Allah yardımcın olsun canım, bayağı sorun yaşadın sende benim ilk bebeğimdede öyleydi, her göreen Allah sabır versin diyordu, ama geçiyor biraz zor geçti ama geçti biraz daha sık dişini en kısa zamanda düzelir ve düzene girersiniz inşallah
bugün memede ağlaması üzerine hemen dr gittik.kızım kilo alacağına vermiş.durumu anlattım dr.a...hemen mama hazırladı baktı yedi yemeseydi tahlil yapacaktı.kilosu çok düşük dedi.günde 3 kere 60 cc ver dedi.artık hem mama vereceğim hem emzireceğim ama beni bırakır diye korkuyorum..
evet benimkide öksürüyor ara ara..
bnde bitki çayı içiyorum bişy yememek için yoksa ohooo yandım gitti kilolara davetiye kaydirigubbakcemile2hıh işte tam ben :) emzirdiğimizden oluyor herhalde,ama ben durduruyorum kendimi yoksa kilo vermek yerine alacağım yaaaa
fundacım zor oluyo biliyorum bnm kızda öyuleydi şükür düzeldi 3 ay olunca inş en kısa zamanda düzelir cnm yoksa insanda derman kalmııo bilirim gece uyumazdı sabaha kdr ağlardı yağmur sabah tam yatardım kapı çalar misafir akşamına misafir gece yne yağmur başlar off off ne günlerdi beeohaoldumsmileCanım ya aynı beni tarif etmişsin hele dün gece kızım her zmanki gibi uymadı yine o kadar akşam yemeği yedim ama yine açıktım gidip gelip buzdolabını açıyorum aynen dediğin gibi hamileyken doğru düzgün bişey yemeyen ben şimdi ikide birde acıkıyorum yaa bu arada benim kız dzelceğe yere sapıtıyo iice 1,5 saatte bir uyanıyo gündüz uyuyodu bende gündüz dinleniyodum bugün gündüzde uyumadı nasıl bebiş bu yaaaaaaaaa toplamda 3 saatlk uykuyla dolanıyorum ruh gibiii
ii yapmşsın cnm doktora gitmekle sen mam a ver inş bırakmaz memeyi ama bıraksada dünyanın sonu deil tabi mamayla büyüyen çoçuklar çook o ii sağlıklı olsunda önemli olan obugün memede ağlaması üzerine hemen dr gittik.kızım kilo alacağına vermiş.durumu anlattım dr.a...hemen mama hazırladı baktı yedi yemeseydi tahlil yapacaktı.kilosu çok düşük dedi.günde 3 kere 60 cc ver dedi.artık hem mama vereceğim hem emzireceğim ama beni bırakır diye korkuyorum..
evet benimkide öksürüyor ara ara..
aminnn canım ya inşallah düzelir bi an önce çok yoruldum
[QUOTE
fundacım zor oluyo biliyorum bnm kızda öyuleydi şükür düzeldi 3 ay olunca inş en kısa zamanda düzelir cnm yoksa insanda derman kalmııo bilirim gece uyumazdı sabaha kdr ağlardı yağmur sabah tam yatardım kapı çalar misafir akşamına misafir gece yne yağmur başlar off off ne günlerdi beeohaoldumsmile
allah yardımcın olsn cnm
QUOTE]
neyse napalım canım yeterki onlar sağlıklı olsun hasta olmasınlar senin kızda benimki gibiymiş valla ama çok tatlı oluyolar sabah uykusuna o kadar düşkün olan ben şimdi kızım ıhh dese fırlıyorum vallakaydirigubbakcemile3
pelin ben ardanaın kırkı çıktığı günden beri odasında yatırıyorum..burcu nbr
söyle bakalım tecrubelı anne olarak
ömerin odasını ayırdınmı
ben mınayı ne zaman ayıracagım 6 aydan sonra geç olur dıyorlar
ilk minanın bır baslangıç yapmam lazım topiğin ablası olarak dimi :)
ama belkıde ayıran olmuştur mına dan önce yazın bakalım hadı kızlar ne düşünüyorsunuz bu konuda
pelin ben ardanaın kırkı çıktığı günden beri odasında yatırıyorum..gündüz 10 dk bile uyuyacak olsa doğru odasına götürüyorum yatağına koyuyorum.. gece ben 120 cc mama veriyorum bazen yine üstüne meme istiyor emerken uyuyor, o arada omzuma yatırıp odasına yavaş yavaş yürürken gazını çıkarıyor doğru yatağına atıyorum.. öyle alıştık çok şükür.. gece sen de mama versen pelin o zaman 3 saatte bir uyanmaz idye düşünüyom.. günde bir kere den birşey olmaz.. hem yavaş yavaş odasına alışsın.. öyle büyük hevewsim vardıki kendimi osdasına adapte ettiğim için kırkı çıkar çıkmaz attım valla odaya.. çok şükür şimdiye kadar bişey olmadı.. odası zaten hemen benim bitişik odada.. kapılarımızda açık oluyor çıt olsa duyuyorum..denemelere başla derim.. sonra daha zor olabilir.. büyük heveslerle hazılradık odaları halıları perdeleri özenle seçtik artık tadını çıkar annesi hem mina da o mis gibi odada yatmayı çok ister annesi
sanada günaydın diycem ama akşam oldu :) kuzenin nasıl oldu burcu umarıö iyi geçmiştir ameliyat
kızlar mamayı ne şekilde veriyorsunuz.emzirdikten sonramı emzirmeden öncemi.dr a sordum biraz mama ver sonra emzir sonra kalanı ver dedi ama bugün 60 cc hazırladım verdim bitince ağladı acaba daha fazlamı istiyor..yarısını verip emzirmek istesem ağlamaktan almazki memeyi..
