2009 Aralık Anneleri

şimdi bilen varsa yazsın ablamın kızı nehır 2 yasında mına emerken kasık alıp geldi süt ver dıye bende 1 cay kasıgı verdım dun yıne geldı teyze sut dıye :) minayı kıskanıyor bana çok düşkün
aklıma ne geldi ee nehır benım sutumu içti sütannesımı oldum ben onun şimdi

mına uyandı şimdi
benım suçum yok ben nıyetıme 1 dk önce koymuştum ütü yapmayı :)

bende çarşamba günü yaptım :) ütü ve masası akşam 16 : 00 da kuruldu, bittiğnde gece 23:00 dı. nasıl ama????? kaç kere bırakıp yeniden başladım... öyle işte yani hepimiz aynıyız şekerim :)))hihoyyyt

Hhahah evet :)

bende hep o şekıl 5-6 parça yapa yapa anca btyr gece mına uyudugunda benımde uykum oluyr yoksa 1 saate bterde

aradığıma arıycama bin pişman etti sinirlerim alt üst oldu ya, ben biliyorum derdini güya torunu olduya o her gün göremiyo buda onu böyle yapıyo.. kızlar hanginiz benim kadar sık görüşüyorki.. aynı bianda oturanlar dışında.. hafatada en az iki kere görüyor daha ben napiim.. kendi kızı bayramdan bayrama gidiyor allah belamı versinki yemin ederim.. üstelik bizimle aynı muhitte oturuyor kızı.. murata aşırı düşkündü şimdi o geçti biraz bu seferde benim oğlana düşkünleşti.. bir gün hiç unutmam öteki iki torunu çekmeceyi açmış çikolata alıyolardı mutfaktan, bırakın onlar dayınızın akşamları bazen canı tatlı çekiyor ellemeyin demez mi??? düşünün benim neler çektiğimi.. forumu yine kaynana sorunlarıyla doldurmak istemiyom ama bu yaptığm telefon görüşmesi tüm yaşadıklarımı depreştirdi.. bir anlatsam dudağınız uçuklar şu 3 senede yaşadıklarımı

haftada 1 gidiyrz gtmezsek geliyor babanesi haftada 1 görüşüyrlar yani

ne biliyim evde pusete koyuyorum hani burcuda varya ona onda hemen ağlıyor da ondan kararsız kaldım.. gerçi sendeki çok hoştu oyuncaklı filan..
sıte ısmı vermeyeyım şimdi yazarım msnden sana bırara hatırlat
tamam yaz meraktan çatlarım biliyosun.. internetten aş-lışveriş yapmayalı baya zaman oldu, ben bir ara iç çamaşırlarına dadanmıştım..kostümler filan.. hehe hiç şaşırmadığına eminim pelin.. :)))))
eveeeet süt annesi oldun valla, hem teyze zaten anne yarısıdır.. birde süt annesi oldun ne güzel..
valla mesela şuan uyuyor velet.. bende kalkıp işimi gücümü yapabilirim.. gerçi 2 gün önce sildim süpürdüm o da niye; akşamı kayınvalidelere gidicektik, akşam laf arasında temizlik yaptım dedim oda peşme takılmamış oldu.. he he yapabildiğim tek şeytanlık işte.. temizliği bahane edip gelemedi yani..

Ah arzu ahh...

Cok uyaniksiniz Pelin hanim

Benimkinin sallanma ozelligi cok iyi Arzu. Uyanmaya niyetlendimi salliyorum orda biraz olsun ellerim dinleniyor

Allah seni hiç gülesim yoktu şaşırmadım tabi :roflol:
oyunhalısıda oyuncaklı muzıklı bendekıde e bırde oturtuo sallanıyor ya ondan dedım ama sen karar ver tabı

Ah arzu ahh...

Cok uyaniksiniz Pelin hanim
:jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…