yok ya 15 günlük olduğundan beri yatakda dönüp duruyo bul bulabilirsen poposuyla kendini yukarıya doğru itiyo hep hemşirede hareketli bebek demişti demek bunu kasdetmiş hepsinin yapısı farklı kimi ağaca çıkar inmez kimide annesinin dizinin dibinden ayrılmaz acaba şimdiden belli oluyomu
pelin ben ardanaın kırkı çıktığı günden beri odasında yatırıyorum..gündüz 10 dk bile uyuyacak olsa doğru odasına götürüyorum yatağına koyuyorum.. gece ben 120 cc mama veriyorum bazen yine üstüne meme istiyor emerken uyuyor, o arada omzuma yatırıp odasına yavaş yavaş yürürken gazını çıkarıyor doğru yatağına atıyorum.. öyle alıştık çok şükür.. gece sen de mama versen pelin o zaman 3 saatte bir uyanmaz idye düşünüyom.. günde bir kere den birşey olmaz.. hem yavaş yavaş odasına alışsın.. öyle büyük hevewsim vardıki kendimi osdasına adapte ettiğim için kırkı çıkar çıkmaz attım valla odaya.. çok şükür şimdiye kadar bişey olmadı.. odası zaten hemen benim bitişik odada.. kapılarımızda açık oluyor çıt olsa duyuyorum..denemelere başla derim.. sonra daha zor olabilir.. büyük heveslerle hazılradık odaları halıları perdeleri özenle seçtik artık tadını çıkar annesi hem mina da o mis gibi odada yatmayı çok ister annesi
kızlar kilo vücutta durdukça vermesi zor olur boşverin tatlı felan yaz gelecek ve artık hamileyim diye bi bahaneniz olmayacak şikayetçi olmayanlara lafım yok tabi:) 2 kilo daha verdim 63 kaldı 8 kim tutar beni bugün okula gittim acaip gaza geldim herkes ne çabuk verdin kiloları deyince insan acaip mutlu oluyo eski eşofmanımı giyebildim her nekadar zorlayarak giysemde olsun giydimya:) bütün eski kıyafetlerimi dolaba doldurdum gene bekleyin geliyorum 36 bedenlerim
hem artık hareketlenmiş yatağı daha güvenli olur bence bu arada gece üstünü açmasına nasıl bi çözüm buldunuz bende bi battaniye var fermuarlı onun içine koyuyorum yoksa normal öyle üstünü örtsem içinden çıkıyo kayıyo yatağın bi ucunda buluyorum sıpayı elleri yüzü buz halde bide sırıtıyo ben neyi düşünüyorum o ne yapıyo.kalın giydirsem sıkılıyo bu kez.sizin çözümleriniz nasıl
dün geceden beri sogukalgınlıgınla ugrasıyorum ıhlamur içmekten kuscam inşallah minaya geçmez ve inşallah 2 gune bıter hastalıgım cumartesı gezmeye gıdemezsem çok uzulurum
öksürüğü için bir şey veriyormusun .........biz pazartesi doktora gittik bir şeyi yoktu bu gün öksürmeye başladı arada kuru kuru öksürüyor
canım bence önce memeni ver, sonra 90 cc mama hazırla...60 çok az çünkü....ömer 3 saatte bir 150 içiyo...bizde hiç meme yok ama....meraklanma memeni bırakmaz, ömere bazen veriyorum süt falan kalmadı nasıl emiyo görsen, yazık kokuyu özlüyo galiba....
canım ılk önce kendını ver sakın mama verme..cocuk mamanın tadına degl bıberounun kolaylıgına alısıyor bunu unutmayın...ben neler cekıyorum anlatamam...uyanır uyanmaz emzırın kendınızı ne var ne yok ceksın gogsunuzdesona baktınızkı mızmızlanıyor altıda temız gazıda yok o zzaman doymamıs demektır bebegınızın ayına göre verırısnız mamayı benden soylemesı:)
dün geceden beri sogukalgınlıgınla ugrasıyorum ıhlamur içmekten kuscam inşallah minaya geçmez ve inşallah 2 gune bıter hastalıgım cumartesı gezmeye gıdemezsem çok uzulurum
memeyi bırakmaz herhalde bi sürü kişi mama veriyo emiyolarda bebeğinin aç olduğunu anlayabilmişmiydin kaka yada çiş sayısı nasıldı yani bi belirti gözlemlemişmiydinvermiyorum canım.dr muayene etti öksürüğü varmı dedi ara ara oluyor dedim sürekli oldumu dedi yok dedim herhangi birşey vermedi..
