neler aldın kııııs:jeyyar:
mına uyandı şimdi
benım suçum yok ben nıyetıme 1 dk önce koymuştum ütü yapmayı :)
şimdi bilen varsa yazsın ablamın kızı nehır 2 yasında mına emerken kasık alıp geldi süt ver dıye bende 1 cay kasıgı verdım dun yıne geldı teyze sut dıye :) minayı kıskanıyor bana çok düşkün
aklıma ne geldi ee nehır benım sutumu içti sütannesımı oldum ben onun şimdi
bende çarşamba günü yaptım :) ütü ve masası akşam 16 : 00 da kuruldu, bittiğnde gece 23:00 dı. nasıl ama????? kaç kere bırakıp yeniden başladım... öyle işte yani hepimiz aynıyız şekerim :)))hihoyyyt
Hhahah evet :)
aradığıma arıycama bin pişman etti sinirlerim alt üst oldu ya, ben biliyorum derdini güya torunu olduya o her gün göremiyo buda onu böyle yapıyo.. kızlar hanginiz benim kadar sık görüşüyorki.. aynı bianda oturanlar dışında.. hafatada en az iki kere görüyor daha ben napiim.. kendi kızı bayramdan bayrama gidiyor allah belamı versinki yemin ederim.. üstelik bizimle aynı muhitte oturuyor kızı.. murata aşırı düşkündü şimdi o geçti biraz bu seferde benim oğlana düşkünleşti.. bir gün hiç unutmam öteki iki torunu çekmeceyi açmış çikolata alıyolardı mutfaktan, bırakın onlar dayınızın akşamları bazen canı tatlı çekiyor ellemeyin demez mi??? düşünün benim neler çektiğimi.. forumu yine kaynana sorunlarıyla doldurmak istemiyom ama bu yaptığm telefon görüşmesi tüm yaşadıklarımı depreştirdi.. bir anlatsam dudağınız uçuklar şu 3 senede yaşadıklarımı
ne biliyim evde pusete koyuyorum hani burcuda varya ona onda hemen ağlıyor da ondan kararsız kaldım.. gerçi sendeki çok hoştu oyuncaklı filan..arzu anakucagı veya anadızı alsan oyuncaklı olandan bızımkı gıbı
sonuçta yakında oturmak ısteyecekler yatmaktan sıkılacak zaten arda onda oturur vazıyette bırakabılıyorsun oyuncaklarındada oyalanıyor
tamam yaz meraktan çatlarım biliyosun.. internetten aş-lışveriş yapmayalı baya zaman oldu, ben bir ara iç çamaşırlarına dadanmıştım..kostümler filan.. hehe hiç şaşırmadığına eminim pelin.. :)))))sıte ısmı vermeyeyım şimdi yazarım msnden sana bırara hatırlat
eveeeet süt annesi oldun valla, hem teyze zaten anne yarısıdır.. birde süt annesi oldun ne güzel..şimdi bilen varsa yazsın ablamın kızı nehır 2 yasında mına emerken kasık alıp geldi süt ver dıye bende 1 cay kasıgı verdım dun yıne geldı teyze sut dıye :) minayı kıskanıyor bana çok düşkün
aklıma ne geldi ee nehır benım sutumu içti sütannesımı oldum ben onun şimdi
valla mesela şuan uyuyor velet.. bende kalkıp işimi gücümü yapabilirim.. gerçi 2 gün önce sildim süpürdüm o da niye; akşamı kayınvalidelere gidicektik, akşam laf arasında temizlik yaptım dedim oda peşme takılmamış oldu.. he he yapabildiğim tek şeytanlık işte.. temizliği bahane edip gelemedi yani..bende çarşamba günü yaptım :) ütü ve masası akşam 16 : 00 da kuruldu, bittiğnde gece 23:00 dı. nasıl ama????? kaç kere bırakıp yeniden başladım... öyle işte yani hepimiz aynıyız şekerim :)))hihoyyyt
