2009 Aralık Anneleri

tabikiii ne güzel 3 tane yawrun var tek batında şimdi onlar evlenirken süt hakkı alıcan.buranın köylerinde kızlar 6 burmalı 9 bilezik istiyo 1 i de süt hakkı anneye.....:hulya:

hadi yırttın 25 yıl sonra köşesin....:))) sempatiksalakcinni

ya kollarımdada ayaklarımdada hal kalmadı 2 dk bıle yatarak durmak ıstemıyor
ya kucakda
ya memede
ya da ayakda sallanmak ıstıyor
cok yoruldum delı gıbı basım agrıyor

anakucagı tavsıye ederım

neden huggıesi denemıyorsunuz kı
deneyın kuçuk bir paket alıp
geniş bel bantları var hiç sızdırmıyor prima kadarda kuçuk degil bezın boyutları
bebişe pişik yapmazsa bez degiştirmek mınaya ve eylule yapmadı degiştirirsiniz
yazık böylede bebişlere kaka çiş hep çıkıyor sırtına kadar

kızlar bişi sorucam 3 günden beri deli gibi süt içiyorum
hergün 1 litre süt tüketiyorum. kalsiyum eksikliği olabilirmi
su dan çok süt içmek istiyorum ilk defa böyle oldu
bide bebişe alerji falan yapmasın korkuyorumda

yemın et
benım buyuk olan yegende ırmakın nufus cuzdanında dogum yeri eregli yazıyor vayy be çok sevındım ereglının o adetıne

ben 5 yasımdan beri agzıma süt koymuyorum hiç kalsıyum eksıklıgı olupta canım sut ıstemedı valla kı beyaz peynır falanda yemem

eve gidiyorum, akşama misafirim var gelince hepinize cevap vericem tek tek :))))

ebru ne dedı doktor canberk nasıl

Götürmedim ki. Ateşi düştü çok şükür. İlaç vermediğim halde hiç çıkmadı.
Keyfi de gayet yerindeydi. O yüzden götürmedim. Ama yine çıkarsa düşse bile yarın kesin götürürüm.
Hastane ortamına da mecbur kalmadıkça girsin istemiyorum.

iyi yapmışsın
inşallah geçmiş bitmiştir

İnşallah yeşil yapraklı sebzeleri çok tüketiyorsun. Yoksa menepozdan sonra vay haline.

sebze yenır bızde annem izmirli ya
alıştırmış bizi herturlu otu yemeye
geçen sene kemık ölçumum yapıldı ıyıydı bakalım menepozdan sonra ne olck
sarımsaklı yogurt bıde tavukgögsü kazandibi falan yıyorum haftada 1

ınternettenmı sıparıs verdınız pelın ana kucagını

joker dıye bır magza var carrefourda ordan aldık biz 2 ay oldu 89,90 dı fıyatı zamlanmış sanırım oyuncaklarıda ilgi çekıyor ışıklı falan sallayıncada toplar ses çıkarıyor dıkkat kesılıyor sallarken uyuyor bile bide titresımı gaz çıkarmaya yardım edıyormuş
hepsini geç elinde ayagında degil orda oturtup ayagınla yada elınle sallamak işe yarıyor yemek yıyebılıyorum nete yazablyrm hiç olmazsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…