2009 Aralık Anneleri

ayrıca sütün yetmiyo sütün kesilecek sütün azaldı diyen insanlardan nefret ediyorum şiddetle kınıyorum o insanların sesini vede nefesini duymak istemiyorum başka bi ülkede yaşamak istiyorum hepsi de kadın bunların işin ilginç yanı hepsi anne aynı şeyleri yada benzerlerini yaşamışşlar emziren bi anneyle nasıl konuşulur bilmeleri gerek hepsini burdan terbiyeye davet ediyorumklava:

Ya benim cok fazla bacak agrim var. Sanki cok cok yurumusum spor yapmisim da olmus gibi . Var mi sizde boyle agrilar ?

bendede oluyor aynı ağrıdan.

aynen canım katılıyorum sana..benim kaynana taktı benim sütüme zaten.çocuğu emzirirken geldi bir kere yanıma yutkunma sesi varmı dinledi.dünde geldi yine emzirirken göğsüme dokunuyor parmağıyla "bunu emme kızım emme çok fos fos bu meme"dedi bende süt müt kalmadı.hayır solumdaydı dirseğimi geçireyim şu suratına gözlük yapışsın izi kalsın diye aklımdan geçirdim ama neyse.birde mama ver mama ver demesi sanırsın mama şirketleriyle anlaşmalı..fenalık geldi bu kadar sabırlı değilim ama bende merak ediyorum ne zaman tüm sinirim boşalıp gereken cevabı vereceğim..

Heheh gozluk yapissin kalsin he :O))

Ay okurken bana bile fenalık geldi.
Böyle patlayıp boşalmayı bekleme bence sonrası çok yıkıcı olabilir. Konuşsan rahatsızlığını dile getirsen uygun bir şekilde değiştirmez mi tavrını acaba?
Böylesi çok rahatsız edici gerçekten.

Hiçbir korunma yöntemi %100 güvenli değil kondomla korunma da öyle. Bir de dikkat edilmesi gereken kondomu doğru kullanmak. ilişkinin başından sonuna kadar takılı kalmalı. Çünkü başta gelen menide bile az miktarda da olsa sperm olabiliyor.
Doğru kullanıldığı zamansa koruyuculuk oranı oldukça yüksek.

Herkese iyi geceler,
umarım tüm bebekler ve anneler iyidir, kızım hastalandı, sanırım soğuk algınlığı, peşinden Gökay hastalandı hiç nefes alamıyor, serum fizyolojik ve otri bebe aspirarötörle günde 5 sefer açıyorum, düzenide bozuldu hastalık yüzünden, kaç gündür uğraşmaktan sizlerdende haberim yok, geçmişide okumaya vaktim olmadı , şöyle bir bakıp çıkayım dedim.

Nazan oğlun iyileşti mi? pelin ders çalışmaya başladın mı? bu hafta buluşma oldu mu? burcu baban nasıl oldu? Melike gözün aydın sanırım kardeşin askerden döndü,( face de resim gördüm ) darısı Arzu'nun başına :)

tekrar herkese iyi geceler, kendinize ve kuzucuklara iyi bakın

Nilgün çok geçmiş olsun kızına da oğluna da. Birbirlerine bulaştırıyorlar tabii.
İnşallah kısa sürede iyileşirler.

kendi bakçak herhalde mamaya başlayınca hırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nefrettttt

çok geçmiş olsun Nilgüncüm...Allah şifa versin 2 kuzuyada...

akannehir

Canım çok çok geçmiş olsun.Bugün de aklıma geldin giremiyor falan diye düşündüm.Bebişler hasta olmasa keşke ya ama oluyor işte.inş.iyileşir çocukların biran önce.oğlumun öksürük durdu herhalde diyorum yine öksürüyor.ben iyileştim sanıyorum ertesi gün yine bişey çıkıyor.bugün de boğazım berbat kupkuru sanki sesim kalınlaştı:) ana oğul birbirimize sürekli bulaştırıyoruz hastalığı sanırım:S
Benim de darısı başıma olsun abim askerde.hiç görmedi yeğenini 12aralıkta giitti oğlum 16sında doğdu.2ay sonra gelecek ama:Saruboceq::lepi:

Ay ne ayıp ne can sıkıcı.ben olsam derdim sanırım birşey dayanamazdım.bilmiyorumkismile ay okuyunca kasıldım. cnm konuş ya içine atma ne bu böyle.

