beterin beteri var dedikleri o 'beterin beteri' benim resmen.
Allah seninde yardımcın olsun. Ben, depresyon yaşayan arkadaşlarıma, doktor verdiyse mutlaka ilaç kullanmayı tavsiye ediyorum. Ben ilaçsız başedemedim çünkü bu rahatsızlıkla. Herşeyden önce bebeğinin, SANA, ihtiyacı var. Bence ilacını kullanmayı tercih et ve kendini de ömer'e karşı suçlu hissetme, bence...

napıyosunuz benim cnm sıkkın ndnıde yok yada çok bilmiyorum aslında offfffffff
pelin biran bu cümleyi ben yazdım sandım sanki benim iç sesim :))

burcu canım doğum günün kutlu olsun.. daha nice yaşalara sağlıkla huzurla eylülle eşinle inşallah..
ayyyyyyyyy korkunç ya.. bizimkide aradım saat 2 de pek bir nursuz konuşuyodu.. pazar günü bendeydiler, çarşamba akşamıda biz gittik daha ne istiyorsa benden anlamadım gitti ya.. her anımı oun yanında mı geçirmek zorundayım anlamıyorum ki.. torununu görmek istiyor sürekli ama napıyım haftada 2 kere yetmiyormu yaa. bu da benim düzenim daha fazlası elimden gelmez kusura bakmasın.. pazar pazar bende çok gıcık oluyorum..

oyun halısı yada dönence bende almak istiyorum ama hangisini alayım bilemedim.. ışıklı müzikli ve oyuncaklı dönence daha mantıklı geliyor ama yatağının üzerinde ki cibinlik tavandan aşağı doğru iniyor yani yatağın üzerini komple kaplıyor kullanabilirmiyiz bu durumda bilmiyom.. yani ışığın tavana mıvurması gerekiyor acaba??

arzu anakucagı veya anadızı alsan oyuncaklı olandan bızımkı gıbı
sonuçta yakında oturmak ısteyecekler yatmaktan sıkılacak zaten arda onda oturur vazıyette bırakabılıyorsun oyuncaklarındada oyalanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…