eeee bucucum görüntülü monitörede devamlı bakman gerekicek, onun yerine odasında durmakta aynı şey bence bilmiyorum ama bilmiyorumkismile zaten çok kısa bir süre sonra düzelicek merak etme...ben telsiz kullanıyorum wık dese duyuyorum...
inşallah bende rahat ederim burcu ya enazından evde ufak tefek işleri yaparım onunla..
bu arada ben iş konusunda tamamen kararımı verdim işten ayrılıyorum evde kızıma bakıcam.
inşallah bende rahat ederim burcu ya enazından evde ufak tefek işleri yaparım onunla..
bu arada ben iş konusunda tamamen kararımı verdim işten ayrılıyorum evde kızıma bakıcam.
ne kadar imrendim sana şimdi ya, keşke benimde böyle bir şansım olsaydı evde oturup çocuklarıma baksaydım ama piyasa şartlarına göre iyi bir işte çalışıyorum ve gözden çıkaramıyorum, ama çocukarın bu yaşıda bir daha gelmeyecek ama seçme şansım yokki((((( çok sevindim bebeğin ve senin adına süper olmuş
ne kadar imrendim sana şimdi ya, keşke benimde böyle bir şansım olsaydı evde oturup çocuklarıma baksaydım ama piyasa şartlarına göre iyi bir işte çalışıyorum ve gözden çıkaramıyorum, ama çocukarın bu yaşıda bir daha gelmeyecek ama seçme şansım yokki((((( çok sevindim bebeğin ve senin adına süper olmuş
geç kalmıştın burcu iyi yapmışsınlmaz:
ben kullanıyorum canım ve ınanılmaz rahatım evde nereye gıdersem gıdeyım gozum hep oglumun uzerınde cok ıyı oldu valla.benımkınde reflü cıktı kusuyor durmadan oyuzden almıstım bende cok rahat ettım ama
Okuyorum da yazasım gelmiyor bir türlü bugün çok moralim bozuk.
Sevincim kursağımda kaldı dün oğlum üçten sonra hiç uyumadı yine kıvrandı durdu.
Kendisi de mahvoldu beni de mahvetti uykusuzluktan.
Bu ne zamana kadar böyle sürecek bilmiyorum tam geçti oh rahatladık derken yine mi başa sardı her şey. Bütün gün boyu da kıvrandı yine. Ne gazmış yaaa. Geçmedi bitmedi gitti çıldırıcam artık yaaa.
Neyse,
Öznur hayırlısı olsun hakkında canım. Ben de ücretsiz izne ayrıldım bir sene ama sonrasında ne olur hiiiççç bilemiyorum. Devlet memuru olmasam kesin dönmezdim ama işte zaten kaç sene sonra zar zor kpss ile yerleşipte bırakmakta olmaz. Bakalım zaman ne gösterir.
Burcu seninle konuştuktan sonra benim de gidesim geldi. Dün hadi dedik bir deneyelim.
En son Canberk 40 günlükken bir alışveriş merkezi deneyimi yaşamıştık pusette falan durmamıştı.
Dün bizi çok şaşırttı. Önce forum ist de sonra ikea da gezdik hiççç sesini çıkarmadı. Heryeri seyretti,güzel güzel durdu pusetinde biz de oh dedik ne güzel ağlamadı. Derkeeeeeen arabaya bindirirken emziği düştü ve kabus başladı. Eve gelene kadar hiç susmadan ciyak ciyak ağladı. O da burnumuzdan geldi yani en sonunda.
geçmiş olsun nazancım, en kısa zamanda iyileşirsin inş., merak etme geçmez sütün korur :Saruboceq:
Hadi gozun aydin . Nazar degmesin insallah hep boyle gider
Benimdeki de sulu . Normal bu .
Eylülde bazen yesil yapiyor doktor % 90 senin yediklerinle alakali . Muz gibi seyler yapabilir dedi
Cok zor ya . Kamera filan koysana . Ne bilim birakamam gibi sanki ben kamerasiz.
Msallah
Gecmis olsun . Emzirken maske tak. Bisey olmaz anne sutun korur . Bende gecirdim de.
sağol cnm inş. bakalım oğluma geçmesin de isterse 1ay sürsün.yarın tabelaya bakacam unutmazsam cmtsi unutmuşum.sizin reklam panosuna
benım buraya hıç yazasım yok ya neden acaba
sıkıldım bıraz ben bıraz dengesızım sanırım bır muddet çok yazmazsam merak etmeyın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?