Canım düzelir inş.mama ver bakalım sağllık olsun da günde 1-2 mamadan birşey olmaz.
benm de oğlum 2gündür emzirmeye çalışırken bazen ağlaya ağlaya bir hal oluyor.memeden ayırmasam yapışık yaşayacak çocuğun kafasını bastırıyorum memeye o itiyor bağıra bağıra.hastalıktan iştahı mı kesildi nedir.gerçi kilosu çok iyi maşallah ama böyle olması da moralimi bozdu.aç aç uyuyunca kötü oluyorum
Ay cnm okurken tüylerim diken diken oldu.ne zorluklarla kavuştuk bebişlere.Allahım ayırmasın sağlıklı mutlu bir hayat versin bebişlerimize hep beraber:Saruboceq:

madem nöstalji yapılmış bende arzunun bi yazısını ekliyim sanki gelecegi görür gibi konuşmuşsun Arzu . .

artık hep öyleyiz burcu, bugünlerde geçecek inşallah.. sonrada bebişlerin mızmızlığını çekicez inşallah.. eziyet olsun diye tam altlarını açtığımız anda yapacaklar çişlerini, daha iyi fişekledikleri için.. kusacaklar, tam temiz bezi kapatıp, pantolonlarını giydirirkene cııırt diye bir ses duyucaz.. ve bu böööyle sürüp gidecek.. ne güzel demi
...
--------------------------------------------------------------------------------

Anammm 3aylık oldukkkzemuszemussositososito
hayırlı olsun 3 yasınıda göruruz inşallah

kıyamam ya 2si birden hemde sendebıtmışsındır ıkı çocukla ugrasmaktan sanada yazık geçmiş olsun çok dun basladım ama bana bişey olmuş kafa basmıyo umarım ilk gun dıyedır uykusuzlukla bebek bakmakla reglı dönemınde olmakla 4 aydır yorgun olmakla alakası yoktur :)

şerefsizler ya bilerek yapıyorlar gıcık etmek için yada zır cahıl derler böylelerıne
gaza getirmek gibi olmasın ama bu kadar tahammullu olmazdım benım annem bıle bılır benım sınırımı zorlamaz zorlarsada kım olsa uzerım benı uzene ben acımam valla bir-iki hadi neyse eşinin hatrı için insan susar belkı ok huzur önemlı eşinle aranın ıyı olması ama bence kayınvalıden senın sınırını bılmıyor bır dk durmam lazım bu kadarda yapıp cevabı yememem lazım şunu da dellendırmeyeyım demesını ögret bence ben kaç yasındasın bılmyrm ama şu yasındayım ve annem bu şekil davranamaz bana öz annemken annemı bıle tanımam uzerım o yuzden benı zorlama guzel guzel geçinelim de herkesın bır sınırı var de bence yoksa o gözluk cıdden birgun onun suratına yapışır bu kadar yutmaya susmaya o daha fena olur dönuşu olmaz

bebegın hayırlı saglıklı olsun çok geçmiş olsun Allah şifa versin

Ya benim cok fazla bacak agrim var. Sanki cok cok yurumusum spor yapmisim da olmus gibi . Var mi sizde boyle agrilar ?
benımde ovmaya bıle elım degince acıyor sankı 4 aydır yuruyorum gibi :)
kondom ama tek basına yeterlı degil
sprial taktırmayada cesaretım hıç yok hıçde olamaz ben taktıramam açıkcası tırsarım

dur sıkma canını canancım ya
sen önce emzır sonra mama ver anne sutunden alması gerekenı alsın zaten az kaldı ek gıdaya geçince mamayıda kesersın belkı belkıde açtı o yuzden sureklı huysuzdu ver mamayı doysun rahatlasın yagmur hiçde uzulme mama verıyorum dıye bu da bır surec gececek mamayı uzerınde yazan ölçude hazırla ama o kadar sık verme sutun de var emzır hemde tartıl evde bebekle alımı ıyıyse o şekil devam edersin
birde hiç yapmadın bılemezsın belkı dıyeyazayım dedım kaynatılmış su bulundur evde sonra o kaynatılmış suyu ılıştırıp hazırla mamayı bilegının ıç tarafıyla kontrol et soguk olmasın gaz yapar sıcakta olmasın cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…