2009 Aralık Anneleri

bende 6 nisanda ögrenmiştim hamile oldugumu:) dün gibi yaaa, nasıl geçti bir yıl bilmiyorumkismile

günaydın bayanlar dün akşam hamile olduğumu öğrendim şoktayım şimdi napıcam ben :????

kızlar ben bunu yazmışım 28 nisan 2009 da

herkes doğum günü falan fıstığı yadeder bizde satı yadediyoruz:) banane ben akşam şimdi eşimden hediye beklerim nasıl olsa kadınız gün bulmak bizim işimiz

günaydın bayanlar dün akşam hamile olduğumu öğrendim şoktayım şimdi napıcam ben :????

kızlar ben bunu yazmışım 28 nisan 2009 da

kız Allah senin iyiliğini versin son satırı okuyana kadar aklım gitti ikinci geliyo sandım kaydirigubbakcemile3

Aslında bu klubu ilk öğrenişim hamilelikle olmamıştı ..kasıklarıma iğne batması gibi sancılar giriyordu bende nete yazdım ama hamilelik hiç aklıma gelmemişti meğer en onemli belirtilerdenmiş hamilelik belirtileri bölümüne yani bu siteye attı . .hamilelik belirtisiymiş şok olmuştum boylece bu siteyle tanıştım ve daha sonrasındada hamileliğim kesinleşti :)) ama ne yazıkki Aralık anneleriyle tanışmam biraz geç oldu ..olsun geç olsun güç olmasın demişler değilmi ama :))

ay pelin nerden sardın başıma kı geçmişi kendimi alamıyorum birtürlü.. :)))
canı kiraz çekenler bulamayıp dondurulmuşu varmıdır diyenler filan.. :))) okuyorum sayfa sayfa... daha kendimi görmedim ama pek..

ay pelin nerden sardın başıma kı geçmişi kendimi alamıyorum birtürlü.. :)))
canı kiraz çekenler bulamayıp dondurulmuşu varmıdır diyenler filan.. :))) okuyorum sayfa sayfa... daha kendimi görmedim ama pek..

sitede sorun var bende siz dede varmı çok yavaş yenile yapıncada arada bir gidiyor aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa deli etti

arzu kıskandınmı çatladın patladınmı laelaelaelaelae
hemde nasıl çatladım.. nolur bidahakine hafta içi yapalım noluuurr
canımmm beni ilk sen tebrik etmişsin burda..:1hug:

sitede sorun var bende siz dede varmı çok yavaş yenile yapıncada arada bir gidiyor aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa deli etti

selam herkese
ev temizlendi işler bitti ama bende bittim. biraz uzanıp dinlenmek istiyorum ama ne mümkün((
nostalji yapmışsınız... ben ilk başlarda pek yazmıyodum yalnızca okuyodum sonradan katıldım bidahada kopamadım:)))
ebrucum gözün aydın almışsın oyun halısını :) çok işine yarayacak eminim..

pelin resimleri eklemişsin çok güzel çıkmışla özellikle kedi ile olan:)
bana mailde atarmısın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…