bozulmaz mı yaa.. hani ilk tecrübesizlik olmuyo eskisi gibi ama minnacıklar ben çaresizliklerine kaç kere oturdum sinirim bozulunca ağladım.. yazık bunlara diye diye ağladım yaa.
burnunu çekmekten sümkürmekten aciz falan.. günah yaa
bu reflü için 45 derecelik bebiş yatakları var. dr bişey dedi mi onlar için?
emzirdikten hemen sonra kaldırma. biraz uzansın sonra gaz çıkar falan filan... bende de bi kaç kez dediğin gibi oldu. Murat'ta da reflü var.. aman dedim inş ondan almaz. gerçi bebek reflüsü farklı bişey. dr. önerilerde bulunmadı mı sana?
götür için rahat etsin. bugün de Arya çok kustu, hayır olsun inşş...
Resim ekledim . Biraz once cekildik kizimla
bakalım hemenben de eklediiimmmm benimkide bakııın
sorma görüşemiyoruz haftalardır rizedeydim yeni geldim geçen çarşamba işe başladım bende ama dahada gitmedim pazartesi rapor alıcam alabildiğim kadar bu arada eşimde evde ben çalışıcam diye bide rizeye gidicez diye işten ayrıldı işler iyice karıştı bakacak kimsede yok kaç gündür düşünüp duruyoruz napıcaz diye normalde raporu eşim işe girince alacaktım ama arkadaşlar sonradan rapor vermez doktor deyince bari raporlar yanmasın dedim hem bide daha 3 aylık sadece süt içiyo en azından bu bir ayı atlatırız diye düşündüm valla artık ne düşüneceğimide bilmiyorum karıştı iyice eşimde şimdi ben rapor alıcam diye işe girecek raporlar bitince nolacak bilmiyoruz işyeriyle anlaşabilirse dönüşümlü bakıcaz sabahçıyım öğlende o işe gitse dönüşümlü bakarız olmazsa ücretsiz izin alırım artık napim kaç gündür düşünmekten sütüm azaldı be nolacak diye bir yandan küccücük cocuğu bırakıp nasıl çalışıcan diyenler sanki keyfimizden çalışıyoruz alla alla neyse güzel konulara gelelim gaz problemi allahtan fazla sürmedi iki hafta falan zorladı bizinabersin Esra ya? bayadır görüşemedik =) başladın mı eğitim öğretime? ben 2 haftadır gidiyorum okula. ilk hafta anlamadım ama bu hafta baya koydu ayrılık.. alışıcaz artık..
bebişi de Allah bağışlasın. pek güler yüzlü
bizim bebişler zaten aynı günlerde. bizde de var o doğrulmalar. bacaklarını ve gövdesini komple kaldırıyor. sadece popo temas ediyor yere. bu da olması gereken bişey zaten. vücudunu tanısın bırak. hatta ben şu 2 haftadır oturtarak çıkarıyorum gazını.bağırsaklar sıkışınca hop diye anında çıkıveriyor. bi dene istersen.. daha küçükler oturtmasın lütfen. kemiklere zararı olabilir. zorlamamak gerekir. ya da koltuklatlarından hafif kaldırarak oturtun. ben korktum açıkçası yeni yeni yardımla oturtuyorum. yazdım diye EVDE DENEMEYİN =)
bi de gözler iyiiice açıldı. heeerşeyi merak ediyor. yanında sürekli birilerini istiyor. karşılıklı konuşup duruyoruz. heceleri tekrarlıyor. yaa büyüdükçe güzelleşiyo bunlar =)
uyku için de gündüz ev düzenini hiçbir şekilde bozmuyorum. o uyurken süpürge de çalışır, tv de.. vs... ama gece sadece hafif bi gece lambası.ses seda tık mık yok..
ağlasa da 2 günde alışır. yatır kendi kendie uyusun. uyandığında hemen kucağına alma. o zaman sen olmadan uyuyamaz. senle uyumayı birleştirir sensiz uyuyamayacağını sanır.
böyle şimdilik. çok yazmışım. yardımcı olabildiysem ne mutlu..
esra sesın çıkmıyor bebişinde uyuyormuş maşallah e nerdesın gece gır yaz arada o zaman
baban nasıl oldu daha öncede sordum ama görmedın sanırım
aynı şeyleri minada yapıyor 1 aydır ama oturtmak şu dönemde sakıcakıymış kuyruksokumu batarmış
ancak anakucagındakı gıbı yarıyatık gıbı oturtabılırmışız 4.ay sonu 5.ay destekle oturtmaya baslanıyormuş tabı herkesin kendı tercıhı
minanında gece uyku problemı yok maşallah 3 ve 6 da hergece saat kurulmuş gibi kalkıp emıyor ama bana koymuyor emıp uyuyor kuzucum maşallah sanırım çogunlukda öyle herkesın yada genelın sorunu gunduz uyku duzenı akşam oldugunu anlıyorlarda gunduz uykusu nasıl olck bilemıyorum ıstedıgı zaman ıstedıgı kadar uyuyor mına
ben yatar.. yarın veli toplantımız varhaydeyin iyisinden geceler olaaaa...
ben neden göremiyorum((((((((((
yaa bunalimdayim ben ya neden bu gobegim oldugfu gibi 3 aylik hamile gibi duruyo kiyafetlerim olmuyo zaten hafatad 1 gun disari cikiyorum ondada sik olum diyorum ama kendimi hantal paspal hissediyorum ya zayiflamak istiyorum sutum azalmadan off bide halen kabizligim devam ediyo hamilelikte son ay oldu gecmedi onami sinir olum tekrardan hastalanmadim regl olmadm onami sinir olum koca gobegemi sinir olum bilemedim iyice sinir kupuyum zaten yuksek tansiyonda var sinirlenince oda firliyoo offfffffffff
yaa bunalimdayim ben ya neden bu gobegim oldugfu gibi 3 aylik hamile gibi duruyo kiyafetlerim olmuyo zaten hafatad 1 gun disari cikiyorum ondada sik olum diyorum ama kendimi hantal paspal hissediyorum ya zayiflamak istiyorum sutum azalmadan off bide halen kabizligim devam ediyo hamilelikte son ay oldu gecmedi onami sinir olum tekrardan hastalanmadim regl olmadm onami sinir olum koca gobegemi sinir olum bilemedim iyice sinir kupuyum zaten yuksek tansiyonda var sinirlenince oda firliyoo offfffffffff
aminn canım amiiinnn
bu arada lafı komuşunne kıskançsın sen yaa iyi ki Minaya daha doğrusu Minamı düşüncelere daldıranlara laf attık.. hemen hatta anında döndü laf bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?