gecede gündüzde yüzüstü yatıyo canım yoksa uyumuyor....eller ayaklar kıpır kıpır olduğu için dalamıyo uykuya...yüzükoyun yatınca poposuna hafif hafif piş piş diorum oluyo :))
kızlar oğlumun saçı çok dökülüyor, yastığı yatağı hep saçlarıyla dolu.. sizlerde de oluyormu.. bazı resimlere baktığımda maşallah dölkülme olmamış gibi duruyor.. normal mi ya.. yoksa bende bir vitamin eksikliği varda o mu yansıyor.. birde bir ablam var annemin iş yerinde o da benden 2 ay önce doğum yaptı doktor ona eleviti kullanmaya devam et demiş.. benimki öyle herangi bişey demedi.. bende kansızlık vardı hamileyken biliyosunuz eminim şimdide vardı baktırmadım tekrar.. ondan mı oluyo acaba.. onu dedi doktor kullanmaya devam dedi.. ama ben unutuyorum hiç almıyorum ondan da olabilirmi acaba.. nolur hemen cevap verin.. çok merak ettim.. sizlerde de dökülme var mı.. birde başının arka tarafı nerdeyse kel kaldı hep sırt üstü yatmaktan.. napıyım ama yatmıyor yan..
Bizimki biraz azalmıştı iki gündür gene kudurdu. Ben de 3. aya çok ümit bağlamıştım ama pek bir değişiklik olmadı.
Genelde 3 ya da 4 aylık gibi geçiyormuş. Bakalım ümidim 4.ay artık.
bizim 2 buçuk aydan sonra gaz şak diye kesildi hatta kilo vermemde durdu bu yüzden saatlerce yürürdüm evin içinde dışarda yürüyecem artık:)hele son bi haftadır uyutmak çocuk oyuncağına döndü uykusu gelirdi uyuyamazdı ağlardı sıkıntı çekerdi şimdi uykusu gelince mayışıp kalıyor 5 dk sürmuyo uyutmak kucağımda iki pış pış maşallah maşallah tam dalmadan yatapa kouyorum o kadar yani güzel günler yakındır az kaldı hadi bakalım
kaydirigubbakcemile2:lepi:sositososito:Saruboceq:hihoyyytsırnaşık şeybuyrunnnnnnnnnalkisalkisalkissüprizzzzz:roflol::sm_cool::teytey::dance:
kızlar butun bu ıfadelerımın nedenı bıhter artık emzık alıyor asırı mutluyum artık hayat daha kolaylasdııııııııııııı
kızlar oğlumun saçı çok dökülüyor, yastığı yatağı hep saçlarıyla dolu.. sizlerde de oluyormu.. bazı resimlere baktığımda maşallah dölkülme olmamış gibi duruyor.. normal mi ya.. yoksa bende bir vitamin eksikliği varda o mu yansıyor.. birde bir ablam var annemin iş yerinde o da benden 2 ay önce doğum yaptı doktor ona eleviti kullanmaya devam et demiş.. benimki öyle herangi bişey demedi.. bende kansızlık vardı hamileyken biliyosunuz eminim şimdide vardı baktırmadım tekrar.. ondan mı oluyo acaba.. onu dedi doktor kullanmaya devam dedi.. ama ben unutuyorum hiç almıyorum ondan da olabilirmi acaba.. nolur hemen cevap verin.. çok merak ettim.. sizlerde de dökülme var mı.. birde başının arka tarafı nerdeyse kel kaldı hep sırt üstü yatmaktan.. napıyım ama yatmıyor yan..
gecede gündüzde yüzüstü yatıyo canım yoksa uyumuyor....eller ayaklar kıpır kıpır olduğu için dalamıyo uykuya...yüzükoyun yatınca poposuna hafif hafif piş piş diorum oluyo :))
canim bence hep öyle yatirma benim halamin kizida hep oyle yatirdi poposu havaya kalktigi icin suan oyle sekil almis cocuk yani vucudu oyle yattigi sekildeki gibi duruyo dik durmuyo bide ayaklarini hep öne cekiyo yani bence uykuya dalinca donder nacizane fikrimm
moralim çok bozuk, kavga ettik eşimle, zaten epeydir limoniyiz.. napsam netsem bir türlü beni farketmiyor artık.. çok şeyi üstüste yaşadık.. bana bugün çok umrumdasın sanki dedi.. çok kırıldım.. boş adamsın filan dedi.. sinirlerim çok bozuldu.. keşke ayrılsak ve bitse artık bu iş ya artık beni hiç anlamıyor.. kadınmıyım itin birimiyim anlamıyorum.. çok garipleşti çok
slm kızlaarr opuyorumnanaktan
evet benim kızımın saçlarıda 1 haftadır dökülüyor ama aşırı değil. Ben şuan hem ferrum hemde manicap kullanıyorum.Manicaptan öncede elevit kullanıyordum sonra kendime aşırı yükleme olacağından çekindiğim için eleviti bıraktım.Hatırlıyorum ilk kızımda 5 aylık olana kadar hem ferrum hem vitamin kullanmıştım.
Bide aklıma gelmişken söyliyim kızıma 2. ay aşılarını yaptırmaya gittiğimde sağlık ocağı D vitaminini verdiler. Ama d-vit değil başka bi markaydı.Sizede verdiler mi?
selam naber hande
kIZLAR RESIM YUKLEYEMIORUM NASIL OLACAK YAW bilmiyorumkismile
burcu sarj bıtmış farketmemişim
buzdolabını temızlemeye yeltendim hazır bomboşken :)
buarada burda yagmur basladı hava ıyı derken
ıyıdır burcucum gorusemıoruz
birşey soracağım kızlar.siz bebişler uyurken gazını nasıl çıkarıyorsunuz.ya benimki çoğu zaman memede uyuyor.içinden gaz sesleri patır patır duyuluyor ama kucağıma aldığımda ya uyanıyor ya bir türlü gazı çıkmıyor.öylece uyuyor sonrasıda malum sancılar ağlamalar başlıyor.geçen akşam gazı var alalım öyle yatıralım dedim.aman Allahım keşke hiç dokunmasaydık uyandı bir ağlar bir ağlar en son fitil verip 1 saat evde dolaştırdıktan sonra uyudu.bende ne yapacağım karar veremedim.siz ne yapıyorsunuz bu durumda.
Benim oğlumun da bir süredir düzelmişti uyku düzeni.ama 2gecedir yine bozdu hem de ben gribim daha çok uyumasını beklerken.hiç acımıyor bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?