2009 Aralık Anneleri

bizim 2 buçuk aydan sonra gaz şak diye kesildi hatta kilo vermemde durdu bu yüzden saatlerce yürürdüm evin içinde dışarda yürüyecem artık:)hele son bi haftadır uyutmak çocuk oyuncağına döndü uykusu gelirdi uyuyamazdı ağlardı sıkıntı çekerdi şimdi uykusu gelince mayışıp kalıyor 5 dk sürmuyo uyutmak kucağımda iki pış pış maşallah maşallah tam dalmadan yatapa kouyorum o kadar yani güzel günler yakındır az kaldı hadi bakalım

bu arada dönmeyi başaran bebe varmı kızlar bizimki uğraşıyo ama daha dönemedi eşimde dönmeye çalıştığında yuvarlıyo zavallıyı napıyon diyorum dönmeyi öğretiyorum diyo:) sanki bilmiyodu dönmeyi becerebilse sanamı soracak dönecek zati

:) Anladim . Eylülde reflu o yuzden kusma sorunum var maalesef. Bir de iste boyle agiz kenarindan olandan degil fiskirandan o yuzden 1 sn bile gozumu ustunden ayiramiyorum da .
offf ya sen neler yapıyorsun bunun duzelmesı ıcın ben bu gece yıne uyumadım hıc cunku yavrum heryerı batırdı öle bı kustukı yatak benım ustum heryer mahvoldu.sonra emmıyorda halbukı mıdesınde emınım hıcbısey kalmamıstır az once emzırdım 10 dk kadar emdı bıraktı yarısını yıne cıkardı.senın yaptıgın bıseyler var mı bunu önleyebılcek bana doktor emzırdıkten sonra yarım saat kadar yarı oturur vazıyette tut bebegı dedı bu sabah konustuk bundan sonra bı denycem umarım ıyı gelır

kaydirigubbakcemile2:lepi:sositososito:Saruboceq:hihoyyytsırnaşık şeybuyrunnnnnnnnnalkisalkisalkissüprizzzzz:roflol::sm_cool::teytey::dance:
kızlar butun bu ıfadelerımın nedenı bıhter artık emzık alıyor asırı mutluyum artık hayat daha kolaylasdııııııııııııı

fazla sevinme o bücürlerin işi belli olmaz birde şak diye atarsa görürsün boshayallersmile

kızlar selam,
bilen bilir arda hergün gece 3 olmadan uyumuyordu, 2-3 gündür 1 de uyuyor çok şükür.. nedenide soğuk moğuk aldırmadan geçen çarşamba günü parka gittim arabasının tentesini de kapatıp iki tur attım.. açık havaya çıkardıkça uyuyrmuş çocuk.. tabi üşütmemeye de dikkat ettim.. bugünde çok güzel hava öğlen uykusunda şuan uyansın emzirip yine çıkatım şöyle arkadaki cadde de orası sakin bir cadde yine yürüyeyim diyorum.. bugün mutluyum binlerce şükür, dengesizim zaten birgün dünyadaki en şanslı insan oluyorum birgün dünyadaki, en batağa batmış insan.. bu yeni hayata alışmak baya bir yıprattı beni.. biliyorum ki sizleride.. allahın izniyle geçecek inşallah bugünler..

açık havaya çıkarma işini tavsiye ederim annem bir mont almıştı oğluşa tulum şeklinde, onu giydirip çıkıyorum.. tenteyide kapadımı rüzgar girmiyor. deneyin derim.. geç uyuyan yada uyku sorunları yaşayan arkadaşlarıma özellikle tavsiye ederim..

