2009 Aralık Anneleri

kızlaar nerdesiniz.. ben şükür allah nazardan korusun, adama insana döndüm biraz uyku yönünden.. arda artık 1 de uyuyor ve sabah 8-9 gibi kalkıyor.. maşşallah diyim de saadetim sürsün.)))

maşallah.inşallah artık düzene girer uykuları.

kızlaar nerdesiniz.. ben şükür allah nazardan korusun, adama insana döndüm biraz uyku yönünden.. arda artık 1 de uyuyor ve sabah 8-9 gibi kalkıyor.. maşşallah diyim de saadetim sürsün.)))

Aman Arzucum maşallah de dilini ısır p..pona çimdik at :)kaydirigubbakcemile3darısıda başımıza . .

Uykum vaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr. Herkesinki düzeldi maaşallah benimkinin niye düzelmiyor.
Niye hala bu çocuk bütün gece kıvranıyor?
Ben niye hala iki saatten fazla kesintisiz toplamda 4 saatten fazla uyuyamıyorum.
Başım çatlıyor, gözlerimin içi yanıyor niye benim çocuğumun uykuları hala düzene girmiyor?
Gaz yüzünden bütün gece kıvranıyor hiçbir şey fayda etmiyor
Nasıl dayanacağım daha fazla bilmiyorummmmmmm.

Son düzenleme:
kızlar dun medelanın pompasını aldm.1 saat ugras ugras ıkı gogusten toplam 50 cc anca süt çıktı.çok uzuldum ya oysakı gosguslerım her an dolgun gıbı.acaba sut az oldugundan mı emmek ıstemıyo oglum ?ne yapsam mama mı versem ki ?

bence acele etme kilo alımı nasıl kaka çis durumu nasıl pompalar her zaman sütü sağamaz bebek emdikçöe süt gelir uyardıkça süt üretimi artar pompa memede biriken sütü sağar

:Saruboceq:slm kızlar dün kzım çok köt huysuzlandı hastaneye gidicektik annmeleri çağırdım ssakinleştirnce gimedik ama huysuzluğu vardı biraz neseki okadr kötü deildi şükür ama çook korktum ya ağlamaktan kenidni yırttı mosmor olldu kuzum allahım bebeklerimizi bizlere bağışlasın hepsini korusun

Ebru selam sadece senin çocuğun değil benim kızımda aynı inan her sabah 8 de uyuyorum artık bunaldım aşırı gazlı dediğin gibi hiç bişey fayda etmiyor ve aynı zmanda benimki gazı olunca memede ememiyor aç kalıyor kilo alımı düşük gece 2 de bi uyanıyo veya 1 de 12 de sabah 8 de eşim işe giiyo bebek hala kucağımda düşün çokkk zorrr ama inşallah düzeleceklereyvahedigeldismile

Allah bizlere sabır güç kuvvet versin canım. En çok buna dua ediyorum. Hiçbir bebek böyle acı çekip kıvranmasın. Bu bir süreç biliyorum. En geç dört aylıkken düzelir diyorlar ama bakıyorum da çok büyük çoğunluğun 2-2.5 aylık gibi bitmiş veya 3 aylık. Benimki 3ay bir haftalık oldu hala devam ediyor bir iki gün geçmişti yine başladı.
Seninkinin inşallah 3 ayı bulmadan son bulur.
Emmesi hiç düzelmedi mi peki? Kilosunu kontrol ettiriyor musun?

haftaya gidicem canım kilosunu öğrenmek için ama gazı acayip fazla karnından sesler geliyo resmen emmek istiyo ama 2-3 kere çekip ağlamaya başlıyo içim gidiyo o öyle aç kalınca benimde resmen tersim dönü gece sabahlara kadar oturup gündüz uyumaya çalışıyorum çok zor Allah yardımcımız olsun ve inşallah bir an evvel son bulsun artık bu durumakannehir

nasılsınız kızlar, geçmişe çok bakamadım ama anladığım kadarıyla genel bir yorgunluk ve gerginlik var....:sinifsinif:

hepsi geçicek ama bu sefer yenileri başlıcak, Allahım canlarını sağ etsin ama artık hayatımız böle.....yerimseniben

Şu gaz ve uyku problemi geçsinde diğerlerine daha kolay katlanabilirim gibime geliyor yanılıyor muyum yoksa? :1ninca:

kızlar ben şu meme işini napıcam yaaa...oglum memeyı sevmemeye basladı buyudukce memede oglumu sanırım eyvahedigeldismile

:Saruboceq:
ben bı gun gece yatıp sabah kalkabılecegım gunlerın hayalıyle yasıyorum boshayallersmile

Şu gaz ve uyku problemi geçsinde diğerlerine daha kolay katlanabilirim gibime geliyor yanılıyor muyum yoksa? :1ninca:

inş. canım yanılmamanı ben de dilerim, ama diş olayı var önümüzde oooo şahane günler bizi bekliyor....kesintisiz uykuda 2 yaşından sonra falan olur kısmetse :lepi:

inş. canım yanılmamanı ben de dilerim, ama diş olayı var önümüzde oooo şahane günler bizi bekliyor....kesintisiz uykuda 2 yaşından sonra falan olur kısmetse :lepi:

yapma ya diş olayı da gaz gibi mi olcak nasıl yaniiiiiiiiiiiiiiii

kızlar ben şu meme işini napıcam yaaa...oglum memeyı sevmemeye basladı buyudukce memede oglumu sanırım eyvahedigeldismile

nasıl besliyorsun peki oğlunu canım mama mı veriyosun memeyi belki gazı var diye alamıyodur dikkat ettin mi hiç??

yapma ya diş olayı da gaz gibi mi olcak nasıl yaniiiiiiiiiiiiiiii

canım bebekten bebeğe deişiyor...benim kızım 6.ayda başladı çıkarmaya, o diş çıkardı çıkardığı dişler bizimde burnumuzdan çıktı adeta :))))
ama kuzenimin bebeği 15 aylık 20 taneye yakın dişi var kuzu gibi çıkardı...

dilerim hepimiz rahat bir dönem geçiririz ve daha önemlisi bebeklerimiz rahatlıkla çıkarabilirler diişlerini....:dance:

inşalllah canım umudum 3.ay bakalım inşallah uğurlu gelir pilim bitmeye başladııııı inşallah diş çıkaırırkende bütün bebekler kuzeninin bebeği gibi kuzu gibi çıkarır:ecrin_bebek:

Amanııııınnnnnnnnn dişte var daha tabii. bilmiyorumkismile Bari gazıyla dişi arasında bir es versede biraz olsa şarj edebilsek pilimizi.

Ben bir de iki yaşından sonra kardeş mardeş diyordum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…