benim normalde 15 mart'da donmem lazimdi ama agustos sonuna kadar ucretsiz izin aldim. icime sinen bir bakici bulamadim henuz, bir de dedigin gibi ilk 6 ayi benimle gecirsin istedim.
isin stresli mi? eger oyleyse sutunu nasil etkiler bilemiyorum. ben stresin sutu etkiledigine pek inanmiyorum. dedigin gibi psikolojik bir sey bu bence. ayni sekilde sutum kesilsin diye dua edersen de kesilir:) neticede prolaktin hormonu yonetiyor sutu. o da ruh halinden etkilenen bir hormon. o yuzden is stresi olsa bile bunun sutunle alakasi olmadigina inanirsan hicbir sey olmaz. duzenli sagmani tavsiye ederim.
oglenleri eve gitme sansin var mi?
yoo aslında yarım gün çalışıyorum süt izni falan günde 5 saat falan ayrı kalmış olucam sadece arkadaşların söylediklerini aktarıyorum dediğin gibi ne düşünürsen o olur bende bakıcı buldum ama daha erken diyorum bizdede eşim çalışmayacak ben çalışıcam benim saatler az olduğu içinailecek daha fazla zaman geçiricez diye öyle bi plan yaptık biribirimize daha çok destek oluruz diye eşim 12 saat çalışıyo da
yok canim albumum. ben biraz cekiniyorum internete fotograf yuklemeye. ama simdi ekledim kizimin 2 hafta onceden bi fotosunu. bakin silerim:)
e super bi plan bu. daha ne olsun? bence en ideali. hem bebeginden fazla ayri kalmayacaksin, hem kaldiginda kafan rahat olacak hem de evden cikip ortam degistirme firsatin olacak. cok guzel!
gecede gündüzde yüzüstü yatıyo canım yoksa uyumuyor....eller ayaklar kıpır kıpır olduğu için dalamıyo uykuya...yüzükoyun yatınca poposuna hafif hafif piş piş diorum oluyo :))
sacları neyse de kırpik tehlıkelı bence,ya yerıne yenılerı cıkmazsa ?
handeel, bhcg, esrtml, frezya_tg, hayat24+, Nehir67+, peluse+
muhabbet namına tık yok.
benım oglan costu yıne emmıyor memeyı,agzında emzik onu sömürüyor.eşim de elektrıklı pompa almaya gıttı medela al dedım ama ınsaallah memnun kalırım
selam kızlar,
şimdi bizim küçük sepet 150x8=1200 cc arada artılarıda oluyo ortalama 1400 cc civarı mama içiyo...
eeee şimdi biz emzirirken sizce günde bu kadar süt üretebiliyomuyuz??? yoksa bebek Allah tarafından olanla tatminmi oluyo???
nasıl yatıyo yüzüstü burcu ya bizimki hiç yatamıyoöle direk kafayı gömüyo nefes alamıyo
ay canım benim çok mu yoruldun ? psikolojimizinde etkisi var tabi.. dünyanın en zor işi annelikKendimi bayilcak gibi hissediyorum bugun ya
ay canım benim çok mu yoruldun ? psikolojimizinde etkisi var tabi.. dünyanın en zor işi annelik
arkadaşlar kanguru kullanıyor musunuz?dün mothercare mağazasına gittim.100 küsürdüfiatını net hatırlayamadım şimdi .70 tl ya inmiş kullananlar var mı?memnun musunuz?
Yoruldum valla Arzu ya . Butun kosturmaca aksam olunca da is yapayim diyorum ama bitkin dusuyorum artik
Ben kullaniyorum memnunum da
hangisini kullanıyorsun.nerlerde rahat oluyor?
Ben kraftinkini kullaniyorum . Bir site ilerde arkadasim var ona giderken kullaniyorum . Markette filan arabada sıkıldıgında kullaniyorum . Ana kucagini tasimak agir geliyor bana kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?