2009 Aralık Anneleri

selam kızlar,

bir tavsiyem var, kan tahlili yaptırıp b 12 nize ve kan sayımınıza baktırın derim...sinirlerin bozuk olmasında bunların düşük olmasınında etkisi var....

ahhh kıyamam daha çok küçük iştahsızlık için ama canım acaba tadınımı sevmiyor sütün?? bi mama denesen (sadece bir tavsiye)

bugün gittim saçlarımı kestirdim tam 11 aydır kestirmiyordum ( annem hamileyken saç kesilmez diye tuutturmuştu ) şimdi başım felaket ağrıyor minoset içtim ama kesmedi ((

Arkadaşlar oğlum altını açınca 3kez üst üste su gibi kaka yaptı ishal olabilirmi zaten çok kaka yapıyor ama su gibi ve üst üste olması kafamı karıştırdı..

Arkadaşlar oğlum altını açınca 3kez üst üste su gibi kaka yaptı ishal olabilirmi zaten çok kaka yapıyor ama su gibi ve üst üste olması kafamı karıştırdı..

Anne sütü ile beslenen ishal olmaz diye biliyorum ama. Benim oğlumda 2 günde bir yapıyor ve bayaa sıvı yapıyor. doktorumuz problem yok dedi...

ya benim kide su gibi yapıyor bazen o ishal belirtisimi birde arada bir hafif yeşilimsi oluyor rengi acaba bir sorun mudur bu

canım ya benimde aynı ama sanırım gazdan oluyor biraz çekiyor sonra bağırmaya başlıyo aynısı mamada da yaptı gazdan ememiyolar ya yazık çok üzülüyorum senin baştan beri mi böyle gazdan olduğunu anlayabiliyomusun bide senin gelişimi nasıl benim az kilo almış

Son düzenleme:
ya benim kide su gibi yapıyor bazen o ishal belirtisimi birde arada bir hafif yeşilimsi oluyor rengi acaba bir sorun mudur bu

bizimkinin sarı oluyor ve dediğin gibi su gibi... renginin yeşil olmasının sebebini bilemiyorum... Ama senin yediklerinle alakası olabileceğini düşünüyorum...

benim bebeğiminde su gibi ama 2 günde bir yapıyor. tek başına sulu olması ishal olduğu anlamına gelmiyormuş bide sık sık yapması gerekirmiş diye biliyorum.

Ebruuuu geceleri kaç saatte bir kalkıyordu ki?

Feciydi sorma. Her saat başı uyanıyordu bir ara. Hatta bazen yarım saatte bir. Uyutana kadar da bir saat geçiyordu.
Bir de yanıma bile koysam uyanıyordu. Kucağımda yatıyordu bütün gece. Ben de yarı oturur pozisyonda. O yüzden şu anki durumumuz bizim için devrim niteliğinde yani. boshayallersmile :lepi: zemuszemus
İnşallah böyle devam eder.

Anne sütü ile beslenen ishal olmaz diye biliyorum ama. Benim oğlumda 2 günde bir yapıyor ve bayaa sıvı yapıyor. doktorumuz problem yok dedi...

benim bebeğiminde su gibi ama 2 günde bir yapıyor. tek başına sulu olması ishal olduğu anlamına gelmiyormuş bide sık sık yapması gerekirmiş diye biliyorum.

Sağolun arkadaşlar.buraya yazınca aradım nette günde 7-8 kez olması gerekirmiş en az dr. yazmış bunu o kadar olmadı Allah'tan ve de anne sütüyle beslenen bebekler ishal olmaz demiş o dr. da:lepi: Allah bebişlerimizi korusun:Saruboceq:
Bir an çok korkmuştum valla ortalığı b.k götürdüsempatiksalakcinni

kızlar oğlumun resimlerini ekledim..daha yenileri var ama makinayı boşaltıp küçültmeye erindim valla.. özellikle pelin teyzesine duyurulur..

merhaba arkadaşlar...
ben de çalışmaya başlayalı 2 hafta oluyor ama annesi yanında olan şanslılardan değilim... bir bakıcı bulduk 1 gün baktı ertesi gün bu çok küçük korkuyorum birşey olacak deyip vazgeçti... yani dayanamadı bizim cadının çığlıklarına...:umursamaz: şimdi yeni bir bakıcı bulduk ama daha başlamadı.... hem bakıcı bulmak çok zor, hem de güvenip bırakmak. dersteyken aklım hep onda... napıyor, ağlıyor mu diye...
anne olmak çok zor, çalışan anne olmak daha zor...
Allah hepimizin yardımcısı olsun...:Saruboceq:

canım Allah yardımcın olsun hakkaten çok zordur eminim, canından başka birine emanet etmek (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…