2009 Aralık Anneleri

burcucuk bu saana verdıgım bı cevap:) alıntı yapmayı unutmusum kafa kalmadıkıakannehir

:) Anladim . Eylülde reflu o yuzden kusma sorunum var maalesef. Bir de iste boyle agiz kenarindan olandan degil fiskirandan o yuzden 1 sn bile gozumu ustunden ayiramiyorum da .

Eylül rahat durmadi . Once guzeldi ama sonra basladi aglamaya 30 dakika filan gezebildim ama olsun o bile yetti insan icine girdim

bende çarşamba işe başlıyorum ve hiç gitmek istemiyorum yaaa. çok alıştım bebişimle zaman geçirmeye. nasıl zor geliyo nasıl

benimde perşemba başlamam lazım ama süt iznini toplu alıyorum peşindende yıllık izin alıp Gökay 6 aylık olunca başlayacağım inşallah

sağol canım.. ben aslındaq çalışmak istiyorum ama zeynep çok huysuz bi bebek aklım kalıcak bırakırsam. yoksa işimide çalışmayıda çok seviyorum..

benimde kızım öyleydi hiç kimsede durmazdı bende onda işten ayrılmıştım, sonra 13 aylık olduğunda işe başlamıştım, ama en iyisini yapıyorsun boşver bu yaşları bir daha gelemeyecek

benım buraya hıç yazasım yok ya neden acaba
sıkıldım bıraz ben bıraz dengesızım sanırım bır muddet çok yazmazsam merak etmeyın

pelinnnn ne oldu sana al bendende o kadar ama yinede buraya yazınca ohhh yalnız değilmişim diye rahatlıyor insan bir nebzede olsa.. sen yinede çok fazla bırakma bizi

slm arkdaslar umarım bu kez cvb veren olur hep yanıtsz kalıo mrblarım:sinifsinif:

moralim çok bozuk, kavga ettik eşimle, zaten epeydir limoniyiz.. napsam netsem bir türlü beni farketmiyor artık.. çok şeyi üstüste yaşadık.. bana bugün çok umrumdasın sanki dedi.. çok kırıldım.. boş adamsın filan dedi.. sinirlerim çok bozuldu.. keşke ayrılsak ve bitse artık bu iş ya artık beni hiç anlamıyor.. kadınmıyım itin birimiyim anlamıyorum.. çok garipleşti çok

doğum sonrası olur böyle şeyler canım, biz hassas bir dönemden geçiyoruz, onlarda bunu anlamadıkları için oluyor bunlar, en ufacık bir şeyde alınıyoruz, halbuki onlar biraz daha özenli davransa bu dönemi daha rahat atlatacağız ama, maalesaf anlamıyorlar bizi. ama şunu sana kesin bir şekilde söyleyebilirim, tamamen geçici bir durum, sen fazla üzerinde durma, başka şeylere ver kendini gör bak atlatacaksın, bende ilk bebeğimde öyle olmuştum, ama sonra geçti, şimdi aynı şeyleri yeniden yaşıyorum ama geçeceğini bildiğim için üzerinde durmuyorum, sende durma çünkü olan bize oluyor onlar bizim gibi düşünmedikleri için yaşıyoruz bu sorunları...

benimde perşemba başlamam lazım ama süt iznini toplu alıyorum peşindende yıllık izin alıp Gökay 6 aylık olunca başlayacağım inşallah

çok güzel canım ben de 1 nisanda başlıycam bizim iş yerinde yııllık izin yok o yüzden uzatamıyorum ama Allahtan işim rahat 12 den 5 e kadar part time gibi

slm arkdaslar umarım bu kez cvb veren olur hep yanıtsz kalıo mrblarım:sinifsinif:
canım vaktimiz yok okuyup geçiyoruz sana kocaman MERHABA

üzme canım kendini ev de huzursuzluk zor ama belki eşininde canı sıkkındır daralmıştır onlardada oluyor lohusa bunalımı kendilerinin 2. planda görüp bebeği kıskanıyorlar yoksa biz bile biliyoruz eşinin seni çok sevdiğini anlattıklarından mesela benim babamda kardeşimi kıskanmış anneme neler yapmış o yüzden üzme kendini hem tövbe de düşünme öyle şeyler ayrılmak filan

yok nilgüny ok doğum sonrasıyla ilgili değil bilyorum ben, genel bir sorun.. artık onu hayatımda görmek istemiyorum

yok nilgüny ok doğum sonrasıyla ilgili değil bilyorum ben, genel bir sorun.. artık onu hayatımda görmek istemiyorum

bende onu diyorum, ayne şekilde düşündüğüm zamanlar oldu, ama kızgınlıktan, seninkide öyledir, kızgınlığın geçince gerçekte böyle düşünmediğini anlayacaksın, sen biraz kafanı dağıtacak birşeylerle uğraş biraz kafanda kurmayı bırak, sonra karar verirsin arzucum, sanırım biraz rahatlamaya ihtiyacın var

cnm inan hepimiz aynı şeyleri yaşıoz bende eşimin artık beğnmedğni istemedğni düşüorm kçkez kavga ettik küstk alındm konuşmdm ama geçick inan bana hele bebişler birz büyüsün insan içine çıkınca eski halimize döncez ben una inanyorum sanrım sende pek dışarı çıkmıosn benim gibi üzülme cnm

Selamlar sevgi

Arzu hepimiz kapisiyoruz maalesef

face açılmıyoooooooooooo yaaa neden sebzelerim bozulacak bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…