2009 Aralık Anneleri

bende chicco var çok memnunum ama salıncak deil....şimdi baktım netten bu da çok güzel bişimiş üstelik özelliklere göre fiyat güzel...ana kucağın yoksa işe yarar derim

bende oto koltuğu anakucaı var hiç oturmuyo bende chicconun doremisini ararken bunu buldum ve arada kaldım dahamı uzun süre kullanırım diye bunu düşündüm bişi şartada uyanık olduğu zamn durması için bende bilemedim.sen hangi sitede buldun 250 civarı felan .senin anakucağın doremi mi?

albümüme yaptığınız yorumlar için teşekkürler. Mesaj sayım az olduğu için cevap yazamadım oradan :))

Ben kullaniyorum memnunum valla. Evi filan onla supuyorum bazen :) Disarda da gezdim cok hosuna gitti . İsiklar filan .

.
evet oto koltuğunda çok durmaz biraz 2 büklüm oluyolar ya yazık :) bizimki chicco dreams..

Chicco Dreams Anakucağı-Caracol - Ana Kucağı - Oto Koltuğu - Ana Kucağı - Oto Koltuğu - Chicco - Bebek Ürünleri - PratikEv.com

hangisini alırsan al max 10 aya kadar kullanabilirsin....seninkinin yerden yüksek oluşu güzel bu aylarda ama biraz büyüyünce risk olurmu acaba??

ben de çok gidip geldim almamaya karar verdim çünkü max 1 ay durur içinde bence sonra kıpır kıpır olcaklar :))

ben de ankaralıyım,ama maalesef kdz ereğlide oturuyorum mafoldumben

Niye maalesef:) Üniversiteden arkadaşım orada oturuyordu, gelmiştim, çok beğenmiştim ben Ereğli'yi. Tabi buraya göre küçük ama ... Hatta hala söylerim, geleyimde sahilde, çınaraltında bi çay içelim diye...

kanguru epey kullanışlı bişey ilk acaba içinde rahatmı diye endişeleniyodum ama içinde saatlerce uyuduğunu gördükten sonra rahatladım alışveriş merkezie falan giderken iyi olyo bizde araba yok bebek arabasıda dolmuşlarda zor oluyo bide bebek arabasında hep rahat duramıyo kucak istiyo falan ama kanguruda hep kucakta olduğu için hep keyfi yerinde oluyo yorulduğumda eşime veriyorum o takıyo bi tek eksiği bebek arabası molalarda işe yarıyo mesela yemek yemek istediğimizde pek kullanışlı olmuyo bebeğı çıkarmak zorunda kalıyoruz yani sadece yürümek ve ev içi için gayet ideal

:)) ben bu ara burdan çok ama çok daraldımda ondan maalesef....ereğli tabiat olarak şahane bir yer benim derdim burdaki insanlarla :)) sahilde otel vardır bi tane onu bilirmisin?

Bugun biz disari ciktik ailenecek gezmeye . Eylül cok fazla durmadi ama bu benim icin devrimdi . Sagolsun esim dogum gunu hediyesi Forum ıstanbula goturdu :) ıste gezerken bi aile vardi konustuk filan onlarin da bebekleri Eylül gibiymis kusarken tikanirmis filan mutlaka goruntulu monitor alin rahat edin dediler . Biz onla rahat ettik filan dedi kadin . Var mi kullanan ?

:)) ben bu ara burdan çok ama çok daraldımda ondan maalesef....ereğli tabiat olarak şahane bir yer benim derdim burdaki insanlarla :)) sahilde otel vardır bi tane onu bilirmisin?

evet biliorum, hatta bizim şirketin de anlaşmalı oteli orası sanırım... sizindi dimi orası

eeee bucucum görüntülü monitörede devamlı bakman gerekicek, onun yerine odasında durmakta aynı şey bence bilmiyorum ama bilmiyorumkismile zaten çok kısa bir süre sonra düzelicek merak etme...ben telsiz kullanıyorum wık dese duyuyorum...

Ben kullaniyorum memnunum valla. Evi filan onla supuyorum bazen :) Disarda da gezdim cok hosuna gitti . İsiklar filan .

inşallah bende rahat ederim burcu ya enazından evde ufak tefek işleri yaparım onunla..
bu arada ben iş konusunda tamamen kararımı verdim işten ayrılıyorum evde kızıma bakıcam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…