Bizim oğlan uyursa eğer mümkün değil gazı çıkmıyor istediğin kadar vur o yüzden uyursa ben çıkarmıyorum.
Geceleri bu kadar çeken bir sen bir de ben kaldık herhalde Nazan.valla biraz uğraşıyorum omzumdayken yatakta yada evde bir iki tur atıyorum çıkmazsa yatırıyorum artık yoruldum artık ben yaa:umursamaz:mafoldumben
handeel, bhcg, esrtml, frezya_tg, hayat24+, Nehir67+, peluse+
muhabbet namına tık yok.
benım oglan costu yıne emmıyor memeyı,agzında emzik onu sömürüyor.eşim de elektrıklı pompa almaya gıttı medela al dedım ama ınsaallah memnun kalırım
handeel, bhcg, esrtml, frezya_tg, hayat24+, Nehir67+, peluse+
muhabbet namına tık yok.
benım oglan costu yıne emmıyor memeyı,agzında emzik onu sömürüyor.eşim de elektrıklı pompa almaya gıttı medela al dedım ama ınsaallah memnun kalırım
selam kızlar,
şimdi bizim küçük sepet 150x8=1200 cc arada artılarıda oluyo ortalama 1400 cc civarı mama içiyo...
eeee şimdi biz emzirirken sizce günde bu kadar süt üretebiliyomuyuz??? yoksa bebek Allah tarafından olanla tatminmi oluyo???
ben konuyu kaçırdım komple mamaya mı geçtin
idare ediyorlar bizler gibi bence 24.5 arkadaşım, doyasıya değil, yaşamak için emme yapıyorlar. bişi dicem ne zamandır, bizimki alt dudağını emmeye başladı, eldiveni çıkaramıyorum tırnaklarını kesemediğimden.
benimki gunde en fazla 1000 ml iciyor. kilo alisi, kakasi, cisi normal. 1400 versem catlar herhalde. miktari da esim arasira biberonla verdigi icin biliyorum.
esra yanak tiryakiligi dedigin nedir?
anladım geçmiş olsun altyapıyı kurdun en azından
bebekler ilk zamanlar değilde sonradan gözleri açılınca belli bir taraftan emmeyi tercih ediyolar yanak tiryakiliği diyolar onada eğer öyle bi sorun varsa tercih ettiği yanağı memeye değdirerek emdirmeyi tavsiye ediyo doktorlar meme ucunu sevmeyebiliyolarda benimkilerin sekilleri bariz farklı ondan olabilir yürüyerek emiyo ama hallettik kendi aramızda:) sendemi mama veriyosun mambaa
teşekkürler...çok zor oldu hiç hazır deilmişim ama bugün 1 hafta oldu ....
yok canim mama vermiyorum. sadece anne sutu. bazen ben disari cikmak istedigimde daha onceden sagip buzluga attigim sutleri esim isitip biberona koyup veriyor, bazen de geceleri ayni sekilde veriyor. miktari ordan biliyorum.
anladım işe ne zaman başlıcan 6 ayı tamamlamayı düşünüyomusun ben ay sonu başlıcam 4 aylık olunca işyerinde sağıcam ama azalmasından çok korkuyorum genelde arkadaşlar iş stresinden sütün azaldığını söylüyolar gerçi psikolojik bişey ama öff insanın kafası çok karışıyo ya çalışmak hiç içimden gelmiyor valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?