2009 Aralık Anneleri

hadı gözunaydın
bol lımonlu ıhlamur aklıma ilk gelen nazanda grip o sana yazar cvp
inşallah çabuk atlatrsın

evet evet bol limonlu ıhlamuru bol bol iç bebişede iyi gelir sende çabuk atlatırsın.. gözünaydın buarada::::::::::::::::::))))))))))))))

hadı gözunaydın
bol lımonlu ıhlamur aklıma ilk gelen nazanda grip o sana yazar cvp
inşallah çabuk atlatrsın

saol cnm bnm bu arada bizim bıcırığın 5li karma aşısı vardı bugün 2gündür zaten mızmızdı şimdi iice oldu uyutmuştum ağlyarak bi uyandu kucaıma aldım ve hala kucaımda ağlıo.(mafoldumben

ası yerlerı agrıyordur verdınmı atesduşurucu agrıkesıcı

saçlarım çok dökülüo yaaa,tutam tutam hemde mafoldumben zaten seyrekti saclarım. hamileyken hıc dokulmemıstı. hamıleyken dokulmeyenler mı dokuluo acaba??

saçlarım çok dökülüo yaaa,tutam tutam hemde mafoldumben zaten seyrekti saclarım. hamileyken hıc dokulmemıstı. hamıleyken dokulmeyenler mı dokuluo acaba??

benımde çok gurdur her banyoda 2 avcum doluyor taragı temızleyınce o da yetmyr ustum basımdan saç toplyrm mınanın elındende :)
benımde dökulmemişti hamileyken dogumdan sonra dökulecek dedılerde bu kadarını beklemezdım
çocuk bızden vıtamını çekiyor dıyeymış

kızlar biz doktora gidiyoruz çook kötü susmuo morarıo ağlamaktan

Heheh yoksa seninde kafani mi kazikmislar bebekken :)

kızlar son gunlerde o kadar iştahlıyım kı resmen fil gıbı yemek yıyorum.sadece yemek mı çayı bos içemıorum,sutun meyve suyunun yanında mutlaka tatlı abur cubur istıyo canım.hıc doymak bılmıorum galıba hamılelıkte mıdem genısledı benım.bı de şey oluştu bende emır uyuyoken hemen yıyımde kalkıyım dıye dıye bı de fark ettım kı normal zamanda da o kadar hızlı yemek yiyorum kı sankı onümden kacıran var..bu gıdısle ben kılolarımla asla vedalasamayacagım mafoldumben

Bizim oğlan uyursa eğer mümkün değil gazı çıkmıyor istediğin kadar vur o yüzden uyursa ben çıkarmıyorum.

biraz olsun ıyıleşmedınmı nazan yaw yazık sana
Caanım aynı işte grip kafam sersem gibi.ağrı kesici içiyorum.gece de oğlum bitiriyor 2 gecedir acaba onda da mı var kırgınlık diye düşünüyorum.kafayı yedirtti gece bana en son sabah 5buçukta eşimi uyandırdım dayanacak halim kalmadı diye.o ilgilenirken uyudum biraz.

ben de gribim.ıhlamur ve tarçın kaynatıp içiyorum limon sıkıp.meyve ye çok çok.grip hapı kullanamıyormuşuz.sadece minoset alıyorum ben ağrıkesici olarak.bir de elevit vitamin içiyorum 3gündür.geçmiş olsun

bende elevit demir 1 seneden fazladır kullanıyorum doktor devam diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…