2009 Aralık Anneleri

kızımın bu günlerde sancısı hiç olmadığı kadar fazla.benim bildiğim hafiflemesi lazım zaman ilerledikçe niye bu kadar arttı.3.ayını dolduranlar sancılar azaldımı.2.ayında şiddetlendimi sancıları sizinkilerinde.huy değiştiriyor her geçen gün.düzeleceğine iyice geriye gidiyor.çok ağlıyor.hep kucakta olmak istiyor yatırınca basıyor çığlığı.üstünü zor giydiriyorum elim ayama dolaşıyor ağlamasından.offf çok sıkıldım çok ne zaman bitecek bu günler....

Selam canlarrr a
ablamdaydım tüm gün iyi oldu ama grip daha da arttı sanki hapşırık tıksırık gidiyor geçmişe bakayım dedim ama çok yazmışsınız birde kafam gripten uykusuzluktan iyice allak bullak oldu pek okuyamadım kafamı da veremedim yazana kadar oğlan uyandı yaaaaa iyisinizdir inş

geçmişe bakarsanbende ne oluyort bu çocuga olmadıgı kadar gaz sancımız vr falan yazmıştım bizide geçen ay çok kötu yokladı o sancılar çok şukur azaldı bıraz zaman gecsın duzelecektır merak etme
zaten 4.yda artık gaz sancısı denen şey olmuyormuş doktorda dedı ablamın 2 kızını buyuten annemde az kaldı bıraz sabır

yok be ebru
Allah yazdıysa bozsun tövbe de ama mumkun degil şuaniçin o yazdıgın
eminönune gitmek kadarimkansız :)

inş canım..biran önce geçerde kurtuluruz hepimiz.

Ben eskiden uyurken kesiyodum dr aman etini sıkıstırırsan korkudan odu patlar dedi ki bi kere oldu oyle sakinlemedi

çok şükür ben de bugün sonunda dışarıya çıkabildim..5m migrosa gittik.çok mutlu oldum.insan içine karışmak güzelmiş.mothercare den tırnak makası aldım.çok rahat.avucunun içinde tutma yeri var.çok rahat tavsiye ederim

Bizimki biraz azalmıştı iki gündür gene kudurdu. Ben de 3. aya çok ümit bağlamıştım ama pek bir değişiklik olmadı.
Genelde 3 ya da 4 aylık gibi geçiyormuş. Bakalım ümidim 4.ay artık.

Canım benim çok geçmiş olsun Allah yardımcısı olsun inşş:Saruboceq:

Pelinim gece oğlum birden uyandı çıkmak zorunda kaldım kusura bakma
reklam panosuna baktım amma birşey göremedim bilmiyorumkismile

geçmiş olsun .

Diyorsun yani eh peki öyle olsun bakalım. aklinialirimsmile

dıyorum valla :)
Pelinim gece oğlum birden uyandı çıkmak zorunda kaldım kusura bakma
reklam panosuna baktım amma birşey göremedim bilmiyorumkismile

olrmu hıç kusura bakmak
kız görmemen ımkansız eşime resimlerini çekmiş elemanlar hayvan gıbı bışey olmuş bensana mail atayım resmı birara anlarsınneresı oldugunu
ben yatar öptm iyigeceler sıze

tamam cnm mail at ozaman ben yanlış yere baktım demekki.iyi geceler ben de yatıyprum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…