2009 Aralık Anneleri

huggies i de ben diyarbakırdan almıştım.. bak görüyo musun iyileri istanbula, dandik kolpa malları da yurdumun güneyinin doğusuna KAKALIYORLAR =) bebeğimizi de kakalıyolar sonraaa.. üst baş rezil...

ilgisi yok bence.ben da aldım hiç beğenmedim.çok adi duruyor.belki de primadan sonra öyle geldi.Ağrı memleketiniz ni yoksa görev yeriniz mi?ben ilk muş'ta çalışmıştım.

Huggies primadan sonra bana da biraz sert geldi.
Pelin sen daha önceden kullandığın için kıyaslayabilirsin. Bu Bimden alınanla başka marketten alınanlar arasında bir fark var mı kalite açısından. Tuvalet kağıtlarında böle bir fark olabiliyor mesela.
Promosyondakiler daha kalitesiz oluyor.
Ben dün hep huggies kullandım gerçi lastik yerleri derisini kızartmış birazcık.
Onun dışında sızdırma ya da taşma olmadı.
Prima son zamanlarda hem çiş hem kaka sızdırıyordu her seferinde kıyafet değiştirmek gerekiyordu.
Her yönüyle mükemmel bir bez yok zaten anladığım kadarıyla.

Ayy arkadaşlaaaaar öyle mutluyum ki. Oğluşum bu gece bir kere beşte bir de yedi buçukta uyandı. Beşte emip hemen geri uyudu. Hem deeee yatağında yattı yedi buçuğa kadar.
ınşallah bizimki de düzene girmeye başladı galiba. Düzeni bozan gaz sancılarıydı, hep kıvranarak uyanıyordu her gece. Gazının azalmasıyla uyku problemi de son bulacak inşallah.

arkadaş benim kuzu 3 günde 1 kakasını yapıyooor.nerdeyse 1 aydır böyleyiz.normal mi.siz kakalar sızdıyor deyince.dedim benimkinde mi bir sorun vaar

yedim yedim ondanda yedim faydasi yok daha once hic boyle sorunum olmazdi ya sinir biseyy:çok üzgünüm:

arkadaş benim kuzu 3 günde 1 kakasını yapıyooor.nerdeyse 1 aydır böyleyiz.normal mi.siz kakalar sızdıyor deyince.dedim benimkinde mi bir sorun vaar

Benimki çok gazlı olduğu dönemlerde iki üç günde bir yapıyordu. Gaz sıkıştırıyor olabilir. Şimdi günde 3-4 kere yapıyor.
Bazı bebeklerde de on güne kadar uzayabilirmiş süresi. Eğer bebeği rahatsız etmiyorsa, karnı şiş değilse, sürekli ıkınma hareketi yapmıyorsa müdahale etmiyor genelde doktorlar.
Bizimki üç gün yapamayıp gerçekten çok rahatsız olduğunda doktor sütü sağıp yarım çay kaşığı kadar z.yağı verin demişti ben bir kere verdim faydasını gördüm ama dediğim gibi çok rahatsız olmuştu.

sağol.öyle rahatsız ediyor gibi durmuyor.şişkinlikte yok.

selam kizlar sizin bebisler donmeye calisiyomu bizinkinde simdilik oyle bisey yok sadece kalkmaya calisiyo elinden tuttugum zaman yere birakiyom saga sola donmuyo simdlik

kızlar dun aksam esım gelene kadar bıhter benı cok yordu hep huysuzluk yaptı
esım gelınce anladı sagolsun halımı hadı dısarı cıkalım bıraz kafan dagılsın cok mutsuz gorunuyosun dedı
ılk defa alısverıs merkezıne gıttık ama halımızı gormelıydınız bu cadı bebek arabasını hıc sevmedı koyuyoruz aglıyor kkucagı alıyoruz susuyo kucakda uyudu sonra arabasına koyduk bıraz ıcım acıldı 1 saat kadar dolasdık yemek yedık ılk arabalı alısverıs merkezı denememız bıraz sorunlu oldu yanı umarım ılerde arabasına alısır sever her gıttıgımızde boyle yapmaz

darısı oğluşumla benim başıma.eşim pinpirikli havalar ısınmadan dışarı çıkmayalım diyor. diyor da ben çok bunaldım.SOS:1no2::1no2:

ilgisi yok bence.ben da aldım hiç beğenmedim.çok adi duruyor.belki de primadan sonra öyle geldi.Ağrı memleketiniz ni yoksa görev yeriniz mi?ben ilk muş'ta çalışmıştım.

