paint programı varmı
paint programı varmı
NIYE BECERENIOM KI BEN BU RESIM İŞİNİ eyvahedigeldismile
yok öyle değil, resim büyük geldiği için yüklemiyor o zaman, resimin üzerine gelip birlikte aç deyip ordan paint programını seçiyorsun o programla açtıktan sonra sonra ayarlardan uzat- eğ yapıp 50 ye 50 yi seçiyorsun, sonrada onu farlı kaydet yapıp masaüstüne kaydediyorsun ki resmin orjinali kalsın, sonrada yeni kaydettiğin resmi yüklüyorsun,inşallah anlatabilmişimdir :)
BASARDIM CNM TESEKKUR EDRIM kaydirigubbakcemile5
selam arzu, benim doktorumda eleviti süt verirken kullanmaya devam et dedi ama kendin için dedi, saç dökülemsi bebekten bebeğe değişiyor, vitaminsizlikten değil yani, benimde kızımın dökülmüştü, oğlanınki duruyor ve yukarı doğru uzuyor sanki :) jöle sürmüş gibi dimdik duruyor :)
ben bu sahneyi biryerlerden hatırlıyorum sanki kaydirigubbakcemile5
yok öyle değil, resim büyük geldiği için yüklemiyor o zaman, resimin üzerine gelip birlikte aç deyip ordan paint programını seçiyorsun o programla açtıktan sonra sonra ayarlardan uzat- eğ yapıp 50 ye 50 yi seçiyorsun, sonrada onu farlı kaydet yapıp masaüstüne kaydediyorsun ki resmin orjinali kalsın, sonrada yeni kaydettiğin resmi yüklüyorsun,inşallah anlatabilmişimdir :)
:lepi:
benim kızımın ön saçlarıda öyle gören herkes bu nasıl saç böyle diyorlar.Şimdinin gençleri yapıyor ya jöle sürüp dikiyorlar saçlarını aynı öyle.
:lepi:
bitti mi buzdolabı :) bende cuma yapacağım inşallah
kızlar emir in burnu çok kotu hırlıyo,özellikle geceleri hiç nefes alamıyo bu gece sabaha kadar agladı.hani şu burna sıkılan serum .... varya ondan kullanıorum ama hiç faydası olmadı.bilgisi olan var mı ?
biz tonımer baby sprey kullanıyoruz kaç aydır çokda memnunum hapsuruyor hemen mına butun burnu açılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?