2009 Aralık Anneleri

Amanııııınnnnnnnnn dişte var daha tabii. bilmiyorumkismile Bari gazıyla dişi arasında bir es versede biraz olsa şarj edebilsek pilimizi.

Ben bir de iki yaşından sonra kardeş mardeş diyordum...

bilmiyorumkismile hımmmmmm zor bir karar :))) kuzenleri falan varsa bebişin vazgeç bu sevdadan derim :1hug:

bilmiyorumkismile hımmmmmm zor bir karar :))) kuzenleri falan varsa bebişin vazgeç bu sevdadan derim :1hug:

Ne yazık ki sadece bir tane kuzeni var o da 15 yaşında şu an eşim tek çocuk.
Yalnız kalmasını istemiyorum ilerde oğlumun ama zor gerçektende. Kısmet artık bakalım.

slm arkadaslar uzun ca bir aradan sonra bende aranızdayım...ecem alya mız 25 kasım da dünayay geldi cok cimcime..suan 3 ay 8 günlük..

Ne yazık ki sadece bir tane kuzeni var o da 15 yaşında şu an eşim tek çocuk.
Yalnız kalmasını istemiyorum ilerde oğlumun ama zor gerçektende. Kısmet artık bakalım.

o zaman haklısın canım bizde aynı durumdayız eşim tek, benim abimde evlenmiyo....Allah hayırlısını versin :)

slm arkadaslar uzun ca bir aradan sonra bende aranızdayım...ecem alya mız 25 kasım da dünayay geldi cok cimcime..suan 3 ay 8 günlük..

selam hoşgeldin, nasıl bebeğin gelişimi, neler yapıyo uykusu falan?

selam hoşgeldin, nasıl bebeğin gelişimi, neler yapıyo uykusu falan?

hosbulduk...bebegin gelişimi iyi gidiyor...kaydirigubbakcemile5gece uykuları 2 aydan itibaren normale bindi..şuan 12 de yatıp sabah 07 deuyanıyor çok şükür..ilk aylar cok zordu...şuan sadece salyaları akıyo:)))

hosbulduk...bebegin gelişimi iyi gidiyor...kaydirigubbakcemile5gece uykuları 2 aydan itibaren normale bindi..şuan 12 de yatıp sabah 07 deuyanıyor çok şükür..ilk aylar cok zordu...şuan sadece salyaları akıyo:)))

ohh aman değmesin....bizde de salyalar feci sırılsıklam oluyo üstü başı küçüğümün :))

hoşgeldın nevin nasılsın bebiş ıyıyıymış anladıgım kadarıyla
işe basladın o zaman sen geldıgıne göre geri masallah
kızın hayırlı olsun Allah analı babalı buyutsun
benım yenı konuma yaz bılgılerını bakalım :)

biz iyiyz melıke sızde durumlar nasıl
pazartesi minanın asısı var herasıdan sonra zarzor soktugum duzenımız yok oluyor inşallah pazartesıde etkılenmeyız gecmış kadar

ya kızlar çok alakasız bişey soracam sakallı ipten tığla klozet takımı örmek istiyorum kırmızı :)))))) ama nasıl dikdörtgen olacak bu nasıl başlamam lazım hamarat bayanlar yardım edin ayyy ben ne beceriksizim ayoollll

eşim haftada 3 gun herzamankınden yarım saat erken kalkıp mınaya bakacak bende yarım saat yuruyecegım 2 gun yurudum bu hafta inşallah cumayada yururum eşim vazgeçmezse erkenden işi olup gitmezse devam ettırecegım hıç yoktan ıyıdır
bugun eşimin kardesının hanımı yuruyuşe basladım dıyınce ewt senın çok göbegın kaldı dedı bende sırf göbegımmı bacaklarım kollarım heryerımde var 8 kılo fazlam var hala dedım ama yuzume söylenmesıde hıç hoşuma gıtmedı ıyıcene taktım şimdi mafoldumben

biz iyiyz melıke sızde durumlar nasıl
pazartesi minanın asısı var herasıdan sonra zarzor soktugum duzenımız yok oluyor inşallah pazartesıde etkılenmeyız gecmış kadar

biz dün 2. ay aşılarımızı olduk ağladık sızladık gecede hep mıkırdanmış annem yattı yanında beni kaldırmamış hep sallamış sağolsun bugün üstünü değiştirirken kolu acıdı heralde gözlerinden pıtır pıtır yaşlar akmaya başladı yavru turta

vay be aramızda ne cevherler varmış maşallah maşallah annem bana orttaokul yıllarında zorla ögretmeye kalktı baktı ben zıncır çekemiyorum 1 hafta geçmiş :roflol:vazgectı ben hiç anlamam o işlerden
dilek kızına örmuştu hamıleyken çok şey sanırım o çakıyor bu tıp şeylerden:hulya:

patavatsızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz ne olacak o nasıl sıfır beden mi ben böyle güzelim de çık işin içinden banada akrabanın kızı benim kız çok ağlıyordu çok çektim o yüzden hepiniz çekin dedi deli mi ne

oy kıyamam ben o turtaya
geçmiş olsun

3 çocugu var ve ıyı tıpı valla dogurmamış gibi :umursamaz:
anam senınkının yanında benımkı masum kalır o zaman ne o oyle bela okur gıbı
hiç kımse çekmesın düşmanımın çocugu bıle yazık kuçucuk bebeklere ya insan kıyamaz vicdansızalsanaalsanasmile

alsanaalsanasmile valla bebek bunlar bazen çok hoşlar bazen uyutmuyorlar ama benim kızım bütün gece uyumasa bile Allah herkesin bebeğine bol bol uykular versin hiç kıyamam bizim uykularımızı onlara versin onlar uyuyarak büyür minacık nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…