alsanaalsanasmile valla bebek bunlar bazen çok hoşlar bazen uyutmuyorlar ama benim kızım bütün gece uyumasa bile Allah herkesin bebeğine bol bol uykular versin hiç kıyamam bizim uykularımızı onlara versin onlar uyuyarak büyür minacık nasıl
iyi masallah melıke 4.aya baslayacagız 4 gun sonra
baya bır duzeldı artık masallahı var
eger uyur uyumaz emdıkten hemen sonra dık tut hemen çıkarmaya çalış ki bebiş uyanmadan çıkarmış olursun ama bazen ne kadar denesende çıkmıyor lanet gaz bebişte uyandıgınla kalıyor
son 1 ay en fazla o yuzden yapacak bırşey yok geri sayım basladı de bak göreceksın 1 ay sonra şu halıne guleceksın ne sefil durumlardaydım dıye o yuzden sıkma canını sayılı gunler bunlar gececek kendı çıkaracak gazınıda bunu bılmek senı rahatlatır hiç olmazsa karamsar olmazsın psikolojın bozulmaz dıye yazdım ben senın durumdayken az kaldı dıye telkın edıyordum kendımı sende oyle yap gerçekten az kaldı 1 ay ne kı
kızlar emir in burnu çok kotu hırlıyo,özellikle geceleri hiç nefes alamıyo bu gece sabaha kadar agladı.hani şu burna sıkılan serum .... varya ondan kullanıorum ama hiç faydası olmadı.bilgisi olan var mı ?
Bizim oğlan uyursa eğer mümkün değil gazı çıkmıyor istediğin kadar vur o yüzden uyursa ben çıkarmıyorum.
:Saruboceq:slm kızlar dün kzım çok köt huysuzlandı hastaneye gidicektik annmeleri çağırdım ssakinleştirnce gimedik ama huysuzluğu vardı biraz neseki okadr kötü deildi şükür ama çook korktum ya ağlamaktan kenidni yırttı mosmor olldu kuzum allahım bebeklerimizi bizlere bağışlasın hepsini korusun
haftaya gidicem canım kilosunu öğrenmek için ama gazı acayip fazla karnından sesler geliyo resmen emmek istiyo ama 2-3 kere çekip ağlamaya başlıyo içim gidiyo o öyle aç kalınca benimde resmen tersim dönü gece sabahlara kadar oturup gündüz uyumaya çalışıyorum çok zor Allah yardımcımız olsun ve inşallah bir an evvel son bulsun artık bu durumakannehir
ben işe başlamadım arkadaslar henüz..yıllık izin aldım 1 ayda rapor alcam 4 bucuk aylık yapcam ecemi öyle başlıycam
Ne zaman evden çıksam akşama pişman oluyorum gazdan ağlıyor hep oğlum.gittiği de arabadan eve evden arabaya
aman maşallah valla tam abla oldu kuzum yaa mesela sende çok çektin ama o halde bile hepimize her zaman destek oldun dur duygulandım öpüjemmm Şeniz
Hamile Kalis : 53
Doguma Gidis : 64
Dogumdan Sonra : 60
Simdiki Kg: 58
Ecem alya
Dogum : 3300 Gr- 51 Cm
1.Ay : 3800 Gr
2.Ay : 4600 -55Cm
3.Ay: 6400- 61 cm
iyi masallah melıke 4.aya baslayacagız 4 gun sonra
baya bır duzeldı artık masallahı var
sağol canım gerçekten rahatlattın.Allah hepimizin yardımcısı olsun.
kızımında burnu tıkalı doğduğundan peri.gece daha kötü oluyor.değişik damlalar kullandım şimdide okyanus suyu kullanıyorum ama hiç düzelme yok.buhar makinasıda aldık oda fayda etmedi.
evet artık uyuyunca bende dokunmuyorum yoksa sonrasında uyanıyor çığlık çığlığa..
son günlerde benim kızımda çok huysuz sürekli ağlıyor.bugün yine çooook ağladı.evde tektim ne yapacağımı şaşırdım.üstünü değiştirirken,banyo yaparken,uykusu gelmiş uyuyacaksa vs..bu zamanlarda özellikle feryat figan.
aynı sorun bizdede var.inşallah çabuk geçer bu zamanlar..
ek gıdaya geçmeyi düşünüyomusun
Bizim Nurse Harveys bitti şimdi Babuline alacağım bakalım inşallah işe yarar.iyi süper olmuş
az kaldı geceeck bende hiç gecmez sanıyordum bıraz daha sabır nazan geçecek bırden sende şok olacaksın
Şeniz
sizin bana destegınızın yanında sıfır kalır
biz önden gidiyoruz ablayız ya daha erken yasıyoruz kımıne göre 1 ay kımıne göre 1,5 ay kımıne göre 10 gun 20 gun buyuguz ama gun geçtikçe çok farkedıyor iyiye dogru masallah 1 gun bıle farkedıyor bellı bır sure sonra 15 gun önce bende şoklardaydım gaz sancısından gececek hepimiz huzura rahata kavuşacagız Allahın ıznıyle ama babulıne o dönemde benı çok rahatlattı çözüm arayanlara gaz için yazayım dedım tabı son karar sızın
Bizim Nurse Harveys bitti şimdi Babuline alacağım bakalım inşallah işe yarar.
kızlar sol göğsüm aniden şişti içinde semsert bişey var çok ağrıyor.. sağmaya çalıştım toplasan 20 cc süt çıktı iyice sinirlerim bozuldu.. emzireyim diyorum süt gelmiyomuşcasına sinirlenip memeyle kavga ediyor.. iyide bu şişlik nedir bir saatin içinde oldu.. acil bildiklerinize ihtiyacım var..
ya çok ağrıyo annem doktora gidin diyo siz ne diyosunuz? doktor napcakki buna.. sağayım süt mü düğümlendi acaba dedim yok anacım sütde çıkaramadım pompayla.. iyice şaştım kaldım..
duşa gir önce soguk sonra sıcak su tutp masaj yap rahatlar
sut damarları sıkışıyor en çokda dar sutyen yapıyor arzu
tamam pelin hemen deneyimmafoldumbenolumunekankayizsmileyok yok bende kaç kez oldu duşa gir hemen acısada emzır duştan sonra emdıkçe gececek ıyıce sabaha bışey kalmaz korkma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?