aradığıma arıycama bin pişman etti sinirlerim alt üst oldu ya, ben biliyorum derdini güya torunu olduya o her gün göremiyo buda onu böyle yapıyo.. kızlar hanginiz benim kadar sık görüşüyorki.. aynı bianda oturanlar dışında.. hafatada en az iki kere görüyor daha ben napiim.. kendi kızı bayramdan bayrama gidiyor allah belamı versinki yemin ederim.. üstelik bizimle aynı muhitte oturuyor kızı.. murata aşırı düşkündü şimdi o geçti biraz bu seferde benim oğlana düşkünleşti.. bir gün hiç unutmam öteki iki torunu çekmeceyi açmış çikolata alıyolardı mutfaktan, bırakın onlar dayınızın akşamları bazen canı tatlı çekiyor ellemeyin demez mi??? düşünün benim neler çektiğimi.. forumu yine kaynana sorunlarıyla doldurmak istemiyom ama bu yaptığm telefon görüşmesi tüm yaşadıklarımı depreştirdi.. bir anlatsam dudağınız uçuklar şu 3 senede yaşadıklarımı
ciddi soruyrm len gülme ciddense benım 3 kızım var 1 kasıkta ırmak içti çünkü :roflol:
sütçü gibi :)
anam bunlar evlenrken süt parası istym bazı memleketlerde annesı ıstermış ya kızın :roflol::roflol::roflol:
ne biliyim evde pusete koyuyorum hani burcuda varya ona onda hemen ağlıyor da ondan kararsız kaldım.. gerçi sendeki çok hoştu oyuncaklı filan..
tamam yaz meraktan çatlarım biliyosun.. internetten aş-lışveriş yapmayalı baya zaman oldu, ben bir ara iç çamaşırlarına dadanmıştım..kostümler filan.. hehe hiç şaşırmadığına eminim pelin.. :)))))
eveeeet süt annesi oldun valla, hem teyze zaten anne yarısıdır.. birde süt annesi oldun ne güzel..
valla mesela şuan uyuyor velet.. bende kalkıp işimi gücümü yapabilirim.. gerçi 2 gün önce sildim süpürdüm o da niye; akşamı kayınvalidelere gidicektik, akşam laf arasında temizlik yaptım dedim oda peşme takılmamış oldu.. he he yapabildiğim tek şeytanlık işte.. temizliği bahane edip gelemedi yani..
ne biliyim evde pusete koyuyorum hani burcuda varya ona onda hemen ağlıyor da ondan kararsız kaldım.. gerçi sendeki çok hoştu oyuncaklı filan..
tamam yaz meraktan çatlarım biliyosun.. internetten aş-lışveriş yapmayalı baya zaman oldu, ben bir ara iç çamaşırlarına dadanmıştım..kostümler filan.. hehe hiç şaşırmadığına eminim pelin.. :)))))
eveeeet süt annesi oldun valla, hem teyze zaten anne yarısıdır.. birde süt annesi oldun ne güzel..
valla mesela şuan uyuyor velet.. bende kalkıp işimi gücümü yapabilirim.. gerçi 2 gün önce sildim süpürdüm o da niye; akşamı kayınvalidelere gidicektik, akşam laf arasında temizlik yaptım dedim oda peşme takılmamış oldu.. he he yapabildiğim tek şeytanlık işte.. temizliği bahane edip gelemedi yani..
:jeyyar:Ah arzu ahh...
Cok uyaniksiniz Pelin hanim
Benimkinin sallanma ozelligi cok iyi Arzu. Uyanmaya niyetlendimi salliyorum orda biraz olsun ellerim dinleniyor
ben sepeti var onda sallıyorumda, şöyle kendiliğinden sallanan bişey istiyoum, varmıdır ki chiccoda gördüm galiba pilliymiş amaewt sallamak kurtarıcı oluyor valla 10 dk 10 dkdır
ben sepeti var onda sallıyorumda, şöyle kendiliğinden sallanan bişey istiyoum, varmıdır ki chiccoda gördüm galiba pilliymiş ama
burcu ohhh mıs gıbı evde oturuyorsun dımısositososito
Valla yerimden kalkmiyorum ev kirlenmesin diye :)
bende ilk temizlendiğinde öyle yapıyorum.. pek bi tertipli oluyorum sonra sonu gelmiyor :))Valla yerimden kalkmiyorum ev kirlenmesin diye :)
bende ilk temizlendiğinde öyle yapıyorum.. pek bi tertipli oluyorum sonra sonu gelmiyor :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?