kızlar oğlumun saçı çok dökülüyor, yastığı yatağı hep saçlarıyla dolu.. sizlerde de oluyormu.. bazı resimlere baktığımda maşallah dölkülme olmamış gibi duruyor.. normal mi ya.. yoksa bende bir vitamin eksikliği varda o mu yansıyor.. birde bir ablam var annemin iş yerinde o da benden 2 ay önce doğum yaptı doktor ona eleviti kullanmaya devam et demiş.. benimki öyle herangi bişey demedi.. bende kansızlık vardı hamileyken biliyosunuz eminim şimdide vardı baktırmadım tekrar.. ondan mı oluyo acaba.. onu dedi doktor kullanmaya devam dedi.. ama ben unutuyorum hiç almıyorum ondan da olabilirmi acaba.. nolur hemen cevap verin.. çok merak ettim.. sizlerde de dökülme var mı.. birde başının arka tarafı nerdeyse kel kaldı hep sırt üstü yatmaktan.. napıyım ama yatmıyor yan..

elevitle ilgili bişi bilmiyorum canım çünkü hamileykende kullanmadım ben hiç bişi...ömerinde dökülüyo aşırı deil ama dökülüyo...bebekten bebeğe farkediyo mesela durunun fırça gibiydi saçları ve hiç dökülmedi...yazık ömerin saçları tülek tülek zaten...ben hiç sırt üstü yatırmıyorum kafası düzleşir die, bizimkide yüzükoyun yatmaya baylıyo zaten...

Benim oğlumun da bir süredir düzelmişti uyku düzeni.ama 2gecedir yine bozdu hem de ben gribim daha çok uyumasını beklerken.hiç acımıyor bana.

emzirirken elevit kullananların olduğunu biliyorum.ben sadece 2-3 gündür kullanıyorum gribim diye

Bende alayim o tirnak makasindan . Evde tirnak makasindan gecilmiyo ve ben hala Eylülün tirnaklarini kesemiyorum .

emzirirken elevit kullananların olduğunu biliyorum.ben sadece 2-3 gündür kullanıyorum gribim diye

Ben Megadyn kullaniyorum gunde bir kere . Bir demir ilaci

ben eleviti ve demir ilacını düzenli kullanıyorum bebek için değil bizim için önemli sonuçta depolarımız tükeniyor saç dökülmesi olması gereken bişeymiş benimkinin arkası kel kaldı yeni saçları çıkacakmış

evet benim kızımın saçlarıda 1 haftadır dökülüyor ama aşırı değil. Ben şuan hem ferrum hemde manicap kullanıyorum.Manicaptan öncede elevit kullanıyordum sonra kendime aşırı yükleme olacağından çekindiğim için eleviti bıraktım.Hatırlıyorum ilk kızımda 5 aylık olana kadar hem ferrum hem vitamin kullanmıştım.

Bide aklıma gelmişken söyliyim kızıma 2. ay aşılarını yaptırmaya gittiğimde sağlık ocağı D vitaminini verdiler. Ama d-vit değil başka bi markaydı.Sizede verdiler mi?

saaclarin dokulmesi iyiymis yeni cikansaclar daha gur cikarmis bizim kizda kellesiyo onlerden

ya emzirmede çok sorun yaşıyorum bende mecbr sağıp veriyorum
her seferinde biberon yıka sağ ısıt ver çok zor oluyor gündüz neysede gece daha zor
şu çatlaklar geçmiyor bir türlü ne ilaç kullandıysam hiç biri fayda etmedi
yanlış emzirmeden oluyormuş ama doğrusunu 2 aydır öğrenemedik bir türlü etkili bir ilacı olan var mı???

teekkürler kızlar yanıtlar için, tek eele yazıyorum da::.))) alıntı yapoamadım
bende ihmal etmiyim bari ilaçlarımı ya.. burxcu ömer gecede mi yan yada yüz üstü yatıyor ve nasıl? yastıkla mı destekliyosun

gecede gündüzde yüzüstü yatıyo canım yoksa uyumuyor....eller ayaklar kıpır kıpır olduğu için dalamıyo uykuya...yüzükoyun yatınca poposuna hafif hafif piş piş diorum oluyo :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…