2009 Aralık Anneleri

Bu arada artik disari cikartman gerekiyor gunes gormeli mutlaka dedi. Ruzgarsiz bir gunde once 5 dakika sonra da her gun 10 dakika kisa yuruyusler yapcaksin dedi. Direk ellerine yuzune gunes gosterceksin .20 derece olunca hava sabit kollarini ve bacaklarina verdikceksin gunesi dedi.

çok geçmiş olsun canım.. onlar hasta olmasın biz olalım ya.. allah bizede güç versin..
canım benim kardeşim 5 mart da geldi çok şükür.. darısı pelinin başına o da çok özledi kardeşini..
aynen ben de öyle sandım yaaa anaaaa:))) dedim
he he hep,nizi nasılda korkuttum.. anam allah korusun bacılar.. naparım ben..
harbiden ha.. resmen bu günleri yazmışım..
hadi gözünaydın burcu anım.. bizimde kontrolümüz yarın bakalım oğluşun boyu kilosu kaç olmuş.. rota aşısının ilk dozunu olucaz yarın.. 142 tl dediler.. inşallah sorunsuz geçer.. yarın 3 aylık oluyoruz burcuuuuuuuzemuszemus darısı ve dahası herkesin başına..

iyi olması harika:)
illa dışarı çıkarman mı gerekiyor...evin güneş gören bir balkonu varsa orayada çıkarabilirsin bence...koruması daha kolay olur emin olmadığın günlerde canım belki...

selam kızlar,

ssk'dan 16 haftalık doğum izninin maaşını alan var mı? benimki hala yatmamış, sinir oldum
ben malesef alamadım.. çünkü benim şe-----z patronlarım ben raporumu verdikten bir ay sonra işten çıkarmışlar beni.. bilgim dışında dün ssk ya gittim bir adam çok yardımcı olmaya çalıştı.. dedi ki ara internete işlesinler hemen yazalım dedi.. aradım aradım açmadı adiler.. yani alamıyorum.. avukatlarla görüştük orda 1 yılım dolmadığı için hiç bişey elde edemeyiz dediler.. herkes bişey dedi.. bende zaten malum fırsat yok ki koşup peşinden halledeyim.. ne diyim haram zıkkım olsun haklarım.. düşünsenize ben işgörmezlik belgesini verdikten tam bir ay sonra çıkışm yapılmış..

yok canım değişmiyor.birşeye kafayı taktımı ben istersem 20 kere aksini söyleyeyim hiç fark etmiyor o yine bildiğinde.eşimde uyardı ama nafile.

kendi bakçak herhalde mamaya başlayınca hırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nefrettttt

aaa bakmaz olurmu.bana ilk evlendiğimde sen çalışırsan çocuğuna ben bakarım dedi.Allah korusun ona çocuk emanet etmek.sanki benim annem yakın değil banada kendi bakacakmış.eltimin çocuğuna belli bir süre baktı ya benide onunla karıştırdı galiba.

Ay ne ayıp ne can sıkıcı.ben olsam derdim sanırım birşey dayanamazdım.bilmiyorumkismile ay okuyunca kasıldım. cnm konuş ya içine atma ne bu böyle.

kaç kere söyledim canım mama vermeyeceğim sütüm yetiyor diye.ama anlamıyor.algılama güçlüğü çekiyor diye düşünüyorum.yani ben ne kadar anlatırsam anlatayım beni hiç duymuyor.aynı şeyi bende çoğu zaman ona yapıyorum.birşey söylüyor duymamazlıktan geliyorum.

hadi yaaa, hamile kadını bile işten çıkartmak yasak sen belgeni vermişsin niye yapmış ki öyle bişey. hem paranı da ssk ödüyor zaten. bırakma peşini çalışma bakanlığına yazı falan yazsan.

Nilgün çok geçmiş olsun kızına da oğluna da. Birbirlerine bulaştırıyorlar tabii.
İnşallah kısa sürede iyileşirler.
çok tşk ederim aynen öyle oldu ama bugün daha iyiler çok şükür, sizin gaz problemi ne alemde Canberk nasıl?
çok geçmiş olsun Nilgüncüm...Allah şifa versin 2 kuzuyada...
çok tşk ederi burcucum :) aminnnn
canımm çok tşk ederim, benim kardeşimde kızımda askerdeydi, 3 aylıkken geldi gördü bilirim o duyguyu, Allah kavuştursun inşallah
selam kızlar,

ssk'dan 16 haftalık doğum izninin maaşını alan var mı? benimki hala yatmamış, sinir oldum

benim de 3 martta bitti doğum iznim evrakları veremdim ki paramı alayım geçen hafta eşim 4 defa gitti sisteme girilsin diye ama her gittiğindede sistem çalışmıyordu, bakalım bu perşembe tekrar gidecek inşallah verirsem alınca söylerim sana

tüh arzu ya seninkilerde hakkaten süzme olanındanmış hemde, çalışırkende sorunluydu zaten, diyecek çok şey varda burdan diyemiyorum benklava:

Aminnnn inş.:Saruboceq: msn den gördü sadece:gitme:

arzucum yasak ya işten çıkarılması raporlu bir kişinin bence de arkasını bırakma bu işin.iyi bir ceza alırlarrr.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…