2009 Aralık Anneleri

evet Pelincim başladık. aslında bu haftaydı resmi olarak başlayış. ama benim sınıf 4. ve öğretmen yokmuş başlarında. biraz da geriler. 6 dersin 4 dersine girdim ilk hafta. ama zor valla baya. kimler başladı başka bu aradar?
annem de yaza kadar burda. kardeşim de 6 martta askerden dönüyor. o da aramıza katılacak inş. kalabalığız. çok mutluyum valla. tek başımıza kalsaydık çoook zor olurdu. kime güvenip de emanet ederdim kuzumu!!!! offf seneye asıl zor bizim işimiz. bakalım Allah yardımcımız olsun.
siz nasılsınız bakalım? herşey yolunda mı?
oturtmak da kuyruksokumu için tehlikeli dediğin gibi. ama şu gaz sorunu olanlar bi deneyin derim. hafif hop hop yapınca bacakları bağırsakları hareket ettiriyo anında zortt, gark .. =))))

huggies i de ben diyarbakırdan almıştım.. bak görüyo musun iyileri istanbula, dandik kolpa malları da yurdumun güneyinin doğusuna KAKALIYORLAR =) bebeğimizi de kakalıyolar sonraaa.. üst baş rezil...

zordur tabı canım ya
oh gözunaydın kardeşinde temellı gelıyor ne guzel yaw annane dayı masallah masallah
bahar basladı sadece berna ebru baslayacaktı ucretsız ızne ayrılcak
ben aldım işgörmezlık parasını sen aldınmı

huggies i de ben diyarbakırdan almıştım.. bak görüyo musun iyileri istanbula, dandik kolpa malları da yurdumun güneyinin doğusuna KAKALIYORLAR =) bebeğimizi de kakalıyolar sonraaa.. üst baş rezil...

:roflol:
aman memnun oldugun bez olsunda birtane markası önemlı dgl ha prıma ha huggıes

=)))) 3 numara kullanıyoz bu arada. siz kaçtasınız?
işgöremezlik parası ne anlamadım?

Burcuuu napıyon ya? biz de tükürük manyağıyız. çok korkutuyo valla.. şimdi de baloncuk yapıyo. başına iş açmasın da...

bi çaresi yok. ben önlem olarak yastık koyuyorum. yukarda kalsın başıda tıkanmasın diye. o rahatlattı baya.
bi de tıkandıktan sonrası önemli. sırtına vurucaksın vs....

=)))) 3 numara kullanıyoz bu arada. siz kaçtasınız?
işgöremezlik parası ne anlamadım?

3 bizimde ama bu paketı yenı açtım bıtsın 4 e geçerım sanırım
dogum ve hamılelıktekı çalışmadıgın zamanların parasına izin parasına denıyor
sen verdıgım lınke yazsana bılgılerınızı

haydaaaaaaa
ne yapacagız ya
bunun ılacıda yokkı bıraz buyumesı lazım sanırım ögrenmesı için gerçi hala arada mına öksuruyor yutkunurken
inşallah eylul çabuk alışırda korkutmaz senıde

Burcuuu napıyon ya? biz de tükürük manyağıyız. çok korkutuyo valla.. şimdi de baloncuk yapıyo. başına iş açmasın da...

Valla tikanmasindan fenalik geldi . Oksuruyodu birden iyice genizine kacti tikandi . Odumu patlatiyo beni . Ogresinler artik yahu

Burcu yastıkla yatırsana bi dene. ben bayadır öyle yatırıyorum...
biz 2. gün hatırlayan olursa çok büyük bi olay yaşamıştık. tahammülüm yok bi daha öyle gerilmeye. canımdan can gitti yaa..

dün gece 4 -5 civarı da burnu bi tıkandı. nefes alamıyor. hemen sütten damlattım elim ayağıma dolaştı yaa... aspiratör , mendili ruola yapıp döndürüyorum afedersiniz sümük dolanıyor ona o da ii bi yöntem. içte kalanları rahat alabiliyorsunuz aklınızda olsun...

bi çaresi yok. ben önlem olarak yastık koyuyorum. yukarda kalsın başıda tıkanmasın diye. o rahatlattı baya.
bi de tıkandıktan sonrası önemli. sırtına vurucaksın vs....

Kusmasindan ve tukurugunden o kadar cok tikaniyor ki uzman oldum artk her seferinden sinirim geriliyor ama

bi de 6 aylık olana kadar ağızdan nefes alma ve sümkürme refleksleri gelişmiyormuş.gerçi bunlar refleks değil ama öyle yazıyor...

dediğim gibi başını mümkün olduğunca yukarıda tut ki geri kaçmasın, ağzından falan çıksın..

haaa bi kaç kere biz burnumuzdan bile kustuk, buna ne buyrulur? !!

Allahım bızı bebişlerle korkutmasın yaşamayalım böyle şeyler inşallah

dediğim gibi başını mümkün olduğunca yukarıda tut ki geri kaçmasın, ağzından falan çıksın..

haaa bi kaç kere biz burnumuzdan bile kustuk, buna ne buyrulur? !!

Berna bizim biraz fazla kusuyorduk refluden . Bir kere acillik olduk morardik filan . Yukarda 30 derece filan bize cozum olmadi . Simdi tedavi oluyor . Bir kerede ben evde tekken oyle tikandi . O yuzden boyle ufak biseyde olsa sinirlerim bozuluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…