2009 Aralık Anneleri

pelin bilgeyle görüştünmü hiç o nasıl umut bebek nasıl ne zaman başlıyor acaba işe hiç haber alamdık ondan
baya bir oldu konuşmadık dogum yaptıgında konuşmuştum burcu görüşüyor onunla sık sık sorarız ne zaman işe bslycgnı

hadi çok şukur sevındım kuzene

Hadı baŞlada bızede cesaret ver bakalım bn Çk cesaretsızım ÇÜnkÜ
ayy bırazdan mısafır gelcek kadını hc tanımıom eŞımın ıŞyerınden arkadaŞının eŞıymıŞ
bebek gÖrmeye gelıyor bıŞeyde hazırlayamadım yaĞmur mÜsade etmedı ne yapsam acaba

ben yazıyrm ama bakalım uygulyckmıyım mina ne yapck :)
ay ne gerek var ne gelirlerse öyle tanımdgın ınsan
ben çok suratsızımdır aslında
gitmemde istememde dıdının dıdısını :)
mikrodalgada kek ypyrm ben 8 dk da oluyor varmı m.dalga fırının

bizimki 15 günlük olduüunda ayrıydı zaten odalar yanyana ortalıkta perişan oluyodu bende yatağına yatırdım o gün bugün yatağında baya rahat oluyor herkes yerini yurdunu biliyor

herkese selamlar . . ya benimde ciddi düşündüğüm bi konu bu bebeikleri ayırcezde hep kusuyo benimki uyandıgında yattıgı taraf kusmuk hep . .ama artık ben yerimde yatmak istiyorumm m m ama bebişide yalnız odaya koymak içim el vermiyor . .siz ne yapıyosunuz bide bebek karyolası oturdugumuz odada oldugu için orda yatıyorum ee kocişin umru degil ohhh uykusu geldimi hadi benim uykum geldi deyip ohhhhhhhhhhh gidiyo yerine kuruluyor . .ama haksızlık degilmi bu arkadaşlaaaaaaar . . (bebeme can feda o ayrı tabide )

ben kızımı 12de flan uyutuyorum salonda yatıyoruz oyle alıstı.sona 5 bucuk 6 gıbı uyanıuor emziriyorum sonra odamıza gıdıp besıgıne yatırıyorum bu sekılde kolay oluyo..cunku saolsun esşim horluyor bazen sız neler yapıyorsunuz bıde aranızda cocuk doktoru varmı yada bu sıtede varmı nolur varsa bana dıyıverın bısey sormam lazım :)))

aynen katılıyorum boshayallersmilegıdıp yatıyor bnmkıde.. gercı pekde şikayetcı degılım ..kızım bızı ayırdı 3 aylık olmak üzere bız daha 2 kez halvet olabıldık akannehir

yok bacım ya ne gezer burda ki eşyalar bnm deil zaten malum misafirhane tarzı evlerde kalıoz dandini bi fırın var ocak altı olanlardan hem olsada yapamazdım yazdıktan sonra elektrikler gitti sırnaşık şey
elektrik geldi misafir gelkdi 2 tanede kızı vardı 2 ve 4 yaşlareında zor kurtardım yağmuru biri kolunu cekio biri kafasını :S

allahım ya korktum bi yerini acıtcaklar die valla allahtan bizimki uyudu da rahat ettik kahve yaptım cnm napim söledim kızım yaramaz biraz k. bkmayın bişy yapamadım dedim kaydirigubbakcemile3

ayy bnm karnım sürekli aç ya sizdede oluyomu kızlar emzirdiğim için böle sanırım ben böle deilimdir çnkü hamileyken bile böle olmamıştım (
sürekli mutfaktayım bişiler arıom yiyecek durmadan çay içiom nolcak bu halim kilo vercem derken daha alcam sanırım bu gidişile

hıh işte tam ben :) emzirdiğimizden oluyor herhalde,ama ben durduruyorum kendimi yoksa kilo vermek yerine alacağım yaaaa

Canım ya aynı beni tarif etmişsin hele dün gece kızım her zmanki gibi uymadı yine o kadar akşam yemeği yedim ama yine açıktım gidip gelip buzdolabını açıyorum aynen dediğin gibi hamileyken doğru düzgün bişey yemeyen ben şimdi ikide birde acıkıyorum yaa bu arada benim kız dzelceğe yere sapıtıyo iice 1,5 saatte bir uyanıyo gündüz uyuyodu bende gündüz dinleniyodum bugün gündüzde uyumadı nasıl bebiş bu yaaaaaaaaa toplamda 3 saatlk uykuyla dolanıyorum ruh gibiii

bugün memede ağlaması üzerine hemen dr gittik.kızım kilo alacağına vermiş.durumu anlattım dr.a...hemen mama hazırladı baktı yedi yemeseydi tahlil yapacaktı.kilosu çok düşük dedi.günde 3 kere 60 cc ver dedi.artık hem mama vereceğim hem emzireceğim ama beni bırakır diye korkuyorum..

bebeği öksüren var mı benimki kuru kuru öksürüyor

evet benimkide öksürüyor ara ara..

bende ayırmadım daha, gece bir kaç kere kalktğım için biraz daha dursun diyorum ben 6 aydan sonra düşünüyorum bakalım ne olacak ???????????
bu arada ders çalışmaya başlayabildin mi Pelin az zaman kaldı

kızlar mamayı ne şekilde veriyorsunuz.emzirdikten sonramı emzirmeden öncemi.dr a sordum biraz mama ver sonra emzir sonra kalanı ver dedi ama bugün 60 cc hazırladım verdim bitince ağladı acaba daha fazlamı istiyor..yarısını verip emzirmek istesem ağlamaktan almazki memeyi..

Allah yardımcın olsun canım, bayağı sorun yaşadın sende benim ilk bebeğimdede öyleydi, her göreen Allah sabır versin diyordu, ama geçiyor biraz zor geçti ama geçti biraz daha sık dişini en kısa zamanda düzelir ve düzene girersiniz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…