çok geçmiş olsun canım.. onlar hasta olmasın biz olalım ya.. allah bizede güç versin..Herkese iyi geceler,
umarım tüm bebekler ve anneler iyidir, kızım hastalandı, sanırım soğuk algınlığı, peşinden Gökay hastalandı hiç nefes alamıyor, serum fizyolojik ve otri bebe aspirarötörle günde 5 sefer açıyorum, düzenide bozuldu hastalık yüzünden, kaç gündür uğraşmaktan sizlerdende haberim yok, geçmişide okumaya vaktim olmadı , şöyle bir bakıp çıkayım dedim.
Nazan oğlun iyileşti mi? pelin ders çalışmaya başladın mı? bu hafta buluşma oldu mu? burcu baban nasıl oldu? Melike gözün aydın sanırım kardeşin askerden döndü,( face de resim gördüm ) darısı Arzu'nun başına :)
tekrar herkese iyi geceler, kendinize ve kuzucuklara iyi bakın
he he hep,nizi nasılda korkuttum.. anam allah korusun bacılar.. naparım ben..aynen ben de öyle sandım yaaa anaaaa:))) dedim
harbiden ha.. resmen bu günleri yazmışım..madem nöstalji yapılmış bende arzunun bi yazısını ekliyim sanki gelecegi görür gibi konuşmuşsun Arzu . .
artık hep öyleyiz burcu, bugünlerde geçecek inşallah.. sonrada bebişlerin mızmızlığını çekicez inşallah.. eziyet olsun diye tam altlarını açtığımız anda yapacaklar çişlerini, daha iyi fişekledikleri için.. kusacaklar, tam temiz bezi kapatıp, pantolonlarını giydirirkene cııırt diye bir ses duyucaz.. ve bu böööyle sürüp gidecek.. ne güzel demi
...
--------------------------------------------------------------------------------
hadi gözünaydın burcu anım.. bizimde kontrolümüz yarın bakalım oğluşun boyu kilosu kaç olmuş.. rota aşısının ilk dozunu olucaz yarın.. 142 tl dediler.. inşallah sorunsuz geçer.. yarın 3 aylık oluyoruz burcuuuuuuuzemuszemus darısı ve dahası herkesin başına..Bu arada artik disari cikartman gerekiyor gunes gormeli mutlaka dedi. Ruzgarsiz bir gunde once 5 dakika sonra da her gun 10 dakika kisa yuruyusler yapcaksin dedi. Direk ellerine yuzune gunes gosterceksin .20 derece olunca hava sabit kollarini ve bacaklarina verdikceksin gunesi dedi.
Bu arada artik disari cikartman gerekiyor gunes gormeli mutlaka dedi. Ruzgarsiz bir gunde once 5 dakika sonra da her gun 10 dakika kisa yuruyusler yapcaksin dedi. Direk ellerine yuzune gunes gosterceksin .20 derece olunca hava sabit kollarini ve bacaklarina verdikceksin gunesi dedi.
ben malesef alamadım.. çünkü benim şe-----z patronlarım ben raporumu verdikten bir ay sonra işten çıkarmışlar beni.. bilgim dışında dün ssk ya gittim bir adam çok yardımcı olmaya çalıştı.. dedi ki ara internete işlesinler hemen yazalım dedi.. aradım aradım açmadı adiler.. yani alamıyorum.. avukatlarla görüştük orda 1 yılım dolmadığı için hiç bişey elde edemeyiz dediler.. herkes bişey dedi.. bende zaten malum fırsat yok ki koşup peşinden halledeyim.. ne diyim haram zıkkım olsun haklarım.. düşünsenize ben işgörmezlik belgesini verdikten tam bir ay sonra çıkışm yapılmış..selam kızlar,
ssk'dan 16 haftalık doğum izninin maaşını alan var mı? benimki hala yatmamış, sinir oldum
iyi olması harika:)
illa dışarı çıkarman mı gerekiyor...evin güneş gören bir balkonu varsa orayada çıkarabilirsin bence...koruması daha kolay olur emin olmadığın günlerde canım belki...
