2009 Aralık Anneleri

NIYE BECERENIOM KI BEN BU RESIM ıŞıNı eyvahedigeldismile

NIYE BECERENIOM KI BEN BU RESIM İŞİNİ eyvahedigeldismile

yok öyle değil, resim büyük geldiği için yüklemiyor o zaman, resimin üzerine gelip birlikte aç deyip ordan paint programını seçiyorsun o programla açtıktan sonra sonra ayarlardan uzat- eğ yapıp 50 ye 50 yi seçiyorsun, sonrada onu farlı kaydet yapıp masaüstüne kaydediyorsun ki resmin orjinali kalsın, sonrada yeni kaydettiğin resmi yüklüyorsun,inşallah anlatabilmişimdir :)

BASARDIM CNM TESEKKUR EDRIM kaydirigubbakcemile5

benim kızımın ön saçlarıda öyle gören herkes bu nasıl saç böyle diyorlar.Şimdinin gençleri yapıyor ya jöle sürüp dikiyorlar saçlarını aynı öyle.

:lepi:

kızlar emir in burnu çok kotu hırlıyo,özellikle geceleri hiç nefes alamıyo bu gece sabaha kadar agladı.hani şu burna sıkılan serum .... varya ondan kullanıorum ama hiç faydası olmadı.bilgisi olan var mı ?

benim kızımın ön saçlarıda öyle gören herkes bu nasıl saç böyle diyorlar.Şimdinin gençleri yapıyor ya jöle sürüp dikiyorlar saçlarını aynı öyle.

benim kızımda öyleydi, oğlumda öyle oldu:) çim adam kaldı çocuklarımın adı a.s

biz tonımer baby sprey kullanıyoruz kaç aydır çokda memnunum hapsuruyor hemen mına butun burnu açılıyor

pelin dolabımı temizledin vayy bune hamaratlık kıııı
bu sabah doktorum programında buzdolabının her alışverişten önce temizlenmesi gerektiğini söylediler.. ve sebze ve meyvelerin cam kaplarla birlikgte buzdolabına konması gerektiğini söyleidler.. helede yumurta konan raf hergün silinmesi gerekiyormuş.. vay anam vay dedim içimden tamda bize göreymiş dedimbilmiyorumkismile ben dün orayı burayı süpürüp silmiştim.. bugünde ardanın odasını iyice dip köşe sildim süpürdüm.. herşeyi sirkeledim.. havalandırdım zaten hergün havalandırıyorumda .. malum artık odasında takıldığı için sürekli temzilemeye çalışıyorum.. ancım bugün çok hamaratız:hulya:
ya kızlar ya vaktim yok farkındayım ama ben evden para kazanmak istiyorum ne yapabilirim fikri olan var mı.. maddi ihtiyaçtan değil çok şükür de, böyle kendimi işe yaramaz sefil gibi hissediyorum.. bir iş yapmam gerek hoş evde ne iş yapılır bilmiyom ama.. geçenlerde tartışmıştık ya eşimin bana boş adamsın demesi, birde geçenlerde hergün hergün dışarı çıkmak istiyosun bıkmadın mı demesi çok koydu.. arabaya atıp hadi bi yere gidelim demiştim.. oda o cevabı verdi.. yani artık beni başka bir boyutta görüyor sanırım.. çalışırken hergün dışardaydım bunu akıl edemiyor mu acaba?

biz tonımer baby sprey kullanıyoruz kaç aydır çokda memnunum hapsuruyor hemen mına butun burnu açılıyor

pelin ya o tonimeri size geldiğimiz hafta eşime dedim gitti almaya eczacı bebeklerde bunu kullanmak tehlikeli damar çatlamasına sebep oluyo gibi salakça bişey demiş.. ordan beni aradı böyle böyle diye.. almıyım bunu ozaman yine ötekinden alıyım dedi bende iyi dedim..
bu arada o serum şeklindeki şey bitmişti sabah tuzlu suyla açtım burnunu..

slm kızlar nasılsınız kaynanam n,hayet pazar günü gitti bende dün annemi çağrıp büyük bi temizliğe kalkıştım şükür bitirdim heryeri ama üşüttüm sanırım ve gri oluyorum galiba ne yapıcam yardım edin

temızledım yoksa dolap çok pisti birşey koyamayacaktık arzu
bilmemkı arzu ben memnunum ama spreyden sormadımda bır sorayım kardesıme ilk dogum yaptıgım yerdekı doktor vermişti zordur sıkmak ama ıyısı budur dedı şimdi doktorum baskası onada kardesede soralım bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…