Ben de ütüyegidiyorum şimdi hiçde sevmem aklım hep burda ya az vaktim olsakoşakoşa kkyı açıyorum aklımı başımdan aldınızdelikafaduldensırnaşık şey3 sepet utu var mına uyuyor ben burda acaba daha kaç sepet olmasını beklıyorum baslamak için CADIARZU
Ben de ütüyegidiyorum şimdi hiçde sevmem aklım hep burda ya az vaktim olsakoşakoşa kkyı açıyorum aklımı başımdan aldınızdelikafaduldensırnaşık şey
çok bunaldım.2.5 aydır evdeyim 1 kere annemlere gittik orda da dönüşte hasta oldu diye ondan beri dışarı çıkmıyorum.dr hariç tabi.ekmeğim suyum sütüm market alışverişim hepsi tamam yeterki ben dışarı çıkmayayım.markete gitmeyi özledim.dışar da soğukta olsa yürümeyi özledim.evde hapis hayatı yaşıyorum sanki.çoğu zaman beynim uyuşmuş gibi bu duyguları Allah tan nadır hissediyorum yoksa çekilmez. evim de arka şöyle bir manzarası yokki içim açılsın.apartman camlarından başka gördüğüm bisey yook.dün kızkardeşin bizi yemeğe çağırdı sana da değişiklik olur abla dedşi.ben de eşime sorayım geliriz dedim.aldığım cevaba bakar mısınız?canom bugün maç var.herker s ne kadar bencil.tamam hayatım sen de evin içinde bunalıyorsun diyen yokkkkk.artık biraz daha büyüseler havalar ısınsa d arahatlasam.acaba????
çok bunaldım.2.5 aydır evdeyim 1 kere annemlere gittik orda da dönüşte hasta oldu diye ondan beri dışarı çıkmıyorum.dr hariç tabi.ekmeğim suyum sütüm market alışverişim hepsi tamam yeterki ben dışarı çıkmayayım.markete gitmeyi özledim.dışar da soğukta olsa yürümeyi özledim.evde hapis hayatı yaşıyorum sanki.çoğu zaman beynim uyuşmuş gibi bu duyguları Allah tan nadır hissediyorum yoksa çekilmez. evim de arka şöyle bir manzarası yokki içim açılsın.apartman camlarından başka gördüğüm bisey yook.dün kızkardeşin bizi yemeğe çağırdı sana da değişiklik olur abla dedşi.ben de eşime sorayım geliriz dedim.aldığım cevaba bakar mısınız?canom bugün maç var.herker s ne kadar bencil.tamam hayatım sen de evin içinde bunalıyorsun diyen yokkkkk.artık biraz daha büyüseler havalar ısınsa d arahatlasam.acaba????
Bugun benim dogum gunum. En guzel hediye k.valide den geldi simdi . Hafta sonu pazar gunu bana gelcekmis . Dogum gunu bahanesi ile aradi. Ya istemiyorum hafta sonu istemiyorum kimseyi . Butun gun elimde eylül dolaniyorum bi tek pazarim var ya niye insanlar bu kadar anlayissiz ya istemiyorum !!!
mına uyandı şimdi
benım suçum yok ben nıyetıme 1 dk önce koymuştum ütü yapmayı :)
bende şimdi ütü masasını korıdora koyayım gıder gelır 1-2 utulerım 2 gunde gözumun onunde olmazsa yapacagım yok
al biri daha düştü aramıza :)
şaka biryana 3 ay kaldı sabır kızlar
en kötu yarım saat dolaşır geliriz markete bez almaya bıle gıtsek degişiklik olur
bahar gelsin bu topiktede kımse kalmayacak anlaşılan :)
Hade ordan :)
:jeyyar:
burcu o dedıgım sıteden geldi siparsler çok guzel ve kalıtelı valla
Ya benden su oyun halisinin siparisini vercem cok merak ediyorum .
hangisinden
Su ayaginla basiliyor filan ya ondan .
http://www.hepsiburada.com/tiny-lov...etails.aspx?categoryid=303251&productid=oyunt
offff canım benim Allah sabır versin, ne kadar zor şeyler geçirmişsin.ben 2007 de babamı kaybettim hala etkisindeyimbütün bu depresyonlarımın başlangıcını ona bağlıyorum... gerçekten biraz kendime geldim bu yazdıklarını okuyunca....
büyük Allah ım sana sabır, yavruna uzun upuzun bir ömür versin....:Saruboceq:
biz size gelene kadar almış ol :)
pelin biran bu cümleyi ben yazdım sandım sanki benim iç sesim :))napıyosunuz benim cnm sıkkın ndnıde yok yada çok bilmiyorum aslında offfffffff
burcu canım doğum günün kutlu olsun.. daha nice yaşalara sağlıkla huzurla eylülle eşinle inşallah..Bugun benim dogum gunum. En guzel hediye k.valide den geldi simdi . Hafta sonu pazar gunu bana gelcekmis . Dogum gunu bahanesi ile aradi. Ya istemiyorum hafta sonu istemiyorum kimseyi . Butun gun elimde eylül dolaniyorum bi tek pazarim var ya niye insanlar bu kadar anlayissiz ya istemiyorum !!!
:1hug:dogumgunun kutlu olsun eşinle eylulle nıce guzel yaşların olsun inşallah
kız burcu senın kaynana aman eksik olsun benimki hediye de alır genelde ama istemiyorum kapıma pırlantalar yığsa istemiyorum.. bu yıl murata saat aldım doğum gününde ihtiyacımı vardı anki diyerek iyiden iyiye gıcık etti beni.. sanki hediye ihtiyacı olduğunda alınır..
keşke söylemeseymiş görümcen, ama o da aklı sıra iyilik yapmak istemiş..Dun gorumcem bize kaldi . Ufak olan . O sagolsun boyle seyleri asla atlamaz . O aramis soylemis annesine burcunun dogum gunu ara diye . Insan ondna duydugunu soylemez bari beni ariyor deniz soyledi dogum gununmus diyo pazarda sana gelcem diye ekliyo . Aramasaydi keske. İyi ki bugun gelelim demedi . Ilk evlendigimizde her dogum gununde gelmek evlilik yildonumunde gelmek istedi.
Benim ki dusun buyuk kizinin ilk evlilik yildonumunde butun komsularini toplayip ona giderek kutladi
neler aldın kııııs:jeyyar::jeyyar:
burcu o dedıgım sıteden geldi siparsler çok guzel ve kalıtelı valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?