2009 Aralık Anneleri

kızlar nestle nesfit kahvaltılk gevreklerden yıyorum bıkac gundur, beni acayip tok tutuyo, acıkmıyorum bıkac saat onu yedıkten sonra. ben acayıp iştahlı ve cok sık acıkan bırıyımdır normalde. benımle aynı sorunu olan varsa denesın bence. iki çesıt var,meyveli ve cukulatalı. meyveli aldım yıyemedım guzel degıldı. cukulatalısı cok guzel.

kaç kalori

kaç kalori
bide sütlemı tuketlyr

kalorisine bakarım, şuan kız kucagımda emıyor,kalkamıyorum:) evet sutle. sabah kalkınca onu yıyorum,bıde hergun 1 fıncan yesıl cay,1 fıncan rezene içiyorym

zayiflatici etkisi var mi sen onu soyle :)))

rezene çok iğrenç yaa, eşim diyo ki nasıl içiyosun onu, bayılmıyorum içmeye ama napım, metabolızmayı hızlandırıcı etkıısı varmıs dıye duydum, içiyorum işte.

kızlar selammmmmm ben döndüm annemden bugün offffff ne güzeldi hemen geçti ((((((((((( herşey yolundadır inşallah

kızlar kızımın keyfi hiç yok son günlerde.hep kucakta olmak istiyor yatırınca ağlıyor.bazen kucakta bile durmuyor son çare memede susuyor.ondada sızlana sızlana emiyor.ama memeye ve kucağa alıştı sanırım.acaba bir rahatsızlığımı var yada bu bir süreçmi ne dersiniz.

gazı vardır bence
gazı oldukça uyuyamyrlar sureklı kucak meme istyrlar
kızlar selammmmmm ben döndüm annemden bugün offffff ne güzeldi hemen geçti ((((((((((( herşey yolundadır inşallah

ohh masallah ıyı kaldın ne guzel gelmiştir sana

kızlar siz kaç numara bez kullanıyorsunuz ben bugün 4 numaraya geçtim.
3 numara kullanıyordum gece olanı idare eder ama gündüz olanı çok kötü
bacaklarını çok sıkıyor karın kısmında kızarıklık yapıyordu
en önemliside şiş yaptığında hep sızdırıyordu kakayı söylemiyorum bile:)
3 numaranın paketini yeni açmıştım....

ya kollarımdada ayaklarımdada hal kalmadı 2 dk bıle yatarak durmak ıstemıyor
ya kucakda
ya memede
ya da ayakda sallanmak ıstıyor
cok yoruldum delı gıbı basım agrıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…