bende chicco var çok memnunum ama salıncak deil....şimdi baktım netten bu da çok güzel bişimiş üstelik özelliklere göre fiyat güzel...ana kucağın yoksa işe yarar derim
30 dakika hakkaten iyi bir süre ama eylül kadar bi bebek için bucucum ) bi siteden bahsediyodunuz geçen gün ben anlayamadım bi link versene canım ...
etlikte oturuyorum canım, sen?
Gercekten cok iyi geldi 30 dakika .
Hepsiburada.com : Tiny Love Gymini Prenses | Anne & Bebek & Çocuk
Bunu aldim ben
artık oyuncaklardan anlamaya başladılar burcucum zeynepte öyle dönencesinide çok seviyo oyun halısınıda yarım saat sıkılman bakıyo ama ondan sonra basıyo yaygarayı..
bended kanguru aldım bugün inşallah işe yarar ve durur içinde zeynep..kullanan varmı aranızda.
bende oto koltuğu anakucaı var hiç oturmuyo bende chicconun doremisini ararken bunu buldum ve arada kaldım dahamı uzun süre kullanırım diye bunu düşündüm bişi şartada uyanık olduğu zamn durması için bende bilemedim.sen hangi sitede buldun 250 civarı felan .senin anakucağın doremi mi?
Çayyolundayım bende. Forumda fazla ankaralı yok galiba...
artık oyuncaklardan anlamaya başladılar burcucum zeynepte öyle dönencesinide çok seviyo oyun halısınıda yarım saat sıkılman bakıyo ama ondan sonra basıyo yaygarayı..
bended kanguru aldım bugün inşallah işe yarar ve durur içinde zeynep..kullanan varmı aranızda.
ben de ankaralıyım,ama maalesef kdz ereğlide oturuyorum mafoldumben
Niye maalesef:) Üniversiteden arkadaşım orada oturuyordu, gelmiştim, çok beğenmiştim ben Ereğli'yi. Tabi buraya göre küçük ama ... Hatta hala söylerim, geleyimde sahilde, çınaraltında bi çay içelim diye...
:)) ben bu ara burdan çok ama çok daraldımda ondan maalesef....ereğli tabiat olarak şahane bir yer benim derdim burdaki insanlarla :)) sahilde otel vardır bi tane onu bilirmisin?
evet biliorum, hatta bizim şirketin de anlaşmalı oteli orası sanırım... sizindi dimi orası
ben de çok gidip geldim almamaya karar verdim çünkü max 1 ay durur içinde bence sonra kıpır kıpır olcaklar :))
Bugun biz disari ciktik ailenecek gezmeye . Eylül cok fazla durmadi ama bu benim icin devrimdi . Sagolsun esim dogum gunu hediyesi Forum İstanbula goturdu :) İste gezerken bi aile vardi konustuk filan onlarin da bebekleri Eylül gibiymis kusarken tikanirmis filan mutlaka goruntulu monitor alin rahat edin dediler . Biz onla rahat ettik filan dedi kadin . Var mi kullanan ?
bende karar verememiştim dün avm de bi kadınla konuştum çok memnunmuş bebeği 8 aylıkmış hala çok rahat kullanıyor..
Ben kullaniyorum memnunum valla. Evi filan onla supuyorum bazen :) Disarda da gezdim cok hosuna gitti . İsiklar filan .
ne marka aldın öznur, pahalı olanlardanmı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?