huggies i de ben diyarbakırdan almıştım.. bak görüyo musun iyileri istanbula, dandik kolpa malları da yurdumun güneyinin doğusuna KAKALIYORLAR =) bebeğimizi de kakalıyolar sonraaa.. üst baş rezil...
probiyotık yogurtlar varya actıvia gibi yogurt sevmem ama annem kabızlıga ii dedı dıye tuketıyrm çok ii geldi gercekten gece en son yedıgın şey o olacak dilek yogurttan sonra baska bırsey yemeyeceksın dene ıstersen bende işe yaradı kötuydum bende çok
kıloya yorum bıle yapamyrm çok dertlıyım zaten hiç açmayayım agzımı
arkadaş benim kuzu 3 günde 1 kakasını yapıyooor.nerdeyse 1 aydır böyleyiz.normal mi.siz kakalar sızdıyor deyince.dedim benimkinde mi bir sorun vaar
Benimki çok gazlı olduğu dönemlerde iki üç günde bir yapıyordu. Gaz sıkıştırıyor olabilir. Şimdi günde 3-4 kere yapıyor.
Bazı bebeklerde de on güne kadar uzayabilirmiş süresi. Eğer bebeği rahatsız etmiyorsa, karnı şiş değilse, sürekli ıkınma hareketi yapmıyorsa müdahale etmiyor genelde doktorlar.
Bizimki üç gün yapamayıp gerçekten çok rahatsız olduğunda doktor sütü sağıp yarım çay kaşığı kadar z.yağı verin demişti ben bir kere verdim faydasını gördüm ama dediğim gibi çok rahatsız olmuştu.
kızlar dun aksam esım gelene kadar bıhter benı cok yordu hep huysuzluk yaptı
esım gelınce anladı sagolsun halımı hadı dısarı cıkalım bıraz kafan dagılsın cok mutsuz gorunuyosun dedı
ılk defa alısverıs merkezıne gıttık ama halımızı gormelıydınız bu cadı bebek arabasını hıc sevmedı koyuyoruz aglıyor kkucagı alıyoruz susuyo kucakda uyudu sonra arabasına koyduk bıraz ıcım acıldı 1 saat kadar dolasdık yemek yedık ılk arabalı alısverıs merkezı denememız bıraz sorunlu oldu yanı umarım ılerde arabasına alısır sever her gıttıgımızde boyle yapmaz
ilgisi yok bence.ben da aldım hiç beğenmedim.çok adi duruyor.belki de primadan sonra öyle geldi.Ağrı memleketiniz ni yoksa görev yeriniz mi?ben ilk muş'ta çalışmıştım.
Ebrunun da dediği gibi promosyonlular farkediyor. ama ben Bim dışında Huggies kullanmadım. hem Bim hem de başka marketten alıp kullnan varsa yorum yazsın lüütfen, aydınlanalım biz de.Huggies primadan sonra bana da biraz sert geldi.
Pelin sen daha önceden kullandığın için kıyaslayabilirsin. Bu Bimden alınanla başka marketten alınanlar arasında bir fark var mı kalite açısından. Tuvalet kağıtlarında böle bir fark olabiliyor mesela.
Promosyondakiler daha kalitesiz oluyor.
Ben dün hep huggies kullandım gerçi lastik yerleri derisini kızartmış birazcık.
Onun dışında sızdırma ya da taşma olmadı.
Prima son zamanlarda hem çiş hem kaka sızdırıyordu her seferinde kıyafet değiştirmek gerekiyordu.
Her yönüyle mükemmel bir bez yok zaten anladığım kadarıyla.
Ayy arkadaşlaaaaar öyle mutluyum ki. Oğluşum bu gece bir kere beşte bir de yedi buçukta uyandı. Beşte emip hemen geri uyudu. Hem deeee yatağında yattı yedi buçuğa kadar.
İnşallah bizimki de düzene girmeye başladı galiba. Düzeni bozan gaz sancılarıydı, hep kıvranarak uyanıyordu her gece. Gazının azalmasıyla uyku problemi de son bulacak inşallah.
bazı üstadlar der ki kaka ölçek değil. bazıları da der ki sağlıklı bi bebiş günde 3-4 kez kaka yapmalıymış.. kilo kontrolünü baz al sen bence.. kilosunda bi sıkıntı yoksa herşey normaldir...arkadaş benim kuzu 3 günde 1 kakasını yapıyooor.nerdeyse 1 aydır böyleyiz.normal mi.siz kakalar sızdıyor deyince.dedim benimkinde mi bir sorun vaar
evet evet yakında ayaklanacak gibi duruyo valla... çok bıcırık olmaya başladılar sankim bunlar delikafaduldenselam kizlar sizin bebisler donmeye calisiyomu bizinkinde simdilik oyle bisey yok sadece kalkmaya calisiyo elinden tuttugum zaman yere birakiyom saga sola donmuyo simdlik
kızlar dun aksam esım gelene kadar bıhter benı cok yordu hep huysuzluk yaptı
esım gelınce anladı sagolsun halımı hadı dısarı cıkalım bıraz kafan dagılsın cok mutsuz gorunuyosun dedı
ılk defa alısverıs merkezıne gıttık ama halımızı gormelıydınız bu cadı bebek arabasını hıc sevmedı koyuyoruz aglıyor kkucagı alıyoruz susuyo kucakda uyudu sonra arabasına koyduk bıraz ıcım acıldı 1 saat kadar dolasdık yemek yedık ılk arabalı alısverıs merkezı denememız bıraz sorunlu oldu yanı umarım ılerde arabasına alısır sever her gıttıgımızde boyle yapmaz
eee herkes iyi mi bakalım?
KATRE ne öğretmenisin?
darısı oğluşumla benim başıma.eşim pinpirikli havalar ısınmadan dışarı çıkmayalım diyor. diyor da ben çok bunaldım.SOS:1no2::1no2:
ayyy darısı bizim de başımıza... biz de çarşamba günü hastaneye gittik hava çok güzeldi. hadi dedik markete uğrayalım küçükhanım bi hava alsın... çok sevindirik oldum yaa. yavruşumla markette gezerken. herkes peşimize takıldı resmen çok gurur duydum. havamız 1500 dü:teytey:
canım aynen benım esımde oyle dıyodu ama dun eve geldıgınde benı hungur hungur sınırden aglarken bulunca tum fıkrı degıstı bakdı hatun elden gıdıyor barı hava alalım dedı
umarım sızde cıkarsınız bana ıyı geldı dogrusu 1 saat bıle ınsanda cok sey farkettırıyo
ben de sınıf. Ankara mı memleket?
bu arada ben Bursalıyım.
evet yaa.. hava soğuk dışarı çıkmayalım"cılardan benim eş de. eee unutmayalım , burası AĞRI :sm_confused: aslında ara ara sıcaklar oluyor. o vakit çıkmak lazım ya...
hatta az güneş açsın, hemmmmen açıoveriyoruz perdeleri. camın önünde güneşlendiriyoruz biraz. malum D vitamini...
katre bebeğim düzeldimi benim dün berbattı akşama kadar nerdeyse hiç ememedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?