kızlar bebeği dönebilen varmı aranızda benimki uğraşıyo ama daha beceremedi bi yanına dönmeyi bide şimdi şimdi bişeyleri tutmaya başladı artık bi oyuncağı var görünce heyecanlanıyor almak istiyor sizinkiler ne alemde he bide eskiden daha fazla ses çıkarırdı şimdi ben konuşunca sesler çıkarıyo babıldama tarzı yoksa çığlıkları atıyoda
kızlar bebeği dönebilen varmı aranızda benimki uğraşıyo ama daha beceremedi bi yanına dönmeyi bide şimdi şimdi bişeyleri tutmaya başladı artık bi oyuncağı var görünce heyecanlanıyor almak istiyor sizinkiler ne alemde he bide eskiden daha fazla ses çıkarırdı şimdi ben konuşunca sesler çıkarıyo babıldama tarzı yoksa çığlıkları atıyoda
kızlar kilo vücutta durdukça vermesi zor olur boşverin tatlı felan yaz gelecek ve artık hamileyim diye bi bahaneniz olmayacak şikayetçi olmayanlara lafım yok tabi:) 2 kilo daha verdim 63 kaldı 8 kim tutar beni bugün okula gittim acaip gaza geldim herkes ne çabuk verdin kiloları deyince insan acaip mutlu oluyo eski eşofmanımı giyebildim her nekadar zorlayarak giysemde olsun giydimya:) bütün eski kıyafetlerimi dolaba doldurdum gene bekleyin geliyorum 36 bedenlerim
bnm kızımda çabalıyor ama beceemiyor henüz özellikle sağ tarafına dönmeye çalışıyorkızlar bebeği dönebilen varmı aranızda benimki uğraşıyo ama daha beceremedi bi yanına dönmeyi bide şimdi şimdi bişeyleri tutmaya başladı artık bi oyuncağı var görünce heyecanlanıyor almak istiyor sizinkiler ne alemde he bide eskiden daha fazla ses çıkarırdı şimdi ben konuşunca sesler çıkarıyo babıldama tarzı yoksa çığlıkları atıyoda
evet bnmde tatşlı istio garip olnda bn tatlıyı hc sevmem aslında ohaoldumsmileaynen bende öyleyım süreklı tatlı ıstıyor canım:Seşimin gözüne batmaya basladı ne cok yıyorsun dıyor...gızlı gızlı yıyorum bazen ..nolcak sonumuzzeyvahedigeldismile
onlıne olanların ısmı nereye kayboldu yaw
nilgun pazartesi baslayacagım söz :kedi:
dün geceden beri sogukalgınlıgınla ugrasıyorum ıhlamur içmekten kuscam inşallah minaya geçmez ve inşallah 2 gune bıter hastalıgım cumartesı gezmeye gıdemezsem çok uzulurum
bencede başla da bitsin biran önce üstünden yükü kalksın
geçmiş olsun yane oluyor aralık annelerine böyle teker teker herkes sıradan geçiyor sıra bizede gelecek herhalde
mina tam sag yapmış geçen az kalsın asagı duşecekmış artık bırakmıyorum koltukta tek basına normalde uyanınca ses verırdı ama vermeden dönmuş tam sag Allah korumuş 1 dk geç gelmemişim ıyıkı odaya ona bakmaya
ben yuzustu koyuyorum hıç sevmıyor mına sanırım mina emeklemeyecekte
minada konuşunca daha fazla ses veriyor
buarada görmedım sanma 2 kılo gıtmış maşallah
benımde çok bışeyler yıyesım var ya offff
ezber yapacagım oturup o yuzden çalışmadım hiç soru cvp ezber yapacgm pazartesıden ıtbren inşallah
maşallah o kdr hareketlimi bnm ki hala koyduğum yerde bıraktığım şekilde kalıo 2 hafta vrmış aramızda 2 hafta sonra ölemi olcak yağmurda yanihem artık hareketlenmiş yatağı daha güvenli olur bence bu arada gece üstünü açmasına nasıl bi çözüm buldunuz bende bi battaniye var fermuarlı onun içine koyuyorum yoksa normal öyle üstünü örtsem içinden çıkıyo kayıyo yatağın bi ucunda buluyorum sıpayı elleri yüzü buz halde bide sırıtıyo ben neyi düşünüyorum o ne yapıyo.kalın giydirsem sıkılıyo bu kez.sizin çözümleriniz nasıl
kpss mi ne o ben meraklı melahat:)
maşallah o kdr hareketlimi bnm ki hala koyduğum yerde bıraktığım şekilde kalıo 2 hafta vrmış aramızda 2 hafta sonra ölemi olcak yağmurda yani
:1shok:
tabi eğitimci olunca direk KPSS geliyor akla "algıda seçicilik "
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?