Ay okurken bana bile fenalık geldi.
Böyle patlayıp boşalmayı bekleme bence sonrası çok yıkıcı olabilir. Konuşsan rahatsızlığını dile getirsen uygun bir şekilde değiştirmez mi tavrını acaba?
Böylesi çok rahatsız edici gerçekten.
kendi bakçak herhalde mamaya başlayınca hırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nefrettttt
Ay ne ayıp ne can sıkıcı.ben olsam derdim sanırım birşey dayanamazdım.bilmiyorumkismile ay okuyunca kasıldım. cnm konuş ya içine atma ne bu böyle.
gaza getirmek gibi olmasın ama bu kadar tahammullu olmazdım benım annem bıle bılır benım sınırımı zorlamaz zorlarsada kım olsa uzerım benı uzene ben acımam valla bir-iki hadi neyse eşinin hatrı için insan susar belkı ok huzur önemlı eşinle aranın ıyı olması ama bence kayınvalıden senın sınırını bılmıyor bır dk durmam lazım bu kadarda yapıp cevabı yememem lazım şunu da dellendırmeyeyım demesını ögret bence ben kaç yasındasın bılmyrm ama şu yasındayım ve annem bu şekil davranamaz bana öz annemken annemı bıle tanımam uzerım o yuzden benı zorlama guzel guzel geçinelim de herkesın bır sınırı var de bence yoksa o gözluk cıdden birgun onun suratına yapışır bu kadar yutmaya susmaya o daha fena olur dönuşu olmaz
canım bilmezmi benim sinirimi.evlendiğim akşam gördü sinirimi.bana diğer eltilerime yaptığı gibi karışamıyor.sadece böyle gidip gelip birşeyler diyor.iki eltimle bir aradalar.altlı üstlü oturuyorlar.sen onlara karışmalarını bir görsen.kayınpederde öyle kayınvalidemde aman Allahım o kadar çok biliyorlarki herşeyi anlatamam.sanki çocuğa bakan bakıcı bunlar anne babası.bana fenalık gelirdi eltimin çocuğuna karıştıklarında.alışmışlar öyle cahil cahil konuşmaya oda her dediklerini yapmış yüz bulmuşlar işte...eşimede uyar tekrar yoksa gerçekten çok kötü olacak sonu dedim...benim annemde bana karışmaz ve ne kadar sinirli olduğumu tüm sülalem bilir.onlarada yeri geldiğinde cevap verdim ama eşimin hatırına biraz sabrediyorum bakalım nereye kadar..bu arada yaşım 32 canım.12 mart doğum günümdü.yeni oldum 32 :1closedeyes:
ilkeser bir senin başında değil inan.benim kayınvalide de :sütüm az geldiği nde "oğlum seni köye götüreyim oradaki ineklerin keçilerin sütünü içersin "dedi.kızım sana söylüyorum gelinim sen anla hesabı.o kadar üzüldüm ki içerledim ki anlatamam.o da eşim de mama verme sevdasında ben inatla sütümü vermeye uğraştım.böyle böyle 3 ayı bititrdim.o kadar uğraştım ki emzirmeye hala da uğraşıyorummamayı da kesemedim bir türlü.günde 4-5 kerede mama veriyorum .çok şükür kaynanam gitti de biraz nefes aldım.
valla benim sütüm yeterli olsaydı.kızımın kilo alımıda iyi olsaydı kesinlikle vermezdim mama kim ne derse desin..şimdi mama verdiğimi duydu kendi söylediği için verdim sanır söylemedim kilosunu yoksa onada takar susmaz.kızımı emzirirken memeyi zor alıyordu ona taktı bu defa al kızım memeyi bırakma dedi gidene kadar.bende tam gider ayak söyledim son sözü.mama ver mama ver diyordun verdik şimdide memeyi bırakma diyorsun diye..surat asık arkasına bakmadan gitti.
ben malesef alamadım.. çünkü benim şe-----z patronlarım ben raporumu verdikten bir ay sonra işten çıkarmışlar beni.. bilgim dışında dün ssk ya gittim bir adam çok yardımcı olmaya çalıştı.. dedi ki ara internete işlesinler hemen yazalım dedi.. aradım aradım açmadı adiler.. yani alamıyorum.. avukatlarla görüştük orda 1 yılım dolmadığı için hiç bişey elde edemeyiz dediler.. herkes bişey dedi.. bende zaten malum fırsat yok ki koşup peşinden halledeyim.. ne diyim haram zıkkım olsun haklarım.. düşünsenize ben işgörmezlik belgesini verdikten tam bir ay sonra çıkışm yapılmış..
