2009 Aralık Anneleri

funda hiç bilgim yok ama bencede çok arastırma artık psikolojini bozuyorsun

selam kızlar giremedim bugün kızımın 2. ay aşılarını yaptırdık ağladı turtacık ama fazla huysuzlanmadı maşallah akşam fitil koydum herşeye rağmen inşallah rahat geçirir geceyi şu an annemin ayakalrında sallanıyor
bu arada geçmişi okumaya çalıştım ama çok yazmışsınız bacım valla 1-2 sayfa sonra pes ettim herkes iyidir herşey yolundadır inşallah kuzucuklar uyusun da büyüsün hadi bakalım uyanık bebe kalmasın yoksa melike teyze iğne yapar hmmmmmmmm

Herkese iyi geceler bebeklere tatlı uykular . . annelerede bol moraller Allahtan inşallah . .

Arzunun isyanına katılıyorum bi ara okadar daraldımki kocişden yana yani aynen bırakıp gitmeyi düşündüm ama canım yavrum bitenem kuzum herşeyi ubutturuyor . .kocalarımızı seviyoruz Allahtan da yoksa bazen cekilcek gibi olmuyorlar gercektende . .hayatımda hiç bir dönemimde bu kadar ruhen yorgun oldugumu hatırlamıyorum bluğ cagı hariç . .

Bunalımımmmmmmmmmmmmm arkadaşlar . .

yarın 2 . ay aşımız var gwcenki hepatit asısında bile bütün bir sağlık ocagını ayaga kaldırmıstı şimdi ne yapıcam hiç bilmiyorummm . .Allah yardımcımız olsun inşallah hiç acı hissetmeden olurlar aşılarını . .

Son düzenleme:
arkadaşlar sizin bebekler 24 saatın ne kadarını uykuda geçiriyor

merhaba herkese
birazcık geç katıldım aranıza :) 24 aralıkta doğdu benim de oğlum.aslında ocaktı beklenen ay ama azcık erken geldi. hepinizin bebişlere maşallah

ortalama 16 saat faln benımkı. annesini uykusuz bırakmıyo canım kızım. 16 saatın ortalama 7 saatı aralıksız uyuyo. gerı kalan 1er,2şer saatlık uykular

ortalama 16 saat faln benımkı. annesini uykusuz bırakmıyo canım kızım. 16 saatın ortalama 7 saatı aralıksız uyuyo. gerı kalan 1er,2şer saatlık uykular

bebeğim bu gün 3. ayı bitirdi bazı dönenler çok uyuyor yine o dönemlerden birindeyiz sanırım 3 4 gündür nerdeyse 19 saat uyuyor ama öyle aralıksız değil en uzun 3 saat uyanıyor emiyor iki gülüyor tekrar uyuyor

vitamin konusu olmuş ben kan ilacı ve elevit kullanıyorum birde şu suda eriyen calsiyum tabletlerinden doktor süt verdiğim için calsiyumu ihmal etme demişti

masal 3460kg 51 cm dogdu. suanda 7kg. ben kendım tarttım ama. önce kendım tartıya cıkıyorum. sonra masalı kucagıma alıp tartıya cıkıyorum. aradakı fark kuzumun kgsu:) yarın doktor tartıp ölçer. o daha dogru. doktordan gelınce yzarım. boyuda gecen ay 58cmdi.

ya ben hiç bi ilaç vıtamın fılan kullanmıyorum. saclarım çok döklüo,vitamınsızlıkten acaba? ama vıtamınlerde bana kılo yapıo çok. elevit iştahımı çok açıyo, zaten iştanlıyım, bide açılınca fena oluo mafoldumben

bana doktor kan ilaçını doğumdan sonra en az iki ay kullanmamı söylemişti calsiyumuda canım eleviti ben ekledim evde vardı bir gün durup bir gün alıyorum

kan ilacı da kilo yapıo ama, ben düşük bel kotlarımı giymek istiyorum artık yaaa mafoldumben

bizde cok şükür 3 lü aşımızı olduk geldik . . mızıldandık biraz şimdi uyuyos bakalım uyanınca göstercekmi anyayı konyayı. . inşallah ateşlenmez ve huysuzlanmaaz . .Aminnnnnnnn . .

kızlaar nerdesiniz.. ben şükür allah nazardan korusun, adama insana döndüm biraz uyku yönünden.. arda artık 1 de uyuyor ve sabah 8-9 gibi kalkıyor.. maşşallah diyim de saadetim sürsün.)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…