Bende aliyorum ama yok . Etlerimi livme livme yapiyorlar dedikleri gibi oluyo cok fena ay ay diye kalkiyorum
bebeği emzirme ve tutuş şeklimizin yamukluğundan kaynaklanıyomuş nette öyle diyo valla ben dikkat etmiyorum açıkçası
Ya benim cok fazla bacak agrim var. Sanki cok cok yurumusum spor yapmisim da olmus gibi . Var mi sizde boyle agrilar ?
ayrıca sütün yetmiyo sütün kesilecek sütün azaldı diyen insanlardan nefret ediyorum şiddetle kınıyorum o insanların sesini vede nefesini duymak istemiyorum başka bi ülkede yaşamak istiyorum hepsi de kadın bunların işin ilginç yanı hepsi anne aynı şeyleri yada benzerlerini yaşamışşlar emziren bi anneyle nasıl konuşulur bilmeleri gerek hepsini burdan terbiyeye davet ediyorumklava:
bendede oluyor aynı ağrıdan.
aynen canım katılıyorum sana..benim kaynana taktı benim sütüme zaten.çocuğu emzirirken geldi bir kere yanıma yutkunma sesi varmı dinledi.dünde geldi yine emzirirken göğsüme dokunuyor parmağıyla "bunu emme kızım emme çok fos fos bu meme"dedi bende süt müt kalmadı.hayır solumdaydı dirseğimi geçireyim şu suratına gözlük yapışsın izi kalsın diye aklımdan geçirdim ama neyse.birde mama ver mama ver demesi sanırsın mama şirketleriyle anlaşmalı..fenalık geldi bu kadar sabırlı değilim ama bende merak ediyorum ne zaman tüm sinirim boşalıp gereken cevabı vereceğim..
Heheh gozluk yapissin kalsin he :O))
Ay okurken bana bile fenalık geldi.aynen canım katılıyorum sana..benim kaynana taktı benim sütüme zaten.çocuğu emzirirken geldi bir kere yanıma yutkunma sesi varmı dinledi.dünde geldi yine emzirirken göğsüme dokunuyor parmağıyla "bunu emme kızım emme çok fos fos bu meme"dedi bende süt müt kalmadı.hayır solumdaydı dirseğimi geçireyim şu suratına gözlük yapışsın izi kalsın diye aklımdan geçirdim ama neyse.birde mama ver mama ver demesi sanırsın mama şirketleriyle anlaşmalı..fenalık geldi bu kadar sabırlı değilim ama bende merak ediyorum ne zaman tüm sinirim boşalıp gereken cevabı vereceğim..
merhaba herkeze...ben takıp edıyorum ama gıremıyorum pek fırsatım olmuyor..
ayıp olmazsa nasıl korunduğunuzu sorabılır mıyım..ben hamıle kalmaktan korkuyorumda,,kondom tek başına yeterlı olurmu bılemıyorum,,sprıal tektırmayada korkuyorum.hala adet olmadım takıp de edemıyorum yumurtalaam gunumu..yardımcı olursanız sevınıırm
Herkese iyi geceler,
umarım tüm bebekler ve anneler iyidir, kızım hastalandı, sanırım soğuk algınlığı, peşinden Gökay hastalandı hiç nefes alamıyor, serum fizyolojik ve otri bebe aspirarötörle günde 5 sefer açıyorum, düzenide bozuldu hastalık yüzünden, kaç gündür uğraşmaktan sizlerdende haberim yok, geçmişide okumaya vaktim olmadı , şöyle bir bakıp çıkayım dedim.
