2009 Aralık Anneleri

yoo aslında yarım gün çalışıyorum süt izni falan günde 5 saat falan ayrı kalmış olucam sadece arkadaşların söylediklerini aktarıyorum dediğin gibi ne düşünürsen o olur bende bakıcı buldum ama daha erken diyorum bizdede eşim çalışmayacak ben çalışıcam benim saatler az olduğu içinailecek daha fazla zaman geçiricez diye öyle bi plan yaptık biribirimize daha çok destek oluruz diye eşim 12 saat çalışıyo da

e super bi plan bu. daha ne olsun? bence en ideali. hem bebeginden fazla ayri kalmayacaksin, hem kaldiginda kafan rahat olacak hem de evden cikip ortam degistirme firsatin olacak. cok guzel!

e super bi plan bu. daha ne olsun? bence en ideali. hem bebeginden fazla ayri kalmayacaksin, hem kaldiginda kafan rahat olacak hem de evden cikip ortam degistirme firsatin olacak. cok guzel!

evet haklısın ya bende düşünüp duruyorum daha nolsun dimi ya kafaya takacak konu kalmadı galiba:)ayrlık zor geliyo zamanla alışırız

gecede gündüzde yüzüstü yatıyo canım yoksa uyumuyor....eller ayaklar kıpır kıpır olduğu için dalamıyo uykuya...yüzükoyun yatınca poposuna hafif hafif piş piş diorum oluyo :))

nasıl yatıyo yüzüstü burcu ya bizimki hiç yatamıyoöle direk kafayı gömüyo nefes alamıyo

sacları neyse de kırpik tehlıkelı bence,ya yerıne yenılerı cıkmazsa ?

Akil isi degil zaten Hande cocuk o anda ruya gorup atsa kendini ne olcak . Allah korusun . Uzun olmayaversin kirpikleri de rimel sursun .

Medela sanirim sen en iyisi.

Nerdeeee.. Bugun bende verdim mama . Sutum azaldi sanki memeden sonra basliyor bagirmaya . İcti simdi 100 cc mama duruyor .

nasıl yatıyo yüzüstü burcu ya bizimki hiç yatamıyoöle direk kafayı gömüyo nefes alamıyo

Yuzustu gunde en az 5 dakika durmaliymis. Jimlastik oluyormus ve emeklemesi icin cok cok yararliymis. Benim arkadasin bebegi normal dogumda biraz sorunlu dogdu kolu filan cikti . Fizik tedavi goruyor simdi ona fizik tedavi uzmani soylemis. 5 dakika her cocugu koymali demis

selam kızlar bende hipotiroit var bebeğime sütten geçer mi şimdi aklıma takıldı ya doktorumuza gidince sorcam ama kızım çok iştahsız acaba ondan mı diye düşünmeye başladım??????????? iice paranoyak oldum bu internet fazla araştırılınca zararlı oluyo benim için

Son düzenleme:
arkadaşlar kanguru kullanıyor musunuz?dün mothercare mağazasına gittim.100 küsürdüfiatını net hatırlayamadım şimdi .70 tl ya inmiş kullananlar var mı?memnun musunuz?

ay canım benim çok mu yoruldun ? psikolojimizinde etkisi var tabi.. dünyanın en zor işi annelik

Yoruldum valla Arzu ya . Butun kosturmaca aksam olunca da is yapayim diyorum ama bitkin dusuyorum artik

arkadaşlar kanguru kullanıyor musunuz?dün mothercare mağazasına gittim.100 küsürdüfiatını net hatırlayamadım şimdi .70 tl ya inmiş kullananlar var mı?memnun musunuz?

Ben kullaniyorum memnunum da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…