kızım dün gece 10 SAAT uyudu, aralıksız eyvahedigeldismile
ne güzel nilgün maaşallah kuzuya, uyuya uyuya da büyürler.. arda dün rekor kırarak ilk defa erken uyudu saat 01:00 civaruydı bende 2 de yattım tabi arda sabah 5:30 da cortladı.. ben de o saatlerde şapşal gibi oluyorum allak bullak oluyorum ondan sonrada bir türlü derin uyumadı..mahvoldumkızım dün gece 10 SAAT uyudu, aralıksız eyvahedigeldismile
canım Allah yardımcın olsun hakkaten çok zordur eminim, canından başka birine emanet etmek(
nilgün nasılsın canım? çocuklar nasıl?
ne güzel nilgün maaşallah kuzuya, uyuya uyuya da büyürler.. arda dün rekor kırarak ilk defa erken uyudu saat 01:00 civaruydı bende 2 de yattım tabi arda sabah 5:30 da cortladı.. ben de o saatlerde şapşal gibi oluyorum allak bullak oluyorum ondan sonrada bir türlü derin uyumadı..mahvoldum
walla onlar iyide ben iyi değilim, sıkıldım biraz, kendimi çiftliğe verdim onunla uğraşıyorum,
gelenden gidenden de sıkıldım, ama bu hafta oğlanı anneme bırakıp, çıkrıkçılar yokuşuyla, kızılaya gideceğim, iyi gelir diye düşünüyorum, asıl sen nasılsın, ömerin mamayla arası nasıl ????
Nilgün Ankarada nerede oturuyorsun.
canım bende iyi olmaya çalışıyorum...ömerin mamayla arası gayet iyi aralardaki 3 saatlik bölüm onun için biraz zor geçiyo ama bilmiyorumkismile anne sütü gibisi yok ne rahatlık inş.hepinizin bol olsun sütleri....
bencede çık dışarılara sakın evde daraltma kendini...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Arkadaşlar grip oldum başım boğazım ağrıyor çok halsizim midem bulanıyor sırf oğlum için zorla yedim.ıhlamur tarçın kaynatıp içiyorum.inş.oğluma geçmezmafoldumben
Huggies primadan sonra bana da biraz sert geldi.
Pelin sen daha önceden kullandığın için kıyaslayabilirsin. Bu Bimden alınanla başka marketten alınanlar arasında bir fark var mı kalite açısından. Tuvalet kağıtlarında böle bir fark olabiliyor mesela.
Promosyondakiler daha kalitesiz oluyor.
Ben dün hep huggies kullandım gerçi lastik yerleri derisini kızartmış birazcık.
Onun dışında sızdırma ya da taşma olmadı.
Prima son zamanlarda hem çiş hem kaka sızdırıyordu her seferinde kıyafet değiştirmek gerekiyordu.
Her yönüyle mükemmel bir bez yok zaten anladığım kadarıyla.
Ayy arkadaşlaaaaar öyle mutluyum ki. Oğluşum bu gece bir kere beşte bir de yedi buçukta uyandı. Beşte emip hemen geri uyudu. Hem deeee yatağında yattı yedi buçuğa kadar.
İnşallah bizimki de düzene girmeye başladı galiba. Düzeni bozan gaz sancılarıydı, hep kıvranarak uyanıyordu her gece. Gazının azalmasıyla uyku problemi de son bulacak inşallah.
Arkadaşlar oğlum altını açınca 3kez üst üste su gibi kaka yaptı ishal olabilirmizaten çok kaka yapıyor ama su gibi ve üst üste olması kafamı karıştırdı..
ya benim kide su gibi yapıyor bazen o ishal belirtisimi birde arada bir hafif yeşilimsi oluyor rengi acaba bir sorun mudur bu
merhaba arkadaşlar...
ben de çalışmaya başlayalı 2 hafta oluyor ama annesi yanında olan şanslılardan değilim...bir bakıcı bulduk 1 gün baktı ertesi gün bu çok küçük korkuyorum birşey olacak deyip vazgeçti... yani dayanamadı bizim cadının çığlıklarına...:umursamaz: şimdi yeni bir bakıcı bulduk ama daha başlamadı.... hem bakıcı bulmak çok zor, hem de güvenip bırakmak. dersteyken aklım hep onda... napıyor, ağlıyor mu diye...
anne olmak çok zor, çalışan anne olmak daha zor...
Allah hepimizin yardımcısı olsun...:Saruboceq:
kızım dün gece 10 SAAT uyudu, aralıksız eyvahedigeldismile
Arkadaşlar grip oldum başım boğazım ağrıyor çok halsizim midem bulanıyor sırf oğlum için zorla yedim.ıhlamur tarçın kaynatıp içiyorum.inş.oğluma geçmezmafoldumben
merhba arkadaşlar,nasılsınız.ben sizlere bişi sorcam fisher price 3in 1 salıncak anakucağı kullanan var yada bir bilginiz varmı almayı düşünüyorumda ....
Bu arada su oyun halisindan aldim ben . İlk koydugumda 30 dakika filan oyalandi onunla benim icin mucize bisey bu .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?