2009 Aralık Anneleri

Hamile Kalis : 53
Doguma Gidis : 64
Dogumdan Sonra : 60
Simdiki Kg: 58

Ecem alya
Dogum : 3300 Gr- 51 Cm
1.Ay : 3800 Gr
2.Ay : 4600 -55Cm
3.Ay: 6400- 61 cm

iyi masallah melıke 4.aya baslayacagız 4 gun sonra
baya bır duzeldı artık masallahı var

ben işe başlamadım arkadaslar henüz..yıllık izin aldım 1 ayda rapor alcam 4 bucuk aylık yapcam ecemi öyle başlıycam

Ne zaman evden çıksam akşama pişman oluyorum gazdan ağlıyor hep oğlum.gittiği de arabadan eve evden arabaya

sağol canım gerçekten rahatlattın.Allah hepimizin yardımcısı olsun.

kızımında burnu tıkalı doğduğundan peri.gece daha kötü oluyor.değişik damlalar kullandım şimdide okyanus suyu kullanıyorum ama hiç düzelme yok.buhar makinasıda aldık oda fayda etmedi.

Bizim oğlan uyursa eğer mümkün değil gazı çıkmıyor istediğin kadar vur o yüzden uyursa ben çıkarmıyorum.

evet artık uyuyunca bende dokunmuyorum yoksa sonrasında uyanıyor çığlık çığlığa..

son günlerde benim kızımda çok huysuz sürekli ağlıyor.bugün yine çooook ağladı.evde tektim ne yapacağımı şaşırdım.üstünü değiştirirken,banyo yaparken,uykusu gelmiş uyuyacaksa vs..bu zamanlarda özellikle feryat figan.

aynı sorun bizdede var.inşallah çabuk geçer bu zamanlar..

ben işe başlamadım arkadaslar henüz..yıllık izin aldım 1 ayda rapor alcam 4 bucuk aylık yapcam ecemi öyle başlıycam

iyi süper olmuş

Ne zaman evden çıksam akşama pişman oluyorum gazdan ağlıyor hep oğlum.gittiği de arabadan eve evden arabaya

az kaldı geceeck bende hiç gecmez sanıyordum bıraz daha sabır nazan geçecek bırden sende şok olacaksın

aman maşallah valla tam abla oldu kuzum yaa mesela sende çok çektin ama o halde bile hepimize her zaman destek oldun dur duygulandım öpüjemmm Şeniz

Şeniz
sizin bana destegınızın yanında sıfır kalır
biz önden gidiyoruz ablayız ya daha erken yasıyoruz kımıne göre 1 ay kımıne göre 1,5 ay kımıne göre 10 gun 20 gun buyuguz ama gun geçtikçe çok farkedıyor iyiye dogru masallah 1 gun bıle farkedıyor bellı bır sure sonra 15 gun önce bende şoklardaydım gaz sancısından gececek hepimiz huzura rahata kavuşacagız Allahın ıznıyle ama babulıne o dönemde benı çok rahatlattı çözüm arayanlara gaz için yazayım dedım tabı son karar sızın

Hamile Kalis : 53
Doguma Gidis : 64
Dogumdan Sonra : 60
Simdiki Kg: 58

Ecem alya
Dogum : 3300 Gr- 51 Cm
1.Ay : 3800 Gr
2.Ay : 4600 -55Cm
3.Ay: 6400- 61 cm

maşallah çok güzel kilo almış benimkiyle aynı gün doğsu boyları aynı ama kilosu 5800 benim seninki sadece anne sütüylemi böyle kilo aldı

adını söylemişmiydin daha önce ben hala aklımda degil yada bılmıyorum
mına huysuzlandıgında o dedıgın anlarda çıngırak gıbı bır oyuncagı var onu sallıyorum ben dene ıstersen birde ben yazmadım unuttum sıze yaw mınayı ayagımda sallıyorum ya ben 1 aydır o sıra aglarken memeyı agzında tutuyorum ellerınıde tutuyorum ellerını tutunca daha kolay dalıyor ve emzıgı agzında tutup sallayınca emmeye baslıyor uykuya dalana kadar kı mına emzık almadı bugune kadar 8 tane emzık denememe ragmen şimdi uykuya dalarken alıyor:lepi:

Bizim Nurse Harveys bitti şimdi Babuline alacağım bakalım inşallah işe yarar.

kızlar sol göğsüm aniden şişti içinde semsert bişey var çok ağrıyor.. sağmaya çalıştım toplasan 20 cc süt çıktı iyice sinirlerim bozuldu.. emzireyim diyorum süt gelmiyomuşcasına sinirlenip memeyle kavga ediyor.. iyide bu şişlik nedir bir saatin içinde oldu.. acil bildiklerinize ihtiyacım var..

ya çok ağrıyo annem doktora gidin diyo siz ne diyosunuz? doktor napcakki buna.. sağayım süt mü düğümlendi acaba dedim yok anacım sütde çıkaramadım pompayla.. iyice şaştım kaldım..

duşa gir önce soguk sonra sıcak su tutp masaj yap rahatlar
sut damarları sıkışıyor en çokda dar sutyen yapıyor arzu

ya çok ağrıyo annem doktora gidin diyo siz ne diyosunuz? doktor napcakki buna.. sağayım süt mü düğümlendi acaba dedim yok anacım sütde çıkaramadım pompayla.. iyice şaştım kaldım..

yok yok bende kaç kez oldu duşa gir hemen acısada emzır duştan sonra emdıkçe gececek ıyıce sabaha bışey kalmaz korkma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…