Nazan oğlun iyileşti mi? pelin ders çalışmaya başladın mı? bu hafta buluşma oldu mu? burcu baban nasıl oldu? Melike gözün aydın sanırım kardeşin askerden döndü,( face de resim gördüm ) darısı Arzu'nun başına :)
tekrar herkese iyi geceler, kendinize ve kuzucuklara iyi bakın
kız Allah senin iyiliğini versin son satırı okuyana kadar aklım gitti ikinci geliyo sandım kaydirigubbakcemile3
aynen canım katılıyorum sana..benim kaynana taktı benim sütüme zaten.çocuğu emzirirken geldi bir kere yanıma yutkunma sesi varmı dinledi.dünde geldi yine emzirirken göğsüme dokunuyor parmağıyla "bunu emme kızım emme çok fos fos bu meme"dedi bende süt müt kalmadı.hayır solumdaydı dirseğimi geçireyim şu suratına gözlük yapışsın izi kalsın diye aklımdan geçirdim ama neyse.birde mama ver mama ver demesi sanırsın mama şirketleriyle anlaşmalı..fenalık geldi bu kadar sabırlı değilim ama bende merak ediyorum ne zaman tüm sinirim boşalıp gereken cevabı vereceğim..
Herkese iyi geceler,
umarım tüm bebekler ve anneler iyidir, kızım hastalandı, sanırım soğuk algınlığı, peşinden Gökay hastalandı hiç nefes alamıyor, serum fizyolojik ve otri bebe aspirarötörle günde 5 sefer açıyorum, düzenide bozuldu hastalık yüzünden, kaç gündür uğraşmaktan sizlerdende haberim yok, geçmişide okumaya vaktim olmadı , şöyle bir bakıp çıkayım dedim.
Nazan oğlun iyileşti mi? pelin ders çalışmaya başladın mı? bu hafta buluşma oldu mu? burcu baban nasıl oldu? Melike gözün aydın sanırım kardeşin askerden döndü,( face de resim gördüm ) darısı Arzu'nun başına :)
akannehirHiçbir korunma yöntemi %100 güvenli değil kondomla korunma da öyle. Bir de dikkat edilmesi gereken kondomu doğru kullanmak. ilişkinin başından sonuna kadar takılı kalmalı. Çünkü başta gelen menide bile az miktarda da olsa sperm olabiliyor.
Doğru kullanıldığı zamansa koruyuculuk oranı oldukça yüksek.
Herkese iyi geceler,
Canım düzelir inş.mama ver bakalım sağllık olsun da günde 1-2 mamadan birşey olmaz.kızımın kilo alımı durdu kızlr ya resmen nazar değdi çok güzeldi kızımın kilo alımı her gelen ayy ne toplu ayy maşallah ii bakmışsın ayy bziimkide aynı ayda böle deil bu iimiş die die kızım gecen ay 300 gr almıştı bugün doktorumuzla tekrar bakalım dedik kilosuna 1 haftada 50 gr falan almış dr mamaya başlıcaz kilo alımı kötü dedi aptamili tavsiye etti aldım sütümde var neden böle oldu anlamıyorum kalitesi düşmüştür sütünün belki dedi dr bilmiom artık çok moralim bozuk üzüldüm çok 3 gündürde baya huysuz acaba açda ondanmı diyorum kendi kendime ayy kafam allak bullak
Ay cnm okurken tüylerim diken diken oldu.ne zorluklarla kavuştuk bebişlere.Allahım ayırmasın sağlıklı mutlu bir hayat versin bebişlerimize hep beraber:Saruboceq:Ben de en sonunda buldum ilk mesajımı.
20.04 te yazmışım.
--------------------------------------------------------------------------------
Bu arada arkadaşlar ben de Allah'ım bu sefer nasip ederse Aralık annesi olacağım.
Kısaca bahsedeyim yaşadıklarımdan. Dört seneye yakın tedavi gördükten sonra nihayet ikinci aşılamamda kavuşmuştum bebişime. Ama ne yazık ki dokuzuncu haftada kalbi durdu. Kürtaj oldum. Kürtajdan sonra epey zaman korunduk ve adet olmayı beklerken hamile kaldığımı öğrendim kendiliğinden olmuştu bu sefer kürtajdan hemen sonra. Üstelik adet tarihim yaklaşana kadar da korunmuştuk işte Allah'ımın mucizesi işte. Çok üzülüyordum tam kavuştum derken yine aynı tedavi süreçleri, beklemeler, stres, oldu olmadı tuttu tutmadı yıllardır zaten yorulmuştum. Binlerce şükürler olsun ki yine verdi bebeğimi ama yüreğim ağzımda tabii. İnşallah bütün arkadaşlarım ve bende sağlıkla sıhhatle bebeklerimizi kucaklarımıza alabilir.
