atarım akşama cnm
ohh tertemız olmuş evın ne guzel darısı benımkının basına :)
selam herkese
ev temizlendi işler bitti ama bende bittim. biraz uzanıp dinlenmek istiyorum ama ne mümkün((
nostalji yapmışsınız... ben ilk başlarda pek yazmıyodum yalnızca okuyodum sonradan katıldım bidahada kopamadım:)))
ebrucum gözün aydın almışsın oyun halısını :) çok işine yarayacak eminim..
kızımın kilo alımı durdu kızlr ya resmen nazar değdi çok güzeldi kızımın kilo alımı her gelen ayy ne toplu ayy maşallah ii bakmışsın ayy bziimkide aynı ayda böle deil bu iimiş die die kızım gecen ay 300 gr almıştı bugün doktorumuzla tekrar bakalım dedik kilosuna 1 haftada 50 gr falan almış dr mamaya başlıcaz kilo alımı kötü dedi aptamili tavsiye etti aldım sütümde var neden böle oldu anlamıyorum kalitesi düşmüştür sütünün belki dedi dr bilmiom artık çok moralim bozuk üzüldüm çok 3 gündürde baya huysuz acaba açda ondanmı diyorum kendi kendime ayy kafam allak bullak
Canan kilosu normal sınırlar içindeyse endişelenmene gerek yok. Bu aylarda kilo alımı yavaşlayabiliyor bebişlerin. Benim oğlumda 350 gr almıştı geçen ay. Son 10 günde hiç kilo almamıştı. Ben günde bir kere veriyorum mama hemen toparladı çok şükür senin kızında toparlar canım merak etme
inş ebru ya türkiyedende yeni geldim hava değişimimi yaptı acaba mama ne kullnıosun bana aptamil1 al dedi dr aldım ama nasıl vercemi sormadım kaç ölçü vereyim üstünde 150 ml suya 5 ölçek die 3 ay için öylemi yapayım naıl hazırlıcam hiç bilmiom
Bize en son doktor günde üç defa 150 cc hazırla ver demişti. Yalnız öncesinde her iki memeyi de iyice emzir sonra mama ver dedi. Ben üç defa değil çoğunluk bir defa verdim 120 cc den fazla da vermedim.Mama çok çabuk kilo aldırıyor çünkü. 10 gün sonra kilo kontrolüne gittiğimizde 300 gr almıştı.inş ebru ya türkiyedende yeni geldim hava değişimimi yaptı acaba mama ne kullnıosun bana aptamil1 al dedi dr aldım ama nasıl vercemi sormadım kaç ölçü vereyim üstünde 150 ml suya 5 ölçek die 3 ay için öylemi yapayım naıl hazırlıcam hiç bilmiom
Ebru sen hangi mama sandalyesini istiyodun ?
Bize en son doktor günde üç defa 150 cc hazırla ver demişti. Yalnız öncesinde her iki memeyi de iyice emzir sonra mama ver dedi. Ben üç defa değil çoğunluk bir defa verdim 120 cc den fazla da vermedim.Mama çok çabuk kilo aldırıyor çünkü. 10 gün sonra kilo kontrolüne gittiğimizde 300 gr almıştı.
Bizde çok fazla gaz problemi olduğu için aptamil conformil 1 kullanıyoruz.
Sizin gaz problemi yoksa aptamil 1 kullanabilirsiniz.
Chicco poly magic.
İnglesina Zuma Mama Sandalyesi - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!
Cok uygunmus bitane gordum :)
Yuff o neymiş öyle.
Mama sandalyesi araştırmalarına girişmişsin bakıyorum da Burcu.
selam arkadaslar,benimde oglum 30.aralik 2009 da dogdu,5 gündür cok öksürüyor ,2 gün hastanede kaldik ve doktor bize obstrüktif bronsit diye hastane cikis kagitina yazmis ,internetten arastirdim ilerde 3de 1 nin cocuklarin astim bronsit olma ihtimali oldugunu yaziyor,bu obstrüktif bronsit tehsisi bebeginde konulan varmi aranizda?
Ya benim cok fazla bacak agrim var. Sanki cok cok yurumusum spor yapmisim da olmus gibi . Var mi sizde boyle agrilar ?
bendede oluyo acaba vitamin eksikliğinden mi diye kendi kendime düşünüyodum vitamin takviyeside alıyorum yediklerime de dikkat ediyorum ama acep nedir bende bilemedim
bir iki defa üzerindeki ölçüye göre hazırlayıp ne kadar tükettiğini kontrol edebilirsin... ama bebiş bazen bu ölçünün hepsini yemeyebiliyor veya biraz daha isteyebiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?