amin canım ağzına sağlık..Herkese hayırlı geceler . .gazsız sancısız agrısız ağlamasız aşı olanlara ateşsiz mutlu bahtiyar uykular diliyorum . .herkese maşallah kem gözlerdende korusun Allah . .
günaydı kızlar
feci hasta oldum ben yaa napıcam bilmiyorum. inşallah zeynebe geçmez..
Günaydın Öznur. Grip mi oldun canım. Anne sütü korur grip geçmez bebeğe diyorlar ama inşallah doğrudur.
grip oldum ebru hemde çok kötü inşallah geçmez
maşallah çok güzel kilo almış benimkiyle aynı gün doğsu boyları aynı ama kilosu 5800 benim seninki sadece anne sütüylemi böyle kilo aldı
Gene korkunç bir gece geçirdik biz de. Her zamankinden daha beter.
Ne umutlarla başlamıştım oysa rezene anason ve ıhlamur karıştırıp verdim doktorun önerisiyle.
Gaz ilacını verdim bir de çörek otu kaynatıp suyunu.
00:30 da uyudu 00:50 de uyandı. Ondan sonra dörde kadar uyumadı. Dörtten altı buçuğa kadar uyudu.
Sonra yine dokuz buçuğa kadar gözleri kapalı ama sürekli kıvrandı durdu. Bir de deli gibi emzik emiyor emzik almayan çocuk emzik düştü mü başlıyor ağlamaya.
Ben zaten artık uyuma yetisini kaybettim. Kesinlikle dalamıyorum.
Kendimden geçtim de herhalde bunun gazdan başka bir sorunu var. Başka bir doktora götürmeyi düşünüyorum ama şimdide gayet keyifli ana kucağının oyuncaklarıyla oynuyor.
Ay ne yazdım şaşırdım işte ne yapacağımı yazıp duruyorum çaresizce.
canımya üzüldüm yaşadıklarina ben bunları ilk ay yasadım saat sabahın dördüne kadar nöbet tutturuyordu..sonra dr ye gittim ithal bir gaz ilaçi verdi.ben onu yatmaya yakın vermeye başladım bebeğim düzeldi uyku yönünde
günaydı kızlar
feci hasta oldum ben yaa napıcam bilmiyorum. inşallah zeynebe geçmez..
kızlar gece 4 den bu yana ne yaptıysam emırı emzıremedım.nolur bi akıl verin.her yolu denıyorum emmıyo memeyle kavga edıyo,emzık emmek ıstıyo sureklı,onu da vermezsem çok aglıyo,napacamı sasırdım allah askına yok mu bı fıkrı olan çok kotu hıssedıorum kendımı
günaydın herkese..evet canım sadece anne sütüyle sanırsam ben sürekli emziriyorum onun etkısımı ne böyle kilo alması..saat başı emzırdım ben..bugunlerde huzursuz ama aksam feryat fgan agkaydirigubbakcemile2lıyor..
kızlar gece 4 den bu yana ne yaptıysam emırı emzıremedım.nolur bi akıl verin.her yolu denıyorum emmıyo memeyle kavga edıyo,emzık emmek ıstıyo sureklı,onu da vermezsem çok aglıyo,napacamı sasırdım allah askına yok mu bı fıkrı olan çok kotu hıssedıorum kendımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?