Arkadaşlar oğlum altını açınca 3kez üst üste su gibi kaka yaptı ishal olabilirmizaten çok kaka yapıyor ama su gibi ve üst üste olması kafamı karıştırdı..
bizim tırnaklarımız çabuk uzuyo, yüzünü çizmesin diye 3 günde bir kesiyorum uyurken hiç öyle bişey olmadı
acaba çokmu derin kesiyosunda etini kapıyosun? yada tırnak makasınmı geniş ki
Baktım Burcu ondan diyorum ya keyfi yerinde görünüyor diye. Aman oyalansın kuzucukta sen de biraz nefes al. Çok pembe yaaa evet diğerini de bulamıyorum işte.
Ben Pelinin chiccosundan aldım onunla rahat kesiyorum artık.
fiyatı nedir peki birde markası tabiki????
Tiny Love markasi 150 ytl cik
ben kraft kanguru kullaniyorum
Çok geçmiş olsun canım kafana takıp bide bunun için daha çok üzme kendiniçok kötüyümmmmmmmm..............
teyzemin oğlu kalp krizi geçirmiş daha 42 yaşında...elim kolum bağlı gidemiyorumda hafta sonuna kadar....by pass olucakmış :'((
Allah ım nerde varsa iyilik versin içinde benim kuzenime de((
çok kötüyümmmmmmmm..............
teyzemin oğlu kalp krizi geçirmiş daha 42 yaşında...elim kolum bağlı gidemiyorumda hafta sonuna kadar....by pass olucakmış :'((
çok kötüyümmmmmmmm..............
Geçmiş olsun Burcu inşallah başarılı olur amerliyat ve eski sağlığına kavuşur kuzenin.çok kötüyümmmmmmmm..............
Size de çok geçmiş olsun.slm kızlar cuma günü kızımın kontrolü ve aşısı vardı neyse aşılarını olduk ama 2 aylık olmasına ragmen henüz yeni doğan sarılıgını atlatamamışız o yüzden kızıma hap verdi doktor.10 gün kullanacağız tekrar kontrole gidecegiz.senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?