kızlar mamayı ne şekilde veriyorsunuz.emzirdikten sonramı emzirmeden öncemi.dr a sordum biraz mama ver sonra emzir sonra kalanı ver dedi ama bugün 60 cc hazırladım verdim bitince ağladı acaba daha fazlamı istiyor..yarısını verip emzirmek istesem ağlamaktan almazki memeyi..
canım bence önce memeni ver, sonra 90 cc mama hazırla...60 çok az çünkü....ömer 3 saatte bir 150 içiyo...bizde hiç meme yok ama....meraklanma memeni bırakmaz, ömere bazen veriyorum süt falan kalmadı nasıl emiyo görsen, yazık kokuyu özlüyo galiba....
keske bnm kızımında ayrı odası olsaydı bende yatırırdım...ah ahh ama cıt cıksa duyuyor ınsan annelık duygusu..ne kadar uykunuz agır olursa olsn anne oldktan sona hemen degısıyor ne muhtesem bı duygu deglmı :)pelin ben ardanaın kırkı çıktığı günden beri odasında yatırıyorum..gündüz 10 dk bile uyuyacak olsa doğru odasına götürüyorum yatağına koyuyorum.. gece ben 120 cc mama veriyorum bazen yine üstüne meme istiyor emerken uyuyor, o arada omzuma yatırıp odasına yavaş yavaş yürürken gazını çıkarıyor doğru yatağına atıyorum.. öyle alıştık çok şükür.. gece sen de mama versen pelin o zaman 3 saatte bir uyanmaz idye düşünüyom.. günde bir kere den birşey olmaz.. hem yavaş yavaş odasına alışsın.. öyle büyük hevewsim vardıki kendimi osdasına adapte ettiğim için kırkı çıkar çıkmaz attım valla odaya.. çok şükür şimdiye kadar bişey olmadı.. odası zaten hemen benim bitişik odada.. kapılarımızda açık oluyor çıt olsa duyuyorum..denemelere başla derim.. sonra daha zor olabilir.. büyük heveslerle hazılradık odaları halıları perdeleri özenle seçtik artık tadını çıkar annesi hem mina da o mis gibi odada yatmayı çok ister annesi
aynen bende öyleyım süreklı tatlı ıstıyor canım:Seşimin gözüne batmaya basladı ne cok yıyorsun dıyor...gızlı gızlı yıyorum bazen ..nolcak sonumuzzeyvahedigeldismileayy bnm karnım sürekli aç ya sizdede oluyomu kızlar emzirdiğim için böle sanırım ben böle deilimdir çnkü hamileyken bile böle olmamıştım(
sürekli mutfaktayım bişiler arıom yiyecek durmadan çay içiom nolcak bu halim kilo vercem derken daha alcam sanırım bu gidişile
öksürüğü için bir şey veriyormusun .........biz pazartesi doktora gittik bir şeyi yoktu bu gün öksürmeye başladı arada kuru kuru öksürüyor
iyi çok şükür nilgüncüm...yoğun bakımdanda çıktı....sen nasılsın çocuklar nasıl???
geçmiş olsun öksürüğü önemseyin canım.Benim kızımda öksürüyordu sonra kusması çoğaldı o kadar doktora götürdük en son götürdüğümüz doktor bronşit dedi.
bnm kızım 18 aralık dogumlu yaklasık 15 gun once düştü:S altı acıkken cok heycanlanıyor cekyatın ustundeydı bez almaya gıtmıstm baska bıseyle oyalanıdm sona aglama sesıyle aklım basımdan gıttı yuz ustu dusmus buldum geldıgımde ...nasıl korktm anlatamam...elını agzına sokup emmeye calısıyor baya baya da emıyor acıkcasıkızlar bebeği dönebilen varmı aranızda benimki uğraşıyo ama daha beceremedi bi yanına dönmeyi bide şimdi şimdi bişeyleri tutmaya başladı artık bi oyuncağı var görünce heyecanlanıyor almak istiyor sizinkiler ne alemde he bide eskiden daha fazla ses çıkarırdı şimdi ben konuşunca sesler çıkarıyo babıldama tarzı yoksa çığlıkları atıyoda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?