Burcu Allah babana acil şifalar versin canım. İnşallah önemli bir şey yoktur.
herkese merhaba
kızlar sıkıldım artık insanların sürekli bu bebek çok zayıf demesinden.bende mamaya başlayacağım ama sadece öğlen ve gece yatarken vermeyi düşünüyorum.sütüm o gün içinde azsa veririm.eğer sütüm iyi geliyorsa vermem diyorum ama memeyi bırakırmı diyede çok korkuyorum.sol göğsümü almak istemiyor.çekiyor bırakıyor çekiyor bırakıyor en sonunda ağlamaya başlıyor.diğer göğüste o kadar değil.böyle olupta düzelen varmı..emmeyi bırakacak diye korkuyorum.göğüslerim boş duruyor ama emerken ağzından çıkarınca bakıyorum süt geliyor ucuna ama acaba çokmu az geliyor.yani sıkıyorum fışkırmıyor ama ucunu ıslatıyor.birde kızım 2 aylık bir öğünde 60 cc versem ideal mi fazlamı gelir.
burnuda iyice tıkandı zor nefes alıyor yavrum.herşeyi deniyoruz ama nafile açılmıyor bir türlü.
a .s nasılsın canım???
bu yazdıkların tamamıyla sende kendımı goruyorum.oglum aynı anlattıgın gıbı benımde sag gogsumu almak ıstemıyor,benımde solagıma geldıgı için zorlansamda ısrarla verıyorum tamamen iptal olmasın dıye.2 gun once doktora sordum bende zorakı emıyor kavga döğüş emzırıyorum,mama versem mı acaba dıye KESINLIKLE emzırmeyeDEVAM dedi.
burnunu da ne yapsam acamadım ilaç da kullanıyoru ama;ozellıkle sabahları tıkalı ,bu yuzden uyuyamıyo da ememıyo da ıyıce sinir yükü oldu çıktı...
burcu geçmiş olsun cnm babanın umarım bişeyi yoktur ve hemen iyileşir
baya kişi şikayetçi bu burun tıkanıklığından nazanında öyleydi sanırım deniz suyu falan kullanıyorum diodu allah şifa versin cnm
Cok sagolasin
burcu babana ne oldu ki ?
hastaneye yatması iyi aslında burcucum serumlar filan çabucak toplar kendini..söylemiştim sanada babamda öyle olmuştu bikaç sene önce hastanede yattı 1 hafta kadar sonra toparladı kısa zamanda..sende üzme kendini eylülde etkilenir doğal olarak..ama üzülmemekte elde değil tabi20 gun oldu hasta Hande. Kilo kaybetmeye basladi once. Kan tahlili yaptilar kanserden suphelendiler sonra . Testler oldu kanser degil dediler ama iyi degil . Ates halsizlik hepsi var.
hastaneye yatması iyi aslında burcucum serumlar filan çabucak toplar kendini..söylemiştim sanada babamda öyle olmuştu bikaç sene önce hastanede yattı 1 hafta kadar sonra toparladı kısa zamanda..sende üzme kendini eylülde etkilenir doğal olarak..ama üzülmemekte elde değil tabi(( allah yardımcınız olsun..
Gecmis olsun . Neden vermis kg ?
sütüm az canım.bana göre vardı ama bebişime yetmemiş.arkadaşımında sütü az sıkınca ucuna anca geliyor diyor ama onun bebeğinin kg çok iyi.bende dedim öyleyse anne sütüne devam ek birşeye gerek yok ama benimki almadı kg tam tersi verdi.
Selamlar Hande
bu yazdıkların tamamıyla sende kendımı goruyorum.oglum aynı anlattıgın gıbı benımde sag gogsumu almak ıstemıyor,benımde solagıma geldıgı için zorlansamda ısrarla verıyorum tamamen iptal olmasın dıye.2 gun once doktora sordum bende zorakı emıyor kavga döğüş emzırıyorum,mama versem mı acaba dıye KESINLIKLE emzırmeyeDEVAM dedi.
burnunu da ne yapsam acamadım ilaç da kullanıyoru ama;ozellıkle sabahları tıkalı ,bu yuzden uyuyamıyo da ememıyo da ıyıce sinir yükü oldu çıktı...
bilsem daha önce gelirdim ben bu foruma...aklıma üye olmak hiç gelmedi...gerçi yoğunlukta vardı ama ...
aralık annelerinden biriyim...5 aralıkta nehirimiz doğdu...tüm annelere ve bebeklere merhaba tekrardan...:)
Gecmis olsun . Neden vermis kg ?
sütüm az canım.bana göre vardı ama bebişime yetmemiş.arkadaşımında sütü az sıkınca ucuna anca geliyor diyor ama onun bebeğinin kg çok iyi.bende dedim öyleyse anne sütüne devam ek birşeye gerek yok ama benimki almadı kg tam tersi verdi.
canım kg alımı iyise tabiki emzir.ben mama konusunda çok katıydım.bu çocuk zayıf mama takviyesi yap diyenlere kızıyordum.geçen hafta tartıldı kg iyi değildi.çok kafama taktım.hemşire mama verme dedi.kafaya takınca sütüm daha azaldı.bugün 1 hafta oldu kg merak ediyordum zaten birde memede ağlayıp susmayınca hemen dr götürdüm.haftada ortalama 150 gr alacağına vermiş ne yazıkki.mecburen vereceğim çok zayıf yavrum.
burnunu nazal aspiratörle açtım bu gece çok şükür...
20 gun oldu hasta Hande. Kilo kaybetmeye basladi once. Kan tahlili yaptilar kanserden suphelendiler sonra . Testler oldu kanser degil dediler ama iyi degil . Ates halsizlik hepsi var.
merhaba herkese...
bilsem daha önce gelirdim ben bu foruma...aklıma üye olmak hiç gelmedi...gerçi yoğunlukta vardı ama ...
aralık annelerinden biriyim...5 aralıkta nehirimiz doğdu...tüm annelere ve bebeklere merhaba tekrardan...:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?