2009 Aralık Anneleri

çok teşekkür ederim....
burcucum tekrar geçmiş olsun canım dilerim en kısa zamanda şifa bulur...

inşallah canım ya.çabucak toparlasın çok üzülüyorum onu böyle görünce ve herkes çok zayıf bu çocuk diyince..

öznurcum üzülme tatlım...olbiliyor böyle mama durumları...mamalar neden var yoksa...bende veriyorum..
hiçbişi olmuyor...meme de veriyorum mamada...napaibilirm doymuyor doymuyor doymuyor...

öznurcum üzülme tatlım...olbiliyor böyle mama durumları...mamalar neden var yoksa...bende veriyorum..
hiçbişi olmuyor...meme de veriyorum mamada...napaibilirm doymuyor doymuyor doymuyor...

mama sorunu olan benim canım..kg alımı iyi değilmiydi yoksa sen doymuyor diyemi veriyorsun.ne zamandır ve ne ölçüde veriyorsun..

off canım çok sıkkın.eşim yarın antalyaya gidiyor pazar günü dönecek.o yokken annem benimle kalacaktı.akşam aramış annesini en küçük görümcem var onu çağrıyor benim yanıma kalması için.gelsin gelmesine ama suratsızın teki ne konuşur ne muhabbet eder.ilk doğum yaptığımda gelmişti çocuğun odasında bütün gün oturdu elinden cep telefonu düşmedi.ya ben bile konuşmuyorum bebeğin odasında telefonla hatta söylüyorum kızın umrunda değil.annemlerin alt katında oturuyoruz zaten ne gereği varki onun gelmesinin.bende söylendim akşamdan beri bana sormadan fikrimi almadan niye çağırıyorsun diye..

günaydın herkeseee...

Nazan nasıl oldun canım?
Bir daha iyi gibi hissediyorum bir çok kötü.ben de anlamadım cnm.
Çok geçmiş olsun canım,gözünüz aydın ve de iyi yolculuklar
bebeği öksüren var mı benimki kuru kuru öksürüyor
( Benim oğlum da ara ara öksürmeye başladı bugün.içim gidiyor çok üzülüyorum.şimdide uyudu öksürüyor aradaKendi öksürüğüne uyandı şimdi.dr.a mı gitsek yine ya daha çok küçükler çok korkuyorum nerden çıktı bu öksürük:gitme:
Ben de çık sık acıkıyorum hep yiyorun
nazan nasıl oldun???? düzeldin mi canım?
iyi olmaya çalışıyorum cnm çok saol.oğluma üzülüyoorum.kendimi suçluyorum.

nazan canım biz pazartesi günü doktora gittik öksürüğü yoktu yeni başladı kuru bir öksürük doktora kakasında gördüğüm şerit şeklindeki kan için gitmiştik

annen yanındayken başkasına ne gerek varki .sinir.neyse katlan cnm birkaç günlüğünd

nazan canım biz pazartesi günü doktora gittik öksürüğü yoktu yeni başladı kuru bir öksürük doktora kakasında gördüğüm kşerit şeklindeki kan için gitmiştik

aynen cnm bende pztsi götürdüm öksürük yoktu burnu tıkanıyordu bugün öksürmye başladı mızırdanıyo uyuyamadı öksürmekten yavrum benm.kaçtım ben iyi geceler

bilsem daha önce gelirdim ben bu foruma...aklıma üye olmak hiç gelmedi...gerçi yoğunlukta vardı ama ...
aralık annelerinden biriyim...5 aralıkta nehirimiz doğdu...tüm annelere ve bebeklere merhaba tekrardan...:)

Hoşgeldin canım . .bebişinede sağlıklı huzurlu buyumeler inşallah . .hadi hayırlı olsun bilgi ve dert paylaşma bölümümüze tekrardan hoşgeldin . .

canım maşallah bebişe 120 cc mama bide üstüne mememibende günde 2 kere veriyorum bir öğünde 60 cc zor içiyor sen hangi mamayı kullanıyosun??
canım aptamil 1 kullanıyorum..
20 gun oldu hasta Hande. Kilo kaybetmeye basladi once. Kan tahlili yaptilar kanserden suphelendiler sonra . Testler oldu kanser degil dediler ama iyi degil . Ates halsizlik hepsi var.
burcu bitanem canım arkadaşım çok geçmiş olsun.. allah biranönce şifa versin inşallah.. hiç haberim yoktu ya kusura bakma.. bu aralar çok giremiyorum geçmişe dönükte pek okuyamıyorum ondan gözümden kaçmış.. Allah acil şifalar versin..inşallah inşallah hiç birşeyi yoktur..

20 gun oldu hasta Hande. Kilo kaybetmeye basladi once. Kan tahlili yaptilar kanserden suphelendiler sonra . Testler oldu kanser degil dediler ama iyi degil . Ates halsizlik hepsi var.

cnm benimm bilirim çok kötü bi süreç bu;rabbım en yakın zamanda şifasını verir insallah.sakın sıkma canını sen

günaydın hande nasılsın
zor bi gece geçirdim yağmur uyumadı uyandoı durmadan şimdide kafası kalkmıo uykusunu alamadı gece dünde biraz ateşi var gibiydi şurup verdim düzeldi aşamada misafir gelicek yine

günaydın herkese...
tekrar hoşbulduk diyelim..
forumu çözmeye çalışıyorum ardkaşlar..
bugün alışırım sanırım:)

nehir gece çok huzursuzdu...uzun süreli uyuması gerekirken:..12 de yattı 2 de kalktı birde bezinden çişimi sızmış anlamadım ıslaktı sanırım o huzursuz etti bebişimi...değiştirdim e tabi bus efer gözlerini açtı hanfendi:) hadi biraz eyledik keyfini sonra emdi uyudu 4 30 ta 530 yien uyandı hadi aldım yanıma busefer uyudu 7 de kalktı şimdi uyuyor bende o uyuurken ütü yaptım:):)
huzursuz olursa doktoru arıcam ama sanırımarada olur böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…