burcucuk bu saana verdıgım bı cevap:) alıntı yapmayı unutmusum kafa kalmadıkıakannehir
Okuyorum da yazasım gelmiyor bir türlü bugün çok moralim bozuk.
Sevincim kursağımda kaldı dün oğlum üçten sonra hiç uyumadı yine kıvrandı durdu.
Kendisi de mahvoldu beni de mahvetti uykusuzluktan.
Bu ne zamana kadar böyle sürecek bilmiyorum tam geçti oh rahatladık derken yine mi başa sardı her şey. Bütün gün boyu da kıvrandı yine. Ne gazmış yaaa. Geçmedi bitmedi gitti çıldırıcam artık yaaa.
Neyse,
Öznur hayırlısı olsun hakkında canım. Ben de ücretsiz izne ayrıldım bir sene ama sonrasında ne olur hiiiççç bilemiyorum. Devlet memuru olmasam kesin dönmezdim ama işte zaten kaç sene sonra zar zor kpss ile yerleşipte bırakmakta olmaz. Bakalım zaman ne gösterir.
Burcu seninle konuştuktan sonra benim de gidesim geldi. Dün hadi dedik bir deneyelim.
En son Canberk 40 günlükken bir alışveriş merkezi deneyimi yaşamıştık pusette falan durmamıştı.
Dün bizi çok şaşırttı. Önce forum ist de sonra ikea da gezdik hiççç sesini çıkarmadı. Heryeri seyretti,güzel güzel durdu pusetinde biz de oh dedik ne güzel ağlamadı. Derkeeeeeen arabaya bindirirken emziği düştü ve kabus başladı. Eve gelene kadar hiç susmadan ciyak ciyak ağladı. O da burnumuzdan geldi yani en sonunda.
bende çarşamba işe başlıyorum ve hiç gitmek istemiyorum yaaa. çok alıştım bebişimle zaman geçirmeye. nasıl zor geliyo nasıl
sağol canım.. ben aslındaq çalışmak istiyorum ama zeynep çok huysuz bi bebek aklım kalıcak bırakırsam. yoksa işimide çalışmayıda çok seviyorum..
kızlar bu arada ben resmi olarak sigara içmeye başladım
benım buraya hıç yazasım yok ya neden acaba
sıkıldım bıraz ben bıraz dengesızım sanırım bır muddet çok yazmazsam merak etmeyın
moralim çok bozuk, kavga ettik eşimle, zaten epeydir limoniyiz.. napsam netsem bir türlü beni farketmiyor artık.. çok şeyi üstüste yaşadık.. bana bugün çok umrumdasın sanki dedi.. çok kırıldım.. boş adamsın filan dedi.. sinirlerim çok bozuldu.. keşke ayrılsak ve bitse artık bu iş ya artık beni hiç anlamıyor.. kadınmıyım itin birimiyim anlamıyorum.. çok garipleşti çok
slm arkdaslar umarım bu kez cvb veren olur hep yanıtsz kalıo mrblarım:sinifsinif:
gitmeeeeeeeeeeeeeeee :gitme::gitme::gitme:
benimde perşemba başlamam lazım ama süt iznini toplu alıyorum peşindende yıllık izin alıp Gökay 6 aylık olunca başlayacağım inşallah
canım vaktimiz yok okuyup geçiyoruz sana kocaman MERHABAslm arkdaslar umarım bu kez cvb veren olur hep yanıtsz kalıo mrblarım:sinifsinif:
moralim çok bozuk, kavga ettik eşimle, zaten epeydir limoniyiz.. napsam netsem bir türlü beni farketmiyor artık.. çok şeyi üstüste yaşadık.. bana bugün çok umrumdasın sanki dedi.. çok kırıldım.. boş adamsın filan dedi.. sinirlerim çok bozuldu.. keşke ayrılsak ve bitse artık bu iş ya artık beni hiç anlamıyor.. kadınmıyım itin birimiyim anlamıyorum.. çok garipleşti çok
yok nilgüny ok doğum sonrasıyla ilgili değil bilyorum ben, genel bir sorun.. artık onu hayatımda görmek istemiyorumdoğum sonrası olur böyle şeyler canım, biz hassas bir dönemden geçiyoruz, onlarda bunu anlamadıkları için oluyor bunlar, en ufacık bir şeyde alınıyoruz, halbuki onlar biraz daha özenli davransa bu dönemi daha rahat atlatacağız ama, maalesaf anlamıyorlar bizi. ama şunu sana kesin bir şekilde söyleyebilirim, tamamen geçici bir durum, sen fazla üzerinde durma, başka şeylere ver kendini gör bak atlatacaksın, bende ilk bebeğimde öyle olmuştum, ama sonra geçti, şimdi aynı şeyleri yeniden yaşıyorum ama geçeceğini bildiğim için üzerinde durmuyorum, sende durma çünkü olan bize oluyor onlar bizim gibi düşünmedikleri için yaşıyoruz bu sorunları...
melike hoşgeldinnnnn :) nasıl geçti annenlerle bir hafta ?????
yok nilgüny ok doğum sonrasıyla ilgili değil bilyorum ben, genel bir sorun.. artık onu hayatımda görmek istemiyorum
slm arkdaslar umarım bu kez cvb veren olur hep yanıtsz kalıo mrblarım:sinifsinif:
sanada merhaba, kesin gözden kaçmıştır, yoksa burda kimse öyle düşünmez, bende yeni geldim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?