2009 Aralık Anneleri

canım humananı süt artıran cayından alsana..ben 1 kutu kullandım
gögüslerim cok doluyordu bide sıvı cok alıyordum..ayva kompostosuda cok iyi geliyor..

ekim annelerinden biri hamile kalmış daha 5 aylık bebeği böyle bi olayı tahayyül bile edemiyorum bi yandan iyi bi yandan kötü

arkadaşlar merhaba ben de bir aralık annesiyim 28 aralıkda doğdu minik paşam burayı yeni keşfettim geçmiş sayfaları okudum benimle aynı şeyleri yaşayan birileri daha olduğunu görmek çok hoşuma gitti rahatladım biraz baya geç kalmışım gerçi herkes dost olmuş burda birbiriyle çok hoş ya beni de aranıza alırsanız çok sevinirim mirmirmirmir

buarada sabah elazığda yine deprem oldu çok korktum ya nolcak bilmiommmm
zten çocuk doğduğundan beri eşimlede aram çok iideil anlaşamıoz kavga edioz zaten stresim bana yetiyo bana yardım etmesini istiom oda dersten başını kaldırmıoo buarada sanki matahmış gibi kayınvalidem gelcekmiş.10 dakika uzakılkta oturuo ama kalmaya geliooo.bebğim doğalı 1 ay olmuştu geldi kayınvalidem 20 gün kaldı kabus gibiydi herseye karıştı 5 dk oğluıma bakmadı mutfaga yardıma girmedi hizmetini suyunu bile benden bekledi..yaşıda 57 yaşlı deil yani.bi akşam ateslendim sanırım süt birirkmiş göğüsümde ateş ve mide bulantısı yaptı 39 derece atesle ve ben o halde yemek yaptım demedi hastasın ben yapayım deli oldum ya bu yüzden eşimle kavga ettik yine...ben oğlumla mı kaynanam kayınbabamla yoksa evişi vs ile mi uğrasayım çok mu abartıom bilmiorum ki...

hiii bn b cadıya zor bakıom bi tane daha hemde 5 aylıkken bebek varken düşünemiom kend,mi allah yardımcısı olsun arkadaşın

haklısın ne abartması ne işleri varki daha engel olacaklar sana düzenini bozcaklar streside cabası ayy ne die böle davranırlar bilmem yardımcı olacakları yerde bak bnm kayınvalidem bu konuda harikadır bişeye elletmez bana sen çoçuğuna bak der bn yaparım der saolsun çk faydası oldu bana

4.ayın süprizi sanıım mına gunduz 10 dkanca uyuyor 3 kere 10-15 dk
tamda sınava çalışmam gereken haftalar gece çalışacagım artık

slm kızlar size yazıyorum ama bana yorum yazan yok h,ç neyse ya sizlerdede varmı kızm felaket dercede elini parmaklarını emio şapşap sesler çıkıo resmen emzii atı elini emiyo korkuyorum ya büyüyüncede emerse die bide görenler annemde dahil bu çocuk aç demiolarmı deli oluyorumdaha yeni emdi öle olsa ağlar diorum nese kızlar 2gündür temizlik yapıyorum kızmın odasını bitirdim beşiğinide nihayet odasına taşıdım bi perdesi kaldı onuda yarın gelip ölçü alıcaklar cumartesiye gelicek inş bidew yazmıştım fisher price uzaktan kumandalı dönencesini almıştım ama bugün farkettimki arızalı takılıo ve dönmüo müzik çalıo oyuncakler dönmüo sinirim bozuldu gidip deiştiricem bide türkçe konuşan mutlu düşler die yeni çıkan dönence varmış deiştirirlerse onla deiştiricem bu arada adetliyim 2incisini görd
m ve aşırı gelio sizce bu normalmi bugün azldı gibi biraz ama

canım merhaba aynı sorun bendede var..ecem alya biberon ve emzik kullanmayan bir bebek(ben bebek olarak ) görmesemde.parmaklarını avuç içini öyle emiyorki şapur şubur cok sesde cıkarıyor..yenıden eldıvenlerını taktım ama onuda islatiyor emerken..ben dişleri cıkacağindan damakları kaşınıyordur diye düşünüyorum ilgisini dağitmaya calışıyorum..3-4 aylıkken el emme normal diyor dr.ler.

kızlarrrrrrrrr,

köpeğim bulunmuşşşşş.... çok mutluyummmmm kaydirigubbakcemile2

çok tşk ederim aynen öyle oldu ama bugün daha iyiler çok şükür, sizin gaz problemi ne alemde Canberk nasıl?

Neyse canım çok geçmiş olsun. Çocukların hastalığı çok zor, insanın aklı gidiyor.
Bizim de aynen gaz problemi devam ediyor ne yazık ki. İlaçlar, çaylar, masajlar hicbir şey fayda etmez mi etmiyor işte. Ben de ne yapayım dua edip duruyorum Allah ım yeter artık çektirme diye.

benim kızda aynen ellerini emip duruyo bide sırılsıklam oluyor elleri emzik veriyorum atıyo herkes aç diyo ama değil çünkü emmiyo
bende fischer priceın yağmur ormanını almıştı temassızlık vardı değiştirdik

teşekkür ederim cvbn için cnm evet aynen öle okadar ses çıkarıyorki anlatamam eldiven falan fayda etmio cnm umarım geöer

devamını okumadım doktora gidecekmiş daha belli değil kürtaj falan konuşuyolardı zor iş zor

dogumdan sonraki 6 hafta dan itibaren gebe kalma riski var arkadaslar..bunun için etkin bir yöntemle korunmak gerekir..ya ria ya condom yada ddepo provere yöntemıyle en uygunu seçip korunulmalı yoksa gebelik sanşi yüksek..:CüvCüv:

CRSTAL18 aynen canim benim bebegimde sapir sapir emiyo parmagini ama benim cok hosuma gidiyor onu o sekilde seyretmek...
Emzigine dikkat belki kucuk geliyodur emzik,03 ve 06 aylik var damagina tam gelismiyodur,belki dis cikartiyodur.birsuru sebepleri var..Takilcak sey degil bu her bebek yapar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…