evet Pelincim başladık. aslında bu haftaydı resmi olarak başlayış. ama benim sınıf 4. ve öğretmen yokmuş başlarında. biraz da geriler. 6 dersin 4 dersine girdim ilk hafta. ama zor valla baya. kimler başladı başka bu aradar?
annem de yaza kadar burda. kardeşim de 6 martta askerden dönüyor. o da aramıza katılacak inş. kalabalığız. çok mutluyum valla. tek başımıza kalsaydık çoook zor olurdu. kime güvenip de emanet ederdim kuzumu!!!! offf seneye asıl zor bizim işimiz. bakalım Allah yardımcımız olsun.
siz nasılsınız bakalım? herşey yolunda mı?
oturtmak da kuyruksokumu için tehlikeli dediğin gibi. ama şu gaz sorunu olanlar bi deneyin derim. hafif hop hop yapınca bacakları bağırsakları hareket ettiriyo anında zortt, gark .. =))))
huggies i de ben diyarbakırdan almıştım.. bak görüyo musun iyileri istanbula, dandik kolpa malları da yurdumun güneyinin doğusuna KAKALIYORLAR =) bebeğimizi de kakalıyolar sonraaa.. üst baş rezil...
burcuuu
Eylül tukurugunden tikandi yine ya off
=)))) 3 numara kullanıyoz bu arada. siz kaçtasınız?
işgöremezlik parası ne anlamadım?
haydaaaaaaa
ne yapacagız ya
bunun ılacıda yokkı bıraz buyumesı lazım sanırım ögrenmesı için gerçi hala arada mına öksuruyor yutkunurken
inşallah eylul çabuk alışırda korkutmaz senıde
Burcuuu napıyon ya? biz de tükürük manyağıyız. çok korkutuyo valla.. şimdi de baloncuk yapıyo. başına iş açmasın da...
bi çaresi yok. ben önlem olarak yastık koyuyorum. yukarda kalsın başıda tıkanmasın diye. o rahatlattı baya.
bi de tıkandıktan sonrası önemli. sırtına vurucaksın vs....
Burcu yastıkla yatırsana bi dene. ben bayadır öyle yatırıyorum...
biz 2. gün hatırlayan olursa çok büyük bi olay yaşamıştık. tahammülüm yok bi daha öyle gerilmeye. canımdan can gitti yaa..
dün gece 4 -5 civarı da burnu bi tıkandı. nefes alamıyor. hemen sütten damlattım elim ayağıma dolaştı yaa... aspiratör , mendili ruola yapıp döndürüyorum afedersiniz sümük dolanıyor ona o da ii bi yöntem. içte kalanları rahat alabiliyorsunuz aklınızda olsun...
dediğim gibi başını mümkün olduğunca yukarıda tut ki geri kaçmasın, ağzından falan çıksın..
haaa bi kaç kere biz burnumuzdan bile kustuk, buna ne buyrulur? !!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?