Benim balkon cok esiyor 10.kat malum . :)
selam kızlar,
ssk'dan 16 haftalık doğum izninin maaşını alan var mı? benimki hala yatmamış, sinir oldum
evet ssk dan 10 gün sonra dediler ama postaneden daha bir aydan önce yatırdıklarını görmedik dediler.Bende yarın bakıcam.
postanedekiler doğru demiş, benim 1 ayı geçti mesela hala yatmadı. Buradan kontrol edebilirsin.
http://saglik.ssk.gov.tr/IsgoremezlikTeyit/kontrol.faces
çok tşk ederim aynen öyle oldu ama bugün daha iyiler çok şükür, sizin gaz problemi ne alemde Canberk nasıl?Nilgün çok geçmiş olsun kızına da oğluna da. Birbirlerine bulaştırıyorlar tabii.
İnşallah kısa sürede iyileşirler.
çok tşk ederi burcucum :) aminnnnçok geçmiş olsun Nilgüncüm...Allah şifa versin 2 kuzuyada...
canımm çok tşk ederim, benim kardeşimde kızımda askerdeydi, 3 aylıkken geldi gördü bilirim o duyguyu, Allah kavuştursun inşallahakannehir
Canım çok çok geçmiş olsun.Bugün de aklıma geldin giremiyor falan diye düşündüm.Bebişler hasta olmasa keşke ya ama oluyor işte.inş.iyileşir çocukların biran önce.oğlumun öksürük durdu herhalde diyorum yine öksürüyor.ben iyileştim sanıyorum ertesi gün yine bişey çıkıyor.bugün de boğazım berbat kupkuru sanki sesim kalınlaştı:) ana oğul birbirimize sürekli bulaştırıyoruz hastalığı sanırım:S
Benim de darısı başıma olsun abim askerde.hiç görmedi yeğenini 12aralıkta giitti oğlum 16sında doğdu.2ay sonra gelecek ama:Saruboceq::lepi:
selam kızlar,
ben malesef alamadım.. çünkü benim şe-----z patronlarım ben raporumu verdikten bir ay sonra işten çıkarmışlar beni.. bilgim dışında dün ssk ya gittim bir adam çok yardımcı olmaya çalıştı.. dedi ki ara internete işlesinler hemen yazalım dedi.. aradım aradım açmadı adiler.. yani alamıyorum.. avukatlarla görüştük orda 1 yılım dolmadığı için hiç bişey elde edemeyiz dediler.. herkes bişey dedi.. bende zaten malum fırsat yok ki koşup peşinden halledeyim.. ne diyim haram zıkkım olsun haklarım.. düşünsenize ben işgörmezlik belgesini verdikten tam bir ay sonra çıkışm yapılmış..
çok tşk ederim aynen öyle oldu ama bugün daha iyiler çok şükür, sizin gaz problemi ne alemde Canberk nasıl?
çok tşk ederi burcucum :) aminnnn
canımm çok tşk ederim, benim kardeşimde kızımda askerdeydi, 3 aylıkken geldi gördü bilirim o duyguyu, Allah kavuştursun inşallah
benim de 3 martta bitti doğum iznim evrakları veremdim ki paramı alayım geçen hafta eşim 4 defa gitti sisteme girilsin diye ama her gittiğindede sistem çalışmıyordu, bakalım bu perşembe tekrar gidecek inşallah verirsem alınca söylerim sana
Aminnnn inş.:Saruboceq: msn den gördü sadece:gitme:
iyi şanslıymış yine benim zamanımda msn de yoktu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?