2009 Aralık Anneleri

Bizim oğlan uyursa eğer mümkün değil gazı çıkmıyor istediğin kadar vur o yüzden uyursa ben çıkarmıyorum.

valla biraz uğraşıyorum omzumdayken yatakta yada evde bir iki tur atıyorum çıkmazsa yatırıyorum artık yoruldum artık ben yaa:umursamaz:mafoldumben

handeel, bhcg, esrtml, frezya_tg, hayat24+, Nehir67+, peluse+
muhabbet namına tık yok.
benım oglan costu yıne emmıyor memeyı,agzında emzik onu sömürüyor.eşim de elektrıklı pompa almaya gıttı medela al dedım ama ınsaallah memnun kalırım

valla biraz uğraşıyorum omzumdayken yatakta yada evde bir iki tur atıyorum çıkmazsa yatırıyorum artık yoruldum artık ben yaa:umursamaz:mafoldumben
Geceleri bu kadar çeken bir sen bir de ben kaldık herhalde Nazan.

Ben medela kullanıyorum memnunum.

bir süredir iyiydi cnm da işte 2gecedir yine eskisi gibi oldu resmen tam da ben hasta olunca.hasta olunca daha da zor çekemiyor insan.düzelirler inş.atık

gazı çıkar gezdir ardından salep üstünü kapla tarçınla süt için 1 numara
kusurumuza bakma bizim teyzesi klavyeye tıklarken bile kısıtlıyız uyanıyor, anca böyle işte....

selam kızlar,

şimdi bizim küçük sepet 150x8=1200 cc arada artılarıda oluyo ortalama 1400 cc civarı mama içiyo...

eeee şimdi biz emzirirken sizce günde bu kadar süt üretebiliyomuyuz??? yoksa bebek Allah tarafından olanla tatminmi oluyo???

idare ediyorlar bizler gibi bence 24.5 arkadaşım, doyasıya değil, yaşamak için emme yapıyorlar. bişi dicem ne zamandır, bizimki alt dudağını emmeye başladı, eldiveni çıkaramıyorum tırnaklarını kesemediğimden.

ben emmek istemezse yürüyerek emiziriyorum benimki yanak tiryakiliğinemi başladı ne bi memeyi emmek istemiyo onuda yürüyerek veriyorum

ben konuyu kaçırdım komple mamaya mı geçtin

benimki gunde en fazla 1000 ml iciyor. kilo alisi, kakasi, cisi normal. 1400 versem catlar herhalde. miktari da esim arasira biberonla verdigi icin biliyorum.

esra yanak tiryakiligi dedigin nedir?

Allah'ım hepinizin sütünü bol yapsında doya doya verin

ben elcik hiç takmadım ömere ellerini tanısın die tırnaklarını kesebiliyorum ama tabii...seninkide elleri açık olsa ellerini emer kesin...bizimki el,parmak, yelek, önlük herşeyi emiyo :))

benimki gunde en fazla 1000 ml iciyor. kilo alisi, kakasi, cisi normal. 1400 versem catlar herhalde. miktari da esim arasira biberonla verdigi icin biliyorum.

esra yanak tiryakiligi dedigin nedir?

bebekler ilk zamanlar değilde sonradan gözleri açılınca belli bir taraftan emmeyi tercih ediyolar yanak tiryakiliği diyolar onada eğer öyle bi sorun varsa tercih ettiği yanağı memeye değdirerek emdirmeyi tavsiye ediyo doktorlar meme ucunu sevmeyebiliyolarda benimkilerin sekilleri bariz farklı ondan olabilir yürüyerek emiyo ama hallettik kendi aramızda:) sendemi mama veriyosun mambaa

yok canim mama vermiyorum. sadece anne sutu. bazen ben disari cikmak istedigimde daha onceden sagip buzluga attigim sutleri esim isitip biberona koyup veriyor, bazen de geceleri ayni sekilde veriyor. miktari ordan biliyorum.

teşekkürler...çok zor oldu hiç hazır deilmişim ama bugün 1 hafta oldu ....

eminim öyledir yaşamadım ama cocuk 2 yaşınada gelse sütten kesince bi hoş olur insan öyle geliyo bana sağlığın en önemlisi bebeğinin süte ihtiyacı var ama ondan çok sana ihtiyacı var

yok canim mama vermiyorum. sadece anne sutu. bazen ben disari cikmak istedigimde daha onceden sagip buzluga attigim sutleri esim isitip biberona koyup veriyor, bazen de geceleri ayni sekilde veriyor. miktari ordan biliyorum.

anladım işe ne zaman başlıcan 6 ayı tamamlamayı düşünüyomusun ben ay sonu başlıcam 4 aylık olunca işyerinde sağıcam ama azalmasından çok korkuyorum genelde arkadaşlar iş stresinden sütün azaldığını söylüyolar gerçi psikolojik bişey ama öff insanın kafası çok karışıyo ya çalışmak hiç içimden gelmiyor valla

benim normalde 15 mart'da donmem lazimdi ama agustos sonuna kadar ucretsiz izin aldim. icime sinen bir bakici bulamadim henuz, bir de dedigin gibi ilk 6 ayi benimle gecirsin istedim.

isin stresli mi? eger oyleyse sutunu nasil etkiler bilemiyorum. ben stresin sutu etkiledigine pek inanmiyorum. dedigin gibi psikolojik bir sey bu bence. ayni sekilde sutum kesilsin diye dua edersen de kesilir:) neticede prolaktin hormonu yonetiyor sutu. o da ruh halinden etkilenen bir hormon. o yuzden is stresi olsa bile bunun sutunle alakasi olmadigina inanirsan hicbir sey olmaz. duzenli sagmani tavsiye ederim.

oglenleri eve gitme sansin var mi?

mambaa

senin bebeğini göremicekmiyiz biz??? albümün yok sanırım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…