günaydınlar herkese of ya ne çok yazmışınız okuyamıyorum .çook özledim sizleri.işede başladım çok yoğun olduğundan pek giremiyorumm.kendinize ve bebişler ii bakınnn
dur sıkma canını canancım ya
sen önce emzır sonra mama ver anne sutunden alması gerekenı alsın zaten az kaldı ek gıdaya geçince mamayıda kesersın belkı belkıde açtı o yuzden sureklı huysuzdu ver mamayı doysun rahatlasın yagmur hiçde uzulme mama verıyorum dıye bu da bır surec gececek mamayı uzerınde yazan ölçude hazırla ama o kadar sık verme sutun de var emzır hemde tartıl evde bebekle alımı ıyıyse o şekil devam edersin
birde hiç yapmadın bılemezsın belkı dıyeyazayım dedım kaynatılmış su bulundur evde sonra o kaynatılmış suyu ılıştırıp hazırla mamayı bilegının ıç tarafıyla kontrol et soguk olmasın gaz yapar sıcakta olmasın cnm
Heheh gozluk yapissin kalsin he :O))
Hayırlı günler, işler şekerim. Çok olmadı mı işe başlayalı sen. Hep işe başlama haberini okuyorum. Sende kendine yeğenime iyi bak.
Çok geçmiş olsun cnm.Aynen benim oğlum da hasta.dün akşam gece hiç öksürmedi sevindim geçti diye sabah yine öksürdü.ventolin yarım ölçek günde 2kez veriyorum sen nasıl veriyorsun?Onu da sevmedi püskürtüyor geri.merhaba arkadaşlar bende sizi daha çok okuyarak takip ediyorum pek yazamıyorum.şöyle bi geçmişe baktımda benim yaşadığım sorundan yaşayan pek var şu sıralar.benimde oğlum hasta oldu hafif öksürük balgam burun tıkanıklığı ve hırıltı aallahtan doktora erken gimişizde bronşit olmadan baktık çaresine buhar makinesi ağızdan verdik ventolinle.birde balgam şurubu son kontrolde tamamen geçmemişti ama şuan geçti gibi cumartesi tekrar kontrole gitcez.nasıl oldu anlamadım ama okuyunca burda demekki salgın gibi bişi dedim rahatladım ALLAH bütün bebişlere şifa versin.ALLAHIM bidha göstermesin
Tünaydıınn.maşallah eşine.benm oğlum hep öyle uyuyor ve de eşim elli kez çağırsam duymuyor bile dürtüklemek lazım:S:gitme:tümannelere ve bebişlere günaydın....güzel b ir gün dilerim :)
biraz sersem gibiyim 2 gecedir. nehir hanım bu ara 3saatte veya 2saattre bir uyanıuyorbu gecede öyleydi..aslında uzun uykulara geçmiştik ama geceye denk getirmeye çalışmalıyız sanırım... Allahtan babası yardımcı ..sevgili eşim tek seslenmemle uyanıyor o da olmazsa halim yaman
Çok geçmiş olsun cnm.Aynen benim oğlum da hasta.dün akşam gece hiç öksürmedi sevindim geçti diye sabah yine öksürdü.ventolin yarım ölçek günde 2kez veriyorum sen nasıl veriyorsun?Onu da sevmedi püskürtüyor geri.
Tünaydıınn.maşallah eşine.benm oğlum hep öyle uyuyor ve de eşim elli kez çağırsam duymuyor bile dürtüklemek lazım:S:gitme:
3 aylık bebeğin cinsiyetini belirleyememişler,çift cinsiyetliymiş mynet haberde var.yazık yaa
3.ay kontrolumuzden geldik sukur sorun yok . Demir ilaci verdi . Yanliz kusturur dikkat dedi. Hazir geciyorken kusmalar simdi boyle bisey off
hadi geçmiş olsun canım:) kilosu boyu nasılmıl eylülcüğün?
3.ay kontrolumuzden geldik sukur sorun yok . Demir ilaci verdi . Yanliz kusturur dikkat dedi. Hazir geciyorken kusmalar simdi boyle bisey off
hadi geçmiş olsun canım:) kilosu boyu nasılmıl eylülcüğün?
Sukur iyi ama iste demir ilacina takildim ben . Simdiye kdar bana maltofer kullandiriyodu simdi direk veriyorum artik ama dikkat dedi .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?