Ebrunun da dediği gibi promosyonlular farkediyor. ama ben Bim dışında Huggies kullanmadım. hem Bim hem de başka marketten alıp kullnan varsa yorum yazsın lüütfen, aydınlanalım biz de.

valla sızdırma Prima da Huggies de yaptı ara ara.. belinden ya da poposunun yanından... arada oluyor yani.

Bizim de ilk görev yerimiz burası. .yılımız. de tayin hakkı var ama saolsunlar onu da temmuza çektiler. ye sarkıcaz anlaşılan. burdan şikayetçi değiliz aslında. sadece burda bizimle kalan annem seneye olmayacak.. o biraz endişelendiriyuor. bi çare bulmak lazım...

Ebruuuu geceleri kaç saatte bir kalkıyordu ki?
bazı üstadlar der ki kaka ölçek değil. bazıları da der ki sağlıklı bi bebiş günde 3-4 kez kaka yapmalıymış.. kilo kontrolünü baz al sen bence.. kilosunda bi sıkıntı yoksa herşey normaldir...
selam kizlar sizin bebisler donmeye calisiyomu bizinkinde simdilik oyle bisey yok sadece kalkmaya calisiyo elinden tuttugum zaman yere birakiyom saga sola donmuyo simdlik
evet evet yakında ayaklanacak gibi duruyo valla... çok bıcırık olmaya başladılar sankim bunlar delikafadulden

ayyy darısı bizim de başımıza... biz de çarşamba günü hastaneye gittik hava çok güzeldi. hadi dedik markete uğrayalım küçükhanım bi hava alsın... çok sevindirik oldum yaa. yavruşumla markette gezerken. herkes peşimize takıldı resmen çok gurur duydum. havamız 1500 dü:teytey:

darısı oğluşumla benim başıma.eşim pinpirikli havalar ısınmadan dışarı çıkmayalım diyor. diyor da ben çok bunaldım.SOS:1no2::1no2:

canım aynen benım esımde oyle dıyodu ama dun eve geldıgınde benı hungur hungur sınırden aglarken bulunca tum fıkrı degıstı bakdı hatun elden gıdıyor barı hava alalım dedı
umarım sızde cıkarsınız bana ıyı geldı dogrusu 1 saat bıle ınsanda cok sey farkettırıyo

ıns canım sızde cıkar dolasırsınız
bızıde hep sevdıler dun bende cok gurur duydum degısık bır duyguydu elım bebek arabası fılan

inşallah canımboshayallersmile

ben de sınıf. Ankara mı memleket?
bu arada ben Bursalıyım.

evet yaa.. hava soğuk dışarı çıkmayalım"cılardan benim eş de. eee unutmayalım , burası AĞRI :sm_confused: aslında ara ara sıcaklar oluyor. o vakit çıkmak lazım ya...

hatta az güneş açsın, hemmmmen açıoveriyoruz perdeleri. camın önünde güneşlendiriyoruz biraz. malum D vitamini...

memleketim de Ankara.muş ta 3 yıl çalıştım.ağrının doğubeyazıt ilçesini gördüm.ishak paşa sarayını gezdik.pasajdan çeyizime yerimseniben kaçak porselen sütlü kahve takımları almıştım.taaa 11 yıl önce.şimdi kullanıyorum.

katre bebeğim düzeldimi benim dün berbattı akşama kadar nerdeyse hiç ememedi

yok canım her emzirme işkence herhalde diyorum böyle geldi böyle gidecek.bizim bebeklerde iştahsız yapacak bişey yok.her emzirmem eziyet ama sütüm var emsin istiyorum.çok üzülüyorum.başta sütüm yoktu problem şimdi sütüm var yine problem insallah düzelirler ne diyeyim.senin bebiş nasıl?:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…