ayni gun dogmus kizlarimiz:)
baya bir oldu konuşmadık dogum yaptıgında konuşmuştum burcu görüşüyor onunla sık sık sorarız ne zaman işe bslycgnıpelin bilgeyle görüştünmü hiç o nasıl umut bebek nasıl ne zaman başlıyor acaba işe hiç haber alamdık ondan
canım fena deilim, yarın ankaraya gidiyorum kısmetse kuzenim ameliyat oldu dün...çok şükür iyi....
canım ben durununda ömerinde odasını 20 günlükken ayırdım...yani ömer yaklaşık 2.5 aydır odasında yatıyo....bence sende ayır artık sonra çok zorlanırsın....olumunekankayizsmile
Hadİ baŞlada bİzede cesaret ver bakalım bn Çk cesaretsİzİm ÇÜnkÜ
ayy bİrazdan mİsafİr gelcek kadını hc tanımıom eŞİmİn İŞyerİnden arkadaŞının eŞİymİŞ
bebek gÖrmeye gelİyor bİŞeyde hazırlayamadım yaĞmur mÜsade etmedİ ne yapsam acaba
burcu nbr
söyle bakalım tecrubelı anne olarak
ömerin odasını ayırdınmı
ben mınayı ne zaman ayıracagım 6 aydan sonra geç olur dıyorlar
ilk minanın bır baslangıç yapmam lazım topiğin ablası olarak dimi :)
ama belkıde ayıran olmuştur mına dan önce yazın bakalım hadı kızlar ne düşünüyorsunuz bu konuda
herkese selamlar . . ya benimde ciddi düşündüğüm bi konu bu bebeikleri ayırcezde hep kusuyo benimki uyandıgında yattıgı taraf kusmuk hep . .ama artık ben yerimde yatmak istiyorumm m m ama bebişide yalnız odaya koymak içim el vermiyor . .siz ne yapıyosunuz bide bebek karyolası oturdugumuz odada oldugu için orda yatıyorum ee kocişin umru degil ohhh uykusu geldimi hadi benim uykum geldi deyip ohhhhhhhhhhh gidiyo yerine kuruluyor . .ama haksızlık degilmi bu arkadaşlaaaaaaar . . (bebeme can feda o ayrı tabide )
ben yazıyrm ama bakalım uygulyckmıyım mina ne yapck :)
ay ne gerek var ne gelirlerse öyle tanımdgın ınsan
ben çok suratsızımdır aslında
gitmemde istememde dıdının dıdısını :)
mikrodalgada kek ypyrm ben 8 dk da oluyor varmı m.dalga fırının
günaydın herkeseee...
Nazan nasıl oldun canım?
ayy bnm karnım sürekli aç ya sizdede oluyomu kızlar emzirdiğim için böle sanırım ben böle deilimdir çnkü hamileyken bile böle olmamıştım(
sürekli mutfaktayım bişiler arıom yiyecek durmadan çay içiom nolcak bu halim kilo vercem derken daha alcam sanırım bu gidişile
ayy bnm karnım sürekli aç ya sizdede oluyomu kızlar emzirdiğim için böle sanırım ben böle deilimdir çnkü hamileyken bile böle olmamıştım(
sürekli mutfaktayım bişiler arıom yiyecek durmadan çay içiom nolcak bu halim kilo vercem derken daha alcam sanırım bu gidişile
Sütünden damlat sonra pompayla temizle.en etkilisi bu.2gündür böyle yapıyorum ben iyi oldu.tecrübeyle sabitolumunekankayizsmile
okyanus suyu damlatıp otribebenin nazal aspiratörüyle çekelim dedik dün ama olmadı.okyanus suyu geldi başka birşey gelmedi.herhalde güçlü yapamadık ama korkuyorumda sert çekmeye birşey olur diye.
bence 60 çok az en az 90 vermen gerekirbilmiyorumkismile önce emzir sonra ver yada ayrı bir öğün olarak ver.doymazsa zaten daha ister ağlar.
bebeği öksüren var mı benimki kuru kuru öksürüyor
burcu nbr
söyle bakalım tecrubelı anne olarak
ömerin odasını ayırdınmı
ben mınayı ne zaman ayıracagım 6 aydan sonra geç olur dıyorlar
ilk minanın bır baslangıç yapmam lazım topiğin ablası olarak dimi :)
ama belkıde ayıran olmuştur mına dan önce yazın bakalım hadı kızlar ne düşünüyorsunuz bu konuda
Canım ya aynı beni tarif etmişsin hele dün gece kızım her zmanki gibi uymadı yine o kadar akşam yemeği yedim ama yine açıktım gidip gelip buzdolabını açıyorum aynen dediğin gibi hamileyken doğru düzgün bişey yemeyen ben şimdi ikide birde acıkıyorum yaa bu arada benim kız dzelceğe yere sapıtıyo iice 1,5 saatte bir uyanıyo gündüz uyuyodu bende gündüz dinleniyodum bugün gündüzde uyumadı nasıl bebiş bu yaaaaaaaaa toplamda 3 saatlk uykuyla dolanıyorum ruh gibiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?