ınternettenmı sıparıs verdınız pelın ana kucagını
kızlar benim kız iki gündür oturmaya çalışıyo nasıl anlatayım kucağımda hafif yatık vaziyetteyken doğrulup oturur pozisyona getiriyo kendini yatırdığımda kalkmaya çalışıyor tamam kendisini takdirle karşılıyorum gözü açıldı farkındayım ama sizce oturtmalımıyım erken değilmi daha yoksa daha bekle kızım deyip yatırmalımıyım tam oturur pozisyonu diyorum normalde salıncağı falan hafif dik zaten.bide bende pilli sallanan salıncaklardan var çok güzel oluyor gercekten ama bi süre sonra sıkılıyor ilk zamanlar içinde sallanrak uyurdu ama bi iki kere oldu bu olay sonra gene kucakta yürüyerek uyumaya devam salıncak hafif dik olduğu için muhabbet etmeye yarıyo yada bişey yaparken beni görmesine yardımcı oluyo hem oknuşuyorum hem işimı yapıyorum ama bebek işte öyle koy sepete unut olayı olmuyo olsa bi sorun var zaten.bide 3 ayını doldudu artık kendi kendine uyumasını öğrenmesi lazım bu konuda ne yapmayı düşünüyosunuz deneme yapan var mı ağlatmadan bebeği çatlatmadan kendi kendine uyumasını nasıl sağlarız deneyimli annelerden yardım bekliyoruz
benim kizim 2 ay 3 gunlkuk, ben oturtuyorum valla. tabii yumusak bir seyde sirtini yaslayabilecegi bir sekilde. ve fazla birakmiyorum, 1-2 dakika sonra kaldiriyorum. sirtustu yatmayi sevmiyor artik, muhakkak dik olsun, gorebilsin cevresini istiyor. bence sen de oturtabilirsin.
uykuya gelince, bir muddet kucagimda salliyorum, sonra tam uyumadan mahmurlasmisken yerine koyuyorum. uyandikca kucagima alip sakinlestirip birakiyorum. pes etmeden 5-10 defa tekrarliyorum uyuyana kadar. bazen de emzik veriyorum. bazen de yanina uzaniyorum gozlerimi kapatiyorum o uyuyana kadar. artik hangisi ise yararsa. bu sekilde yavas yavas ogrenecek kendi kendine uyumayi...
teşekkürler mambaa yanına uzanma işini bende yapıyorum o zaman gerçekten bizi yanında istediğini anlayabiliyo insan hiç bişey yapmdan sadece yanında yatmam uyumasına yetiyo emzikte işe yarıyo yarı uyanıkken emziği verip yatırdığımda hemen uykuya dalıyor bide oda tamamen karanlık olduğunda hemen uykuya dalıyo demek diyoeum gece gündüz uykusunu ayırt etmiş çünkü geceuykuya dalması gibi bi sorun olmuyo bunu yazmak istemezdim uykusuz annelerden öüzr diliyorum:}ama karanlıkta uyunması gerektiğini öğrenmiş zannımca ama gündüz uykuları hala dğzenli değil uyuyo ama kesik kesik saati kayıyo falan fazlada takmıyorum olduğu kadar artık
slm kızlar nasılsınız ben ii sayılırım kaynanam pazar günü gidio biletini ALDIK:dance:gitsin tam ii olucam 70 günlük missafirliği bitio inş :teytey:
bende resimleri yeniledim bakarsınız:)
çok sevimli ve güzel maşallah yerim onu
yalnız şu 7 saat kesintisiz uyumasıyla ilgili hala karar veremedim kilo alması ayda ortalama 900 gr çokda değil azda eğer uyuyosa emzirmeyin diyo kimi doktorlar derin uykuyu öğrenmesini engellermişiz yani sürekli memeye bağımlı olur emmek gece uykusunun bi parçası olur diyolar aç kalmasından korkuyorum dicem ama zaten acıkınca uyanıyo bide sizdede oluyomu sabah saat 6 da kurulmuş saat gibi uyanıyo ister 1 saat ister 5 saat önce emsin farketmiyor 5 10 dk takılıyoruz ben nolur nolmaz diye emziriyorum gene sonra dalıyo ama açlığından değil belli 8 e 9 a kadar uyuyo gene bunu alışkanlık yapmış nasıl kaynatabilirim acep diye düşünüyorum
ben 4 ay dolduktan sonra kesintisiz uyumaya birakmayi planliyorum. simdi daha cok kucuk. bu biraz da icgudu meselesi esra. eger kizinin 7 saat uyumasinda bi sakinca olmadigini hissediyorsan, e kilosu filan da iyise birak uyusun.bir noktadan sonra gece uyanip memeye bagimli olma olayina katiliyorum, boyle bir tehlike var. o yuzden iyi ayarlamak lazim sinirini.
Ben de aldım boshayallersmile
Bakalım huggiesten memnun kalırım inşallah.
Bu aralar her kakada üst baş değişiyoruz.
herkse selam nasılsınız? haftasonu geldi heleşükür..kuzumla vakit geçirmeyi özledim valla.
Pelin, Ebru ;
ben bim'den almıştım huggies'i. 14.90 dı yazın fiyatı. hem 2 numara hem de 3 aldım.
ama çişini yaptığında kaka yapmış gibi bi koku oluyor haberiniz olsun. bi kaç kez de taştı kakası. ya bildiğimiz huggies değil ya da bilmiyorum.... günah da almayalım. kalitesiz gibi yani. prima kullanıyorum. çok da memnunum.
kızlar benim kız iki gündür oturmaya çalışıyo nasıl anlatayım kucağımda hafif yatık vaziyetteyken doğrulup oturur pozisyona getiriyo kendini yatırdığımda kalkmaya çalışıyor tamam kendisini takdirle karşılıyorum gözü açıldı farkındayım ama sizce oturtmalımıyım erken değilmi daha yoksa daha bekle kızım deyip yatırmalımıyım tam oturur pozisyonu diyorum normalde salıncağı falan hafif dik zaten.bide bende pilli sallanan salıncaklardan var çok güzel oluyor gercekten ama bi süre sonra sıkılıyor ilk zamanlar içinde sallanrak uyurdu ama bi iki kere oldu bu olay sonra gene kucakta yürüyerek uyumaya devam salıncak hafif dik olduğu için muhabbet etmeye yarıyo yada bişey yaparken beni görmesine yardımcı oluyo hem oknuşuyorum hem işimı yapıyorum ama bebek işte öyle koy sepete unut olayı olmuyo olsa bi sorun var zaten.bide 3 ayını doldudu artık kendi kendine uyumasını öğrenmesi lazım bu konuda ne yapmayı düşünüyosunuz deneme yapan var mı ağlatmadan bebeği çatlatmadan kendi kendine uyumasını nasıl sağlarız deneyimli annelerden yardım bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?