Benim herif tutturdu ben oğluma bu pembe şeyi aldırmam diyor. Şimdi hızlıala gelmiş galiba diğer rengi onu sipariş etmeye çalışıyorum ama hata veriyor sürekli
yaaaaaaaaaaaa pelin valla ağladım okuyunca neler yaşadık yaa hele o kalp atışlarını duyunca ben annem telefonda eşim ağla ağla helak olmuştuk canım kızım benim ben sat 18 marttı 18 nisanda çok silik çıkmıştı 20 nisan pazartesi kesinleşmişti çok garip bir duyguydu donmuştum tam sevinememiştim bile şaka gibiydi
kucagına aldıgında ne kadar farkılı degişik bir duyguysa o ilk pembe çizgiyi göruncede aynı bence Allah isteyen herkese nasip etsin
hamarat hatunlar bilen yok mu 1 paket kabartma tozu yerine 1 çay kaşığı karbonat koysam olur mu
vay be güzel nostaljiydi bir yıl olmuş insan bebeği olacağını tam hissedemiyor değişik bişeydi ya gebelik testlerini saklıyomusunuz bende 6 7 tane var ilk günden sonra doktora gidene kadar test yapıyodum sürekli
daha dün gibi hatırlıyorum bu mesajımı:))turkuaz_turkuaz kullanıcısından alıntı
HErkese MErhaba kızlar. BEnimde 5 aralık tarihim. Umarım sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız herkesi tebrik ediyorum sağlıkla huzurla keyifle bir 9 ay geçer inş.
*YAĞMUR* kullanıcısından alıntı
Selam kızlar banada fikir verin lütfen
SAT 26 şubat
5 gün önce dr.a gittim ultrasonra pek gözükmedi daha çok küçük dedi o gün kan testi yaptırdım
1500 çıktı,şimdi ne zaman dr.a gitsem keseyi ve kalp atışlarını duyabiliriz.
10 gün kadar daha beklesem bişey olmaz herhalde değilmi
7 nisanda yazılmış vay be nasıl geçmiş gunler
ben gunluk tutyrm mınaya o ilk o testle baslıyor yapştrdım
ilk yaptıgım teste çıkmıştı inanamayıp o gun kanda da baktrmıştm o test sonucuda deftere yapışık
inşallah canberk buyumeden bulursunuz dıyeyım o halde :)
hamuramı koyacan koy koy aşağı yukarı aynı geliyo fazla koyma acı oluyo
Ben 21 nisanda öğrenmiştim ama benm yılsonuna geliyordu sat a göre:)Sat 22marttı hey gidi günler
burcu günaydın tatlım...eylülü öp benim için...nehirden fırsat bulup yeterince sevemedim miniğini zaten :)
benım sat 28 şubattı 30 martda ögrenmiştim hamıle oldugumu vay be 1 yıl olacak nerdeyse ne çok şey paylaştık ıyıkı varsınız sızı sevıyorum
Bizimki daha hamileyken açtırmış hesap (Bankacı ya) her ay bir miktar kesiliyor. Ben üniversiteyi kazanırsa araba alıcam oğluşa o parayla diyorum kaydirigubbakcemile3
burcu 29 nısanda yazmışsn kopyalıyorum
--------------------------------------------------------------------------------
Bende kalp atislarini duydum cok acaip bir duyguymus. Benimki tam bir supriz yumurta cunku benim icin :) Gecen hafta ufak bir kahverengi lekelenme gecirdim doktor progestan verdi. 5 Gun sonra tekrarladi lekelenme simdi de ignesini verdi calismayacaksin 2 hafta dedi yatiyorum evde.. Tam 8 Hafta 5 Gunluguz.. Umarim en yakin zamanda bu surec biter.
Benim herif tutturdu ben oğluma bu pembe şeyi aldırmam diyor. Şimdi hızlıala gelmiş galiba diğer rengi onu sipariş etmeye çalışıyorum ama hata veriyor sürekli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?