2009 Aralık Anneleri

bu yazdıkların tamamıyla sende kendımı goruyorum.oglum aynı anlattıgın gıbı benımde sag gogsumu almak ıstemıyor,benımde solagıma geldıgı için zorlansamda ısrarla verıyorum tamamen iptal olmasın dıye.2 gun once doktora sordum bende zorakı emıyor kavga döğüş emzırıyorum,mama versem mı acaba dıye KESINLIKLE emzırmeyeDEVAM dedi.
burnunu da ne yapsam acamadım ilaç da kullanıyoru ama;ozellıkle sabahları tıkalı ,bu yuzden uyuyamıyo da ememıyo da ıyıce sinir yükü oldu çıktı...

burcu geçmiş olsun cnm babanın umarım bişeyi yoktur ve hemen iyileşir

baya kişi şikayetçi bu burun tıkanıklığından nazanında öyleydi sanırım deniz suyu falan kullanıyorum diodu allah şifa versin cnm

20 gun oldu hasta Hande. Kilo kaybetmeye basladi once. Kan tahlili yaptilar kanserden suphelendiler sonra . Testler oldu kanser degil dediler ama iyi degil . Ates halsizlik hepsi var.
hastaneye yatması iyi aslında burcucum serumlar filan çabucak toplar kendini..söylemiştim sanada babamda öyle olmuştu bikaç sene önce hastanede yattı 1 hafta kadar sonra toparladı kısa zamanda..sende üzme kendini eylülde etkilenir doğal olarak..ama üzülmemekte elde değil tabi(( allah yardımcınız olsun..

bilsem daha önce gelirdim ben bu foruma...aklıma üye olmak hiç gelmedi...gerçi yoğunlukta vardı ama ...
aralık annelerinden biriyim...5 aralıkta nehirimiz doğdu...tüm annelere ve bebeklere merhaba tekrardan...:)

Insallah Oznur . Onemsiz biseydir bosuna uzulmus oluruz bizde.

canım kg alımı iyise tabiki emzir.ben mama konusunda çok katıydım.bu çocuk zayıf mama takviyesi yap diyenlere kızıyordum.geçen hafta tartıldı kg iyi değildi.çok kafama taktım.hemşire mama verme dedi.kafaya takınca sütüm daha azaldı.bugün 1 hafta oldu kg merak ediyordum zaten birde memede ağlayıp susmayınca hemen dr götürdüm.haftada ortalama 150 gr alacağına vermiş ne yazıkki.mecburen vereceğim çok zayıf yavrum.
burnunu nazal aspiratörle açtım bu gece çok şükür...

canınızı sıkmayın bu süt olayına sıkıldıkça dahada çok azalıyo işte..ben ilk hafta doktora gittiğimde sakın sütüm az diye düşünme ve kendine bile bunu söyleme dedi. ayrıca bebeğin mama almasında bi sakınca yokki benim ablamın 2 çocuğunada hiç sütü yoktu ikiside mamayla büyüdü ikisininde maşallahı var kocaman oldular şimdi. mamayı verirsin bebeişine bak gör 15 günde toplar kendini allahın izniyle..

20 gun oldu hasta Hande. Kilo kaybetmeye basladi once. Kan tahlili yaptilar kanserden suphelendiler sonra . Testler oldu kanser degil dediler ama iyi degil . Ates halsizlik hepsi var.

geçmiş olsun canım.benim babamda çok rahatsız.ben doğuma giderken babam hastanede yatıyordu.bir ay boyunca evle hastane arasında gidip geldi.ama birşey çıkmadı.şimdi iki gündür yine rahatsız.açık kalp ameliyatı olmuştu önceki senelerde ondan sonra kendini toparlayamadı.

merhaba herkese...

bilsem daha önce gelirdim ben bu foruma...aklıma üye olmak hiç gelmedi...gerçi yoğunlukta vardı ama ...
aralık annelerinden biriyim...5 aralıkta nehirimiz doğdu...tüm annelere ve bebeklere merhaba tekrardan...:)

merhaba canım hoşgeldin..

Nehir dünyaya sen de foruma hoşgeldin :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…