2009 Aralık Anneleri

yaaaaaaaaaaaa pelin valla ağladım okuyunca neler yaşadık yaa hele o kalp atışlarını duyunca ben annem telefonda eşim ağla ağla helak olmuştuk canım kızım benim ben sat 18 marttı 18 nisanda çok silik çıkmıştı 20 nisan pazartesi kesinleşmişti çok garip bir duyguydu donmuştum tam sevinememiştim bile şaka gibiydi

kucagına aldıgında ne kadar farkılı degişik bir duyguysa o ilk pembe çizgiyi göruncede aynı bence Allah isteyen herkese nasip etsin

kucagına aldıgında ne kadar farkılı degişik bir duyguysa o ilk pembe çizgiyi göruncede aynı bence Allah isteyen herkese nasip etsin

aminnn Allah herkese versin benim normal doğumdu o çıktığı an kanlı kanlıydı ama dünyanın en güzel bebeğiydi ve o an aşık oldum resmen ne ağrı ne acı hiçbir şey yoktu bebeği seyrediyordum ama onu aldılar giydirmek için bebek odasına gittiler o zaman anladım dikiş acısını
bu arada iyi dileklerin için teşekkürler Allah daha iyilerini size versin inşallah şimdi akşamalrı eşimle çıkıyoruz trafiğe heyecanımı yeneyim diye ara yollasrda kullanıyordum ama E-5 e çıkmıyordum şimdi gidip geliyoruz

hamarat hatunlar bilen yok mu 1 paket kabartma tozu yerine 1 çay kaşığı karbonat koysam olur mu

vay be güzel nostaljiydi bir yıl olmuş insan bebeği olacağını tam hissedemiyor değişik bişeydi ya gebelik testlerini saklıyomusunuz bende 6 7 tane var ilk günden sonra doktora gidene kadar test yapıyodum sürekli

ben gunluk tutyrm mınaya o ilk o testle baslıyor yapştrdım
ilk yaptıgım teste çıkmıştı inanamayıp o gun kanda da baktrmıştm o test sonucuda deftere yapışık

daha dün gibi hatırlıyorum bu mesajımı:))
günler ne çabuk geçiyor,test sonuçlarını bende saklıyorum.
hatta hamileyken eşim bol bol almıştı gözün çift çizgiye doysun dedi:)
ee 7 sene bekledik bu bebişi :sm_cool:

ben gunluk tutyrm mınaya o ilk o testle baslıyor yapştrdım
ilk yaptıgım teste çıkmıştı inanamayıp o gun kanda da baktrmıştm o test sonucuda deftere yapışık

bende günlük tutyorum arada geçmişi okuyorum çok garip bir duygu o ilk silik testi de saklıyorum onu kocaman hediye paketinin içine koyup iş dönüşü eşime vermiştim sana hediye aldım diye ilerde kızıma veririm senden ilk iz diye

kızlar ben bugün de (20.04) test yaptım bu sefer gayet belirgin 2 tane çizgim var kelimenin tam anlamıyla kendimi salak gibi hissediyorum ne yapacağımı bilmiyorum inş.kucağıma almayı da nasip eder Allah'ım inşallah isteyen herkesin olur kızlar darısı hepinizin başına

bu da benim ateş ölçme yöntemine yazdığım 19.04 de kızlar yardım edin çok silik olarak ikinci çizgi var acaba hamile miyim diye yazmışım

Ben ilk sze yazdığımda sizler çoktan sohbete başlamıştınız ben sona kalanlardan olduğum için hatta bilmiyordum bile henüz hamile olduğumu acaba ssizin gibi aralık annesi olabilecek miyim ama bu ay pek ümidim yok demiştim.Esra hatırlamaz ama o cevap vermişti inş.olursun falan die.sonra öğrenince yine yazmıştım buraya Esra ben sana dememiş miydim demiştikaydirigubbakcemile3

Arkadaşlar selam bu ay belki aranıza katılırım demiştim bugün tahlil yapıldı beni de aranıza alır mısınız? Çok mutluyum hamileyim

21 nisanda yazmışım ay bunu aradım sonunda buldum

Ben 21 nisanda öğrenmiştim ama benm yılsonuna geliyordu sat a göre:)Sat 22marttı hey gidi günler

1 Nisanda ogrenmistim :) Hayatimin en guzel sakasi oldu

burcu günaydın tatlım...eylülü öp benim için...nehirden fırsat bulup yeterince sevemedim miniğini zaten :)

Ben yazana kadar tunaydin oldu :) Beklerim yine

benım sat 28 şubattı 30 martda ögrenmiştim hamıle oldugumu vay be 1 yıl olacak nerdeyse ne çok şey paylaştık ıyıkı varsınız sızı sevıyorum

Sat kardesim benim :)

Bizimki daha hamileyken açtırmış hesap (Bankacı ya) her ay bir miktar kesiliyor. Ben üniversiteyi kazanırsa araba alıcam oğluşa o parayla diyorum kaydirigubbakcemile3

Bende istiyorum gidip acmak lazim aslinda

Ah ah ne gunlerde be . Cok nazliydi o zamanlarda sipam benim o zamanlarda cok korkutuyodu beni

Benim herif tutturdu ben oğluma bu pembe şeyi aldırmam diyor. Şimdi hızlıala gelmiş galiba diğer rengi onu sipariş etmeye çalışıyorum ama hata veriyor sürekli

:O) Ama en yakin zzamanda al dicektim zaten almisin hadi gule gule kulalnsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…