2009 Aralık Anneleri

kızım dün gece 10 SAAT uyudu, aralıksız eyvahedigeldismile
ne güzel nilgün maaşallah kuzuya, uyuya uyuya da büyürler.. arda dün rekor kırarak ilk defa erken uyudu saat 01:00 civaruydı bende 2 de yattım tabi arda sabah 5:30 da cortladı.. ben de o saatlerde şapşal gibi oluyorum allak bullak oluyorum ondan sonrada bir türlü derin uyumadı..mahvoldum

nilgün nasılsın canım? çocuklar nasıl?

walla onlar iyide ben iyi değilim, sıkıldım biraz, kendimi çiftliğe verdim onunla uğraşıyorum,
gelenden gidenden de sıkıldım, ama bu hafta oğlanı anneme bırakıp, çıkrıkçılar yokuşuyla, kızılaya gideceğim, iyi gelir diye düşünüyorum, asıl sen nasılsın, ömerin mamayla arası nasıl ????

arzuuuuu nerde benimki gece 2 saatte bir uyanıyor, masalsu rumuzlu arkadaşın kızı o 10 saat uyuyan maşallah nazar değmesin darısıda bzim başımıza olsun inşallahhhkaydirigubbakcemile5

canım bende iyi olmaya çalışıyorum...ömerin mamayla arası gayet iyi aralardaki 3 saatlik bölüm onun için biraz zor geçiyo ama bilmiyorumkismile anne sütü gibisi yok ne rahatlık inş.hepinizin bol olsun sütleri....

bencede çık dışarılara sakın evde daraltma kendini...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

gülay ben,nilgünle karıstık galiba:) rekorumuz 9 saattı ama dün gece 10 saatle rekorumuzu kırdık:) nazar degmesin minik kuzuma.

orası öyle anne sütü gibisi yok ama olsun, ömer çabucak alışsında canım benim, bence de bunaldım iyice biraz kafa dağıtsam bir süre daha idare ederim :)

Arkadaşlar grip oldum başım boğazım ağrıyor çok halsizim midem bulanıyor sırf oğlum için zorla yedim.ıhlamur tarçın kaynatıp içiyorum.inş.oğluma geçmezmafoldumben

Arkadaşlar grip oldum başım boğazım ağrıyor çok halsizim midem bulanıyor sırf oğlum için zorla yedim.ıhlamur tarçın kaynatıp içiyorum.inş.oğluma geçmezmafoldumben

geçmiş olsun nazancım, en kısa zamanda iyileşirsin inş., merak etme geçmez sütün korur :Saruboceq:

merhba arkadaşlar,nasılsınız.ben sizlere bişi sorcam fisher price 3in 1 salıncak anakucağı kullanan var yada bir bilginiz varmı almayı düşünüyorumda ....

Hadi gozun aydin . Nazar degmesin insallah hep boyle gider

Arkadaşlar oğlum altını açınca 3kez üst üste su gibi kaka yaptı ishal olabilirmi zaten çok kaka yapıyor ama su gibi ve üst üste olması kafamı karıştırdı..

Benimdeki de sulu . Normal bu .

ya benim kide su gibi yapıyor bazen o ishal belirtisimi birde arada bir hafif yeşilimsi oluyor rengi acaba bir sorun mudur bu

Eylülde bazen yesil yapiyor doktor % 90 senin yediklerinle alakali . Muz gibi seyler yapabilir dedi

Cok zor ya . Kamera filan koysana . Ne bilim birakamam gibi sanki ben kamerasiz.

kızım dün gece 10 SAAT uyudu, aralıksız eyvahedigeldismile

Msallah

Gecmis olsun . Emzirken maske tak. Bisey olmaz anne sutun korur . Bende gecirdim de.

Bu arada su oyun halisindan aldim ben . ılk koydugumda 30 dakika filan oyalandi onunla benim icin mucize bisey bu .

merhba arkadaşlar,nasılsınız.ben sizlere bişi sorcam fisher price 3in 1 salıncak anakucağı kullanan var yada bir bilginiz varmı almayı düşünüyorumda ....

bende chicco var çok memnunum ama salıncak deil....şimdi baktım netten bu da çok güzel bişimiş üstelik özelliklere göre fiyat güzel...ana kucağın yoksa işe yarar derim

Bu arada su oyun halisindan aldim ben . İlk koydugumda 30 dakika filan oyalandi onunla benim icin mucize bisey bu .

30 dakika hakkaten iyi bir süre ama eylül kadar bi bebek için bucucum ) bi siteden bahsediyodunuz geçen gün ben anlayamadım bi link versene canım ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…