kızımın bu günlerde sancısı hiç olmadığı kadar fazla.benim bildiğim hafiflemesi lazım zaman ilerledikçe niye bu kadar arttı.3.ayını dolduranlar sancılar azaldımı.2.ayında şiddetlendimi sancıları sizinkilerinde.huy değiştiriyor her geçen gün.düzeleceğine iyice geriye gidiyor.çok ağlıyor.hep kucakta olmak istiyor yatırınca basıyor çığlığı.üstünü zor giydiriyorum elim ayama dolaşıyor ağlamasından.offf çok sıkıldım çok ne zaman bitecek bu günler....
offf ya sen neler yapıyorsun bunun duzelmesı ıcın ben bu gece yıne uyumadım hıc cunku yavrum heryerı batırdı öle bı kustukı yatak benım ustum heryer mahvoldu.sonra emmıyorda halbukı mıdesınde emınım hıcbısey kalmamıstır az once emzırdım 10 dk kadar emdı bıraktı yarısını yıne cıkardı.senın yaptıgın bıseyler var mı bunu önleyebılcek bana doktor emzırdıkten sonra yarım saat kadar yarı oturur vazıyette tut bebegı dedı bu sabah konustuk bundan sonra bı denycem umarım ıyı gelır:) Anladim . Eylülde reflu o yuzden kusma sorunum var maalesef. Bir de iste boyle agiz kenarindan olandan degil fiskirandan o yuzden 1 sn bile gozumu ustunden ayiramiyorum da .
kaydirigubbakcemile2:lepi:sositososito:Saruboceq:hihoyyytsırnaşık şeybuyrunnnnnnnnnalkisalkisalkissüprizzzzz:roflol::sm_cool::teytey::dance:
kızlar butun bu ıfadelerımın nedenı bıhter artık emzık alıyor asırı mutluyum artık hayat daha kolaylasdııııııııııııı
kızlar oğlumun saçı çok dökülüyor, yastığı yatağı hep saçlarıyla dolu.. sizlerde de oluyormu.. bazı resimlere baktığımda maşallah dölkülme olmamış gibi duruyor.. normal mi ya.. yoksa bende bir vitamin eksikliği varda o mu yansıyor.. birde bir ablam var annemin iş yerinde o da benden 2 ay önce doğum yaptı doktor ona eleviti kullanmaya devam et demiş.. benimki öyle herangi bişey demedi.. bende kansızlık vardı hamileyken biliyosunuz eminim şimdide vardı baktırmadım tekrar.. ondan mı oluyo acaba.. onu dedi doktor kullanmaya devam dedi.. ama ben unutuyorum hiç almıyorum ondan da olabilirmi acaba.. nolur hemen cevap verin.. çok merak ettim.. sizlerde de dökülme var mı.. birde başının arka tarafı nerdeyse kel kaldı hep sırt üstü yatmaktan.. napıyım ama yatmıyor yan..
çok şükür ben de bugün sonunda dışarıya çıkabildim..5m migrosa gittik.çok mutlu oldum.insan içine karışmak güzelmiş.mothercare den tırnak makası aldım.çok rahat.avucunun içinde tutma yeri var.çok rahat tavsiye ederim
emzirirken elevit kullananların olduğunu biliyorum.ben sadece 2-3 gündür kullanıyorum gribim diye
kızlar oğlumun saçı çok dökülüyor, yastığı yatağı hep saçlarıyla dolu.. sizlerde de oluyormu.. bazı resimlere baktığımda maşallah dölkülme olmamış gibi duruyor.. normal mi ya.. yoksa bende bir vitamin eksikliği varda o mu yansıyor.. birde bir ablam var annemin iş yerinde o da benden 2 ay önce doğum yaptı doktor ona eleviti kullanmaya devam et demiş.. benimki öyle herangi bişey demedi.. bende kansızlık vardı hamileyken biliyosunuz eminim şimdide vardı baktırmadım tekrar.. ondan mı oluyo acaba.. onu dedi doktor kullanmaya devam dedi.. ama ben unutuyorum hiç almıyorum ondan da olabilirmi acaba.. nolur hemen cevap verin.. çok merak ettim.. sizlerde de dökülme var mı.. birde başının arka tarafı nerdeyse kel kaldı hep sırt üstü yatmaktan.. napıyım ama yatmıyor yan..
Bendeeeee bende aynı şeyi istiyorum. Gece olsun istemiyorum. Şimdi gideceğiz iceri birkaç saat sonra kıvrana kıvrana uyanacak oğluşum.
Bir saat sonra bir daha sonra bir daha bir daha.
Yazık ama yaaa bebişlere de yazık bize de yazık.
Bir de telsiz alacaktım peeehhhh. Allahtan almamışım.
Bu mübarek gecede benim de en büyük dileğim uykuları düzene girmemiş yavruşların artık bir düzene girmesi. Dayanmak çok zor çok.
teekkürler kızlar yanıtlar için, tek eele yazıyorum da::.))) alıntı yapoamadım
bende ihmal etmiyim bari ilaçlarımı ya.. burxcu ömer gecede mi yan yada yüz üstü yatıyor ve nasıl? yastıkla mı destekliyosun
fazla sevinme o bücürlerin işi belli olmaz birde şak diye atarsa görürsün boshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?