Atv acikti Gunesi Gordum var . Cocuklar kardesini makinaya atti kirlendi diye nasil tuhaf oldum ya .
Atv acikti Gunesi Gordum var . Cocuklar kardesini makinaya atti kirlendi diye nasil tuhaf oldum ya .[
evet bende çok kötü hisettim.
kızımın bu günlerde sancısı hiç olmadığı kadar fazla.benim bildiğim hafiflemesi lazım zaman ilerledikçe niye bu kadar arttı.3.ayını dolduranlar sancılar azaldımı.2.ayında şiddetlendimi sancıları sizinkilerinde.huy değiştiriyor her geçen gün.düzeleceğine iyice geriye gidiyor.çok ağlıyor.hep kucakta olmak istiyor yatırınca basıyor çığlığı.üstünü zor giydiriyorum elim ayama dolaşıyor ağlamasından.offf çok sıkıldım çok ne zaman bitecek bu günler....
geçmişe bakarsanbende ne oluyort bu çocuga olmadıgı kadar gaz sancımız vr falan yazmıştım bizide geçen ay çok kötu yokladı o sancılar çok şukur azaldı bıraz zaman gecsın duzelecektır merak etme
zaten 4.yda artık gaz sancısı denen şey olmuyormuş doktorda dedı ablamın 2 kızını buyuten annemde az kaldı bıraz sabır
Ben eskiden uyurken kesiyodum dr aman etini sıkıstırırsan korkudan odu patlar dedi ki bi kere oldu oyle sakinlemedi
kızımın bu günlerde sancısı hiç olmadığı kadar fazla.benim bildiğim hafiflemesi lazım zaman ilerledikçe niye bu kadar arttı.3.ayını dolduranlar sancılar azaldımı.2.ayında şiddetlendimi sancıları sizinkilerinde.huy değiştiriyor her geçen gün.düzeleceğine iyice geriye gidiyor.çok ağlıyor.hep kucakta olmak istiyor yatırınca basıyor çığlığı.üstünü zor giydiriyorum elim ayama dolaşıyor ağlamasından.offf çok sıkıldım çok ne zaman bitecek bu günler....
yok be ebru
Allah yazdıysa bozsun tövbe de ama mumkun degil şuaniçin o yazdıgın
eminönune gitmek kadarimkansız :)
çok kötüyümmmmmmmm..............
teyzemin oğlu kalp krizi geçirmiş daha 42 yaşında...elim kolum bağlı gidemiyorumda hafta sonuna kadar....by pass olucakmış :'((
Allah ım nerde varsa iyilik versin içinde benim kuzenime de((
çok kötüyümmmmmmmm..............
teyzemin oğlu kalp krizi geçirmiş daha 42 yaşında...elim kolum bağlı gidemiyorumda hafta sonuna kadar....by pass olucakmış :'((
Allah ım nerde varsa iyilik versin içinde benim kuzenime de((
Diyorsun yani eh peki öyle olsun bakalım. aklinialirimsmile
Pelinim gece oğlum birden uyandı çıkmak zorunda kaldım kusura bakma
reklam panosuna baktım amma birşey göremedim bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?