2009 Aralık Anneleri

bızımde kafamızın arkadasındakı saclar dokuldu ama az az dökülüyor önlerdekı saclar duruyor
ben kendıme hıcbır vıtamın kullanmıyorum kızamada doktor dogdugundan berı ACD verdı 1 yasına kadar kullanıcaksınız dedı

gecede gündüzde yüzüstü yatıyo canım yoksa uyumuyor....eller ayaklar kıpır kıpır olduğu için dalamıyo uykuya...yüzükoyun yatınca poposuna hafif hafif piş piş diorum oluyo :))

canim bence hep öyle yatirma benim halamin kizida hep oyle yatirdi poposu havaya kalktigi icin suan oyle sekil almis cocuk yani vucudu oyle yattigi sekildeki gibi duruyo dik durmuyo bide ayaklarini hep öne cekiyo yani bence uykuya dalinca donder nacizane fikrimm

benim oğlumunda saçları çok dökülüyor
normalmiş saç dökülmesi çıkar dedi doktor
merak edilecek bir durum yokmuş

Bizimki biraz azalmıştı iki gündür gene kudurdu. Ben de 3. aya çok ümit bağlamıştım ama pek bir değişiklik olmadı.
Genelde 3 ya da 4 aylık gibi geçiyormuş. Bakalım ümidim 4.ay artık.

inş biran önce geçer canım.Allah tüm annelere sabır bebişlerede şifalar versin..

maşallah canım.inş hep böyle devam eder ve inş en kısa zamanda bizde ulaşırız bu güzel günlere.valla içimi rahatlattın.gerçi her bebek farklıdır ama..

maşallah canım.bırakmaz inş.benim kız rahat alıyordu emziği şimdilerde o kadar istekli değil.atıyor hemen ağzından.inş tamamen bırakmaz.

bizdede oluyor.benim kızım saçlı doğmuştu üstelik.şimdi yanları bayağı açıldı.

birşey soracağım kızlar.siz bebişler uyurken gazını nasıl çıkarıyorsunuz.ya benimki çoğu zaman memede uyuyor.içinden gaz sesleri patır patır duyuluyor ama kucağıma aldığımda ya uyanıyor ya bir türlü gazı çıkmıyor.öylece uyuyor sonrasıda malum sancılar ağlamalar başlıyor.geçen akşam gazı var alalım öyle yatıralım dedim.aman Allahım keşke hiç dokunmasaydık uyandı bir ağlar bir ağlar en son fitil verip 1 saat evde dolaştırdıktan sonra uyudu.bende ne yapacağım karar veremedim.siz ne yapıyorsunuz bu durumda.

gecede gündüzde yüzüstü yatıyo canım yoksa uyumuyor....eller ayaklar kıpır kıpır olduğu için dalamıyo uykuya...yüzükoyun yatınca poposuna hafif hafif piş piş diorum oluyo :))

benim ki de öyle hep yüz üstü yatıyor
yan yada sırt üstü yatırsm 2 dk sonra uyanıyor
bu bebekleri anlamak çok zor
dk ları dk larını tutmuyor yaaa

nasıl yani anlayamadımki canım?? kaç yaşında bebek? ömer yatmıyo dier türlü uyanıyo döndürünce

canım benim ya
her erkekte oluyor sanırım bunlar
sanki lohusalığı onlar yaşıyor
geçen bizde kavga ettik emziremiyorum sütü sağayım dedim süt çıkmaz bebek ağlar
geldi tepemde hadi hadi iyice sinirlerim bozuldu
istemiyorum git dedim odadan git ya gelme buraya dedim
kapıyı çarptı istemiyorsan isteme bende zaetn seni istemiyorum dedi
kırılsanda gücensende fark etmezler
sanki tavan yapan onların hormonları
görmezden geleceğiz yapacak hiç bir şey yok
bu dönemde geçecek ve rahat edeceğimiz günler yakın diye düşünüyorum
bebeklerimiz vaar bizim onlar için güçlü olmalıyız....

selam arzu, benim doktorumda eleviti süt verirken kullanmaya devam et dedi ama kendin için dedi, saç dökülemsi bebekten bebeğe değişiyor, vitaminsizlikten değil yani, benimde kızımın dökülmüştü, oğlanınki duruyor ve yukarı doğru uzuyor sanki :) jöle sürmüş gibi dimdik duruyor :)

doğum yaptığım hastanede çocuk doktoru devit vermişti, daha sonra düzenli olarak götürdüğüm doktorumuz deviti at , multi tabs devam ediyoruz dedi, bende değiştirdim, yani bende devit kullanmıyorum, marincap bende kullanıyorum, balık yağı o bebeğin beyin gelişimi ilk üç ayda çok hızlı olduğundan ona destek olarak vermişti doktor, bitmek üzere bitince tekrar elevite devam edeceğim bende

burcu sarj bıtmış farketmemişim
buzdolabını temızlemeye yeltendim hazır bomboşken :)
buarada burda yagmur basladı hava ıyı derken

kIZLAR RESIM YUKLEYEMIORUM NASIL OLACAK YAW bilmiyorumkismile

arzu normal saçları dökulecek yenılerı gelecek
bazılarının aynı anda oluyor mesela mına hem dokuluyor hem yenısı gelıyor bazılarınında yenı çıkması zaman alıyor ben hastaneden çıkmadan kan alındı düşük çıkınca 1 ay ilaç kullandım minayada d vitamını verdıler ama onun tadını sevmedı acd adında baska vıtamın kullanıyoruz onu içiyor tadı var dıye

eger uyur uyumaz emdıkten hemen sonra dık tut hemen çıkarmaya çalış ki bebiş uyanmadan çıkarmış olursun ama bazen ne kadar denesende çıkmıyor lanet gaz bebişte uyandıgınla kalıyor
son 1 ay en fazla o yuzden yapacak bırşey yok geri sayım basladı de bak göreceksın 1 ay sonra şu halıne guleceksın ne sefil durumlardaydım dıye o yuzden sıkma canını sayılı gunler bunlar gececek kendı çıkaracak gazınıda bunu bılmek senı rahatlatır hiç olmazsa karamsar olmazsın psikolojın bozulmaz dıye yazdım ben senın durumdayken az kaldı dıye telkın edıyordum kendımı sende oyle yap gerçekten az kaldı 1 ay ne kı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…