2009 Aralık Anneleri

ayy çk ilginç hc duymamştım yandın desene yaramaz olacak şimdiden belli

bnm ki pek sakin nerde bırakırsam ordan aynı şkilde alıom şimdilik bakalım ne kdr sürcek bu sefamızzemuszemus

merhaba kızlar sizler yeğenlerimle mi yatıyordunuz? nasıl anlamadım sanırım. bizim beşik var yürüyen ondan hep beşikte uyuyor. yoksa oda filan olmaz yaaa yapmayın sakın çok tehlikeli bence.

bizde bu imkansız. cadde üstü ev acayip gürültülü çift vam da değil(

yemekle sütün alakalı olduğunu düşünenlerdenim ve şikayeti 6. aydan sonraya erteledim. varsın çok şişmansın desinler...ama şimdilik:) hele mutlaka vericez ama mutlaka . arkasından koşmaktan... tabi işine dönemeyenler için bu konuşma.((

doğduğundan beri eller açık olacak:) ısıyı yüksek tutup allaha emanet ettim napayım...

dün geceden beri sogukalgınlıgınla ugrasıyorum ıhlamur içmekten kuscam inşallah minaya geçmez ve inşallah 2 gune bıter hastalıgım cumartesı gezmeye gıdemezsem çok uzulurum

İyileeeeşşşşşşşşş biran önce. Ihlamur+adaçayı+kekik. Balla da tatlandır. Cumartesiye kadar çakı gibi ol. :1hug: Mina'ya da geçirme sakın.lmaz:

öksürüğü için bir şey veriyormusun .........biz pazartesi doktora gittik bir şeyi yoktu bu gün öksürmeye başladı arada kuru kuru öksürüyor

vermiyorum canım.dr muayene etti öksürüğü varmı dedi ara ara oluyor dedim sürekli oldumu dedi yok dedim herhangi birşey vermedi..

ii yapmşsın cnm doktora gitmekle sen mam a ver inş bırakmaz memeyi ama bıraksada dünyanın sonu deil tabi mamayla büyüyen çoçuklar çook o ii sağlıklı olsunda önemli olan o

inşallah canım bırakmaz.ben sadece anne sütü alsın istiyordum ama ne yazıkki olmadı..

canım dr 60 cc dedi.şimdilik onunla başlayayım bakalım ne olacak.ben öncesinde emziriyorum çünkü.ayy canım benim ya boş memeyi çekiyor demek..

evet canım ilk memeyi vereceğim inşallah bırakmaz beni..

dün geceden beri sogukalgınlıgınla ugrasıyorum ıhlamur içmekten kuscam inşallah minaya geçmez ve inşallah 2 gune bıter hastalıgım cumartesı gezmeye gıdemezsem çok uzulurum

geçmiş olsun canım...

memeyi bırakmaz herhalde bi sürü kişi mama veriyo emiyolarda bebeğinin aç olduğunu anlayabilmişmiydin kaka yada çiş sayısı nasıldı yani bi belirti gözlemlemişmiydin

Masallah Arzu . Degil ben odayi ayirmak yatagi ayirsam sukredecegim .

arzu deneyecegım ilk bir telsız alayım

arkadasim cinde su anda . Eger uygunsa orda goruntulu alcam ben burdakinin normal telszi fiyati gibiymis. Sana da aldiririz .

İyileeeeşşşşşşşşş biran önce. Ihlamur+adaçayı+kekik. Balla da tatlandır. Cumartesiye kadar çakı gibi ol. :1hug: Mina'ya da geçirme sakın.lmaz:

Cok gezentisiniz Pelin Hanim

burcuuuuu

nasılsın???
eylül nasıl???

Burcu aslinda iyi degilim ama iyi gibi yapiyorum . Babama icim aciyor . Pazartesi gunu hastaneye yatircaklar. Bugun bendeydi o halini gormeye yuregim dayanmiyor . 1 Hafta icinde 7-8 kg verdi . Ari gibi olan adam yataktan basini kaldirmiyor artik . Benim bu husuzrsuzlugum sanirim Eylülü de etkiliyor o da huysuz sagolsun .

:))dersinizi iyi çalışmışsınız ne bilim memleketimin evlatları kpss ile yatıp kalkıyo o sınava girmeyen kaldımı acaba:) süpermiş bendemi okusam ne okuyonuz

işletme ben geçen sene bitirdim ne işe yarayacaksa işte :)))

burcu geçmişolsuni herşey üst üste geldi geldiği gibide üst üste gider inşallah canım, babana Allah acil şifalar versin,:Saruboceq: Eylülde biran önce normale dönsün, sende iyi ol

memeyi bırakmaz herhalde bi sürü kişi mama veriyo emiyolarda bebeğinin aç olduğunu anlayabilmişmiydin kaka yada çiş sayısı nasıldı yani bi belirti gözlemlemişmiydin

1-2 haftadır çok huzursuzdu.memede ağlıyordu ama gazını alıp tekrar verince emiyordu.bir iki gündür memede sürekli ağlayıp hiç susmayınca şüphelendim ve dr götürdüm.zaten 2 gündür çiş sayısı çok azalmıştı.normalde dolu alırdım bezini herzaman olmasada ama iki gündür hiç yapmamış gibiydi.kakasını zaten iki günde bir yapıyordu.geçen hafta tartıda 4700 dü zaten kg alımı iyi değildi.bugün tartıldı kg alacağına vermiş 4550 olmuş.

Gecmis olsun . Neden vermis kg ?

Selamlar Hande

Burcu Allah babana acil şifalar versin canım. İnşallah önemli bir şey yoktur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…