Topiğinizi hamileliğimi öğrendiğim andan beri takip ediyorum ama yazmaya cesaret edememiştim bir türlü. Sonu bunun da hüsran olacak diye çok korkuyorum çünkü.
Çoook şükür oğlum kucağımda şimdi.
hayırlı olsun 3 yasınıda göruruz inşallahAnammm 3aylık oldukkkzemuszemussositososito
Herkese iyi geceler,
şerefsizler ya bilerek yapıyorlar gıcık etmek için yada zır cahıl derler böylelerıneayrıca sütün yetmiyo sütün kesilecek sütün azaldı diyen insanlardan nefret ediyorum şiddetle kınıyorum o insanların sesini vede nefesini duymak istemiyorum başka bi ülkede yaşamak istiyorum hepsi de kadın bunların işin ilginç yanı hepsi anne aynı şeyleri yada benzerlerini yaşamışşlar emziren bi anneyle nasıl konuşulur bilmeleri gerek hepsini burdan terbiyeye davet ediyorumklava:
gaza getirmek gibi olmasın ama bu kadar tahammullu olmazdım benım annem bıle bılır benım sınırımı zorlamaz zorlarsada kım olsa uzerım benı uzene ben acımam valla bir-iki hadi neyse eşinin hatrı için insan susar belkı ok huzur önemlı eşinle aranın ıyı olması ama bence kayınvalıden senın sınırını bılmıyor bır dk durmam lazım bu kadarda yapıp cevabı yememem lazım şunu da dellendırmeyeyım demesını ögret bence ben kaç yasındasın bılmyrm ama şu yasındayım ve annem bu şekil davranamaz bana öz annemken annemı bıle tanımam uzerım o yuzden benı zorlama guzel guzel geçinelim de herkesın bır sınırı var de bence yoksa o gözluk cıdden birgun onun suratına yapışır bu kadar yutmaya susmaya o daha fena olur dönuşu olmazbendede oluyor aynı ağrıdan.
selam arkadaslar,benimde oglum 30.aralik 2009 da dogdu,5 gündür cok öksürüyor ,2 gün hastanede kaldik ve doktor bize obstrüktif bronsit diye hastane cikis kagitina yazmis ,internetten arastirdim ilerde 3de 1 nin cocuklarin astim bronsit olma ihtimali oldugunu yaziyor,bu obstrüktif bronsit tehsisi bebeginde konulan varmi aranizda?
benımde ovmaya bıle elım degince acıyor sankı 4 aydır yuruyorum gibi :)Ya benim cok fazla bacak agrim var. Sanki cok cok yurumusum spor yapmisim da olmus gibi . Var mi sizde boyle agrilar ?
kondom ama tek basına yeterlı degilmerhaba herkeze...ben takıp edıyorum ama gıremıyorum pek fırsatım olmuyor..
ayıp olmazsa nasıl korunduğunuzu sorabılır mıyım..ben hamıle kalmaktan korkuyorumda,,kondom tek başına yeterlı olurmu bılemıyorum,,sprıal tektırmayada korkuyorum.hala adet olmadım takıp de edemıyorum yumurtalaam gunumu..yardımcı olursanız sevınıırm
kızımın kilo alımı durdu kızlr ya resmen nazar değdi çok güzeldi kızımın kilo alımı her gelen ayy ne toplu ayy maşallah ii bakmışsın ayy bziimkide aynı ayda böle deil bu iimiş die die kızım gecen ay 300 gr almıştı bugün doktorumuzla tekrar bakalım dedik kilosuna 1 haftada 50 gr falan almış dr mamaya başlıcaz kilo alımı kötü dedi aptamili tavsiye etti aldım sütümde var neden böle oldu anlamıyorum kalitesi düşmüştür sütünün belki dedi dr bilmiom artık çok moralim bozuk üzüldüm çok 3 gündürde baya huysuz acaba açda ondanmı diyorum kendi kendime ayy kafam allak bullak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?