slm kızlar nasılsınız kaynanam n,hayet pazar günü gitti bende dün annemi çağrıp büyük bi temizliğe kalkıştım şükür bitirdim heryeri ama üşüttüm sanırım ve gri oluyorum galiba ne yapıcam yardım edin
hadı gözunaydın
bol lımonlu ıhlamur aklıma ilk gelen nazanda grip o sana yazar cvp
inşallah çabuk atlatrsın
evet evet bol limonlu ıhlamuru bol bol iç bebişede iyi gelir sende çabuk atlatırsın.. gözünaydın buarada::::::::::::::::::))))))))))))))
saol cnm bnm bu arada bizim bıcırığın 5li karma aşısı vardı bugün 2gündür zaten mızmızdı şimdi iice oldu uyutmuştum ağlyarak bi uyandu kucaıma aldım ve hala kucaımda ağlıo.(mafoldumben
ası yerlerı agrıyordur verdınmı atesduşurucu agrıkesıcı
saçlarım çok dökülüo yaaa,tutam tutam hemde mafoldumben zaten seyrekti saclarım. hamileyken hıc dokulmemıstı. hamıleyken dokulmeyenler mı dokuluo acaba??
benımde çok gurdur her banyoda 2 avcum doluyor taragı temızleyınce o da yetmyr ustum basımdan saç toplyrm mınanın elındende :)
benımde dökulmemişti hamileyken dogumdan sonra dökulecek dedılerde bu kadarını beklemezdım
çocuk bızden vıtamını çekiyor dıyeymış
kızlar biz doktora gidiyoruz çook kötü susmuo morarıo ağlamaktan
Heheh yoksa seninde kafani mi kazikmislar bebekken :)
atesı mı var kı
hadı gıt bakalım için rahat etsin yaz burayada dönunce geçmiş olsun
ewt bırde kırpiklerimi :roflol:
:sinifsinifbenim k.valide tutturdu da kafasini kazi ve kirpiklerini kes diye
benim k.valide tutturdu da kafasini kazi ve kirpiklerini kes diye
birşey soracağım kızlar.siz bebişler uyurken gazını nasıl çıkarıyorsunuz.ya benimki çoğu zaman memede uyuyor.içinden gaz sesleri patır patır duyuluyor ama kucağıma aldığımda ya uyanıyor ya bir türlü gazı çıkmıyor.öylece uyuyor sonrasıda malum sancılar ağlamalar başlıyor.geçen akşam gazı var alalım öyle yatıralım dedim.aman Allahım keşke hiç dokunmasaydık uyandı bir ağlar bir ağlar en son fitil verip 1 saat evde dolaştırdıktan sonra uyudu.bende ne yapacağım karar veremedim.siz ne yapıyorsunuz bu durumda.
Caanım aynı işte grip kafam sersem gibi.ağrı kesici içiyorum.gece de oğlum bitiriyor 2 gecedir acaba onda da mı var kırgınlık diye düşünüyorum.kafayı yedirtti gece bana en son sabah 5buçukta eşimi uyandırdım dayanacak halim kalmadı diye.o ilgilenirken uyudum biraz.biraz olsun ıyıleşmedınmı nazan yaw yazık sana
slm kızlar nasılsınız kaynanam n,hayet pazar günü gitti bende dün annemi çağrıp büyük bi temizliğe kalkıştım şükür bitirdim heryeri ama üşüttüm sanırım ve gri oluyorum galiba ne yapıcam yardım edin
kızlar oğlumun saçı çok dökülüyor, yastığı yatağı hep saçlarıyla dolu.. sizlerde de oluyormu.. bazı resimlere baktığımda maşallah dölkülme olmamış gibi duruyor.. normal mi ya.. yoksa bende bir vitamin eksikliği varda o mu yansıyor.. birde bir ablam var annemin iş yerinde o da benden 2 ay önce doğum yaptı doktor ona eleviti kullanmaya devam et demiş.. benimki öyle herangi bişey demedi.. bende kansızlık vardı hamileyken biliyosunuz eminim şimdide vardı baktırmadım tekrar.. ondan mı oluyo acaba.. onu dedi doktor kullanmaya devam dedi.. ama ben unutuyorum hiç almıyorum ondan da olabilirmi acaba.. nolur hemen cevap verin.. çok merak ettim.. sizlerde de dökülme var mı.. birde başının arka tarafı nerdeyse kel kaldı hep sırt üstü yatmaktan.. napıyım ama yatmıyor yan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?