2009 Aralık Anneleri

gündüzleri saat başı ..geceleri bu ayda uyandırmıyorum 5 saat uyuyor kendi uyanıyor ozaman emziriyorum

bu kadır tuğcuyu çok beğeniyorum gerçek bi doktor vede çok deneyimli bu bilgi karmaşasında tek bu adamınkiler tutarlı işe yarar

dün rotarix asımızı olduk biz. kalça usg side çekıldi kızımın. kalça cıkıgı varmı dıye bakıldı. bişey yok çok sukur. en gec 3. ayda cekılıyomus usg. ası agızdan verıldı,hiç bi yan etkısıde olmadı. fıyatıda 140tl. 18 tl de uygulama ucretı aldılar. kalça usg side 20tl.

günaydı kızlar
feci hasta oldum ben yaa napıcam bilmiyorum. inşallah zeynebe geçmez..
öznur geçmiş olsun canım.. inşallah geçmez.. ama geçmez derler genelde.. sen yinede dikkat edersin Allahın izniyle hiçbirşey olmaz inşallah..
ebru canım ya canberk inde düzeni bir otursaydı inşallah.. Allah yardımcın olsun..
canım nişanınız hayırlı uğurlu olur inşallah, Allah tamamına erdirsin..

esra gece uyandirmadan emzir. uykusu dagilmasin. oldugu gibi yataktan al memene koy, o ne yapacagini bilir zaten. ben oyle yapiyorum. eger kaka yapmissa bir meme bitince degistiriyorum, digerini emerken tekrar daliyor.

ben gece 4 saatte bir emziriyordum simdi 5e cikardim.

ben gece son ana kadar emzirip, sonrada mama verdiğim için, gece uyandırmıyorum.. yada tekrar emzirmiyorum.. doktor bana böyle söyledi.. çünkü uyandırmamak çok zor illaki uyanıyorlar bilmem benimki hemen uyanıyor.. o yüzden artık geceleri hiç dokunmuyorum gece 1 de yatıp sabah 8 de kalkıyor.. gayet de neşeli uyanıyor halinden memnun belli.. böylelikle bende uykumu aldığım için onunla çok daha kaliteli ilgileniyorum, sütümde iyi geliyor iyi uyuynca sersem gibi olmadığım için moralimde yernde oluyor doğal olarak oda iyi oluyor..

Arkadaşlar bebeklerinizin tırnaklarını hangi marka makasla kesiyorsunuz?Ben de bebedor var pek iyi kesemiyorum sanırım.hep çiziyor yüzünü gözünü kafasını bile.Hep de sol elle.sağ eli emip sol elle de yüzünü parçalıyor törpülemeye çalıştım onu da yapamadım.sadece keserek düzelten makas yokmu??

Ayy negüzel maşallah bebeklere 7-8 saat 10 saat bile uyuyan var demekki.
Benimkisi 3saat uyuyunca ben göbek atıyorum

canim sen mama verdigin icin uyandirmana gerek yok zaten. mamanin sindirimi daha zor, daha uzun suruyor. o yuzden gece boyu uyumasinda hic sakinca yok.

kızlr gece yazmıştım, göğsüm aniden beze beze oldu sertleşti canım yanıyor diye.. sadece sol göğsüm.. pelin duşta önce soğuk su tutup sonra sıcak suyla masaj yap dedi, denedim geçmedi pek.. bir de ordan sani süt zor geliyor gibi.. o kadar emdiği halde o şişlik gitmedi, başka bir bilgisi olan varmı bu konuyla ilgili.. baya acıyor ya.. kocaman yumru gibi bişey var yürürken bile zonkluyor..

Ayy negüzel maşallah bebeklere 7-8 saat 10 saat bile uyuyan var demekki.
Benimkisi 3saat uyuyunca ben göbek atıyorum

aynen bende gobek atiyorum benimki acikiyo bir gayret elini agzina sokmaya calisiyo ses cikariyo gözler kapali bende uyaniyorum o sese hemen gozlerini acmadan emziriyom emerken bende oda uykuya daliveriyoz yatakta sonra bi uyaniyom yatagaina koyuyom busefer yanimdan gittigi icin huysuzluk ediyo geri yanima aliyom susuyo uyuyo napicaksan kokuma iyi alistiibilmiyorumkismile

meybon canım aynı şey bende de oldu doktora git canım kadın doğumcuna sana ağrı kesici antibiyotik verecek anca öyle atlatırsın ilerlerse cerrahi müdahele gerekir sıvı alımını azalt süt yapıcı şeyler yeme ve bebeğine o göğsünüğ emzir diğerini sağ depola geçmiş olsun bi de sıcak havlu koyup o göğsünü sağmayı dene

uyandırmadan emziriyodum normalde zaten ama acaip kafaya taktım niye bu kadar etki etti iki haftadır 7 saat uyuyor ve 2 haftada bi gram almadı bi de işin ilginç yanı kakası çisi de iyi hatta bu ara fazla emzireyim dedim kilo alsın diye kakası yeşile döndü bu yüzden 7 saat uyumaya başladığından beri kakasıda sarı olmuştu

benimki uyanmıyo gece uykusu doğduğundan beri ağır şu ana kadar gece uyandığı 2 yada 3 dür yazdım şimdi bu gece halay çekeriz asya kızımla:)

canım
geçmiş
olsun o sütün birikmesiyle alakalı dr ye git canım..kitleleşme olabilir

arzu bende de olmuştu, hatta o zaman sarılıktan dolayı hastanede yatıyorduk, hemşireler ameliyat eldivenlerine sıcağa yakın su doldurup göğsüme koymuşlardı, sonra bayaa uğraşıp o göğsümü boşaltana kadar sağmıştım. Bilmiyorum seninkide aynı şekildemi ama dene istersen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…