ilkeser bir senin başında değil inan.benim kayınvalide de :sütüm az geldiği nde "oğlum seni köye götüreyim oradaki ineklerin keçilerin sütünü içersin "dedi.kızım sana söylüyorum gelinim sen anla hesabı.o kadar üzüldüm ki içerledim ki anlatamam.o da eşim de mama verme sevdasında ben inatla sütümü vermeye uğraştım.böyle böyle 3 ayı bititrdim.o kadar uğraştım ki emzirmeye hala da uğraşıyorummamayı da kesemedim bir türlü.günde 4-5 kerede mama veriyorum .çok şükür kaynanam gitti de biraz nefes aldım.
buarada sabah elazığda yine deprem oldu çok korktum ya nolcak bilmiommmm
zten çocuk doğduğundan beri eşimlede aram çok iideil anlaşamıoz kavga edioz zaten stresim bana yetiyo bana yardım etmesini istiom oda dersten başını kaldırmıoo buarada sanki matahmış gibi kayınvalidem gelcekmiş.10 dakika uzakılkta oturuo ama kalmaya geliooo.bebğim doğalı 1 ay olmuştu geldi kayınvalidem 20 gün kaldı kabus gibiydi herseye karıştı 5 dk oğluıma bakmadı mutfaga yardıma girmedi hizmetini suyunu bile benden bekledi..yaşıda 57 yaşlı deil yani.bi akşam ateslendim sanırım süt birirkmiş göğüsümde ateş ve mide bulantısı yaptı 39 derece atesle ve ben o halde yemek yaptım demedi hastasın ben yapayım deli oldum ya bu yüzden eşimle kavga ettik yine...ben oğlumla mı kaynanam kayınbabamla yoksa evişi vs ile mi uğrasayım çok mu abartıom bilmiorum ki...
ekim annelerinden biri hamile kalmış daha 5 aylık bebeği böyle bi olayı tahayyül bile edemiyorum bi yandan iyi bi yandan kötü
slm kızlar size yazıyorum ama bana yorum yazan yok h,ç neyse ya sizlerdede varmı kızm felaket dercede elini parmaklarını emio şapşap sesler çıkıo resmen emzii atı elini emiyo korkuyorum ya büyüyüncede emerse die bide görenler annemde dahil bu çocuk aç demiolarmı deli oluyorumdaha yeni emdi öle olsa ağlar diorum nese kızlar 2gündür temizlik yapıyorum kızmın odasını bitirdim beşiğinide nihayet odasına taşıdım bi perdesi kaldı onuda yarın gelip ölçü alıcaklar cumartesiye gelicek inş bidew yazmıştım fisher price uzaktan kumandalı dönencesini almıştım ama bugün farkettimki arızalı takılıo ve dönmüo müzik çalıo oyuncakler dönmüo sinirim bozuldu gidip deiştiricem bide türkçe konuşan mutlu düşler die yeni çıkan dönence varmış deiştirirlerse onla deiştiricem bu arada adetliyim 2incisini görd
m ve aşırı gelio sizce bu normalmi bugün azldı gibi biraz ama
çok tşk ederim aynen öyle oldu ama bugün daha iyiler çok şükür, sizin gaz problemi ne alemde Canberk nasıl?
slm kızlar size yazıyorum ama bana yorum yazan yok h,ç neyse ya sizlerdede varmı kızm felaket dercede elini parmaklarını emio şapşap sesler çıkıo resmen emzii atı elini emiyo korkuyorum ya büyüyüncede emerse die bide görenler annemde dahil bu çocuk aç demiolarmı deli oluyorumdaha yeni emdi öle olsa ağlar diorum nese kızlar 2gündür temizlik yapıyorum kızmın odasını bitirdim beşiğinide nihayet odasına taşıdım bi perdesi kaldı onuda yarın gelip ölçü alıcaklar cumartesiye gelicek inş bidew yazmıştım fisher price uzaktan kumandalı dönencesini almıştım ama bugün farkettimki arızalı takılıo ve dönmüo müzik çalıo oyuncakler dönmüo sinirim bozuldu gidip deiştiricem bide türkçe konuşan mutlu düşler die yeni çıkan dönence varmış deiştirirlerse onla deiştiricem bu arada adetliyim 2incisini görd
m ve aşırı gelio sizce bu normalmi bugün azldı gibi biraz ama
canım merhaba aynı sorun bendede var..ecem alya biberon ve emzik kullanmayan bir bebek(ben bebek olarak ) görmesemde.parmaklarını avuç içini öyle emiyorki şapur şubur cok sesde cıkarıyor..yenıden eldıvenlerını taktım ama onuda islatiyor emerken..ben dişleri cıkacağindan damakları kaşınıyordur diye düşünüyorum ilgisini dağitmaya calışıyorum..3-4 aylıkken el emme normal diyor dr.ler.
devamını okumadım doktora gidecekmiş daha belli değil kürtaj falan konuşuyolardı zor iş zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?