ii yapmşsın cnm doktora gitmekle sen mam a ver inş bırakmaz memeyi ama bıraksada dünyanın sonu deil tabi mamayla büyüyen çoçuklar çook o ii sağlıklı olsunda önemli olan o
inşallah canım bırakmaz.ben sadece anne sütü alsın istiyordum ama ne yazıkki olmadı..
canım dr 60 cc dedi.şimdilik onunla başlayayım bakalım ne olacak.ben öncesinde emziriyorum çünkü.ayy canım benim ya boş memeyi çekiyor demek..
evet canım ilk memeyi vereceğim inşallah bırakmaz beni..
geçmiş olsun canım...
pelin ben ardanaın kırkı çıktığı günden beri odasında yatırıyorum..gündüz 10 dk bile uyuyacak olsa doğru odasına götürüyorum yatağına koyuyorum.. gece ben 120 cc mama veriyorum bazen yine üstüne meme istiyor emerken uyuyor, o arada omzuma yatırıp odasına yavaş yavaş yürürken gazını çıkarıyor doğru yatağına atıyorum.. öyle alıştık çok şükür.. gece sen de mama versen pelin o zaman 3 saatte bir uyanmaz idye düşünüyom.. günde bir kere den birşey olmaz.. hem yavaş yavaş odasına alışsın.. öyle büyük hevewsim vardıki kendimi osdasına adapte ettiğim için kırkı çıkar çıkmaz attım valla odaya.. çok şükür şimdiye kadar bişey olmadı.. odası zaten hemen benim bitişik odada.. kapılarımızda açık oluyor çıt olsa duyuyorum..denemelere başla derim.. sonra daha zor olabilir.. büyük heveslerle hazılradık odaları halıları perdeleri özenle seçtik artık tadını çıkar annesi hem mina da o mis gibi odada yatmayı çok ister annesi
arzu deneyecegım ilk bir telsız alayım
İyileeeeşşşşşşşşş biran önce. Ihlamur+adaçayı+kekik. Balla da tatlandır. Cumartesiye kadar çakı gibi ol. :1hug: Mina'ya da geçirme sakın.lmaz:
burcuuuuu
nasılsın???
eylül nasıl???
:))dersinizi iyi çalışmışsınız ne bilim memleketimin evlatları kpss ile yatıp kalkıyo o sınava girmeyen kaldımı acaba:) süpermiş bendemi okusam ne okuyonuz
Masallah Arzu . Degil ben odayi ayirmak yatagi ayirsam sukredecegim .
arkadasim cinde su anda . Eger uygunsa orda goruntulu alcam ben burdakinin normal telszi fiyati gibiymis. Sana da aldiririz .
Cok gezentisiniz Pelin Hanim
Burcu aslinda iyi degilim ama iyi gibi yapiyorum . Babama icim aciyor . Pazartesi gunu hastaneye yatircaklar. Bugun bendeydi o halini gormeye yuregim dayanmiyor . 1 Hafta icinde 7-8 kg verdi . Ari gibi olan adam yataktan basini kaldirmiyor artik . Benim bu husuzrsuzlugum sanirim Eylülü de etkiliyor o da huysuz sagolsun .
memeyi bırakmaz herhalde bi sürü kişi mama veriyo emiyolarda bebeğinin aç olduğunu anlayabilmişmiydin kaka yada çiş sayısı nasıldı yani bi belirti gözlemlemişmiydin
slmlar herkese
1-2 haftadır çok huzursuzdu.memede ağlıyordu ama gazını alıp tekrar verince emiyordu.bir iki gündür memede sürekli ağlayıp hiç susmayınca şüphelendim ve dr götürdüm.zaten 2 gündür çiş sayısı çok azalmıştı.normalde dolu alırdım bezini herzaman olmasada ama iki gündür hiç yapmamış gibiydi.kakasını zaten iki günde bir yapıyordu.geçen hafta tartıda 4700 dü zaten kg alımı iyi değildi.bugün tartıldı kg alacağına vermiş 4550 olmuş.
slmlar herkese
Burcu aslinda iyi degilim ama iyi gibi yapiyorum . Babama icim aciyor . Pazartesi gunu hastaneye yatircaklar. Bugun bendeydi o halini gormeye yuregim dayanmiyor . 1 Hafta icinde 7-8 kg verdi . Ari gibi olan adam yataktan basini kaldirmiyor artik . [/FONT]Benim bu husuzrsuzlugum sanirim Eylülü de etkiliyor o da huysuz sagolsun .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?