2009 Aralık Anneleri

günaydınlar herkese of ya ne çok yazmışınız okuyamıyorum .çook özledim sizleri.işede başladım çok yoğun olduğundan pek giremiyorumm.kendinize ve bebişler ii bakınnn

günaydınlar herkese of ya ne çok yazmışınız okuyamıyorum .çook özledim sizleri.işede başladım çok yoğun olduğundan pek giremiyorumm.kendinize ve bebişler ii bakınnn

Hayırlı günler, işler şekerim. Çok olmadı mı işe başlayalı sen. Hep işe başlama haberini okuyorum. Sende kendine yeğenime iyi bak.

dün yatmadan hazırladım yedrdim 50 ml hazırladım 50-60 ml kadar yedi mama için üzülmedim pelin bn türkiyedeyken çok ii kilo alıyordu buraya gelince birden bıçak gibi kesildi sütümde var bakıyorum ama beslemiyor sanırım ona üzüldüm buryaya gelince yalnız kaldım çok arkadaş yok anne baba yok orda iyiydi hergün herkes yanımda burda boşluğa düşüverdim birden eşim çok yoğun işleri gece geç gelio öğlen arası falan çalışıo hafta sonları çalışıo dışarı çıkamıyoruz bu yüzden hem yağmur çok ağlıo dışarı çıkınca kendimi üzdümde ondanmı oldu acaba die ona üzüldüm
mama günde bir kere veric em şimdilik bakalım gece vericem onu 4 ayda kilo alımına bakıcam ebrunun dediği gibi inş toparlar onun toparlamış ya çok zor oluyo yedirmekte kaşıkla veriyorum annem sakın biberonla verme dedi seni emmez biberon kolay gelirse dedi yemesinide bilmio heryeimiz mama oldu banyoıda yaptırma dedi dr 2 gün aşı için aşı aşıdır dedi 150 tl verdim bu arada aşıoya muayene ücreti almadı doktorumuz

merhaba arkadaşlar bende sizi daha çok okuyarak takip ediyorum pek yazamıyorum.şöyle bi geçmişe baktımda benim yaşadığım sorundan yaşayan pek var şu sıralar.benimde oğlum hasta oldu hafif öksürük balgam burun tıkanıklığı ve hırıltı aallahtan doktora erken gimişizde bronşit olmadan baktık çaresine buhar makinesi ağızdan verdik ventolinle.birde balgam şurubu son kontrolde tamamen geçmemişti ama şuan geçti gibi cumartesi tekrar kontrole gitcez.nasıl oldu anlamadım ama okuyunca burda demekki salgın gibi bişi dedim rahatladım ALLAH bütün bebişlere şifa versin.ALLAHIM bidha göstermesin

Heheh gozluk yapissin kalsin he :O))

ilkeser bir senin başında değil inan.benim kayınvalide de :sütüm az geldiği nde "oğlum seni köye götüreyim oradaki ineklerin keçilerin sütünü içersin "dedi.kızım sana söylüyorum gelinim sen anla hesabı.o kadar üzüldüm ki içerledim ki anlatamam.o da eşim de mama verme sevdasında ben inatla sütümü vermeye uğraştım.böyle böyle 3 ayı bititrdim.o kadar uğraştım ki emzirmeye hala da uğraşıyorummamayı da kesemedim bir türlü.günde 4-5 kerede mama veriyorum .çok şükür kaynanam gitti de biraz nefes aldım.

bu arada bebeği ve kendi hasta olan herkese çok geçmiş olsun.artık evde durmadığimdan okuyamadım hepsini.ne çok şey birikmiş.

Hayırlı günler, işler şekerim. Çok olmadı mı işe başlayalı sen. Hep işe başlama haberini okuyorum. Sende kendine yeğenime iyi bak.

evet bu 3. haftaam cnmm.ben cevapları okuyamadığımdan tekrar tekrar yazmılşımm.sizde ii bakın bebişleri .

tümannelere ve bebişlere günaydın....güzel b ir gün dilerim :)

biraz sersem gibiyim 2 gecedir. nehir hanım bu ara 3saatte veya 2saattre bir uyanıuyor bu gecede öyleydi..aslında uzun uykulara geçmiştik ama geceye denk getirmeye çalışmalıyız sanırım... Allahtan babası yardımcı ..sevgili eşim tek seslenmemle uyanıyor o da olmazsa halim yaman

Çok geçmiş olsun cnm.Aynen benim oğlum da hasta.dün akşam gece hiç öksürmedi sevindim geçti diye sabah yine öksürdü.ventolin yarım ölçek günde 2kez veriyorum sen nasıl veriyorsun?Onu da sevmedi püskürtüyor geri.
Tünaydıınn.maşallah eşine.benm oğlum hep öyle uyuyor ve de eşim elli kez çağırsam duymuyor bile dürtüklemek lazım:S:gitme:

3 aylık bebeğin cinsiyetini belirleyememişler,çift cinsiyetliymiş mynet haberde var.yazık yaa

saol canım:) aslında hem anne hem babaiçin zor bir dönem en tatlı uykudan kalkmak ama napalım:) yavruşlara kıyamıyoruz:) dürtükle canım dürtükle:) yak lambayı:)

3.ay kontrolumuzden geldik sukur sorun yok . Demir ilaci verdi . Yanliz kusturur dikkat dedi. Hazir geciyorken kusmalar simdi boyle bisey off

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…