2009 Aralık Anneleri

Arkadaşlar oğlum altını açınca 3kez üst üste su gibi kaka yaptı ishal olabilirmi zaten çok kaka yapıyor ama su gibi ve üst üste olması kafamı karıştırdı..

bikere benimde öyle oldu üzerime fışkırttı birde kzım tam oldu ama gerisi gelmedi karnı dümdüz omuştu yavrumun. çoook rahatladı geçti.

bebemin burnusu tıkandı hapşırıyo öksürüyo yaaawwwww
ağrısı sancısı yok çok şükür ama.
buda hemen geçer inşallah

bizim tırnaklarımız çabuk uzuyo, yüzünü çizmesin diye 3 günde bir kesiyorum uyurken hiç öyle bişey olmadı
acaba çokmu derin kesiyosunda etini kapıyosun? yada tırnak makasınmı geniş ki

Bende ondan alayim bari bebedorunkini almistim kivrik degil o

premaxın baby sling aldınızmı ben kullanamıyorum basıyor çığlığı kızım 100 kağıt at çöpe

wenice de acayip indirim yapmışlar yakınında olan varsa gidip baksın

çok kötüyümmmmmmmm..............

teyzemin oğlu kalp krizi geçirmiş daha 42 yaşında...elim kolum bağlı gidemiyorumda hafta sonuna kadar....by pass olucakmış :'((

Allah ım nerde varsa iyilik versin içinde benim kuzenime de ((

Çok geçmiş olsun canım kafana takıp bide bunun için daha çok üzme kendini
elde değil ama çok düşünmemeye çalış

geçmiş olsun burcu Allah şifalık versin inş. dua edelim inş.

slm kızlar cuma günü kızımın kontrolü ve aşısı vardı neyse aşılarını olduk ama 2 aylık olmasına ragmen henüz yeni doğan sarılıgını atlatamamışız o yüzden kızıma hap verdi doktor.10 gün kullanacağız tekrar kontrole gidecegiz.senağlama

Gecmis olsun . Allah sifasini versin

geçmiş olsun canım en kısa zamanda sağlığına kavuşur umarım

Geçmiş olsun Burcu inşallah başarılı olur amerliyat ve eski sağlığına kavuşur kuzenin.
Size de çok geçmiş olsun.

Atv acikti Gunesi Gordum var . Cocuklar kardesini makinaya atti kirlendi diye nasil tuhaf oldum ya .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…