canınızı sıkmayın bu süt olayına sıkıldıkça dahada çok azalıyo işte..ben ilk hafta doktora gittiğimde sakın sütüm az diye düşünme ve kendine bile bunu söyleme dedi. ayrıca bebeğin mama almasında bi sakınca yokki benim ablamın 2 çocuğunada hiç sütü yoktu ikiside mamayla büyüdü ikisininde maşallahı var kocaman oldular şimdi. mamayı verirsin bebeişine bak gör 15 günde toplar kendini allahın izniyle..
öznurcum üzülme tatlım...olbiliyor böyle mama durumları...mamalar neden var yoksa...bende veriyorum..
hiçbişi olmuyor...meme de veriyorum mamada...napaibilirm doymuyor doymuyor doymuyor...
Bir daha iyi gibi hissediyorum bir çok kötü.ben de anlamadım cnm.günaydın herkeseee...
Nazan nasıl oldun canım?
Çok geçmiş olsun canım,gözünüz aydın ve de iyi yolculuklarcanım fena deilim, yarın ankaraya gidiyorum kısmetse kuzenim ameliyat oldu dün...çok şükür iyi....
canım ben durununda ömerinde odasını 20 günlükken ayırdım...yani ömer yaklaşık 2.5 aydır odasında yatıyo....bence sende ayır artık sonra çok zorlanırsın....olumunekankayizsmile
bebeği öksüren var mı benimki kuru kuru öksürüyor
Ben de çık sık acıkıyorum hep yiyorunayy bnm karnım sürekli aç ya sizdede oluyomu kızlar emzirdiğim için böle sanırım ben böle deilimdir çnkü hamileyken bile böle olmamıştım(
sürekli mutfaktayım bişiler arıom yiyecek durmadan çay içiom nolcak bu halim kilo vercem derken daha alcam sanırım bu gidişile
iyi olmaya çalışıyorum cnm çok saol.oğluma üzülüyoorum.kendimi suçluyorum.nazan nasıl oldun???? düzeldin mi canım?
off canım çok sıkkın.eşim yarın antalyaya gidiyor pazar günü dönecek.o yokken annem benimle kalacaktı.akşam aramış annesini en küçük görümcem var onu çağrıyor benim yanıma kalması için.gelsin gelmesine ama suratsızın teki ne konuşur ne muhabbet eder.ilk doğum yaptığımda gelmişti çocuğun odasında bütün gün oturdu elinden cep telefonu düşmedi.ya ben bile konuşmuyorum bebeğin odasında telefonla hatta söylüyorum kızın umrunda değil.annemlerin alt katında oturuyoruz zaten ne gereği varki onun gelmesinin.bende söylendim akşamdan beri bana sormadan fikrimi almadan niye çağırıyorsun diye..
nazan canım biz pazartesi günü doktora gittik öksürüğü yoktu yeni başladı kuru bir öksürük doktora kakasında gördüğüm kşerit şeklindeki kan için gitmiştik
bilsem daha önce gelirdim ben bu foruma...aklıma üye olmak hiç gelmedi...gerçi yoğunlukta vardı ama ...
aralık annelerinden biriyim...5 aralıkta nehirimiz doğdu...tüm annelere ve bebeklere merhaba tekrardan...:)
canım aptamil 1 kullanıyorum..canım maşallah bebişe 120 cc mama bide üstüne mememibende günde 2 kere veriyorum bir öğünde 60 cc zor içiyor sen hangi mamayı kullanıyosun??
burcu bitanem canım arkadaşım çok geçmiş olsun.. allah biranönce şifa versin inşallah.. hiç haberim yoktu ya kusura bakma.. bu aralar çok giremiyorum geçmişe dönükte pek okuyamıyorum ondan gözümden kaçmış.. Allah acil şifalar versin..inşallah inşallah hiç birşeyi yoktur..20 gun oldu hasta Hande. Kilo kaybetmeye basladi once. Kan tahlili yaptilar kanserden suphelendiler sonra . Testler oldu kanser degil dediler ama iyi degil . Ates halsizlik hepsi var.
20 gun oldu hasta Hande. Kilo kaybetmeye basladi once. Kan tahlili yaptilar kanserden suphelendiler sonra . Testler oldu kanser degil dediler ama iyi degil . Ates halsizlik hepsi var.
günaydın herkese:)
günaydın senem hoşgeldin sağlıkla büyüt bebeğini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?